MaestroA Опубліковано 23 Січня, 2017 в 16:03 #551 Опубліковано 23 Січня, 2017 в 16:03 8 хвилин тому, vaz75 сказано: Видно, що ти не ставив оригінал. "...через MediaCreationTool" ти хотів сказати? Ставив один раз більше року тому. І як у ньому зрозуміти виріб випуску, що на скріншоті вище? 16 хвилин тому, vaz75 сказано: KMS злітає, бо по-перше, треба погодитися зі змінами в планувальнику завдань, в якому кожні 10 днів KMS оновлює сервера, а по-друге в Захиснику віндовс поставити виключення на KMS. Я знаю. Воно й логічно, бо програми (Планувальник та Захисник) просять про це самі. Злітає! Не завжди, але у кожного третього злітає. Не знаю, що люди (в основному, нуби) роблять у системі, але факт. 23 хвилин тому, vaz75 сказано: У друзів вже роками стоїть такий і нічого не злітає Роками? На Windows 10, якому лише півтора роки?
vaz75 Опубліковано 23 Січня, 2017 в 16:12 #552 Опубліковано 23 Січня, 2017 в 16:12 9 минут назад, MaestroA сказал: Роками? На Windows 10, якому лише півтора роки? Ну добре, півтора роки. Так влаштує? 9 минут назад, MaestroA сказал: "...через MediaCreationTool" ти хотів сказати? Ставив один раз більше року тому. І як у ньому зрозуміти виріб випуску, що на скріншоті вище? Ні, в мому контексті креатор - це засіб скачування чи створення ІSO образу чи флешки з ОРИГІНАЛЬНИМ Windows, а не встановлення. Потім робиться завантажувальна флешка (чи олдскульний диск ), напиклад? утилітою WinToFlash. А вже з неї встановлюється вінда, де й вибирається зі списку версії (але не розрядність) Вінди. Я прпоную тобі припинити безглуздий спір, бо ти не правий, і чомусь спориш і ловиш мене на смішних помилках з датами - я ж тут не трактат пишу, намагаюсь допомогти (зокрема Українцю). Особисто я користуюсь легальними 10-ми з ключами, прописаними в Біосі.
Ukrainec Опубліковано 23 Січня, 2017 в 16:28 #553 Опубліковано 23 Січня, 2017 в 16:28 Буду вдячний за пряме посилання на скачування на якомусь з торентів. Певно х64 версію ентерпрайс, або на худий кінець ПРО
flashmax Опубліковано 23 Січня, 2017 в 16:56 #554 Опубліковано 23 Січня, 2017 в 16:56 30 хвилин тому, Ukrainec сказано: Буду вдячний за пряме посилання на скачування на якомусь з торентів. Певно х64 версію ентерпрайс, або на худий кінець ПРО ось наприклад укр https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5344853 рус https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=5344455
bormotuha Опубліковано 23 Січня, 2017 в 17:59 #555 Опубліковано 23 Січня, 2017 в 17:59 2 годин тому, alexvvv сказано: Хто які проги використовує для відключення непотрібних сервісів? Ніяких програм, виключно вручну, щоб знати, де накосячить.
Ukrainec Опубліковано 23 Січня, 2017 в 19:19 #556 Опубліковано 23 Січня, 2017 в 19:19 Ура! Щойно замінив мамку і проц, з інтела на амд. Система постояла, подумала трішки: "підготовка обладнання до роботи" і далі без перезавантажень далі пішла. Я вражений! Нарешті моя мрія здійснилася! Ще жодного разу до цього такого я не бачив А то я вже у всі озброєння підготувався перевстановлювати вінду. Правда на ній є дрібні косячки. Якщо не працюватиме нормально то приб"ю нафіг!
case_l Опубліковано 23 Січня, 2017 в 19:39 #557 Опубліковано 23 Січня, 2017 в 19:39 @Ukrainec який проц тепер стоїть?
