Перейти до змісту

Чи дешево в Там-Там'і?

vaz75

Рекомендовані повідомлення

Десь рік назад, після того як Там-Там змінив політику цін в бік покупця і проаналізувавши ціни\асортимент по супермаркетам Луцька прийняв для себе рішення закуплятися в Там-Тамі. Середній чек особливої різниці з іншими супермаркетами не мав. А вибір значно більший.

От сьогодні після покупок в Там-Тамі зайшов в Сільпо докупити дещо. І прозрів, 90% товарів з мого чеку Там-Таму в Сільпо значно дешевше, 2-3-5 грн. різниці на кожному товарі. Я прикинув, що на чекові в 700 грн я на різниці втратив близько 50-ти.

Ну от до прикладу

Олія Чумак 1л Там-Там - 27,64 грн Сільпо -24,39 грн (3,25 грн - 13%)

Лимон за 1 кг Там-Там 42,99 грн Сільпо -34,85 грн (8,14 грн - 23%)

Тепер от задумався, чи варто в Там-Там ходити, чи не вертається він до часів модного супердорогого магазину?

Зі: для тих, хто буде казати, мол буржуяка, кожен день по 700 грн купує, ще не задоволений, Інші місяць на таку ЗП живуть, скажу, закуплявся для Днюхи дитини. А так кожного дня менш ніж на штуку не беру (шютка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завжди рахував сільпо найдешевшим супермаркетом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фішка дійсно в асортименті, акцій відповідно там теж більше. Якщо скуплятись акційним то вигідніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там-там - далеко не найдешевший супермаркет

Щодо інших, то не можна сказати що вони дорогі чи дешеві - деякі товари дешевші в одних, деякі в інших

Великий асортимент і прийнятні ціни - це "Сільпо" (у ТЦ "Слон") та "Салют" (пр. Соборності)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікаво, що найдешевше скуплятися посередині між Там-Тамом і Сільпо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вихыдних скупляюсь в Пакко. Виходить дешевше, ныж сыльпо в ЦУМи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тамтам завжди був найдорожчим. Певні акції не відображають реальних поточних цін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я то думаю чому у сільпо прилавки на півпорожні останнім часом. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешевше може й так, але брати переморожене щось не тойво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПАККО, в суботу/неділю гуртові ціни на всі товари для власників Картки Клієнта. Там-Там і Сільпо "відпочивають".

П.С. IronSun випередив. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тамтам завжди був найдорожчим. Певні акції не відображають реальних поточних цін

Ні не завжди. І навіть якщо і дорожчим, то вже не настільки. це вже грабіж якийсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хурма в ПАККО по 20 грн. Взяв 2 кг., мало)))

На Північному 40 грн.

ПАККО рулить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тат-Там обнаглів в корень, нещодавно заходив туда кілька разів і я був в шоці. На викладках і в ящиках реально гнилі апельсини, мандарини, банани......... І вони це продають по тих же цінах, що і нормальні в ПАККО.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відвідали сьогодні ввечері ПАККО

мама зробила висновок що ціни дешевші ніж в Сільпі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знав що на борді стільки працівників Пакко :)

Zevs_Isver походу фрілансить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни не можуть бути дешевими. Дешеві товари, а ціни низькі!

Звиняйте, я не фанат граматики, але чомусь реально бісить ця помилка, яку роблять 99% людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знав що на борді стільки працівників Пакко :)

Zevs_Isver походу фрілансить :)

ніколи не відмовляюсь від роботи, така вже вдача :

p.s. платив карткою, за 10 ВМЗ можу сфоткати чек :)

Ціни не можуть бути дешевими. Дешеві товари, а ціни низькі!

Звиняйте, я не фанат граматики, але чомусь реально бісить ця помилка, яку роблять 99% людей.

згоден,

навіть думка промайнула коли натискав Відправити, але вирішив не випендрюватись і писати як всі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешевше може й так, але брати переморожене щось не тойво.

То Ви трохи змініть назву теми - Чи дешево і ЯКІСНО в Там-Тамі?))) На скльки я розумію, грає роль не тільки низка ціна, а і сама якість продукту. Моє сімейство закуповується в Пако( Ковельська). Іноді, коли їдимо на святкову гостину до тещі, закуповуємось в Там-Тамі. Різниця в цінах ( на користь Пако) є, часом не дуже суттєва, але є. Відносно якості, різницю не вічув, як правило, виробники одні і ті))) М'ясо, та ковбасу, в основному, купуємо у знайомих на Центральному базарі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні були на складах К.-Карого (перед ж/д переїздом направо (як їхати від Варшавки) проїхавши 200 м є склади) так там гречку (смачна) брали 2 пачки по 18 грн 1 кг., рис 18 грн. (1 кг.), олія чумак 2 л 50 грн., туалетна бумага двошарова "диво" 4 шт. 10 грн. ... так що в даному випадку дешевше ніж на Варшавці і в супермаркетах вийшло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну вставлю і свої 5 коп. на користь ПАКО

Гречка 17 грн за кг, рис 18, щоправда "нарозвес"

Олія "Олейна" 22.54, Чумак здається 23 з коп.

+ знижки по карті, сьогдні тарився в ПАКО, на чекові в 950 грн, вийшло 70 грн. знижки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПО овочам можу сказати, так як працював менеджером в Там Там Експрес. Націнка там 10-15%. Тобто це не багато. Проблема в закупівельних цінах.

Так як наприклад сільпо купує багато (на всю Україну, дуже багато в них магазів), відповідно в них ціна дешевша. Теж і з ПАККО.

В Там Тама 2 (два) основних постачальника овочів та фруктів, це місцеві контори, відповідно вони не імпортерами(виробниками), вони теж в когось купують і ставлять свою націнку. В Сільпо, МЕТРО і Пакко (в меншій мірі) закупка відбуваєтсья не в Луцьких ділків, тому що беруть об'єм.

В період нестабільного курсу гривні рівняти ціни НЕПРАВИЛЬНО. Тому що дата закупки партії (вартість в грн) дуже може відрізняти в різних мережах.

Чомусь ніхто не пише що в там тамі ікра по 42 грн (пиблизно). Вони її просто закупили перед новим роком в Метро більше чім на лям грн. От і ставлять завжди в буклет (через один, є така муля в рітейлі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В період нестабільного курсу гривні рівняти ціни НЕПРАВИЛЬНО. Тому що дата закупки партії (вартість в грн) дуже може відрізняти в різних мережах.

Гаманцю розкажи. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший сайт щоб дивитися де що є акційне!

http://www.gotoshop.net.ua/lutsk/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні були на складах К.-Карого (перед ж/д переїздом направо (як їхати від Варшавки) проїхавши 200 м є склади) так там гречку (смачна) брали 2 пачки по 18 грн 1 кг., рис 18 грн. (1 кг.), олія чумак 2 л 50 грн., туалетна бумага двошарова "диво" 4 шт. 10 грн. ... так що в даному випадку дешевше ніж на Варшавці і в супермаркетах вийшло

Адреса цих складів вул. Лідавська 2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гаманцю розкажи. :)

З точки зору споживача я з тобою згідний. З точки зору експерта в рітейлі - ні. Не можна робити висновок в теперішній час який магазин дорогий, а який дешевий. Бо через місяць воно так не буде.

Зайдіть в салют там ціни на деякі продукти ще дешевші, тому що дуже старі партії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...