Перейти до змісту

Wargaming.net підтримує новоросію!

logarifm

Рекомендовані повідомлення

Заявка № TVH-620-92543

Категория:

World of Tanks Подкатегория:

Обжалование наказаний

Объясните пожалуйста каким боком у Вас используется в логотипе клана символика непризнанной республикы ДНР???

Ответы

oleksandr_homyak 29 Май 2015 23:04

интересное нарушение или как?
    4. ИГРА И ЕЕ ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ВОЗМОЖНОСТИ
    4.3. Ограничения. Пользователь не вправе:
    4.3.19. Пропагандировать и демонстрировать в Игре нацистскую, экстремистскую или иную приравненную к ним атрибутику или символику.

oleksandr_homyak 03 Июнь 2015 12:09

Очень интересно почему до сих пор заявка без ответа?

Олег Шакуро 09 Июнь 2015 13:42

Здравствуйте.
    Уважаемый пользователь, Администрация проекта в первую очередь при модерации клановых эмблем руководствуется Правилами игры Раздел 1, Пункт 21.
    На эмблеме клана изображен видоизмененный гюйс ВМФ РФ, который не может расцениваться как нарушающий указанный пункт Правил игры.
    Таким образом эмблема клана "[DNBSS] " не нарушает вышеописанный пункт Правил игры, и соответственно меры в отношении указанного клана приниматься не будут.
    Ознакомиться с Правилами игры Вы можете тут:http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/1176141-
    Благодарим Вас за обращение.
    С Уважением, Олег Шакуро
    Game Mastering Expert | Wargaming.net

oleksandr_homyak 09 Июнь 2015 17:58

Назівается - найди десять отличий:
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D0%B3_%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8

oleksandr_homyak 09 Июнь 2015 18:01

Все проплачено это ясно....

oleksandr_homyak 09 Июнь 2015 18:31

очень плохенько ориентируемся в истории, то для этого хоть ссылками обеспечу с википедии:
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%8E%D0%B9%D1%81_%D0%B8_%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B9_%D1%84%D0%BB%D0%B0%D0%B3_%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8
    Большое отличие НЕТ белого креста по центре в новоросси, а в видоизмененом гюйсе есть. домашнее задание по поводу ка котличить белое от синего.

Олег Шакуро 16 Июнь 2015 12:50

Здравствуйте.
    Уважаемый пользователь, хотим отметить, что клановая атрибутика рассматривается Администрацией в совокупности.
    Обращаем Ваше внимание, что ни в названии, ни в теге, ни в девизе, ни в описании клана "[DNBSS] < ДОНБАСС > " нет упоминания Новороссии.
    С учетом этого, Администрация проекта не может расценивать эмблему клана "[DNBSS] < ДОНБАСС > " как относящуюся к Новороссии.
    Таким образом Эмблема клана "[DNBSS] < ДОНБАСС > " не нарушает Правила игры. Меры в отношении указанного клана приниматься не будут.
    Ознакомиться с Правилами игры Вы можете тут:http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/1176141-
    С Уважением, Олег Шакуро

oleksandr_homyak 16 Июнь 2015 13:17

Тоесть я могу использовать в клане прапора Алькаиды и других организаций? Хотя лозунгов и девизов я не буду использовать. Что за маразм.

oleksandr_homyak 16 Июнь 2015 13:23

Эта витъеватость просто достает, сначала вы доказываете, что это не прапор Новороссии в первом посте, теперь вы пытаетесь доказать, что это разрешено и это нормально.