Lisovic Опубліковано 23 Січня, 2017 в 19:42 #558 Опубліковано 23 Січня, 2017 в 19:42 @Ukrainec навіщо тобі ентепрайз? Різниця між про лише в деяких функціях які потрібні лише в великих корпораціях, і то в основному заточені на безпеку. Це в він7 була значна різниця між про і ультімайт, в 8,1 і 10, крім корпоративних фітч різниці нема. Зато можеш потім отримати геморой у вигляді неможливості обновитись до нової версії, як біло з корпоративними 8,1 з оновленням до 10
Ukrainec Опубліковано 24 Січня, 2017 в 08:43 #559 Опубліковано 24 Січня, 2017 в 08:43 12 годин тому, case_l сказано: @Ukrainec який проц тепер стоїть? 6600 to 6350 12 годин тому, Lisovic сказано: @Ukrainec навіщо тобі ентепрайз? Різниця між про лише в деяких функціях які потрібні лише в великих корпораціях, і то в основному заточені на безпеку. Це в він7 була значна різниця між про і ультімайт, в 8,1 і 10, крім корпоративних фітч різниці нема. Зато можеш потім отримати геморой у вигляді неможливості обновитись до нової версії, як біло з корпоративними 8,1 з оновленням до 10 Хз Думав ентерпрайс ltsb буде найстабільнішою
Lisovic Опубліковано 24 Січня, 2017 в 08:54 #560 Опубліковано 24 Січня, 2017 в 08:54 Плюс ltsb тільки в тому що нема частини стандартних приложух, які зазвичай нікому не треба, ну і більші можливості по тонкій настройці. Для дому, в плані стабільності, особливої різниці не буде. Ті всі фітчі в енетпрайз і ltsb треба для адмінів, щоб простіше було конфігуровати і управляти системами в мережі, і не перегружувати корпоративних користувачів непотрібним софтом, яким їм все одно не можна користуватись. Якщо працювати під адміном, то шанси "заглючити" вінду шо home шо енетпрайз, однакові.
Ukrainec Опубліковано 26 Січня, 2017 в 21:27 #561 Опубліковано 26 Січня, 2017 в 21:27 Задовбався, глюки бувають різні: при переході з гри на робочий стіл, часто пропадає картинка; або коли завантажується робочий стіл, можуть не клікатись додатки. Попередня 10ка, предрелізна, була стабільна, але я випадково її прибив покопавшись в реєстрі. Перевстановлювати, чи відновлювати використовуючи функції лаунчера-встановлювача?
vaz75 Опубліковано 27 Січня, 2017 в 06:22 #562 Опубліковано 27 Січня, 2017 в 06:22 Лаунчер не відремонтує реєстра. Я б ставив з нуля. Що там ставити (окрім прог, драйверів, і ін.) .
MaestroA Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 06:29 #563 Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 06:29 On 08.02.2017 at 16:20, dj_design сказано: смисл "ставити з нуля" якщо можна "відновити до заводских установок" ?.. результат один і той самий - чиста вінда, тільки при відновленні не потрібно шукати дистрибутив, грузитись з флешки/диска ... Два рази на різних машинах пробував відновлення до заводських. Процес проходив довго. Установка "начисто" значно швидше. Але обидва рази це було на HDD. Можливо на твердотілому по-іншому. Кому цікавий розвиток десятки рекомендую канал на YouTube MSReview. Коротко та інформаційно. В Creators Update має бути багато цікавих дрібних і не дуже змін.
MaestroA Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 11:12 #564 Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 11:12 В блозі MS є лінк на Update Assistant до Creators Update. Показати фото Hide Оновив сіжовстановлену десятку. Процес пройшов рівно і близько години по часу. Активовано було ключем, тому з активацією проблем виникнути не могло. Показати фото Hide Після оновлення не забудьте "винести сміття" на 11,0 ГБ. Показати фото Hide Офіційні рітейл образи, в тому числі й українські, можна потягнути тут (для особливо недовірливих присутні лінки на msdn). Media Creation Tool (1703) P.S. Хто оновить/встановить українську версію Творчого Оновлення - відпишіться, чи хоч трохи пофіксили переклад. Додано. Судячи з вбудованих додатків - все з українською, на жаль, без змін. Показати фото Hide
snouden Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 12:58 #565 Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 12:58 Ну і як враження?
MaestroA Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 14:08 #566 Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 14:08 1 година тому, snouden сказано: Ну і як враження? Глобально нічого не змінилося. Але багато дрібних покращень. Ну от наприклад з тих, про які особисто я ніде раніше не чув: У випливаючому вікні мереж з'явилася кнопка "Мобільний хот-спот", а також нагадування, що для підключення можна задати значення "лімітне" (я й раніше користувався, але опція була добре прихована). З негативного... Зламався Chrome. Після оновлення ОС, я відключив в Chrome обліковий запис та ввів новий. І тут він завис. Видалити нормально не вдається. Після перевстановлення з чисткою реєстру і прихованих папок, все одно те саме: висне при спробі встановити будь-який додаток (AdBlock, uBlock, ...), кнопка профілю біля "згорнути" не працює. Короче, якась фігня. Мучусь зараз з цим.
snouden Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 14:20 #567 Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 14:20 Цитувати Короче, якась фігня. Мучусь зараз з цим. Edge не подобається? Розширення там вже є. Я для повсякденного користування, тільки його б юзав, але нажаль немає такої можливості в 8.1 Хоча, і IE11 норм. Хейтери, фас
MaestroA Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 14:35 #568 Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 14:35 6 годин тому, snouden сказано: Edge не подобається? Розширення там вже є. Я для повсякденного користування, тільки його б юзав, але нажаль немає такої можливості в 8.1 Хоча, і IE11 норм. Хейтери, фас Edge - цікавий швидкий браузер. До речі, в Creators Update його знову серйозно допиляли. З'явилася цікава фіча - відкладені вкладки. Але не перейду на постійній основі в Edge з трьох причин: 1. Без синхронізації даних (паролі, закладки, історія, вкладки) на різних платформах (як мінімум, Windows та Android) особисто я - ніяк. 2. Chrome мені подобається (на SSD швидкий, все функціонально і в той же час мінімалістично і зрозуміло). 3. Я великий поціновувач продуктів Google.
