Перейти до змісту

Хроніки майбутнього поліцейського, або як моя доня пішла у копи

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну шо - маю доню, кандидата у копи.

В 10:00 відпросилася з роботи, відстояла чергу(!!!), заповнила заяву, навіть дала інтерв'ю якомусь виданню. Народу на 10:30 вже було дофігіща, звільнилась біля 13:00. Черга в поліцейські, Карл!!!

Я звісно переживаю. Маю надію, що будуть відпускати на сесію. А так - права має, фізуха - "принцеса АВЛ" їздить на роботу на вєліку, 5 км. , так шо тут всьо гуд. Відчуття справедливості від мами дісталось і примножилось, так шо з мотивацією теж все гаразд. Будем слідкував за процесом навчання.

В мене в сім'ї буде справжній коп, чуваки(надіємось і тримаєм кулаки - конкурс афігенний і це не може не радувати!) smile emoticon

11141183_444483709010104_3528147446070714510_n.jpg?oh=8b630d887c6ad84df334f5259ade6dbb&oe=5648DD15

Ну шо, бордівчани, буду тримати вас в курсі.

• Відповідей 208
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бажаю успіхів. На мою думку для дівчат найважче це фіз підготовка. Десь відео бачив, що в Києві був човниковий біг, 1 км і здається 100 метрів. Хай почитає які зараз норми і спробує себе в цьому якось, щоб бути більш впевненим в собі. Велосипед в ракурсі на роботу/з роботи, на жаль, це не показник дихалки. Удачі!

Опубліковано

Воно й не дивно-яблуко від яблуні не далеко падає( це я на предмет справедливості у доньки). Успіхів їй. Впевнений. що саме така молодь, вихована в дусі патріотизму і незаангажована, має можливість зробити зміни в нашій країні. З Богом.

Опубліковано

Можете мене замінусовати, але я би не хотів, щоб моя дитина стала в цій країні поліцейським.... імхо...

Опубліковано

Ну що ж, Ді, вітаю! Нехай доця непосрамить тата!

Сподіваюся, що Табула раса, яка не бачила совка, буде працювати на благо Вітчизни!

Опубліковано

Головне щоб хабарів та подяк не брала, бо в Україні з цим погано.

Якраз в Україні з хабарами усе зашибісь, нажаль... Давай любому чинуші - візьме не встигнеш кашлянути.

п.с. Сорі за офф.

Опубліковано

Головне щоб хабарів та подяк не брала, бо в Україні з цим погано.

Настя пішла працювати фармацевтом, щоб рятувати життя, на зарплату +\- 1500 гривень. Її подружки зараз получають по 8 тисяч, без вищої освіти. А вона її здобуває, щоб стати провізором по закону, з ВО. Питання є?
Опубліковано

В поліцейські треба брати крепких парнєй. З дівчат там буде мало користі. Мої погляди виходять з того, що інколи треба буде втихомирювати порушників фізично в рукопашку або з дубінкою. У випадку нападу на поліцейського придеться стріляти на ураження. Як правило дівчата на це не здатні.

В поліцейські треба брати людей, які прагнуть змін, і мають бажання це зробити. На скльки я розумію ситуацію, перед тим. як "випустити" їх на патрулювання, попередньо відбувається підготовча робота(фізична, психологічна і т.і), де і виявляється, здатний претендент на посаду, не тільки позувати в гарній формі для фото на мордокнизі чи , як то його-стограмі))) Здатні жінки і в око дати. і з пістоля стрельнути.
Опубліковано

В поліцейські треба брати крепких парнєй. З дівчат там буде мало користі. Мої погляди виходять з того, що інколи треба буде втихомирювати порушників фізично в рукопашку або з дубінкою. У випадку нападу на поліцейського придеться стріляти на ураження. Як правило дівчата на це не здатні.

Для того, щоб когось заламати - не обов'язково потрібна велика сила. Звичайно, вона лишнею не буде, але можна і без неї обійтись.

Опубліковано
Здатні жінки і в око дати. і з пістоля стрельнути.

А от чи здатні стриматись в потрібний момент? Вони ж досить емоційні істоти.

