Перейти до змісту

Одностатеві шлюби. А ви за чи проти?

swmarmalade

173 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З однієї сторони, якщо шлюб та всиновлення укладається та регулюється діючими законами - та скільки завгодно.

Але з іншої, при розлученні є розділення на чоловіка\дружину. Можливо, в інших сферах теж, тут юристи більше шарять.

Так що тут або підточення існуючих законів під певну групу людей, що мені не дуже подобається, або визнання одного з них юридичною "дружиною" :_07:

Опубліковано

А трохи подумать на моїм постом? Чи гордість не дозволяє подумати над тим що я хотів сказати?

А тут є над чим?

Тема для срачу на надцять сторінок.

А хто як сходить з розуму особиста справа кожного. :_07:

Я тобі старий бородатий і пошлуватий віршик процитую. Мо зрозумієш.

"Крошка сын пришел к отцу, и спросила кроха: - Что такое хорошо? Что такое плохо? - У меня секретов нет, слушай, милый кроха: "Пися в писю - хорошо, пися в попу - плохо...".

Далі не буду, а то тещі заклюють. :_04:

Опубліковано

А трохи подумать на моїм постом? Чи гордість не дозволяє подумати над тим що я хотів сказати?

А тут є над чим?

Тема для срачу на надцять сторінок.

Я тут срачу не розводив, а ви починаєте.

Опубліковано

Особисто я до самих геїв ставлюся як до звичайних людей - це їх справа, нехай шукають собі подібних і вдома втіхаря [цензоред]. Але шлюби, паради, пропаганда це занадто, я не хочу, щоб мої діти дивились на таке і питали "тату, що це".

Опубліковано

я не хочу, щоб мої діти дивились на таке і питали "тату, що це".

Саме так, я навіть не хочу щоб у дітей такі питання виникали.

Трішки вразила lilechka

"Спочатку поржу, а потім підтримаю його вибір. Головне, щоб щасливим був " :0159:

Опубліковано

дивились на таке і питали "тату, що це".

Дітей просто у правильному ключі виховувати - меньше питань виникатиме.

А щодо питання, то це як в анекдоті про сина козака з двома сережками. Ніхто від таких питань не застрахований.

А тема тупа, хоча б в плані формулювання запитання.

Кому яке діло як хто ставиться. Що від того зміниться якщо хтось ставиться позитивно чи негативно?

Від того що я , наприклад, ставлюся негативно закон відмінять?

Чи якщо набере більше голосів пункт "проти", то ТС заспокоїться і спатиме спокійно?

Так що тема або для поржать, або по%рать, а швидше просто ще один "вброс" яких тут і так достатньо.

Опубліковано

Так що тема або для поржать, або по%рать, а швидше просто ще один "вброс" яких тут і так достатньо.

Мімо. Всі три варіанти :)

P.S.: Хто ж заважає проти повз цього вбросу і не апати його :)

Опубліковано

Трішки вразила lilechka

"Спочатку поржу, а потім підтримаю його вибір. Головне, щоб щасливим був " :0159:

А по-моєму, цілком нормальна реакція.

І в дітей такі питання все-одно рано чи пізно виникнуть - незалежно від того, будуть вони гей-паради бачити, чи ні.

Опубліковано

Трішки вразила lilechka

А по-моєму, цілком нормальна реакція.

І в дітей такі питання все-одно рано чи пізно виникнуть - незалежно від того, будуть вони гей-паради бачити, чи ні.

Я не згоден,але спорити не буду)) я народився у 82р. і десь навіть не знаю, до приблизно 2000 мож і довше,а мож і менше, я про це навіть і близько не думав,просто знав що мама і тато це усе для мене))

Опубліковано

На счет того что "Дети увидят и у них возникнут вопросы" и "Это пропаганда гомосексуальных отношений" как аргумент против однополых браков - имхо бред. По такой-же логике давайте запретим курить на улице и вообще на людях - это-же пропаганда курения.

П.С. что касается парадов - думаю что они исчезнут как только эти самые однополые браки (да и вообще однополые отношения) станут обыденностью, а ни какой-то там победой над обществом.

