Перейти до змісту

Ровер кафе


ANANAS

Рекомендовані повідомлення

Зіберс, тваюмать! Це велосипедне кафе, перше і єдине у місті, засновано велосипедистами, для велосипедистів, тема створена на велопаті велосипедистом! Шо нє так? Я щось може пропустила? Якби ця тема була створена, як реклама, я, особисто,не мала б нічого проти. Вважаю, що потрібно більше реклами, бо у кафе ще недостатньо веловідвідувачив. Буде більше нас, меньше буде лівих мутних. Дайош окрему тему і банер на пів вікна! Іди видохни, Зіберуня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 510
  • Створено
  • Остання відповідь

От зря, Зіберуня, ти почав бухтіти на рівному місці. От зря. Ага? Получив, фашист, гранату?  :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Дальше пряме питання Itzamna - що Ви зробили і де щоб про Вас писали чи обговорювали? Розкажіть чи похваліться....?

 

краще тобі цього не знати :) :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зіберс, тваюмать! Це велосипедне кафе, перше і єдине у місті, засновано велосипедистами, для велосипедистів, тема створена на велопаті велосипедистом! Шо нє так? Я щось може пропустила? Якби ця тема була створена, як реклама, я, особисто,не мала б нічого проти. Вважаю, що потрібно більше реклами, бо у кафе ще недостатньо веловідвідувачив. Буде більше нас, меньше буде лівих мутних. Дайош окрему тему і банер на пів вікна! Іди видохни, Зіберуня.

Не фффилюйся! Спокійніше...

Сьогодні була найдовша ніч... а хіба ти не знаєш, що в таких людей на такі події бувають рецедиви?   :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

 

. Дальше пряме питання Itzamna - що Ви зробили і де щоб про Вас писали чи обговорювали? Розкажіть чи похваліться....?

 

краще тобі цього не знати :) :) :)

 

ок. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Са, а доставка замовлення є....бо не можу рочитати всю тему?

Було зверненя- САШ....

Вибачай старий, але доставкою ми, нажаль, похвалитися не можемо.

Думки про це були, зрозуміло, на певному етапі, але поки що ми ледь-ледь зводимо кінці із кінцями саме тому, що націнку робимо мінімальною і на якісь "витребеньки" вже, чесно кажучи, не залишається... 

 

. Дальше пряме питання Itzamna - що Ви зробили і де щоб про Вас писали чи обговорювали? Розкажіть чи похваліться....?

 

краще тобі цього не знати :) :) :)

 

Конструкція форума "Борд" такова, що кожен має можливість продивитись творчість кожного... Я продивився. Багато що стало зрозумілішим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друже Miro.

 

Повертаючись до наших баранІв... До питання "Гжаньця".

Окрім набридлого  усім нам "людського" фактру, тут ще присутній фактор рецептури приготування напою.

Ти розумієш, що пиво стає "гжаньцем" не тільки від нагрівання його, але ще й через додавання до нього всякої фігні на кшталт меду ( або цукрового сиропу - в "бюджетному" варіанті! ), гвоздики, лимону, кориці...

Так от в більш ощадливому рецепті ( 0,3л. - 19.00 грн. 0.5л - 22.00 грн. ) ми використовуємо цукровий та фруктовий сироп. На відміну від нього, більш "вишуканий" гжанєць ми робимо з додаванням у вже розігріте пиво натурального меду..... Не буду відкривати усі секрети, але і ціна цього напою, відповідно, є вищою ( 0,3л. - 27.00 грн. 0.5л - 29.00 грн. ) і фруктовий сироп в нього не дадається.

 

Десь так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, наскільки я зрозумів, коли попросив пиво одночасно із медом та сиропом (гжанець), дали мед та звичайний цукровий сироп? НЕ фруктовий?

Ясно. Ато я вже був подумав, що почали економити на інгредієнтах - смак істотно відрізнявся від того, що пив саме першого разу. У гіршу сторону. Моя супутниця випила, наприклад, лише половину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, наскільки я зрозумів, коли попросив пиво одночасно із медом та сиропом (гжанець), дали мед та звичайний цукровий сироп? НЕ фруктовий?

Не зовсім так.

Пиво засолоджується або цукровим сиропом в бюджетному варіанті, або натуральним медом - традиційно. Принципової різниці нема, але відбивається на ароматі, що зрозуміло, на смаку, що теж закономірно, ну і ... ціні кінцевого продукту. 

Крім того у нас гжанець традиційний ( на меду ) іде без фруктового сиропу, т.б.м. "в чистому вигляді" і фруктовий аромат додається лише за Вашим, сударь, бажанням !!! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Alex.62, усе геть не зрозуміло. В усіх випадках (а їх було 3-и) мені давали гжанець із медом та сиропом. У всякому випадку я так замовляв. В двох випадках - я відчував смак меду, в останньому - ні.

Мене також теоретично усе ж цікавить різниця між 0,5 та 0,3 - ЧОМУ така однакова ціна, якщо замовлення були слово в слово одні й ті ж?

