MACCEN Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:05 #51 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:05 Якщо обірвались мотузки в одному тому самому місці, тут не треба бути експертом - вони були вже зношені обидві, ціна мотузки не коштує стільки, скільки коштує життя.
madkot Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:06 #52 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:06 PS: Якби якогось чиновника посадили, який за таке відповідає більше б толку було - це моя думка.Назви 1-2 прізвища, хто має сісти за цей трагічний інцидент?як мінімум податкова - перевірка на право проведення діяльності + МЧС - перевірка на безпеку.як бабки збити то МЧС впєрєді планети всєй, а як забезпечити безпеку, провівши перевірку - нікого немає.все місто знало що там стрибають- хоть хтось підняв свою дупу щоб перевірити організаторів на профпригодність та адекватність?
nickel Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:12 #53 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:12 як мінімум податкова - перевірка на право проведення діяльності + МЧС - перевірка на безпеку.як бабки збити то МЧС впєрєді планети всєй, а як забезпечити безпеку, провівши перевірку - нікого немає.все місто знало що там стрибають- хоть хтось підняв свою дупу щоб перевірити організаторів на профпригодність та адекватність?Волинь - одна з восьми областей, яка відмовилася возити чемодани грошей у Київ, після майдану. Тому зараз у них не припиняються київські перевірки. Це я до того, що не треба на них гнати. Відповідальність на організаторах.апд. Мав на увазі МНС.
BARAKUDA Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:20 #54 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:20 як мінімум податкова - перевірка на право проведення діяльності + МЧС - перевірка на безпеку.як бабки збити то МЧС впєрєді планети всєй, а як забезпечити безпеку, провівши перевірку - нікого немає.все місто знало що там стрибають- хоть хтось підняв свою дупу щоб перевірити організаторів на профпригодність та адекватність?Волинь - одна з восьми областей, яка відмовилася возити чемодани грошей у Київ, після майдану. Тому зараз у них не припиняються київські перевірки. Це я до того, що не треба на них гнати. Відповідальність на організаторах.Відмовалися возити не означає відмовилися брати...Ще тиждень не пройшло, як на отриманні 400 тис грн взяли двох податківців
seolutsk Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:21 #55 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:21 організатори http://vk.com/chuckis http://vk.com/goytso http://vk.com/misteria_zp По останній ссилці - одне з фото - дівчина по середині. Працівниця Волинських новин?
nickel Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:21 #56 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:21 Відмовалися возити не означає відмовилися брати...Ще тиждень не пройшло, як на отриманні 400 тис грн взяли двох податківцівЯ писав про МНС.
madkot Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:33 #57 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:33 Відмовалися возити не означає відмовилися брати...Ще тиждень не пройшло, як на отриманні 400 тис грн взяли двох податківцівЯ писав про МНС.А це якраз їхня робота - працювати на випередження, забезпечуючи безпеку населення. Тим більше мова йде про екстримальний атракціон організований людьми, у підготовці яких особисто у мене сумніви.
SunSeth Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:46 #58 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:46 Тут трошки інше. В стрибках з роупом від самого стрибуна мало що залежить, навіть якщо він знепритомніє від перевантажень при гальмуванні йому нічого не загрожує... в теорії. Грубо кажучи стрибкові системі тестувати можна і на мішку з картоплею, скажімо. А от для приземлення з парашутом стрибун мусить бути в здравії і чітко координувати себе і ситуацію, бо ноги не раз ламали...З парашутом теж можна кидати мішок з картоплею або тіло у відключці, якщо це щось типу Д-1, спрацює спочатку таймер, потім висотомір, розкриється запасний парашут, ноги можна вивихнути/поламати, але не вб'єшся.
Deemon Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:48 #59 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 08:48 madkot, а ти впевнений що та "земля прыжков" була зарегана як слід на надавання комерційних послуг по ектримальному туризму і тд? я чогось думаю шо на папірці, то був не більше, ніж якийсь туристичний клуб, і стрибки - ну так собі, джаст фо фан, за добровільні пожертвування +/-
alexvvv Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 09:02 #60 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 09:02 madkot, а ти впевнений що та "земля прыжков" була зарегана як слід на надавання комерційних послуг по ектримальному туризму і тд?я чогось думаю шо на папірці, то був не більше, ніж якийсь туристичний клуб, і стрибки - ну так собі, джаст фо фан, за добровільні пожертвування +/-схоже що так і є - принаймі так виглядало, коли стрибав у серпні
madkot Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 09:17 #61 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 09:17 madkot, а ти впевнений що та "земля прыжков" була зарегана як слід на надавання комерційних послуг по ектримальному туризму і тд?я чогось думаю шо на папірці, то був не більше, ніж якийсь туристичний клуб, і стрибки - ну так собі, джаст фо фан, за добровільні пожертвування +/-Я думаю там взагалі простіша схема була - давали на лапу 500грн за день (приблизно), тому, кому належить територія, чи керівнику підприємстава. він давав команду охороні і все "гуд."