Опубліковано

я проти такого, бо в більшості людей слово шлюб асоціюється з словами чоловік та дружина, а не мужик-мужик, баба-баба.... Це вже занадто їх женити і давати можливість їм виховувати дітей, хай там вже перепихаються в сраку чи як їм завгодно чи лижуть один одного нікому до цього діла немає, але сімї створювати таким я б категорично заборонив і виховувати дітей тим більше!!!

Нулевая аргументация.

Во первых:

Если руководствоваться принципом "так люди привыкли" и "такой порядок вещей большинству привычен" то нелогична была-бы, к примеру, отмена рабства в свое время.

Во вторых:

Сексуальная жизнь не имеет никакого отношения к воспитанию детей (говоря конкретно за случай гомоксеуализма).

Одностатеві "бракі" недовготривалі, смисл їх узаконювати та давати їм дітей. Пусть вирождаються.

У вас есть какие-то факты подкрепляющие данное заявление?

Опубліковано

З вами все добре? Або ви гей (і аргументовано пропагуючи захищаєте інтереси), або просто повний телепень в психології, а саме в психофізіологічних особливостях розвитку особистості з раннього етапу і до повноліття.

Вы не могли-бы конкретно, на основании каких-то фактов, доказать свою точку зрения? Или только обзываться можете?

Опубліковано

додайте ще один варіант "пох, аби на очі не попадалися і не вели пропаганду свого способу життя"

чи якось на мене вплине що геям можна одружуватися ? напевно ні

якщо вони будуть жити як інші люди і не влаштовуватимуть свої "паради" та не вішатимуть борди по місту на тему "гетеросексуали – гівно" то нехай собі ліплять ті штампи куди завгодно

геї вони ж теж люди...

P.S.: але попутно треба закон прийняти, що якщо я, гуляючи з сином, побачу як два під@раса цілуються в парку то маю повне право їх застрелити та закопати там же

Опубліковано

Мне похер на эти браки, но думаю если бы меньше возмущались и на каждом углу не трубили "Мы против", "Вы за или нет", "Это возмутительно" и т.д., то знали бы об этом меньше, и проблема бы была меньше. А то своими протестами только рекламу и делаете. Я думаю от 450 пида...сов в Верховной раде больше проблем, чем от геев и лезбиянок по стране в целом.

Опубліковано

По-перше, мені реально пох.

По-друге, взагалі-то історія людства з давніх давен уся просякнута тим, що ми вважаємо сьогодні збоченням.

По-третє, науковці ( не британські, зауважте ! ) давно помітили, що гомосексуалізм та трансгендерність - не суто людська видумка і досить часто зустрічається в дикій природі, тобто вважати це збоченням просто некорректно, оскільки ми вважаємо тільки людину вінцем природи, а всі інші істоти, з нашої точки зору, керуються виключно інстинктами .

Ну і ... Чим суспільство демократичніше, чим воно більш інтелектуально розвинено, тим більш спокійно люди відносяться до того, що в тоталітарних суспільствах карається тюрмою, або побиттям в темному провулку.

Опубліковано

Я от дивилась відео з прикольними публічними освідченнями ("вийдеш за мене?").

Між іншим було одне освідчення хлопця -хлопцю і одне жінки-жінці - якось мене при перегляді трохи перекосило...

АЛЕ я бачила як тішаться не лише вони-щасливі, а і їх друзі.

Подумала: якби в мене був такий друг/подруга - я б теж раділа його/її щастю.

Опубліковано

Я от дивлюся як збираюсь діди собутильники у дворі, дістяють пляшечку, і так їм радісно та добре, а як радіють їхні друзі, які ненароком поадають на таке дійство.

Подумав: і у мене є такі друзі, і дивлячись на них мені їх просто шкода...

Опубліковано

.....бо людство зараз нерозуміє що саме породжує....

.....будуть дуже плачевні наслідки....

Раджу почитати історію Древнього Риму, чи то Древньої Греції... Хоча, до чого це привело Грецію, ми бачимо!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...