Oksana04 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 20:37 #1 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 20:37 Так як жалітись, крім як на себе, немає на кого, просто попереджу. Не те що не рекомендую - ЗАСТЕРІГАЮ не користуватись послугами. Все буде трохи запутано, бо й сама ще не можу розібратись що і як) Коли читала про ремонт в стилі "сралі-мазалі" - плакала від сміху з впевненістю, що зі мною такого не станеться. Життя вносить свої корективи) Трошки часу назад створила тему про пошук майстра з вкладання к/плитки в квартирі в новобудові з вказаним телефоном виконроба(В). Мені в темі відписав Столярка(С): "відзвонився". Перепитала у В - дійсно телефонував, вони домовились про зустріч. Зустрілись, обговорили що робити, терміни, ціни. Почалась робота. Там десь якось вияснили, що Саша збирається одружуватись, зробить не все, про що я просила в темі, а просто за той час, який є - максимум, що зможе/встигне. Йому були дані картинки з розкладкою плитки і у ванній і в туалеті. Туалет. Мало бути Зробили Почав класти плитку на одному рівні, поки пройшовся по периметру туалету - вона "втекла". Щось наобрізав, щоб трохи порівняти, наліпив - страшно глянути. Ще є декоративний шов. Ванна. В процесі роботи Саша розбомбив одну плитку-декор (30*60). Хто робив ремонт, чи просто цікавився - знає, що плитка-декор одна штука коштує так, як така ж плитка за м2. Віднеслись з розумінням (а даремно) - купили за власний рахунок. Думаю всі бачили "Равшанове підвіконня". http://www.youtube.com/watch?v=T7KFOozOe4Y В мене такого типу гіпсокартонова конструкція поруч з умивальником.Права сторона в рівень, ліва - як вийшло. Як виявилось даремно виробники плитки позначають на кожній штучці однотонної плитки одну сторону. Адже навіть одну і ту ж полосату плитку можна класти вздовж і впоперек. Прямих кутів між стінами немає, що відповідно ускладнить роботу по вкладанню плиткки на підлогу. Фотка на іншому телефоні - хто сумнівається - однозначно викладу. Писала, що все буде трохи запутано. Завтра відкрию тему і допишу та поясню що саме - сьогодні просто вже не маю сил. Бачу ще появилась темка про потребу у вкладанні к/плитки, то просто хочу застерегти, щоб більше ніхто так не попався.
MANJAK11 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 21:09 #2 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 21:09 одного разу теж мав діло з подібним майстром, мало того, що ТРИ тижні робив один туалет, це треба було побити гіпсокартон й по ньому плитку покласти (тобто чекати поки штукатурка висохне не треба), так ще й в кінці схожий результат получився. Дав Бог розуму вже до ванної того майстра не допускати
Oksana04 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 06:59 Автор #4 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 06:59 Продовження "про заплутаність". Перед вихідними В каже Саші, що тут все погано - треба переробити і зафугувати (бо ж платиться за м2 з фугою). Саша обіцяє прийти в понеділок з батьком (теж плиточником) і переробити свої косяки. За фугування домовляються, що зробить вже хтось інший. Не забуваємо людина одружується - треба готуватись до весілля - попросив - з ним розрахувались. Понеділок - в Саши і батька не то будун, не то пох*їзм - вони не приходять. Я була на тій квартирі (мали прийти робітники з одної служби), щоб відкрити двері людям. Квартира не моя - кумів, які наразі в іншому місті. Я вже зла, думаю, прийду додому до компа і створю от таку темку. Перед обідом з'являється хлопчина і починає збирати речі. Наш діалог: -Ви хазяйка? -Так.(йому то яке діло хто я) Ви клали плитку? -Я -Нік Оксана04 на Луцькій дошці про щось говорить?