Опубліковано

Звичайно, дуже приємно читати такі новини, але все ж запитаю, для чого відпрошуватись з роботи, витрачати час, якщо можна подати заявку онлайн

http://91.227.69.67/form/form.php

Бажаю щоб хроніки майбутнього поліцейського завершились успішно)

Опубліковано

робота така не айс, таку роботу дійсно любити треба, та й якщо чоловік буде цивільний, не думаю що він довго буде терпіти що жінка десь пропадає постійно на роботі.

Опубліковано
Здатні жінки і в око дати. і з пістоля стрельнути.

А от чи здатні стриматись в потрібний момент? Вони ж досить емоційні істоти.

При певному рівні підготовки-так. + виховання як таке... Особисто знаю жінок, які досягли не малих результатів в спорті(дзюдо, тхеквондо ), а тут без стримування емоцій нічого не досягнеш.
Опубліковано

робота така не айс, таку роботу дійсно любити треба, та й якщо чоловік буде цивільний, не думаю що він довго буде терпіти що жінка десь пропадає постійно на роботі.

У київських полісменів 12-ти годинний робочий день, не дивно, що вони часом засинають у своїх авто.

Опубліковано

Ти, певно, одружений ніколи не був.

Опубліковано

Для школярів, які пропихають у нову поліцію Рембо, Робокопа та Супермена поясню: нова поліція буде допомагаючим органом, а не каральним. На відміну від "МіліціїСССР".

Я на правах модератора завтра витру усі коментарі, щоб цей топік залишився "блогом однієї майбутньої поліціянтки" Ок?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

"Доня йде у копи" розділ другий.

Що змінилося з моменту подачи заяви-анкети?

Кожен ранок починається з пробіжки на стадіоні, 1-1,5 км. Після велосипеду це дуже важко(інші м"язи працюють) - коли Настя сказала, що біжить кілометр за 6 хвилин, я на слідуючий ранок був на 7:00 на стадіоні, для стимуляції. Скажу чесно - я пробіг всього три кола, просто задавши темп. Результат у перший же забіг - менше 5 хвилин! Татова мотивація грає роль!

Фізичні вправи стали щоденним фактом: на даний момент стометрівка - на 5 балів, віджимання - на 4. За тиждень з трьох разів до ДВАДЦЯТИ ОДНОГО!

Дехто думає, що основна мотивація нових поліціянтів - гроші. Можливо, але не для Насті.

Щоб у публіки було розуміння - розкажу історію. Сиділи дівчата на зупинці, чекали маршрутку. А поруч сидів чоловік, палив свою цигарку і теж чекав. Реакція подружки: "пішли, відійдем, бо тут смердить". Реакція Настьони: " Чекай, а чого ми маєм йти???... Чоловіче, або викиньте цигарку, або відійдіть від зупиники!" - і повірте, я, як тато, ні грама не сумніваюсь, що саме так і було.

А на вихідні по ночах Настя їздила з Групою швидкого реагування "Самооборона Волині". У нічні вихідні як раз можна оцінити всю красу "нічного міста". Дуже стимулююча вправа для психіки - "А воно мені потрібно, чи ні?"

У першу ж ніч під час акції по безпеці велосипедистів дівчина, що їхала без ліхтаря та маячка спробувала втікти від незрозумілих мужиків у камуфляжі, але зупинилась на оклик дівчини.

"Доброї ночі, можна ми вам маячок на велосипед почепимо? Це безкоштовно, для вашої ж безпеки." - і дівчина безропотно стояла і дякувала(хоча перед цим тікала :))))

Жінки у патрулі - СИЛА!

Дякую керівнику групи Олександр Лєсной за навчання доці.

... Біля "Шайби" виходить пацанва попісяти в кущі...

- Настя, давай, твій вихід - ти ж в поліцію йдеш!

*Настя виходить з машини*

- Ану схавали своє хазяйство, бо зараз з палкою прийду і повідбиваю все!!! І друзям передайте!!!

*чуваки в спєшкє сй*буються всередину*

екіпаж Самооборони рже - "МАЛАДЄЦ НАСТЯ!!!"

Тримайте за доню кулаки, якщо такі, як вона будуть у новій поліції - вам же буде спокійніше, зручніше та безпечніше.

11220098_448572688601206_5048582470874109365_n.jpg?oh=47b60d3b90e445e974fc46264fc09c2f&oe=5648484C

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...