І ЯК мені зараз потрібно робити замовлення, щоб робили, як перші два відвідування? Адже є вірогідність того ж результату, як востаннє.

П.С. Можна в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Miro,пий звичайне пиво і не вимахуйся 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯК мені зараз потрібно робити замовлення, щоб робили, як перші два відвідування? Адже є вірогідність того ж результату, як востаннє.

А чому ти думаєш, ми змінили команду? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна я вставлю своїх 5 коп., кароч можна  :) ,я ось тут начитався про Ваші ті гжанці, то ось сиджу і думаю,а як можна в себе вдушити тепле пиво з якимось там сиропом чи медом  :_40: не пив не знаю і не панімаю(напевно геть смачне має бути). Все ніяк не виходить до вас завітати, але вже кортить, може то і  ризкнути з тим гжанцем, щоб випити взнать і панять, або на пиво з чебуреками і не вийо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні попідписував усі фодки, що висять на стіні. Тепер на кожній - ім'я автора. І ще штук з 60-т на наступні виставки...

 

Перебирав віддруковані фотографії і в черговий раз мене біла жаба давила в груди... От чесно кажу - люблю фотографувати, і фоток у мене є величезна кількість, і фотєг начебто непоганий, а фоти виходять просто репортажні на кшталт "Я і Ейфелева вежа!"... А у тих кадрах, що я сьогодні розглядав... В багатьох них присутнє те, що можна без оговорок назвати словом "майстерність"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна я вставлю своїх 5 коп., кароч можна  :) ,я ось тут начитався про Ваші ті гжанці, то ось сиджу і думаю,а як можна в себе вдушити тепле пиво з якимось там сиропом чи медом  :_40: не пив не знаю і не панімаю(напевно геть смачне має бути). Все ніяк не виходить до вас завітати, але вже кортить, може то і  ризкнути з тим гжанцем, щоб випити взнать і панять, або на пиво з чебуреками і не вийо...

Все треба спробувати. Пий гжанець і швидко заїдай чебуреком :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна я вставлю своїх 5 коп...... як можна в себе вдушити тепле пиво з якимось там сиропом чи медом....

Я був у такій самій ситуації колись взимку в Груйцу ( Польща, якщо хтось не в курсі. Величезний ринок під Варшавою ). Навулиці - мінус 20, а у мене список електроінструмента на дві сторінки. І все це треба знайти, поторгуватись, купити, позносити до машини... Коротко кажучи, роботи години на 2 -3. А біля проходу торгують тим самим "гжаньцем" і черга стоїть. От тоді я вперше і скуштував його. І зрозумів, що це реально не алкоголь як такий, а потужній зігріваючий засіб.

 

Так що треба один раз спробувати!!!

 

Крім того... Усе в цьому житті треба спробувати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯК мені зараз потрібно робити замовлення, щоб робили, як перші два відвідування? Адже є вірогідність того ж результату, як востаннє.

А чому ти думаєш, ми змінили команду?

Насправді, Алекс, від Вашого персоналу у мене самі найнайпозитивніші враження. Дуже шкода, якщо він у Вас помінявся. Щиро шкода.

Бачачи, що моя супутниця у чорному, крім того, що ввімкнули спів пташок (я попросив поміняти музику, поставити якусь спокійнішу), двічі приносили записки із словами співчуття. Такого я ще ніде не бачив. Таким персоналом потрібно гордитись. Хотів би подякувати їм особисто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів би подякувати їм особисто.

 

Це як раз була нова зміна. Запрошую на "подяку". :_26:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Друзі-роверисти.

 

Повідомляю усіх зацікавлених, що я більше не директор "Ровера".

 

З усіма запитаннями прошу звертатися до адміністраторів.

 

З повагою до вас, що приймали участь у обговореннях і часом навіть ( чого гріха таіти ) суперечках, що вносили пропозиції, що критикували нашу роботу... Ваш Олександр ( Alex.62 ) !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думав, в даному випадку директор = власник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друзі-роверисти.

 

Повідомляю усіх зацікавлених, що я більше не директор "Ровера".

 

З усіма запитаннями прошу звертатися до адміністраторів.

 

З повагою до вас, що приймали участь у обговореннях і часом навіть ( чого гріха таіти ) суперечках, що вносили пропозиції, що критикували нашу роботу... Ваш Олександр ( Alex.62 ) !

а що сталось7??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому одразу всі вважають, що щось сталось? Не завжди ж зміна посади, або роботи це невдача.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора був в ровері. Деруни смачні. Правда забув дівчатам чайові лишити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

???

Так надо! (с). "Бриллиантовая рука".  :D  :D  :D

думав, в даному випадку директор = власник

Декілька разів у даній темі я акцентував на цьому увагу. У "Ровері" я був лише найманою робочою силою.

а що сталось7??

 

Знайшлася робота, що більш відповідає мому характеру і... З кращою мотивацією.

Чому одразу всі вважають, що щось сталось? Не завжди ж зміна посади, або роботи це невдача.

Саме так, Тетяно. Дякую за розуміння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...