Перейти до змісту

Хроніки майбутнього поліцейського, або як моя доня пішла у копи

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене просте питання - кого тоді туди набрали? Термінаторів???

Напрошується проста і банальна відповідь - набрали тих, кого мали набрати, а молодих, розумних і завзятих, які дійсно хочуть працювати і щось змінити в цій державі там нажаль не чекають....

• Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ді, відмова твоїй донці шок для всіх. Більшої вмотивованості я не зустрічав. Що за співбесіда, хто проводив і для чого нах дригання на турніку, біги і тести, якщо ота співбесіда настільки суб'єктивна і необ'єктивна? Щось як думка судді при існуванні багатокілограмових кодексів законів.

Опубліковано

Цікаво, звідки дізнались про те, що провалила саме співбесіду? Яким макаром повідомили про результат?

Типу, прийшов лист, де написано що така-то і така-то має статус "в резерві" з причини незадовільного результату на співбесіді?

Опубліковано

Цікаво, про що питали на тій співбесіді?

Більшості задають одне і теж запитання: "Розкажи про себе, чому ідеш у копи?"

А далі вже як піде розмова...

Опубліковано

До 27 жовтня іде набір в м. Рівне, можна спробувати свої сили там. Ніби результати тестів переносяться, потрібно буде пройти ВЛК і співбесіду.

Опубліковано

В Луцьку дівчат набрали лише 11%. Тому жінки будуть - самі-самі модельні :)

Знаю одну девушку что прошла, совсем не модельная внешность (надеюсь она не читает форум, т.к. не хочу потом получить электрошокером :) ), спортивная и целеустремленная, так что такие заявления не принимаю. Но то что не прошла твоя доця для меня шок, т.к. ИМХО я думал 100% пройдет, идеальный кандидат.

Опубліковано

В мене брат також після співбесіди відсіявся, але мені здається після співбесіди відсіювали по комплексних результатах всіх тестів

Опубліковано

Ді, з другої сторони може й на краще, хай айтійшку просуває, раз мозги є.

Как говорил Уинстон Черчилль, успех – это переход от одной неудачи к другой без потери энтузиазма.

Опубліковано

ЇМ треба просто, виконавці, які б уміли слухатися керівництво.

З того, що чув, то сильно розумних відсіюють. Деякі показники не повинні перевищувати норму - щоб не задавали лишніх питань.

Опубліковано

З того, що чув, то сильно розумних відсіюють. Деякі показники не повинні перевищувати норму - щоб не задавали лишніх питань.

і + грошовий фактор від "обраних" також враховувався ...

Поліція, на основі якої скрізь піаряться Яцик і Аваков, то лише, як гарна обгортка для спорченого продукту... в середині структури, за два роки після майдану нічого ж не змінюється ... Лише один плюс є від її появи - менше їздить п'яних за кермом ...

У структурі міліції нова поліція понизить корупцію, яка є в цих органах, максимум процентів на 10 % ... не більше ...

Але зато нам на кожному кроці впарюють в вуха, що в міліції відбуваються КАРДИНАЛЬНІ зміни ... це навіть зі слів самих мєнтів із пагонами від майора і вище (що працюють в системі років із 10-ть) - лапша на вуха народу ...

Опубліковано

і + грошовий фактор від "обраних" також враховувався ...

Поліція, на основі якої скрізь піаряться Яцик і Аваков, то лише, як гарна обгортка для спорченого продукту... в середині структури, за два роки після майдану нічого ж не змінюється ... Лише один плюс є від її появи - менше їздить п'яних за кермом ...

У структурі міліції нова поліція понизить корупцію, яка є в цих органах, максимум процентів на 10 % ... не більше ...

Але зато нам на кожному кроці впарюють в вуха, що в міліції відбуваються КАРДИНАЛЬНІ зміни ... це навіть зі слів самих мєнтів із пагонами від майора і вище (що працюють в системі років із 10-ть) - лапша на вуха народу ...