(думаючи що це Столярка, який відписувався в темі) -Ні, не знаю про що Ви -А як знайшли цей об'єкт? -Через прораба -Ясно (розвертаюсь і йду). Я собі вирішила дати Столярці шанс виправити ситуацію, яку зробив Саша (тему створювати не відразу) і вияснити все через приват. Знайшла профіль, знайшла в одній з тем контакти (у Столярки теж ім'я Саша - перший "дзвіночок") - телефоную. Діалог -Добрий день. Саша? -Так. -У Вас на Луцькій дошці нік Столярка? -Так. -Мене звати Оксана, нік Оксана04, Ви відписувались в темі про плитку. Було таке? -Було? -Ви її клали? -Ні, майстер. -Погано поклав - є фото. Створю тему - зіпсую репутацію. Тоді були проблеми з МТСним зв'язком, щось не дуже добре було чути... Суть така: фотки йому в приват кинути, він все виянить і мені відзвониться. Через трошки телефонує. -Ми з Вашим бригадиром все вирішили, завтра (у вівторок) хтось прийде і все випрвить за наш рахунок. -Добре. Сподіваюсь на позитивне вирішення, інакше будемо продовжувати. Заходжу в переписку - лист ще не прочитаний, фотки нікого не цікавлять (другий "дзвіночок"). Дзвоню до В. Діалог -Телефонував? -Так -Столярка, чи Саша? -Саша. Сказав, що хазяйка щось там мутить, завтра прийде його кум/брат/сват і виправить тільки "косметичний шов". -Ясно Далі щось знову сіла проглянути профіль Столярки і тут темка про пошук авто на весілля на цю ж неділю (третій "дзвіночок"). Ще побачила, що він відписувався в темі Егоїста про пожежу, подзвонила до нього, хотіла запитати ЯК виглядає Столярка, але Егоїст сказав, що вони так і не пересіклись... У вівторок ніхто не прийшов. Телефонні дзвінки вперто ігноряться. Зараз там працює інший майстер, але є строки і він міг би почати значно раніше, якби... Це знову ж таки питання порядності. Отже. Питання взаємовідносин В і Саши залишається відкритим. Я чомусь думаю, що Саша і Столярка - одна і та ж особа. Дурять мене, а я, як всі, такого не люблю. Саша - маленький, худенький, живе на пр.Молоді (десь біля літака) Столярка - 0662551734 Саша - 0931077733, 0950938067 Тему Столярка бачить, з певною регулярністю відвідує мій профіль, прочитав лист в приваті і мовчить.
alexvvv Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:05 #5 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:05 То в кого весілля в Саші чи Столярки, бо я щось заплутався? Ремонт то абияк зроблений
la20 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:05 #6 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:05 По цих номерах 0662551734, 0950938067 гугл видає оголошення і контактну особу Саша. Так що мабуть реально обманює що я не я і хата не моя
MOTOROLLLA Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:16 #7 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:16 В мене не вистачає слів, яка ЖЕСТЬ! В ідеалі "прижати", домовитись про покупку плитки та витратних за кошт горемайстра + переробити все оперативно. Не можна так залишати, людина повинна відповісти матеріальним збитком за завдані клопоти. То ж не кум-брат-сват, то ж в нього бізнес.
natalka) Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:18 #8 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:18 Блін читаю це все, і в мене дежав'ю.Цей Саша, раніше тут на борді писав під ніком mostwakeup Ось його тема - http://board.lutsk.u...he/page__st__45Після серії негативних відгуків, він з mostwakeup став писати під Столяркою ))). ?Після цього відгуку скоріше за все з'явиться ще один нік ))))
frv Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:19 #9 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:19 У випадках коли робота не закінчена, а гроші потрібні вже і зараз, я пропоную робітникам 50% суми, яку вони вже нарахували. Так мене, в свій час, навчили на шабашках у Тюменській області. Завжди залишається якась марудна робота, яку потрібно доробити, але прайс на яку окремо не озвучувався.
Perez Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:20 #10 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:20 Я Вас розумію, але для чого платити всю суму? Тим більше, що Ви ж не знали майстра. Співчуваю.
