Перейти до змісту

Мене побив водій...

Poison

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Станете простим гопніком,А потерпілий з заявою про зникнення певної суми грошей.Бо місце, та час, заздалегіть не вибереш,шось да вспливе,свідок, камера,регістратор...

Я написав як варто зробити і як кажуть мєнти. Кожен сам вибирає ким йому бути по життю.

Напевне всеж таки конфлікну ситуацію потрібно влагоджувати мирним шляхом,а не хвататись за підручні засоби(наголошую - якщо немає загрози життю та здоров'ю) І тим більше слухатись дурних порад.

То так, бо виходить що водієві, що зачепив велосипедиста доведеться здати назад і проїхатись ще раз по ньому, щоб його не окропили з балончика чи не пустили у спину кулеметну чергу. :)
  • Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Напевне всеж таки конфлікну ситуацію потрібно влагоджувати мирним шляхом,а не хвататись за підручні засоби(наголошую - якщо немає загрози життю та здоров'ю) І тим більше слухатись дурних порад.

Не напевне, а точно. Але якщо вже пре на тебе як на Poisona, то вибору немає.

Опубліковано

і тоді нападник може перейти у клас жертви і наоборот. це моя особиста думка.

а я ось думаю, що вільний, та безконтрольний продаж таких засобів може призвести до їх використанні у вуличних пограбуваннях тими самими малолітніми пациками, які можуть вбити за пляшку горілки...

Опубліковано

Шановний, нех вас раз "мирно" відпиздять, без аргументів, так просто, повірте ви різко зміните свою думку ;) говорю як людина яка теж може відстояти в подібних ситуаціях "свою правоту" і не раз доводилося пасувати через "переваги" з боку опонетів: кількісні чи якраз "інструментальні"

Краще мати завжди напоготові додаткові "козирі" для різних ситуацій ніж пасувати і чекати коли тобі вломлять.

п.с.

А взагалі правило 3д як не краще підходить велосипедистам, хоча я б сам безбожно пиздив би тих велосипедистів які прорушують ПДР, а особливо тих що рухаються на червоний сигнал світлофора.

Опубліковано

Тепер я розумію агресивну поведінку водія ,виявляється машина куплена буквально 3 місяці назад + доволі молодий вік ось вам і взривний коктель. На даний момент маю повну інформацію про водія ,пощо не вирішив що з нею робити.

Опубліковано

Poison,

якщо зняли побої тоді можна компенсувати і витрати на стоматолога і моральну шкоду, якщо ж ні, тоді малоймовірно.

і окрім балончика варіантів, що робити нема, правда тоді можуть шукати вже велосипедиста)

Опубліковано

Шановний, нех вас раз "мирно" відпиздять, без аргументів, так просто, повірте ви різко зміните свою думку ;) говорю як людина яка теж може відстояти в подібних ситуаціях "свою правоту" і не раз доводилося пасувати через "переваги" з боку опонетів: кількісні чи якраз "інструментальні"

Краще мати завжди напоготові додаткові "козирі" для різних ситуацій ніж пасувати і чекати коли тобі вломлять.

п.с.

А взагалі правило 3д як не краще підходить велосипедистам, хоча я б сам безбожно пиздив би тих велосипедистів які прорушують ПДР, а особливо тих що рухаються на червоний сигнал світлофора.

Якби шановний добре перечитав пост, то лишніх питань не виникало-б. Ключовим є - загрози життю та здоров'ю

Опубліковано

На даний момент маю повну інформацію про водія ,пощо не вирішив що з нею робити.

І цікаво чим воно заробляє собі на хліб? Ким і де працює?

П.С. Побої зняв?

Опубліковано

Тепер я розумію агресивну поведінку водія ,виявляється машина куплена буквально 3 місяці назад + доволі молодий вік ось вам і взривний коктель. На даний момент маю повну інформацію про водія ,пощо не вирішив що з нею робити.

Розкручувати справу, і ні в якому разі не вестись на жалість!

Нада легалізувати вогнепальну зброю. Нах ті балончики.