Deemon Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 09:18 #62 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 09:18 само собою ніхто не був застрахований від травматизму\летальних випадків.сорока принесла, на сьогодні найбільший вльот мають ті хто організовував стрибки\перевіряв снарягу безпосередньо в той злощасний день, який спрос буде з офф. організаторів, поки невідомо...
Varvara Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 09:18 #63 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 09:18 Це дочка моєї колеги... Дівчинка у дуже важкому стані.
Гість rl72 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:34 #64 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:34 як мінімум податкова - перевірка на право проведення діяльності + МЧС - перевірка на безпеку.не МЧС, а Держпромгірнагляд. вони відповідають за перевірку та допуск до експлуатації атракціонів
Zheny@ Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:37 #65 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:37 Ось, що писала організаторка "Земля стрибків" 3 роки тому. Я згадав тему, оскільки був противником. І що маємо на фіналі?? Шановні організатори! А ви якусь відповідальність за організацію "польотів" несете? От стрибнула людина і щось наперекоси пішло, серцевий напад стався, чи ще щось подібне - хто відповідальність понесе? Чи маєте ви якісь дозволи проводити такі заходи і залучати до них людей, збираючи з них по 100 грн? Чи то так собі, без будь яких зобов"язань? щось типу - не вмієш плавати - не лізь у воду, а як поліз і втонув - то сам собі й винен? Розкажіть, будь-ласка, детально про всі ці нюанси. Ну зрозуміло, що в разі нещасного випадку (яких за 7 років роботи команди на щастя не було) відповідальність несуть орагнізатори. Аякже! Оскільки від роупера НІЧОГО не залежить і ми повністю відповідаємо за цілісність системи, карабінів іт.д. Маємо дозволи на проведення робіт на висоті (роупджампнігом займаються професійні альпіністи), ну і домаовленість з власником території на проведення даних заходів. Якщо ви маєте на увазі закон - то нашв країна не настільки просунута, щоб писати в кримінальному чи адміністративному кодексі конкретно про такий вид екстримального спорту як роуп. З тої труби стрибати? о_О Я манав. Дешево, канєшно, 100 грн. Стрибав у Кам'янці з моста у році десь 2003, тоді було вже 200 грн. Але з тої іржавої труби це +100500 до виділення... адреналіну. Та труба ще нас з вами переживе - то точно От стрибнула людина і щось наперекоси пішло, серцевий напад стався, чи ще щось подібне - хто відповідальність понесе? Типу якщо хтось несе відповідальність, то людина стане щасливіша при серцевому нападі? Поясніть... В ідеалі підписується бумага з текстом сам пригнув - сам дурак. Відмова від претензій. стрибав, сподобалось =) Явам таке скажу - по-перще: ЗА ЯЙЦЯ ніхто нікого стрибати не тягне. Люди приходять самі, повніст УСВІДОМЛЮЮЧИ куди і навіщо вони йдуть. Чи є ризик стрибати??? Блін, люди - ризик є навіть ходити вечором по місту. А якщо хворе серце - то треба гулдяти на природі, вязати шкарпетки, але ну ніяк не лізти на трубу. Те саме стосується людей з запахом алкоголю, психічно неврівноважених і неповнолітніх Одне діло - серцевий напад і бумага "сам пригнув -сам і дурак", і зовсім інше - порвався трос чи лопнув якийсь карабін Для того щоб нен сталося "порвався трос" існує СТРАХОВОЧНИЙ трос, а карабіни ПЕРЕД кожним стрибком перевіряються. Всі організатори молоді життєлюбиві люди. І повірте, в тюрму ну геть ніхто з нас не бажає , тому ми можемо 10 і більше раз тестувати систему перед тим, як запустити людину "в політ" Друзі, давайте не будем нас передчасно садити Невже форумчанам так не вистачає "хлєба і зрєліщ" , що всім ну так і хочеться щоб хтось не дай бог : обірвався, лопнув карабін чи стався серцевий напад?? Можна просто йти по вулиці і заробити пляшкою по голові, можна під машину потрапити і отримати серцевий напад ПРОСТО так. Для цього ж необов*язково лізти на вишку (трубу, міст)... По-моєму життя -взагаіл ризикова штука
seolutsk Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:46 #66 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:46 Что самое интересное, Волиньньюз закрыли комментарии под статьей и убрали её из топа. А всё потому, как мне кажется, что один из оргов прыжков журналистка на тех же ВН. Явно видно что пытаются скрыть имена оргов. В соцсетях вся информация была убрана. Очень противно смотреть на это. Лично знаю двоих оргов и никогда бы не подумал, что они вот так вот будут пытаться скрыться от ответственности. А тот факт что даже скорую не вызвали... это даже не по человечески. Також це замітив, дуже здивувало, та і новину подали на диво "сухо", коли як з пальця зазвичай висасують все, що тільки можна. Прикривають свого працівника? На рахунок цих двох оргів, то до цього вважали їх нормальними, адекватними та відповідальними? Себто нічого такого, що могло б до цього часу їх скомпрометувати, не замічали? Дуже жалко, що так сталось, особливо батьків дітей, які так невдало стрибнули
Deemon Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:47 #67 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:47 накаркала накликала біду на свою башку, чи як то назвати
Zheny@ Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:51 #68 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 10:51 накаркала накликала біду на свою башку3 роки тому вона розпиналася про ПОВНУ відповідальність, безпеку і т.д.І що на фіналі?? Страус? Голову в пісок.Шкода молодих людей. Мої співчуття знайомим і близьким.
seolutsk Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:13 #69 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:13 Журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини вдалося зв'язатися з організаторами стрибків, про подробиці та уточнені обставини цієї трагедії вони обіцяють розповісти завтра.
