Перейти до змісту

Різні питання (юридичні)

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наскільки важлива прописка реєстрація місця проживання для новонародженої дитини? Окрім черги в садочок.

• -1 1
  • Відповідей 388
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
  В 08.11.2021 в 09:41, xc90 сказав:

Наскільки важлива прописка реєстрація місця проживання для новонародженої дитини? Окрім черги в садочок.

Показати  

А декларацію з педіатром як укладати?

Опубліковано
  В 08.11.2021 в 09:56, volks сказав:

А декларацію з педіатром як укладати?

Показати  

А, дякую. Чомусь думав, що тут відбулись зміни і можна самому обирати кого хочеш.

• -1 1
Опубліковано
  В 08.11.2021 в 10:37, xc90 сказав:

А, дякую. Чомусь думав, що тут відбулись зміни і можна самому обирати кого хочеш.

Показати  

Можна обирати кого хочеш.

Опубліковано
  В 14.10.2021 в 11:20, Basil сказав:

то ти так думаєш... ;)

ВЛК (військово-лікарську комісію) коли крайній раз проходив?

Показати  

Таки да. ВЛК - ще той квест. Особливо коли хірург і терапевт (голова комісії) сують палки в колеса, щоб я почав совати їм гроші в кишеню. Обламалися обоє. :) А в військоматі (я по старінкє буду називати) взагалі ніяких проблем.

В 16.10.2021 в 08:18, natalka) сказав:

В ЦНАПі казали що з 15 жовтня припиняють здійснювати записи в будинкових книгах. Тому фактично вони вже не актуальні

Показати  

Сьогодні ще беруть і пишуть

Опубліковано
  В 10.11.2021 в 12:54, nickel сказав:

ВЛК - ще той квест. Особливо коли хірург і терапевт (голова комісії) сують палки в колеса, щоб я почав совати їм гроші в кишеню. Обламалися обоє.

Показати  

Давай деталі!

Скіко днів сумарно зайняло, скільки заходів і якої тривалості?

Комісія де засідає, і що конкретно намагались зробити ті двоє обломаних?

Чому їхні палки не спрацювали?

Питаю не зі спортивного інтересу, теж на горизонті подібна процедура видніється...

Опубліковано
  В 11.11.2021 в 18:52, romanc сказав:

А то для чого проходити ту комясію?

Показати  

Комісія визначає чи вистачить в мене здоров'я виписатися з квартири

• Ха-ха 4
Опубліковано
  В 11.11.2021 в 18:04, nickel сказав:

Медкомісія від початку до кінця рівно тиждень,

Показати контент

.

Показати  

Дайте десяток плюсів на повідомлення!  А краще сотню... 

• +1 1
Опубліковано

Почекаю я, поки в дії повноцінно все запустять не лише для власників ID карток... 

Ну нафіг ті їхні комісії і біганину. 

• Ха-ха 1
Опубліковано
  В 11.11.2021 в 19:34, Unknown сказав:

Почекаю я, поки в дії повноцінно все запустять не лише для власників ID карток... 

Ну нафіг ті їхні комісії і біганину. 

Показати  

Если для выписывания из квартиры, то выписать может и новый собственник без вашего участия, потом приносите в цнап паспорт и вам штамп с пропиской аннулируют. А для новой прописки нужна их справка.

Опубліковано (змінено)
  В 11.11.2021 в 18:53, nickel сказав:

Комісія визначає чи вистачить в мене здоров'я виписатися з квартири

Показати  

Вот интересно, дла изменения места регистрации требуется справка о том, что стоишь на воинском учете, хотя есть на руках военный билет или бумага, его заменяющая. Ок, приходишь в военкомат, регистрируешь изменения прописки, но почему нужно проходить комиссию именно в этот момент, беря для этого отпуск или отгулы? Дибилизм. Ну зарегился мужик, ну и вызывайте и оплачивайте рабоее время потом...

И почему для трудоустройства на большое предприятие нужен военный билет, а если фоп или на фоп работаешь, то не нужен?

@Basil наверно может проконсультировать

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
  В 12.11.2021 в 10:28, romanc сказав:

Вот интересно, дла изменения места регистрации требуется справка о том, что стоишь на воинском учете, хотя есть на руках военный билет или бумага, его заменяющая. Ок, приходишь в военкомат, регистрируешь изменения прописки, но почему нужно проходить комиссию именно в этот момент, беря для этого отпуск или отгулы? Дибилизм. Ну зарегился мужик, ну и вызывайте и оплачивайте рабоее время потом...