Oksana04 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:53 Автор #11 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 07:53 Продовження буде. Однозначно. Не знаю чому в приват, допомогли ідентифікувати горе-майстра. Знайомтесь з горе-майстром. Сторінка з контактів. Пеценюк Саша. Контактний телефон можна змінити, сторінку з контаків видалити, нік на Борді створити та фейс - не думаю) Ось, збережу тут, щоб було для всіх:
v.vitalijovich Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:15 #12 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:15 ...оце що називається рукожопий чи жопорукий ,,майстер,, ....!!!...де ви таких знаходите???...я за спеціальністю інженер-механік і плитку без практики з 1-го разу поклав набагато краще!...потім подивився декілька роликів в YOUTUBE + практика і вже кладу плитку майже ідеально! Хто хоче навчитися правильно класти плитку дивіться ролики ,,Алексей Земсков,,! Мені в свій час це стало у пригоді! (і ще, я на замовлення плитку не кладу - даремно не пишіть! вільного часу обмаль, так як зайнявся будівництвом)
la20 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:17 #13 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:17 ...оце що називається рукожопий чи жопорукий ,,майстер,, ....!!!...де ви таких знаходите???...я за спеціальністю інженер-механік і плитку без практики з 1-го разу поклав набагато краще!...потім подивився декілька роликів в YOUTUBE + практика і вже кладу плитку майже ідеально! Хто хоче навчитися правильно класти плитку дивіться ролики ,,Алексей Земсков,,! Мені в свій час це стало у пригоді! (і ще, я на замовлення плитку не кладу - даремно не пишіть! вільного часу обмаль, так як зайнявся будівництвом) Така тіпа прихована самореклама
Oksana04 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:25 Автор #14 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:25 В ідеалі "прижати", домовитись про покупку плитки та витратних за кошт горемайстра + переробити все оперативно. Не можна так залишати, людина повинна відповісти матеріальним збитком за завдані клопоти. То ж не кум-брат-сват, то ж в нього бізнес. Його попереджено, щоб готував гроші. Зараз майстер переробляє/доробляє, потім виставить рахунок за роботу + плитка. Віддасть гроші - тема в реалі закрита, але тут залишиться, як засторога для інших. Не віддасть - будемо продовжувати до логічного завершення. ...оце що називається рукожопий чи жопорукий ,,майстер,, ....!!!...де ви таких знаходите???На Борді)))Лиш він один відгукнувся в моїй темі.
Ukrainec Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:46 #15 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 08:46 Блін, а що ж ту плитку класти!? ще й на гіпсокартон! Гугль в допомогу Як пише v.vitalijovich, я теж 2-чі клав на двох квартирах де жив і живу останні 10років + 2рази був в якості "ГУРУ" в людей в яких теж непогано це вийшло в кінці кінців. Так як поклав плитку той Саша в мене жіночка, колега по роботі з метою екоеномії коштів поклала сама, "криво-бриво, але в цілому красиво" вийшло
v.vitalijovich Опубліковано 15 Липня, 2015 в 10:17 #16 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 10:17 ...оце що називається рукожопий чи жопорукий ,,майстер,, ....!!!...де ви таких знаходите???...я за спеціальністю інженер-механік і плитку без практики з 1-го разу поклав набагато краще!...потім подивився декілька роликів в YOUTUBE + практика і вже кладу плитку майже ідеально! Хто хоче навчитися правильно класти плитку дивіться ролики ,,Алексей Земсков,,! Мені в свій час це стало у пригоді! (і ще, я на замовлення плитку не кладу - даремно не пишіть! вільного часу обмаль, так як зайнявся будівництвом) Така тіпа прихована самореклама Це типу написав аби написати???.... Дочого тут реклама??!... Я реально ділюся досвідом і де можна почерпнути знання!