snouden Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 14:44 #569 Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 14:44 Так, екосистема це проблема... Як і в житті, на ринку одного разу просравши все, потім дуже важко вертатись назад Тут лисому дяді Балмеру варто подякувати. Нинішний керманич грає з тими картами що є на руках, і намагається якось виправити ситуацію.
MaestroA Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 17:22 #570 Опубліковано 8 Квітня, 2017 в 17:22 Для мене Edge - другий браузер. І мені дуже не вистачало нового приватного вікна з контекстного меню на панелі завдань. Тепер є.
MaestroA Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 15:53 #571 Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 15:53 Поюзав півдня оновлений Edge. Переваги: Відкладені вкладки (новинка) виявилися дуже зручними. Хочу таке в Chrome. Треба покопати в розширеннях (додатках)... Ескізи вкладок (новинка) - також дуже зручно, коли серед великої кількості вкладок потрібно знайти саме ту. Веб-ескізи (теж, якщо не помиляюся, новинка). Такий собі режим скріншоту з маркером та іншими інструментами. Зразу можна відправити такий ескіз через Windows-додаток. Шкода, що не можна зберегти у файлі типу jpg. Недоліки: Відсутній повноекранний режим (в Chrome вмикається F11). Дуже не вистачає на екранах з невеликим розширенням. Завелика піксельна висота адресної стрічки. Особливо актуально на тих же невеликих розширеннях, з'їдає цінний простір по вертикалі. Неможливість переглянути збережені паролі. Вони відображаються зірочками. Як на мене, ідеально реалізовано в Chrome: в Windows 8/8.1/10 перед переглядом паролю сайту запитує пароль Windows-аккаунта). Додатки (як мінімум, adblock) не працює в приватному режимі. Відповідних налаштувань, як у тому ж Chrome не має. Слабофункціональне контекстне меню. В порівнянні з тим же Chrome. Відсутня можливість відключити звук у вкладці. Відсутність переліку останніх закритих вкладок. Лише Ctrl+Shift+T. Не сподобалась поведінка веб-плеєра на tv.ua. Панель завдань при повноекранному відео не завжди ховалася. Звук інколи розсинровується з відео (ситуацію виправляв банальний клік на будь якому відрізку тривалості), звук потріскував. На Chrome все ок. Про екосистему не згадую. Висновок: Для другого браузера саме то!
case_l Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 16:27 #572 Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 16:27 On 08.04.2017 at 20:22, MaestroA сказано: Для мене Edge - другий браузер. І мені дуже не вистачало нового приватного вікна з контекстного меню на панелі завдань. Тепер є. Українського windows хіба немає? Чи Ви російськомовний?
MaestroA Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 18:17 #573 Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 18:17 1 година тому, case_l сказано: Українського windows хіба немає? Чи Ви російськомовний? Ні, я не російськомовний. Це повинно бути помітно по моїх постах. Українська локалізація є, але переклад кривий і неповний. Нижче рівня Перекладача Google. 44 хвилин тому, dj_design сказано: 2 годин тому, MaestroA сказано: Відсутність переліку останніх закритих вкладок. Лише Ctrl+Shift+T. кнопоча "Журнал" .. як на мене цілком досить Журнал - це історія відкритих сторінок. Зовсім не те. Хоча, комусь і досить. 44 хвилин тому, dj_design сказано: тільки що подивився - все добре ... відео на повний єкран, все "хрвається" і зі звуком ніби норма ... В мене теж перших хвилин 5-10 було все добре. Переглядав відео близько години.
case_l Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 18:36 #574 Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 18:36 17 хвилин тому, MaestroA сказано: Ні, я не російськомовний. Це повинно бути помітно по моїх постах. Українська локалізація є, але переклад кривий і неповний. Нижче рівня Перекладача Google. Що значить кривий? Пруф можна? А російський переклад значить повний? А толку з нього коли це також іноземна?
Саня Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 19:22 #575 Опубліковано 11 Квітня, 2017 в 19:22 Чим більше людей користуються саме українською мовою, тим більше уваги приділяється "допилюванню" інтерфейсу під користувачів. А коли хохли використовують російськомовні версії ПЗ, то навіщо виробникам заморочуватись? "і так паймут" До речі, старий баг, який тягнувся через кілька версій, вже виправлено :-)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.