До того часу в країні не буде змін, доки будуть висловлюватись "експертні" висновки, не підтверджені фактами. Якщо ви знаєте хто пройшов співбесіду "не сильно розумний" і з врахуванням "грошового фактора" - пишіть конкретно, і не тільки на борду а й у відповідні служби, наприклад в прокуратуру. Ви ж ображаєте людей які будуть забезпечувати ваш спокій (окремі з них вже забезпечували територіальну цілісність держави), формуєте громадську думку і відношення суспільства до структури, яка ще навіть не почала працювати.

Опубліковано

Я так поняв, після вищеописаного, шо на місцеву поліцію особоливих надій можна не покладати, враховуючи, шо, хулє, взятка 1000 грн. - то так на сємкі, як сказав один мєсний інвалід-гінєрал.

Хотілося б додати: не за то ми на майданах стояли, але я не стояв.

Але на армію бабло давав щомісяця.

Опубліковано

Є ще такий заключний лист учасникам...

Дякуємо за участь у конкурсi на посаду працiвника патрульної полiцiї м. Луцьк!

Ми вiдзначаємо Ваш високий рiвень мотивацiї та високо цiнуємо час та зусилля, якi Ви присвятили участi у конкурсi.

Кадрова комісія ретельно вивчила результати кандидатів в патрульну поліцію м. м. Луцьк. На жаль, за загальним рейтингом Вашу кандидатуру не було вiдiбрано для поточної навчальної сесiї працiвникiв патрульної полiцiї м. Луцьк.

Також повідомляємо, що упродовж шести мiсяцiв вiд дати отримання цього листа Ви не можете брати участi у конкурсi на посаду працiвника патрульної служби м. м. Луцьк, а також iнших мiст України.

Щиро бажаємо успiхiв!

Опубліковано

Мабуть кількість мість була обмежена, і на думку тих хто приймав були більш достойні кандидати. Але це не привід здаватись.

Опубліковано

по тому що бачу в патрюльному ріеліті, то там набрали в більшості дуже поміркованих і лояльних, хто готовий сусюкатись з бидлом (вибачте, але по іншому обдертих, обриганих алкоголіків не назвеш: "а давайте я вам викличу швидку").

побачився ці улюлюкання, а також знаючи, що тих 4 копів, що працювали з бомжом з ложкою-заточкою на вокзалі Києва, звільнили, іноді лювлю себе на думці, що там працювати не зміг би, то може і добре, що не втрапив. Проте все ще вірю в поліцію і зміни, а оті улюлюкання то напевно проблема посадових інструкцій, законодавства і недосвідченості.

Опубліковано

О-о! Оце найбільш верогідніша причина відмови. Їм треба "туповаті" виконавці, що безініціативно слідуватимуть інструкціям. Подивіться відео київської поліції, часто поліціянти розмовляють сільським суржиком і важко підбирають слова.

Опубліковано

, а також знаючи, що тих 4 копів, що працювали з бомжом з ложкою-заточкою на вокзалі Києва, звільнили,

ого, саме за це звільнили?

Опубліковано

так сказала Згуладзе

http://sharij.net/35184 (за шарія вибачайте, гугл знайшов, але там ця історія найкоротше описана, на сайті мвс треба чуть її пошукати)

http://www.mvs.gov.u...article/1655515

Опубліковано

так сказала Згуладзе

сумно це все :(

напевно бомж НЕ простий був.... працює на когось

а требу було 2 рази попросисити лягти не землю, потім ще 2 рази попросити теж саме англійською (раптом іноземець) і в разі не виконання -

стряти в ногу, тейзером.

і пакувати

а то якийсь цирк :(

Опубліковано

В мене знайомий пройшов, я би не сказала, що він "такий лояльний" тоже патріот, аж занадто правильний. В свої 25 пройшов АТО, получив відзнаку, тепер в Сокиричах.

Опубліковано

десь вище хтось насмілився щось сказати, що там місця покупляли... його тапками закидали...

... а може таке бути, що професіонали (зокрема, думаючі та ідейні) - там просто не потрібні?

міністр може пєарити нову структуру, але як сприймати його пєар, якщо він дозволяє собі звинувачувати без суда і слідства, та "призначати" винних...

фактів підкупу жюрі не маю, але фотографії (і т.ч. з тату) бачив, як і розбиті понад 10 патрульних авто за перші два тижні в Києві

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...