Jump to content

Одностатеві шлюби. А ви за чи проти?

173 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Світ вже понад тиждень "гуде" обговорюючи рішення нещодавнє рішення Верховного суду США про легалізацію одностатевих шлюбів. А що з цього приводу думає Борда :)? Ви за чи проти?

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
Posted

Да как то всеравно кто кого, чем и куда. Это дело лично каждого. Пока это никак не касается лично меня это не мое дело.

Posted

Пока это никак не касается лично меня это не мое дело.

Поставимо питання інакше. Яка буде ваша реакція якщо ви, як герой одного фільму, раптово виявите, що ваш батько, в прямому та переносному смислі, любить осіб своєї статі?

p.s.: про всяк випадок попереджаю - нічого особистого :)

Posted

Пока это никак не касается лично меня это не мое дело.

Поставимо питання інакше. Яка буде ваша реакція якщо ви, як герой одного фільму, раптово виявите, що ваш батько, в прямому та переносному смислі, любить осіб своєї статі?

p.s.: про всяк випадок попереджаю - нічого особистого :)

swmarmalade тебе щось гнітить? Неспроста ж такі питання?

Posted

Спочатку поржу, а потім підтримаю його вибір. Головне, щоб щасливим був

Posted

Ага!, А якщо син? Те ж поржете? Сумніваюсь.

Я проти.

Posted

Ага!, А якщо син? Те ж поржете? Сумніваюсь.

Не можу дати відповідь

Дітей поки не маю

Posted

А що з цього приводу думає Борда ? Ви за чи проти?

Тобі хтось пропозицію зробив?

Оскільки збільшення поголів'я від кількості ячеєк опчества не залежить - погоджуйся.

Posted

Розсмішили :) Чого-чого, а такої відповіді не очікував :).

Posted

якщо "шлюб" то "штемпсель" в паспорті то це просто узаконення матеріальних відносин 2х чужих людей, стать тут не важлива

Posted

Вам не набридли ці теми про нестандартні шпілі-вілі? Мені пропаганда (і прихована в тому числі) цього всього вже набридла. Краще б задали питання який бізнес розпочати в наш час.

Posted

- Штирлиц, как вы относитесь к голубым?

- Я к ним не отношусь, - скромно ответил советский разведчик.

Posted

якщо "шлюб" то "штемпсель" в паспорті то це просто узаконення матеріальних відносин 2х чужих людей, стать тут не важлива

Воно то так. Погоджуюся. Але мова вже йде про усиновлення гомосексуальними парами дітей ...

Posted

мова вже йде про усиновлення гомосексуальними парами дітей ...

Буквально вчора десь читала (може й на Борді):

Большая часть российских (можна й укр.) детей воспитываются однополыми парами – мама + бабушка. (научный факт)

Posted

Воно то так. Погоджуюся. Але мова вже йде про усиновлення гомосексуальними парами дітей ...

питання кому надати перевагу в усиновленні:

а) парі геїв програмістів які працюють в Майкрософт

б) гетеросексуальній парі алкоголіків які працюють на сезонній роботі

?

о, а ще питання,

а геї вважають що всі повинні бути геями?

Posted

Воно то так. Краще хай діти ,будуть в дитячих притулках, де не завжди нормальні умови. Ніж віддати їх на всиновлення, часто заможним тато-тато, мама-мама? Колись дружина скидала статтю, про пару чуваків які всиновили декілька дітей, щаслива така сімейка.

Posted

Воно то так. Краще хай діти ,будуть в дитячих притулках, де не завжди нормальні умови. Ніж віддати їх на всиновлення, часто заможним тато-тато, мама-мама? Колись дружина скидала статтю, про пару чуваків які всиновили декілька дітей, щаслива така сімейка.

Колись теж дивився програму про дитячий будинок сімейного типу створений здається в другій половині 90-их одним любителем неповнолітніх. В свій час його дитячий будинок вважався мало не зразковим. А з роками почали вспливати факти що ж насправді відбувалося в тому будинку. Картина була не з найприємніших. Наскільки я памятаю судовий процес над засновником цього "дитбудинку" закінчився тим що йому дали великий термін за кучею статтей. А діти те ж жили в чудовій домашній атмосфері ...

Posted

А пагаваріть...

Курево забористе видать.

Афтара штирить конкретно судячи з диких "скачків" з теми про геїв на педофілів. :_07:

Ти почитай хто такі одні і другі. "Єт двє разниє вєщі". Як кажуть в Одесі.

Posted

"Єт двє разниє вєщі". Як кажуть в Одесі.

В Одесі кажуть " Двє бальшиє разніци".

Posted

А пагаваріть...

А трохи подумать на моїм постом? Чи гордість не дозволяє подумати над тим що я хотів сказати?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...