Перейти до змісту

є тут люди що бігають 3-5 км?

Dima4s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

цікаво чи бордівчани бігають) за скількии пробігають дистанцію в 3-5 км

хт0 памятає який норматив в школі був на 3км?

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Додаток 21 до Класифікаційних норм та вимог Єдиної спортивної класифікації України з олімпійських видів спорту (пункт 21)

HZ89L.jpg

Опубліковано

8 хвилин) це щось нереальне))

Mzml1eNUYBE.jpg

незнаю наскілкьи адекватно доріжка міряє швидкість.. біжиш ніби швидко))

Опубліковано

я біжу в середньому 14км/год.. а 8 хвилин це 22.5км/год о_О

8 хвилин) це щось нереальне))

Тобі інструктор мав би розказати про різницю бігу на доріжці і вЖиву :0139:

в живу важче,як на мене)

інструктор не просвітив мене))

Опубліковано

Я теж бігаю. Якщо бігти лише 3 км і на швидкість то можна з 11 вибігти думаю за певний час, а так то розтягую в середньому 1 км на 5 хв

Опубліковано

Якщо пам'ять не зраджує, то шкільний норматив був 13 хв. 50 сек.

В училищі і у Армії норматив був 12.25 біг на 3 км.

Здається 3.25 біг на 1 км.

Опубліковано

Благомедівська доріжка :) Не ламай, біжи помаленьку, на ній не рекорди встановлюють, а худають :)

ось і я худаю 8(

тренуєшся/тренувався там?

Опубліковано

Бігаю також в спорт залі тільки. І відчуття, що там таймер і дистанція своїм життям живуть. Ще і дивне відчуття, що кожна дорожка навіть однієї фірми по різному себе веде ))) шиза короче в мене.

Опубліковано

От не розумію я який прикол бігати на доріжці в приміщенні, якщо за вікном чудова весна - свіжо, пахне цвітом

і до того ж це безкоштовно

Опубліковано

От не розумію я який прикол бігати на доріжці в приміщенні, якщо за вікном чудова весна - свіжо, пахне цвітом

Хз, для мене самий цинус - пробіжка в легенький дощик, так само як і катання на велі :_08:

Опубліковано

Бігаю з додатком на андроїд RunKeeper, через день, поки максимальна дистанція 9 км. Почав бігати, щоб схуднути, рекордів не ставлю, але й бачу, що з кожним разом середня швидкість збільшується.

Опубліковано

Пробігав в лайт-режимі десь так хвилин за 19 :D, не заради того щоб пробігти, а заради задоволення. Ще дивувався що "бігуни" на студентському стадіоні бігли набагато повільніше, бувало по 2-3 рази обганяв. До речі біг по пересіченій місцевості, на стадіоні і на біговій доріжці це 3 великі різниці, в плані втрат калорій на км. Навіщо за це ще й платити гроші, якась "тепличність".

Опубліковано

Бо багато хто напевно в зал не по погоді ходить ))) . А біг то гарне кардіо після гарної трені. Хоча зранку побігати поки машини не накоптіли і сонечко не зажарило то і справді файно.

Опубліковано

може тому що в тому приміщенні ще купа тренажерів) а біг це розминка)

Опубліковано

Біжу 5-6 км, найбільше поки 7 км, темп середній 5.15 хв/км. Давайте добавлятися в RunKeeper це чудова прога!!!

Опубліковано

Я також розглядав біг як розминку, але виходило як на карикатурі Бідструпа. Зараз бігаю після тренування.

10_bidstrup.jpg

Опубліковано

Бо багато хто напевно в зал не по погоді ходить ))) .

Да ладно... за останніх декілька місяців мені лише двічі завадив дощ вийти на ранкову пробіжку

Ще є такий фактор (особливо для лінкуватих), по собі сужу, коли за тренування заплатиш, то по любому йти треба, а на раннішню пробіжку можна і забити :_02: .

тут вже варто працювати над проблемою мотивації

а то виходить: нема грошей - нема гарної фізичної форми та здоров"я

Опубліковано

Взагалі, якщо ціль скинути вагу, то краще бігати ввечері. Організм по різному реагує на біг вранці, вдень і ввечері.

Тобто бігати можна, коли завгодно аби було бажання.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...