Воно то так, але в нашого люду нема культури поводження зі зброєю...

Опубліковано

Розкручувати справу, і ні в якому разі не вестись на жалість!

Або "продати послугу" із забирання заяви за мінімум 100 чи більше доларів. Я би на місці "байца" в першу чергу пропонував би гроші.

Опубліковано

Люди не знають граматики, не знають правил дорожного руху , не виконують їх і при тому ЩИРО ВВАЖАЮТЬ СЕБЕ ПРАВИМИ.

Дати таким зброю?

х

Опубліковано

якщо зняли побої тоді можна компенсувати і витрати на стоматолога і моральну шкоду, якщо ж ні...

Блефовать до последнего!

Опубліковано

Звонили з міліції просили не посилати участкового до байца ,тому що його село далеко від Луцька. :_12: Я напевно в цьому житті нічого не розумію невже немає дільничого в доволі великому селі щоб він сходив а не їхати з Луцька? Дав міліціянтам телефон бойца ,але цей жук вже телефон вимкнув ,відімо подався в бега. :_07:

Опубліковано

не посилати участкового до байца

Тобто ти начальник участкового? :)

Да ну - є заява нехай працюють. Ми ж для того податки платимо, вірно? (захист прав і свобод громадян)

Опубліковано

Люди не знають граматики, не знають правил дорожного руху , не виконують їх і при тому ЩИРО ВВАЖАЮТЬ СЕБЕ ПРАВИМИ.

Дати таким зброю?

х

То Ви би стріляли, доводячи свою правоту?
Опубліковано

Я найкраз схильний думати, що в нас є багато неадекватів, котрим довіряти зброю ніяк не можна.

Недавно взнав , що на весь Луцький рін є лише одна машина в міліції, приїзджає вона по виклику годин через 3-8.

Так що треба всім бути уважним, уважним і ще раз уважним.

Опубліковано

Я найкраз схильний думати, що в нас є багато неадекватів, котрим довіряти зброю ніяк не можна.

Недавно взнав , що на весь Луцький рін є лише одна машина в міліції, приїзджає вона по виклику годин через 3-8.

Так що треба всім бути уважним, уважним і ще раз уважним.

То одна машина на Луцький район як нас беззбройних зможе захистити? Бо як правило злочинці озброєні...

Опубліковано

Звонили з міліції просили не посилати участкового до байца ,тому що його село далеко від Луцька. :_12:

Хіби ти, як позивач, можеш посилати участкових, давати вказівки відділу карного розшуку і т.д. ? Якщо заяву написав, не забирай. Тобі мають дати відповідь на цю заяву.

Опубліковано

цікаво чому жодного слова немає від керівництва Асоціації велосипедистів Луцька. з даної події спокійно можна створити прецедент і авторитетно заявити про себе. принцип "один за всіх - всі за одного" допоміг би згуртуватися велогромаді не тільки для захисту своїх членів, але й для вирішення більш глобальних речей.

а то Ursa травмували, Poison побили... нездорова тенденція.

p.s. цікаво було б побачити реакцію "забіяки" коли до його будинку/подвір*я приїхало б з 100 велосипедистів запитати як здоров*я і т.д. і співчутливо запитали б, які хулігани перевернули на дах такий чудовий автомобіль :)

Опубліковано

Шановна громадо як ви думаєте чи є сенс викладати дані на хулігана тут?

Якщо іде слідство, то думаю поки не варто. Але цікаво було б знати скільки йому років і чим він займається і ким працює.

Опубліковано

Шановна громадо як ви думаєте чи є сенс викладати дані на хулігана тут?

є. Бум бачити - бум тікати :) Або відбиватися ..

Опубліковано

p.s. цікаво було б побачити реакцію "забіяки" коли до його будинку/подвір*я приїхало б з 100 велосипедистів запитати як здоров*я і т.д. і співчутливо запитали б, які хулігани перевернули на дах такий чудовий автомобіль :)

Поки іде слідство не можна. А там може і не треба буде.

є. Бум бачити - бум тікати :) Або відбиватися ..

Ланос темносиній АС4514ВМ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...