Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А чому в нас не додумались зробити так як зробили в рашці? Замість блокування іноземних соц.мереж - зобов'язали акаунти (дані) громадян рашки зберігати на серверах, які знаходяться на території рашки. Зробилиб в нас, таке - набагато простіше було б СБУ отримати доступ - приїхали конфіскували серваки і все... і не треба нічого забороняти, і "свободу слова" ніхто не чіпає...

Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

А чому в нас не додумались зробити так як зробили в рашці? Замість блокування іноземних соц.мереж - зобов'язали акаунти (дані) громадян рашки зберігати на серверах, які знаходяться на території рашки. Зробилиб в нас, таке - набагато простіше було б СБУ отримати доступ - приїхали конфіскували серваки і все... і не треба нічого забороняти, і "свободу слова" ніхто не чіпає...

а пропіаритись як?

Опубліковано
9 минут назад, Bliksss сказал:

Кількість населення в рашці і в Україні різна. Було б як з LinkedIn в рашці, порахують вигідно будувати сервер чи ні і... відмовляться. Все-рівно прийдеться блокувати. Але я б також саме так і зробив. Потім завжди можна сказати, це не ми закрили, а вони відмовилися працювати по українських законах, прийшлося блокувати.

А якщо не відмовляться розмістити серваки? Нада думать.

Опубліковано
3 годин тому, Bliksss сказано:

Замість блокування іноземних соц.мереж - зобов'язали акаунти (дані) громадян рашки зберігати на серверах, які знаходяться на території рашки. Зробилиб в нас, таке

а яка різниця де сервер?

фсбешники як мали доступ так і будуть мати

Опубліковано
54 хвилин тому, guest сказано:

а яка різниця де сервер?

суть же не в тому полягає, можна подумати зомбосайтів в Україні мало...

Опубліковано
54 хвилин тому, guest сказано:

а яка різниця де сервер?

ага

і нашим прийдеться довго "судитись", щоб отримати доступ до серваків, якщо вони будуть у нас

Опубліковано
2 хвилин тому, flashmax сказано:

ага

і нашим прийдеться довго "судитись", щоб отримати доступ до серваків, якщо вони будуть у нас

щось я не пам'ятаю "довгих судів" коли забрали серваки в ех.уа і нещодавно - в dragon capital, хоча в останньої - "криша" покруче ніж в ех.

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

щось я не пам'ятаю "довгих судів" коли забрали серваки в ех.уа і нещодавно - в dragon capital, хоча в останньої - "криша" покруче ніж в ех.

так вони "наші" були

а ВК - рус, вони так просто не віддадуть, хіба силою

та це тільки моя думка

Опубліковано
2 хвилин тому, flashmax сказано:

так вони "наші" були

та це тільки моя думка

якби фізично знаходились в Україні - кого хвилює чиї? ех.уа - теж корні з Прибалтики, Dragon Capital - взагалі мовчу, бо це всесвітньо відома компанія...

Опубліковано
1 час назад, flashmax сказал:

так вони "наші" були

та це тільки моя думка

Юрособи мейлру і яндекс вже давно зареєстровані в Україні. Сервери також належали б їм і юрособи підкорялися б укр. законодавству або змушені були припинити свою діяльність в Україні. Все просто.

Опубліковано
Цитата

Если блокировка уже произошла

Если вы не успели изменить свой e-mail, но нужный вам ресурс уже заблокирован, пропишите публичные DNS от Google в своей операционной системе или на домашнем роутере. Вероятно, это восстановит работу нужных вам ресурсов (в зависимости от типа блокировки). Обратитесь к техническому специалисту, если совет не помог.

Мы считаем, что цензуре не место в развитом европейском государстве. Именно таким государством мы хотим видеть Украину. Мы верим в сознательное украинское общество, но не в политические запреты.

— С уважением, команда NIC.UA

нік.уа листом розказує мені як обійти закон. Все нормально.

Опубліковано
31 минуту назад, nickel сказал:

нік.уа листом розказує мені як обійти закон. Все нормально.

Нормально. Ніхто не забороняє користуватися росс сервісами (принаймні поки), забороняється їх робота на нашій території, а це різні речі. От коли почнуть забороняти користувачам, це вже буде інша справа.

Опубліковано
16 минут назад, Dima4s сказал:

з укртелекому не працює і https://filmix.me/

хіба він є в списку?

Немає, але кого це хвилює. Зацепило мабуть, шальне блокування.

Опубліковано
56 хвилин тому, dj_design сказано:

Укртелеком - ВК, Яндекс і Майл.ру - заблокували .... до обіду ніби було ... 

p/s до речі, поділюсь "досвідом" ... в мене не встигли стягнути почту на TheBat з Мейл.ру ... обхідний шлях - в налаштуваннях TheBat вказати проксі Socks 5 .. список знайшов тут - https://hidemy.name/ru/proxy-list/?type=45#list ...

теж маю необхідність витягнути пошту з кількох якщиків яндекс пошти для домена

взяв на тестовий період vps розміщений в німців з убунтою, запустив там imapsync,  і він мені потихеньку з ящика на ящик тягне листи

перевага: витягується структура папок, а також зберігаються відмітки прочитано\непрочитано 

Опубліковано
22 хвилин тому, Dima4s сказано:

з укртелекому не працює і https://filmix.me/

хіба він є в списку?

я на Укртелекомі, Фільмікс працює, тільки що глянув. (ВК і Яндекс заблокований)

Опубліковано
1 хвилина тому, jack74 сказано:

я на Укртелекомі, Фільмікс працює, тільки що глянув (ВК і Яндекс заблокований)

цікаво. через проксі в мене є. а так...
" Не удается найти DNS-адрес сервера filmix.me. "

Опубліковано
7 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Немає, але кого це хвилює. Зацепило мабуть, шальне блокування.

Це шальне  просто дибільне блокування, зачепило багато сцука сайтів, вони може і хостяться в рашці, але якого хрєна...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...