Столярка Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:16 #17 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:16 І смішно і грішно. Продовження "про заплутаність". Перед вихідними В каже Саші, що тут все погано - треба переробити і зафугувати (бо ж платиться за м2 з фугою). Саша обіцяє прийти в понеділок з батьком (теж плиточником) і переробити свої косяки. За фугування домовляються, що зробить вже хтось інший. Не забуваємо людина одружується - треба готуватись до весілля - попросив - з ним розрахувались. Понеділок - в Саши і батька не то будун, не то пох*їзм - вони не приходять. Доведу до відома щерез. Свої питання вирішуйте з прорабом який несе відповідальність. Розтавлю крапки над і без цих дурнуватих наклепів. Коротко описую словами. Домовленість : " Прораб " - викладаєш якомога більше плитки, а на фугу поставлю своїх хлопців. - ок. Плитку виклали, ванну зашили до першої години ночі. Коли іде запитання до прораба, чи влаштовує, він відповідає так, завтра розрахуюсь. ЩЕ один нюанс. Я би попросив попрусту звинувачень не кидати а глибше копнути в ситуацію. На рахунок ванни і підлоги яка не була викладенна. Слова були такі : " Прораб " - давай працюй ще, треба ще ванну доробити, то щеж грошей заробиш. " Саша " - Ні не можу, бо в мене не має часу, домовлялись на одне , в результаті мало , ще давай. Якщо щось вийде, то з батьом за день вийду з роблю, але на мене на 100 % не розраховуй, бо не встигаю по часові, є купа справ. " Прораб " - я зроблю так шо встигнеш. " Саша " - відзвонився на наступний день, сказав що галяк не можу, дав координати ще одній людині, щоб доробила. На цьому тему закрили. День другий. 1.На рахухонок косяків в туалеті, було домовленно з хлопцями , що болгаркою шов підрівняють, все ок ок. 2. На рахунок фуги , з попередньої домовленості що той же " прораб " поставить своїх хлопців на роботу з швами, все ок ок 3. Новий ранок, новий дзвінок, я поставлю дньовщика а розраховуватись ти будеш . Так я тепер не розумію, куди ділись попередні домовленості на рахунок більшої кс-ті викладання плитки а взамен беруть шви на себе. Думаю з цим ясно все. Не домовленості а одне скидання відповідальності прораба на майстра. Як вище сказано не моя хата. Тепер до вас Оксана, дякую за цирк, посміялись і розбіглись. Компенсацію кажете ?) Тепер внятно читаємо в голос. На кожну плитку 6-7 плитку, повинна бути 1 запасу ( різка, чи ще який будь дефект плитка йде на куски ) А тут вже такі теми задвигаємо, вам певно не попередили за це. На рахунок туалета, шов, домовленно з хлопцями що виправлять косяк. А все остальне , чесно, смішно читати. Маєте спрос робити не з того, а з прораба свого " Анатолія ". Коли йшло питання чи нормально, він дає відповідь так, то я думаю піднімати мову знову не треба. " Нравиться, да , забираю" . Його попереджено, щоб готував гроші. Зараз майстер переробляє/доробляє, потім виставить рахунок за роботу + плитка.Віддасть гроші - тема в реалі закрита, але тут залишиться, як засторога для інших. Не віддасть - будемо продовжувати до логічного завершення. Якби мова була раніше, що треба переробити, тоб робили по іншому, якщо прораба влаштувало тоді, то я думаю сенсу і говорити не має. Зважуйте свої плюси і мінуси і копайте глибше в суть ситуації, а потім сріть людей. Дякую.
vaz75 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:26 #18 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:26 Бля, я за таку роботу тобі б руки в сраку запихнув би (вибачте за мою французьку).Не втримався, бо сам маю справу з таким рукожопами, які кажуть "ми ж роботу робили...", "плитка не така...", "ой, я не бачив розкладки, а що була?.."