Олег Шакуро Вчера в 13:20

Здравствуйте.
    Уважаемый пользователь, исчерпывающий ответ на Ваш вопрос был дан в предыдущих сообщениях.
    Эмблема клана "[DNBSS] < ДОНБАСС >" не может расцениваться как относящаяся к такой организации как "Новороссия". На эмблеме клана изображен видоизмененный гюйс ВМФ РФ
    Данная клановая эмблема не нарушает действующие в нашем проекте Правила игры.
    Меры в отношении клана "[DNBSS] < ДОНБАСС >" приниматься не будут.
    С Уважением, Олег Шакуро

oleksandr_homyak Вчера в 13:46

Нет - ответ не дан!
    Тоесть я могу использовать в клане прапора Алькаиды и других организаций? Хотя лозунгов и девизов я не буду использовать. Что за маразм.

Олег Шакуро Сегодня в 11:55

Здравствуйте.
    Уважаемый пользователь, клановая эмблема в виде эмблемы организации "Аль-Каида" недопустима в нашем проекте и будет нарушать Правила игры, поскольку данная организация была признана террористической на международном уровне.
    С Уважением, Олег Шакуро

oleksandr_homyak Сегодня в 15:01

Тогда я требую применить эти правила поскольку флаг новороссии не признан и на территории Украины нарушает ее законодательство. Текущие ответы отправлены местным органам СМИ, а также в органы СБУ и другие.

P.S. куди звертатись за справедливістю? Було б це в США я б вже виграв суд і вони оплачували подальше життя у якійсь резиденції. А тут я дану інформацію подав в усі телеканали. еспрессо, 112, 24, 5 канал і глуха тиша.... Звонив і нічого це не цікавить. А от новини такого типу: Вакарчук поспівчув батькам Фріске - це цікавить кожного..... Я напевно щось не розумію. Але ... . пошук на сайтах працює і я просто ввів фразу tanks і реклама проплачених : http://espreso.tv/news/2015/05/06/tvorci_populyarnoyi_kompyuternoyi_hry_world_of_tanks_stvoryly_rolyk_do_9_travnya

що далі то???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не факт що там в підтримці не сидять росіяни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а до чого тут ігри..... тут ігри не до чого взагалі. тут мова йде про атрибутику і як її оправдовують. хоча це англія....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кидайте ті "танчики", нехай самі з собою воюють!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що далі то???

Пригоріло не там, де треба.

Свій аккаунт вже видалили? ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене цікавить інше, чому це нікому не цікаво?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну підозрюю, що вони також прочитали переписку і вирішили, що реагувати на "вброс" школяра неварто

бо якщо людина не розуміє, що Аль-Каїда це міжнародна терористична організація а ДНР – то якась попса державного масштабу. Не визнання її як держави не означає що то терористична організація.

І яке діло білорусам до того що в Україні не визнають ДНР ? не подобається їхня думка – не лізь на їхні серваки, вони ж не в Україні розташовані.

Займися ділом в реальному житті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну підозрюю, що вони також прочитали переписку і вирішили, що реагувати на "вброс" школяра неварто

бо якщо людина не розуміє, що Аль-Каїда це міжнародна терористична організація а ДНР – то якась попса державного масштабу. Не визнання її як держави не означає що то терористична організація.

І яке діло білорусам до того що в Україні не визнають ДНР ? не подобається їхня думка – не лізь на їхні серваки, вони ж не в Україні розташовані.

Займися ділом в реальному житті

коли я був школарем ти ще засихав на трусах у свого батька це по-перше. А по-друге вчи закони! Люба гра. софт яке находиться на території держави ОФІЦІЙНО повино дотримуватись її законів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нууу почалося - там сепаратисти, тут образи.... забий на них, я колись теж пробував - їм до дупи твоя думка. а СБУ і іншим массмедіа то й подавно... ну і форумчанам тут теж до жопи що ти думаєш про гру танки і гартопляників в часності :)

я так собу думаю що вони й в Криму не поблокували доступ до гри :) - можеш і про це їм написати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли я був школарем ти ще засихав на трусах у свого батька це по-перше. А по-друге вчи закони! Люба гра. софт яке находиться на території держави ОФІЦІЙНО повино дотримуватись її законів!

