milana Опубліковано 19 Липня, 2015 в 18:33 #226 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 18:33 SanyaTT, ну й порівняли. Якщо ви готові вбити свою дитину, якщо раптом виявиться, що вона нетрадиційної орієнтації, то вам варто задуматись про психіатричне лікування
MANJAK11 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 19:21 #227 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 19:21 SanyaTT, ну й порівняли. Якщо ви готові вбити свою дитину, якщо раптом виявиться, що вона нетрадиційної орієнтації, то вам варто задуматись про психіатричне лікуваннята яке він там готовий, хай спочатку зробить, з дружиною родить, виростить, а тоді вже буде розказувати, що б він зробив
milana Опубліковано 19 Липня, 2015 в 20:02 #229 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 20:02 YouRich, 100%Я просто не знала як культурніше спитати те саме
Юріч Опубліковано 19 Липня, 2015 в 20:08 #230 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 20:08 milana, девушкам как-то некомильфо
Vadimm Опубліковано 19 Липня, 2015 в 20:57 #231 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 20:57 Девіації поведінки у дітей треба "рихтувати". Критичні девіації треба "рихтувати" критичними методами, якщо інші не допомогли. Кожен батько сам визначає чи є певний факт поведінки девіацією, і сам в праві визначати методи впливу, навіть критичні. У всіх різні діти, до когось доходить з півслова, а комусь треба допомогти фізичним впливом. І не в праві батько, в якого "золота" дитина в плані слухняності, розказувати іншим як виховувати чужу дитину. Спочатку виростіть дитину яка за пару років здатна двічі поламати собі руки-ноги і спалити три квартири а тоді розказуйте що "треба по-хорошому". Приклад нереальний, але в мене, наприклад, дочка малювала камінчиками по автомобілю друзів (фарбування кожного елемента - 100$, мені пробачили), і розмальовувала в гостях стіни дорогущою помадою (це був джек-пот , також пробачили, але було соромно). І в цих випадках я з нею обійшовся ще по-хорошому. А за розетки і вибігання на дорогу можна і синяків на сраці назалишати, на довгу пам'ять, хай краще я вже, ніж залізяка потім. Ніхто не говорить про те що від сина п_дора треба відмовитись, але таку девіацію треба рубати на корню, як тільки стала помітною. І батьку видніше, чи поставити в куток чи розбити морду в кров. "Я строг, но я справєдлів" (с) старший інструктор Хартман.
Vadimm Опубліковано 19 Липня, 2015 в 21:52 #232 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 21:52 Піпіську відтяти? Один з "критичних" варіантів
Nokian Опубліковано 19 Липня, 2015 в 22:01 #233 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 22:01 І батьку видніше, чи поставити в куток чи розбити морду в кров.Так справа в тому, що від розбитої морди син (якщо це в нього дійсно на психологічному рівні, а не просто розвагт знічевя) не перестане бути таким,як зробила його природа.Ну а от суспільство та конкретно батька зненавидить точно.Може і заріже.То кому краще від таких методів виховання?