Thorgalll Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:16 #70 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:16 Что самое интересное, Волиньньюз закрыли комментарии под статьей и убрали её из топа. А всё потому, как мне кажется, что один из оргов прыжков журналистка на тех же ВН. Явно видно что пытаются скрыть имена оргов. В соцсетях вся информация была убрана. Очень противно смотреть на это. Лично знаю двоих оргов и никогда бы не подумал, что они вот так вот будут пытаться скрыться от ответственности. А тот факт что даже скорую не вызвали... это даже не по человечески. Також це замітив, дуже здивувало, та і новину подали на диво "сухо", коли як з пальця зазвичай висасують все, що тільки можна. Прикривають свого працівника? На рахунок цих двох оргів, то до цього вважали їх нормальними, адекватними та відповідальними? Себто нічого такого, що могло б до цього часу їх скомпрометувати, не замічали? Дуже жалко, що так сталось, особливо батьків дітей, які так невдало стрибнули А что могло их скомпрометировать? Люди адекватные, с опытом не менее трех лет. Это же не заказное убийство, это скорее халатность и непредумышленное если уже на то пошло. Просто всегда думал, что они с большой ответственностью к этому относятся. Я сам прыгал пару лет назад у них. То что это небезопасно и что может всякое случится - знал. Ведь это экстремальный вид "спорта" если можно так выразится. Прыгать можно и нужно, но только если есть голова на плечах и думалка работает. Меня больше возмутил факт попытки скрыть информацию, побег с места происшествия и не вызванная скорая. Надеюсь это не правда, и было всё не так как рассказывают "очевидцы" Журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини вдалося зв'язатися з організаторами стрибків, про подробиці та уточнені обставини цієї трагедії вони обіцяють розповісти завтра.
swmarmalade Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:21 #71 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:21 Постраждалій лучанці в роуп-джампі терміново шукають донорівДівчина, яка травмувалася під час стрибка з труби, терміново потрібна кров.Про це заявила її подруга Дарина Самчук на своїй сторінці Вконтакті.Нагадаємо, дівчина потрапила в реанімацію, а хлопець, який із нею стрибав у тандемі, помер."Терміново потрібні донори для здачі крові для постраждалої Романчук Вікторії. Підійде будь-яка група крові. Донором має бути особа яка досягла 18 років,вага понад 60 кг, не хворіла жовтухою (Боткіна), при собі мати паспорт", - зазначила дівчина.Звертатися треба у станцію переливання крові на проспекті Волі, 47."Вказати, що кров для Романчук Вікторії, яка знаходиться в реанімації міської лікарні", - додала дівчина.Нагадаємо, основна версія слідства про причину трагедії - обрив каната.
Thorgalll Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:31 #72 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:31 Стіну тимчасово закрито до надання офіційної інформації про трагедію, що сталася вчора. Поки що відомо тільки те, що виконуючи тандем-стрибок, постраждали двоє людей. Було викликано швидку, яка прибула через 10 хвилин і доставила постраждалих у лікарню у супроводі одного з інструкторів. Владислав Гуз vk.com/id46511929 від отриманих травм помер у відділенні лікарні.Вікторія Романчук https://vk.com/id133434431- знаходиться в лікарні №2 на вул.Відродження 13 з численними перломами і пошкодженнями внутрішніх органів. Всі інші факти, які можуть бути знайдені на просторах інтернету, є непідтвердженою інформацією. Розслідуванням причин трагедії займаються компетентні органи. Будь ласка, майте терпіння і перестаньте ділитись своїми висновками і здогадками, не оперуючи фактами - ви вводите в оману звичайних людей та горе-журналістів, що заходять сюди за новинами. Дякую за розуміння!взято из группы земля прыжков
seolutsk Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:39 #73 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:39 Стіну тимчасово закрито до надання офіційної інформації про трагедію, що сталася вчора.Цікаво, що заважає зараз надати таку інформацію?
Thorgalll Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:53 #74 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:53 ВН напечатали подробности происшествия
Forever Autumn Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:59 #75 Опубліковано 16 Лютого, 2015 в 11:59 А тот факт что даже скорую не вызвали... это даже не по человечески.Про те, що "втекли, не викликали й почали скручувати снарягу" написала якась істерична дамочка у ВК, а ти віриш. Знаю одного з хлопців достатньо добре, аби дуже сумніватися, що він би тікав чи не викликав швидку... Щодо інших - хз, як би вони зреагували в шоковому стані.тим паче, десь писали, що двоє з оргів викликали швидку і їхали з пораненими в лікарню.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.