Показати  

Я коли зрозумів, що буде з лікарями конфронтація, почав цікавитися юридичною стороною даного питання. То закон ніяк не з'єднує ці дві події: виписка і проходження медогляду. Це незаконно не дозволяти людині виписатися (знятися з обліку), вимагаючи взамін пройти медогляд. Мені вже пізно було починати воювати з військоматом за свої права, бо я вже отримав направлення на медогляд і мусив його пройти, але якби знав, як я його буду проходити, то почав би буянити (юридично) ще в військоматі. Вони зобов'язані мене зняти з обліку, при цьому можуть мене паралельно направити на медогляд, а не послідовно - спочатку медогляд, а тоді зняття. І з 1 грудня, скоріше за все, так і буде. Це не мій провтик що я не проходив медогляд більше 5 років. Я прописаний, стою на обліку, військомат знає моє місце роботи. 

• +1 4
Опубліковано (змінено)

А є термін згідно якого маєш пройти той медогляд? Десь це прописано? Тоєсть,  чи можна проходити сам медогляд не спіша - місяць, два, рік ?

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
  В 12.11.2021 в 11:22, weldermaster сказав:

А є термін згідно якого маєш пройти той медогляд? Десь це прописано? Тоєсть,  чи можна проходити сам медогляд не спіша - місяць, два, рік ?

Показати  

не вникав

Опубліковано

дла изменения места регистрации требуется справка о том, что стоишь на воинском учете, хотя есть на руках военный билет или бумага, его заменяющая

Показати  

ніякої довідки не потрібно. тільки військовий квиток (тимчасове посвідчення).

регистрируешь изменения прописки, но почему нужно проходить комиссию именно в этот момент, беря для этого отпуск или отгулы?

Показати  

військовозобов'язані зобов'язані (даруйте за тавталогію) щоп'ять років проходити ВЛК. якщо у військовому квитку є відмітка про проходження ВЛК не старіша за п'ять років, ніхто на повторну ВЛК посилати не буде.

якщо зробити відмітку про зміну місця реєстрації без ВЛК, то потім тебе фіг докличишся у ТЦК...

і відпустку/відгули брати не потрібно, ТЦК може видати повістку на час проходження ВЛК...

И почему для трудоустройства на большое предприятие нужен военный билет, а если фоп или на фоп работаешь, то не нужен?

Показати  

взагалі то потрібен кругом. фопи поки кладуть на військовий облік, але то явище термінове...

В 12.11.2021 в 10:56, nickel сказав:

Це незаконно не дозволяти людині виписатися (знятися з обліку), вимагаючи взамін пройти медогляд.

Показати  

так само як і незаконно не проходити ВЛК щоп'ять років

якби знав, як я його буду проходити, то почав би буянити (юридично) ще в військоматі.

Показати  

тільки згаяв би час...

Це не мій провтик що я не проходив медогляд більше 5 років.

Показати  

спасіння потопельника....

А є термін згідно якого маєш пройти той медогляд?

Показати  

взагалі то до трьох робочих днів, якщо не потрібне додаткове дообстеження...

Тоєсть,  чи можна проходити сам медогляд не спіша - місяць, два, рік ?

Показати  

ну якщо тобі не горить, можеш і рік, але як припече...

Опубліковано

4 минуты назад, Basil сказал:

спасіння потопельника....

Показати  

Читаємо закон Про військовий обов'язок і військову службу ст. 1 п. 10,

10. Громадяни України, які приписані до призовних дільниць або перебувають у запасі Збройних Сил України, Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України чи проходять службу у військовому резерві, зобов’язані:

прибувати за викликом районного (об’єднаного районного), міського (районного у місті, об’єднаного міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі - відповідні районні (міські) територіальні центри комплектування та соціальної підтримки), Центрального управління або регіонального органу Служби безпеки України, відповідного підрозділу Служби зовнішньої розвідки України для оформлення військово-облікових документів (посвідчень про приписку до призовних дільниць, військових квитків, тимчасових посвідчень військовозобов’язаних), приписки, проходження медичного огляду, направлення на підготовку з метою здобуття або вдосконалення військово-облікової спеціальності, призову на військову службу або на збори військовозобов’язаних та резервістів;

Немає повістки, немає медогляду. І це буде вашим провтиком.

В 12.11.2021 в 18:53, Basil сказав:

тільки згаяв би час...

Показати  

В умілих руках...

Показати контент

Хвилин за 30-40 юристові зателефонував чоловік, який представився заступником обласного військового комісара, та зазначив, що вони зв’язалися з Чорнобаївським військкоматом і Богдана вже поставили на облік.

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...