talja Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:31 #19 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:31 Дуже класно отак працювати, ні за що не відповідаючи. Я не я, і корова не моя - "чудо-майстер" зробив як-небудь, зате прораб одобрив, значить решта проблеми клієнта??Робота мала влаштувати клієнта, а не прораба! Ящо "майстер" цього не розуміє, то хай краще не займаєтся ремонтами - і собі, і людям нерви збереже.
alexvvv Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:36 #20 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:36 Дуже класно отак працювати, ні за що не відповідаючи. Я не я, і корова не моя - "чудо-майстер" зробив як-небудь, зате прораб одобрив, значить решта проблеми клієнта??Робота мала влаштувати клієнта, а не прораба! Ящо "майстер" цього не розуміє, то хай краще не займаєтся ремонтами - і собі, і людям нерви збереже.Воно то так, але виконроб наймає "майстрів" і контролює роботу і він за них відповідає. Зрештою за що він тоді отримує гроші?
vaz75 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:36 #21 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:36 Я співчуваю Оксані, звісно, але Луцьк це як Мекка для рукожопів. Я постійно стикаюсь з такими "ремонтниками", "мебельниками", "плиткарями", "автослюсарями" тощо, які нахалтурили, зрубали бабла, наобіцяли виправити і злиняли, не зважаючи на репутацію.
MANJAK11 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:36 #22 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:36 Столярка, Блін читаю це все, і в мене дежав'ю.Цей Саша, раніше тут на борді писав під ніком mostwakeup Ось його тема - http://board.lutsk.u...he/page__st__45Після серії негативних відгуків, він з mostwakeup став писати під Столяркою ))). ?Після цього відгуку скоріше за все з'явиться ще один нік ))))як би там не було , але ти чувачок реально хитровимаханий, слова Наталки підтверджуются, айпі один, спочатку писав з того ніку, тепер з цього, тут як водится клон бан назавжди, основний бан на місяць, оскільки тобі ще розгрібатися з Оксаною то основний піде в РО на місяць а не в бан, щоб в приваті міг спілкуватись. Так що про цей нік можеш забути. *Випливе* новий нік, все піде в бан назавжди й наступні персонажі теж
AlChi Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:37 #23 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:37 На кожну плитку 6-7 плитку, повинна бути 1 запасу ( різка, чи ще який будь дефект плитка йде на куски ) нічогенький відсоток на "потренуватись" виходить.... а як же золоте правило "сім раз відміряй..." це майстер лупанув не так як треба, а клієнти мають розплачуватись і докупляти? а взагалі ТС вела мову про плитку декор, і судячи з фото не думаю що їх(декорів) там всього набралось штук 6-7...
talja Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:41 #24 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:41 Дуже класно отак працювати, ні за що не відповідаючи. Я не я, і корова не моя - "чудо-майстер" зробив як-небудь, зате прораб одобрив, значить решта проблеми клієнта??Робота мала влаштувати клієнта, а не прораба! Ящо "майстер" цього не розуміє, то хай краще не займаєтся ремонтами - і собі, і людям нерви збереже.Воно то так, але виконроб наймає "майстрів" і контролює роботу і він за них відповідає. Зрештою за що він тоді отримує гроші?Та тут обоє винні - один, що погано зробив, другий, що прийняв таку роботу. Але майстер повинен відповідати за свою роботу в будь-якому випадку. Незважаючи на те, що весілля, купа роботи, треба було передбачити можливість того, що саме КЛІЄНТУ щось не сподобається і прийдеться переробляти.
Roman_1984 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:42 #25 Опубліковано 15 Липня, 2015 в 14:42 Це не ремонт, а якась жесть...Нормальні майстри, навіть без оформлення підприємцем, не проти і договір з Замовником підписати. В мене знайомий майстер казав, що навіть в нотаріуса колись одна жіночка захотіла посвідчити. Резальтат - клієнтка не переживала, робота зроблена на відмінно, більше того має постійного клієнта.А цей "майстер", це ... не має слів...Хлоче ти б собі вдомат так плитку поклав????
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.