milana Опубліковано 19 Липня, 2015 в 22:03 #234 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 22:03 Ми говоримо про малих дітей чи про великих? З малими дійсно дааалеко не з кожною дитиною можна обійтись без лупнів по попі. А коли вже доросла дитина, то биттям ніц не вийде.Приклад. В мене мама від природи лівша. В той час дітей в школі перевчали писати правою, навіть по руках били. Результат: мама вміє писати як правою, так і лівою, але робить усе лівою рукою. Висновок: при вас дитина більше про це не заговорить, але робитиме всеодно своє. Якщо то юнацька затребенька така дурна (м'яко кажучи), то подіє метод "по морді". А якщо все глибше? Може з дорослими дітьми все ж варто більше розмовляти? Та й не тільки з дорослими, бути уважними до них. А не так як буває - росте дитина як бур'ян, а потім дивуються як таке виросло
Vadimm Опубліковано 19 Липня, 2015 в 22:06 #235 Опубліковано 19 Липня, 2015 в 22:06 І батьку видніше, чи поставити в куток чи розбити морду в кров. Так справа в тому, що від розбитої морди син (якщо це в нього дійсно на психологічному рівні, а не просто розвагт знічевя) не перестане бути таким,як зробила його природа.Ну а от суспільство та конкретно батька зненавидить точно.Може і заріже. То кому краще від таких методів виховання? А як наперед визначити чи це психологічно чи розвага/експеримент? А так бачиш що нічого не допомогло, і тоді все ясно. Треба вирізати серце і закопувати в землю . Про "суспільство яке зненавидить батька, може й заріже" - то сумнівно. Ми говоримо про малих дітей чи про великих? З малими дійсно дааалеко не з кожною дитиною можна обійтись без лупнів по попі. А коли вже доросла дитина, то биттям ніц не вийде. Ну, є багато способів . Можна не давати грошей, чи закрити на місяць у підвалі . Якщо вже так лояльно - відправити вчитись в інше місто, щоб не палитись. Но грошей все одно не давати
LSD Опубліковано 20 Липня, 2015 в 15:18 #236 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 15:18 Питання теми направлено не на актуалізацію питання "Що робити якщо моя дитина нетрадиційної орієнтації?" (тому що це сугубо індивідуальні речі і ніхто тут без конкретики нічого не порадить) основне питання "Як недопустити щоб моя дитина стала нетрадиційною?" ... Як пояснити дитині шо на тому плакаті дяді які шпілять один одного? і сказати їх треба поважати? .... Щаз ....
Соромітник Опубліковано 20 Липня, 2015 в 15:27 #237 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 15:27 Ну а от суспільство та конкретно батька зненавидить точно.Може і заріже. То кому краще від таких методів виховання? судячи з постів вище, геї дюже толерантні нам прям вчитися в них тра... бррр так що зарізати не повинен найгірше що може зробити – навернути в свою "віру"
Yuraul Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:20 #238 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:20 Пздц, оце село без сільради.А тепер підставте на місце гомосексуалізму, приміром, захоплення вашої дитини іншою футбольною командою, ніж ви, і подивіться на себе та свої аргументи збоку. Слів нема , правда?Ой, тільки не треба про цінності, традиції і решту! Бачив я ваші цінності і традиції, коли ви бидлячите у житті і на дорозі, крадете, обманюєте, зраджуєте, п'єте, палите і матюкаєтесь. Це звичайне людське лицемірство. Давайте, будемо чесні з собою. Відторгення нетрадиційних поглядів викликає не якась там традиція, цінність чи інша срака. Відторгнення викликає забитість, тупість, неотесаність і вузький кругозір, який ви називаєте точкою зору. Це тому, що окрім свого села ви нічого в житті не бачили, окрім таблички множення нічого не зрозуміли.Хочеш захистити цінності? Припаркуй по-людськи свою колимагу, яку виготовили брати твої, які узаконили одностатеві шлюби і живуть собі щасливо. Не ошукуй власну державу співвітчизників, плати податки, отримуй білу зарплатню і так далі.Живи і не виьопуйся,Їж і не обляпайся,Люби ближнього свого, як себе самого.
Vadimm Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:44 #239 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:44 Yuraul, це ти натякаєш що п_дорів недолюблюють тільки тупі неотесані забиті лицемірні бидляки/селюки? Тобто або ти лояльний до п_дорів, або ти бидло? "Из Техаса призывают только быков и п_дорасов, рогов на тебе нет, так что выбор невелик. _уй сосешь?" (с) той самий старший інструктор Хартман.Ти не здогадувався що багато хто на меті має не захищати цінності, а захищати свій мозок, свої очі, своїх дітей і свій приватний життєвий простір від нетрадиційних? Для цього треба закінчити Гарвард, стати білим і пухнастим платником податків, і начитатися розумних книжок, тощо? А бидлоалкаш Вася типу не має морального права "вспливати" зі своєю філософією?Круто ти розділив на біле і чорне.
Big_Brat Опубліковано 20 Липня, 2015 в 17:12 #240 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 17:12 Всем тем кто считает что человек может поменять ориентацию не помешает знать что невозможно "стать" геем, ты или рождаешься таким, или нет. Это типа как если-бы европеоид стал вдруг азиатом просто из-за того что так решил. Всем тем кому "неприятно созерцать на улице мужчин держащихся за руки" - завтра вы решите что вам не нравится смотреть на волосатых - всем бриться на лысо чтоль? А если у вас при созерцании возникают какие-то фантазии относительно того что они друг с другом делают, то либо у вас бурная фантазия, либо... Всем кто затрудняется с тем как объяснить своему ребенку что любовь не знает что такое пол, возраст, цвет кожи - почитайте книжки, любые, желательно чем больше тем лучше.