та да, старші люди ото тільки так і пишуть :) далі можна не продовжувати :)

P.S.: де старі люди, а де "інтернет" і міжнародне право

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

смішно. дорослі дядки через цяцьку хочуть доказати фірмі з мільйонними прибутками,що вони у чомусь не праві... якщо вони і признають свою вину - позбавляться потенційної грошової винагороди. все це смішно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у 50-х роках 20 століття не вчили ні грамоті, ні юрисдикції - ми вас зрозуміли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все це просто залежить. Ми мали майдан, ми маєм АТО і маєм флаги новоросії і гейропу яка нам дала тільки гейпаради - це шикарно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мальчик! Забий і охолонь... :0094:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звняйте за оффтоп, але раз вже така пляска :) а Європа вам щось винна ?

якщо населення України з Європи запозичило лише гейство – то це не проблеми Європи, білорусів чи Wargaming.net

слабо до**атися до тих за кого голосували та до держслужб ? :) знайшли крайніх у всіх бідах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гейропу яка нам дала тільки гейпаради - це шикарно!

повторю банальщину,

не так страшні геї з Брюсселя як піда*аси з Москви

звняйте за оффтоп, але раз вже така пляска :) а Європа вам щось винна ?

якщо населення України з Європи запозичило лише гейство – то це не проблеми Європи

тю,

хто що хоче те і запозичує :)

якщо "байцов з РПЦ" хвилює тільки гейство... ну всяке буває....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мальчик! Забий і охолонь... :0094:

по поводу мальчика я вже відповідав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ще пісьюнчик проти тих людей яким ти відповідав ;)

На тебе це і було розраховано, щоб подратувати. Воно їм вдалося! Живи реальним життям: http://board.lutsk.u...inska-pdtrimka/

Чогось захотілось це сюди розмістити:

post-5408-0-57871400-1435067452_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ще пісьюнчик проти тих людей яким ти відповідав ;)

На тебе це і було розраховано, щоб подратувати. Воно їм вдалося! Живи реальним життям: http://board.lutsk.u...inska-pdtrimka/

Чогось захотілось це сюди розмістити:

post-5408-0-57871400-1435067452_thumb.jp

А ти замыряв об'єм мого пісюна? О_о я не вкурсі вибачай....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут пробачили прапор, там пробачили хабар, тут закрили очі на проїзд на червоне... а чи не здається вам/нам, що більшість наших бід від того що ми занадто багато закриваємо очі на події які відбуваються навколо?

Офіс Варгеймінга є і в Києві, і в США і в ЄС між іншим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я про що? а тут затикають мені рот! І головне кучка зібралася і щось набагається доказати

Мене це не дивує, якщо тут на західній Україіні не має підтримки, то як це може бути десь там у офісі Білорусії.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

logarifm, слухай, ти явно "не наший", то звідки тобі знати що і як

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

logarifm, слухай, ти явно "не наший", то звідки тобі знати що і як

що значить не наший я не розумію....

Ну то роз'ясніть мені ідіоту, що ви відстоюєте, а то я трошки не розумію. Тема в тому, що корпорація WoT порушує законодавство при чому підтримуючи новоросію. Я не зенаю, хо тут і чий але прапор новоросії я точно не підтримую. А судячи по віповідям тут це підтримало багатенько хто!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все це просто залежить. Ми мали майдан, ми маєм АТО і маєм флаги новоросії і гейропу яка нам дала тільки гейпаради - це шикарно!

через парашу у нас почався майдан, ато і новоросія, а гейпаради з твоєю участю це не таке вже велике зло - пережили би.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А судячи по віповідям тут це підтримало багатенько хто!!!

іпать :) лінк дайте, може я щось пропустив на двох сторінках то

схоже що діагноз воргеймінгу з того ж місця висмоктаний

P.S.: каяття у виборців пороха і його кишенькових депутатів має різні вияви :) але найчастіше – винні всі окромя мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...