Перейти до змісту

Хроніки майбутнього поліцейського, або як моя доня пішла у копи

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не всі хто проходив, пройшли...))) Напевно, так десь. Тому частина, запрошень не дочекаються.

Десь так та не зовсім, результат психологічного тесту тобі не кажуть, всі чекають запрошення правда не всі дочекаются, але все ж таки чекають всі.

• Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не всі хто проходив, пройшли...))) Напевно, так десь. Тому частина, запрошень не дочекаються.

Десь так та не зовсім, результат психологічного тесту тобі не кажуть, всі чекають запрошення правда не всі дочекаются, але все ж таки чекають всі.

а на співбесіді скажуть скільки заплатити,щоб взяли в поліцію ?

Опубліковано
paksivatova (29 вересня 2015 - 10:59) писал:"]

З цього приводу можливо фатки якісь озвучите? А то, дивляться на тебе з хитрою посмішкою (типу в мене чоловік в органах, кум, сват, брат, знайомий платив) і "не знаєш ти жізні", "не знаєш, як все у нас робіться", ну "все пропало" одним словом.

Опубліковано

З цього приводу можливо фатки якісь озвучите? А то, дивляться на тебе з хитрою посмішкою (типу в мене чоловік в органах, кум, сват, брат, знайомий платив) і "не знаєш ти жізні", "не знаєш, як все у нас робіться", ну "все пропало" одним словом.

а цитувати норм, ні?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Всіх хто пройшов конкурс вітаю (вже мали б отримати повідомлення).

І всім хто вирішить проходити навчання та служити успіхів!!!

Опубліковано

Всіх хто пройшов конкурс вітаю (вже мали б отримати повідомлення).

І всім хто вирішить проходити навчання та служити успіхів!!!

тобто вже всім повідомили результати?

Опубліковано

Саме так, мій знаймий пройшов, сьогодні десь дві чи три години назад прийшов лист що пройшов і направляють на навчання в сокиричі!

Діма як там твоя доця, пройшла, може з моїм другом будуть напарники))?

Опубліковано

Саме так, мій знаймий пройшов, сьогодні десь дві чи три години назад прийшов лист що пройшов і направляють на навчання в сокиричі!

Діма як там твоя доця, пройшла, може з моїм другом будуть напарники))?

Вчора у всіх був останній етап - співбесіда...

Опубліковано

Нам ще не повідомили. Будем чекати.

Зате в Насті купа вражень від нічних чергувань в Самообороні і від навчань та стрільб на полігоні. Отакого маю пацана :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну як там Діма ваша доця??? бо мій друг вже сьогодні другий день в сокиричах на навчанні! Може вони однокласники???

Опубліковано

Останню співбесіду не пройшла, людський фактор - не сподобалась екзаменаторам видно, не знаю. Продовжує патрулювати з Самообороною далі.

Опубліковано

Останню співбесіду не пройшла, людський фактор - не сподобалась екзаменаторам видно, не знаю. Продовжує патрулювати з Самообороною далі.

Якщо вже твоя доця не пройшла, в якої огонь в очах, то я вже й не знаю, кого там набрали. Кіборгів чи що? Чи може жирних дядьків на Лексусах?

Опубліковано

Хай там хто і що не казав, але дівчат в силові структури брати не сильно хочуть. По-перше майбутнє: сім"я, декрет, діти малі хворіють, проблеми з чоловіком щодо графіку роботи і т.д. Це одна сторона, інша, що на час декретної відпустки, а тим більше на лікарняному дитини ніхто не може замінити, тобто взяти людину з вулиці тимчасово. Третя - тільки 5-10% дівчат мають, або можуть мати (навчитись) навички поводження зі зброєю та водіння авто. Більшість боїться цього.

Опубліковано

Причому тут взагалі модельна зовнішність. Це вже якісь сексизми. Зупинили нас латвійські поліцейські: пацанчик і дівчина. Так та дівчина в два рази жоще пацанчика, шрами на обличчі, розмова як в термінатора, безкомпромісна.

Опубліковано

Рома, в мене дочка має неаби який досвід у затриманні порушників, у спілкуванні з бидлом і бухими водіями, возить ГШР Самооборони, при тому так, що іноді хлопці просять збавити швидкість, має навики стрільби з ПМ, калаша, досвід роботи у "диверсійно розвідувальній групі", основи надання невідкладної допомоги теж, оскільки медичний коледж закінчила. І провалила останній тест - співбесіду. Співбесіду, Карл!!! Комп'ютеру не розкажеш про свої переваги, там всі "рівні", але екзаменатори ж все почули! В мене просте питання - кого тоді туди набрали? Термінаторів???

• Адміністратори
Опубліковано

Побачим кого.

Але якщо там будуть бувші жирні, люди їм працювати не дадуть.

Дуже шкода за малу. Вона гідна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...