Vadimm Опубліковано 20 Липня, 2015 в 17:51 #241 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 17:51 Всем тем кто считает что человек может поменять ориентацию не помешает знать что невозможно "стать" геем, ты или рождаешься таким, или нет. Это типа как если-бы европеоид стал вдруг азиатом просто из-за того что так решил. Всем тем кому "неприятно созерцать на улице мужчин держащихся за руки" - завтра вы решите что вам не нравится смотреть на волосатых - всем бриться на лысо чтоль? А если у вас при созерцании возникают какие-то фантазии относительно того что они друг с другом делают, то либо у вас бурная фантазия, либо... Всем кто затрудняется с тем как объяснить своему ребенку что любовь не знает что такое пол, возраст, цвет кожи - почитайте книжки, любые, желательно чем больше тем лучше.Получается что и алкашом не становятся, а рождаются? То есть если у меня на работе сотрудники нетрадиционные, но я родился натуралом, допустим лояльным к ним, то у меня нет шансов стать таким как они? Почему тогда люди спиваются в колективе?"А если у вас при созерцании возникают какие-то фантазии относительно того что они друг с другом делают, то либо у вас бурная фантазия, либо..."То есть если М+Ж ласкают друг друга на улице и при этом возникают фантазии, то это нормально, а когда видишь М+М которые держатся за руки и при этом представляешь как они толкают говно друг другу, то... фу, лучше даже не представлять. Лучше переключиться на глубокие объемные декольте и попы. Да, при виде декольте фантазия бурная, что поделаешь.Я даже не представляю что мне прийдется говорить дочери если она спросит почему эти дяди обнимаются-целуются. Да, читать люблю, в том числе художественную литературу.Мне кажется что лояльные к нетрадиционным кагбе намекают нам что "не всем дано понять", что для этого надо быть умным. Вы не заблуждаетесь?
Big_Brat Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:17 #242 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:17 Получается что и алкашом не становятся, а рождаются?За алкашей ничего не могу сказать, не знаю, но сексуальная ориентация человека определена на уровне генов.То есть если М+Ж ласкают друг друга на улице и при этом возникают фантазии, то это нормально, а когда видишь М+М которые держатся за руки и при этом представляешь как они толкают говно друг другу, то... фу, лучше даже не представлять. Лучше переключатся на глубокие объемные декольте и попы. Да, при виде декольте фантазия бурная, что поделаешь.Каждый вправе фантазировать о чем ему захочется. Некоторые и глядя на плюшевого мишку фантазируют.Я даже не представляю что мне прийдется говорить дочери если она спросит почему эти дяди обнимаются-целуются.А вы не задумывались что вы считаете это ненормальным только из-за того что вас так воспитали? И если не шпиговать своих детей предрассудками с детства, то они и не будут считать что это ненормально. Если объяснить что люди любят друг друга, и им хорошо вместе, и неважно разного они пола они или нет, то человек будет считать это нормой.
Vadimm Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:25 #243 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:25 Big_Brat, я живу в обществе, где это не считают нормой, и я нормальный представитель этого общества. Мне воспитывать дочь по чуждым мне канонам?не знаю, но сексуальная ориентация человека определена на уровне генов.С чего знаете? Ученые уже нашли соответствующий ген? А как тогда рождаются нетрадиционные, если биологическими родителями могут быть только М+Ж, очевидно натуралы? Они трахнулись для проформы, допустили ошибку? Если отец п_дор, то как он может переспать с женщиной, потом с ней еще прожить лет 30-50, любить ее. Я не понимаю. Если нетрадиционность заложена в генах, то откуда они берутся, от гермафродитов?В конце-концов, М+М никогда не смогут воспитать настоящую женственную девушку, которая будет одевать платья и уметь делать макияж, так же Ж+Ж никогда не воспитают Мужчину, который сможет постоять за себя и за близких. Дать в морду учит либо папа, либо во дворе.
AnimaNoir Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:26 #244 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:26 Погоджусь з опонентами лише в одному. Мабуть не варто дозволяти всиновлювати дітей одностатевим парам. Лише через інтереси дітей. Бо якщо в школі дізнаються будуть травити, чим можуть і поламають їм психіку. Треба тверезо дивитись в якому суспільстві ми живем. З іншої ссторини завжди знайдуть вихід, як то сурогатне материнство але це вже інша тема.
Yuraul Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:51 #245 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:51 Вадім, ти стільки накатав, але не вловив мою думку. Якщо людина не може зрозуміти, що існують інші точки зору, і що твоя точка зору не краща лише тому, що вона твоя, то так, мляха, вона бик і підарас. Так зрозуміліше?Припустимо, я вважаю реп повним гівном, і що людина, яка стала вегетаріанцем не має здорової логіки в голові. Але я розумію, що це виключно моя думка і мій світогляд. Тому я не буду доводити на форумі комусь це так, ніби то істина, я не буду заперечувати, що Емінем — крутий музикант, і просто не чіпатиму вегетаріанців, поки вони не чіпатимуть мене.Немає, бляха, чорного і білого, у тому то й справа) Є сіре, волошкове і блакитне, рожеве і помаранчеве, бордове і вишневе, рентген і ультрафіолет, врешті-решт.
MANJAK11 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:52 #246 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:52 Всем тем кому "неприятно созерцать на улице мужчин держащихся за руки" - завтра вы решите что вам не нравится смотреть на волосатых - всем бриться на лысо чтоль? так й так зрозуміло, чому геї популяризують свої відносини, щоб це все узаконити й тим , кому це не подобаєтся, навіть якщо це буде більшість, заткнути рота. Імхо геїв є ну хай процент в загальному, тих кому пох, або до них кардинально лояльні, ще процентів може з 30, й от цей 31 процент робить все, щоб 69 процентів заткнулись й мовчали, навіть якщо це їм не подобаєтся. В любому випадку я впевнений, що популяризація любих дій, речей та угрупувань, НЕМИНУЧЕ веде до збільшення кількості учасників цих угрупувань, будь то популяризація куріння, чи пиття алкогольних напоїв, чи партії зелених, й в цьому основна небезпека від гейпарадів чи інших соціальних дій гомосексуалістів
Yuraul Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:55 #247 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:55 Вам би з Бітом скооперуватись у спільноту неонацистів-радикалів-консерваторів)Ми — старі пердуни. А наші діти будуть творцями нового майбутнього, і нєхєр до них лізти зі своїм трава була зєлєнєє, вони нам за це вдячні не будуть. Якщо ви хоч каплю мізків маєте і хоч трохи любите своїх дітей, гоніть подалі з голови весь оцей брєд, який тут пишете. Це світогляд минулого тисячоліття, гірше тільки в селі, де чувак з довгим волоссям і бородою не може не бути священником)
MANJAK11 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:57 #248 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:57 Припустимо, я вважаю реп повним гівном, і що людина, яка стала вегетаріанцем не має здорової логіки в голові. Але я розумію, що це виключно моя думка і мій світогляд.А якщо репер буде регулярно й голосно слухати реп поряд ? А якщо замість 5% репу на муз каналі, його стане там 50% ? Люба думка і світогляд мають право на існування поки вони не починають навьязуватись іншим. Слухає той реп хтось, то хай слухає, навіщо робити так, щоб його МУСИВ слухати ще хтось ?Я не навьязую й не лізу до геїв, що це погано, ТО ЧОМУ ВОНИ З СВОЇМИ ПАРАДАМИ лізуть до мене, я зрозуміти не можу ? Живауть собі то хай живуть, в чому проблема ?
Zheny@ Опубліковано 20 Липня, 2015 в 19:11 #249 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 19:11 Погоджусь з опонентами лише в одному. Мабуть не варто дозволяти всиновлювати дітей одностатевим парам.Сидит маленький мальчик в песочнице, ему орут с балкона:- Вася, Вася иди домой!- Сейчас иду, Мам!- Я не мама, я папа!- Х*й вас там пидарасов разберет!
Yuraul Опубліковано 20 Липня, 2015 в 19:11 #250 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 19:11 Прямо лізуть до тебе?) Додому чи шо?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.