Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

4 годин тому, Соромітник сказано:

так, а ще "аби не гірше" – повний комплект раба, який закарбували в головах українців за століття

тобто їсти чи дозволяти кацапське лайно це бути не рабом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
10 хвилин тому, Erling1 сказано:

і зараз буде те саме доведуть народ до субожіння аби знову на виборах за 200-400грн голосували, справді це така система і вона не змінилась бо чим народ бідніший тим легше йому навязати свою думку, а зараз то щей патріотизм до цього всьо приплітають аби народ легше сприймав, все як у путінській росії.

це інтернет гєнацид, адназначна.

прекрасний указ. стільки лайна "вскрилось" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Erling1 сказано:

і зараз буде те саме доведуть народ до субожіння аби знову на виборах за 200-400грн голосували, справді це така система і вона не змінилась бо чим народ бідніший тим легше йому навязати свою думку, а зараз то щей патріотизм до цього всьо приплітають аби народ легше сприймав, все як у путінській росії.

я вже писав, що ця гідра проникла доволі глибоко, але зараз, маленькими кроками, ми виходими на свій шлях, в це треба вірити, треба робити щось для того, віддавати частинку своєї енергії для побудови міцної держави. Викинути зраду зі своєї голови, і голів своїх рідних! Першочергово, це телевізор тільки для спорту і пісеньок, потім зовсім викинути! :)) Все потроху рухається вперед.

А нормальний партіотизм він потрібен, без нього, як без мови -  буде знову: "піва", "картошка", "канєшна", "тіпа", "фсє прапала", "акі-пакі", "а ви чюли, вчьора, кучьма", і т.п. :о)  Починайте з себе, своїх рідних, знайомих, друзів! Буде, ой як не легко! Але інакше толку мало..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю десятки а то й сотні обмежувальних заходів , проти яких виступає той кого обмежують.
Наприклад, обмежуємо дітям можливість сунути пальці в розетку, грати у футбол на проїжджій частині, споживати алкоголь/сигарети до 18 років.....
Обмежуємо хворим споживання певних продуктів (для різних хворих це різні продукти від молока до м'яса...)

То може припустите, що спроба відгородитись залізним занавісом від росії - це захід який покращить наше майбутнє?

Чи й далі будемо слухати про розпятих хлопчиків.зґвалтованих епілептичок і вбитих снігурів?

Нас обмежили від минулого і поганого , але при цьому ніхто не обмежував від іншого світу.
Росія це всього 2% населення, тому якщо нас обмежують від 2% і не обмежують від 98% - може це принесе більше користі ніж тотальне засилля брехні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, justice777 сказано:

Я знаю десятки а то й сотні обмежувальних заходів , проти яких виступає той кого обмежують.
Наприклад, обмежуємо дітям можливість сунути пальці в розетку, грати у футбол на проїжджій частині, споживати алкоголь/сигарети до 18 років.....
Обмежуємо хворим споживання певних продуктів (для різних хворих це різні продукти від молока до м'яса...)

То може припустите, що спроба відгородитись залізним занавісом від росії - це захід який покращить наше майбутнє?

Чи й далі будемо слухати про розпятих хлопчиків.зґвалтованих епілептичок і вбитих снігурів?

Нас обмежили від минулого і поганого , але при цьому ніхто не обмежував від іншого світу.
Росія це всього 2% населення, тому якщо нас обмежують від 2% і не обмежують від 98% - може це принесе більше користі ніж тотальне засилля брехні!

Все правильно написано.

Але той хто так плаче за вк чи од в них там музичка нажита непосильною працею, фоточки, а ще там продавали щось і тепер лавочку прикрили і усьо кінець життя :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитувати

я вже писав, що ця гідра проникла доволі глибоко, але зараз, маленькими кроками, ми виходими на свій шлях, в це треба вірити, треба робити щось для того, віддавати частинку своєї енергії для побудови міцної держави. Викинути зраду зі своєї голови, і голів своїх рідних!

Куди виходити? На рівень африканців які прогнали колонізаторів і... що?

Я розумію що українцям дуже важко, століття поневолення, дуже важко все отак забути, але якщо первинна мета а не помста, то треба думати головою.

Але навряд чи вийде, занадто глибоко комплекс меншовартості, і росіяни, цьому нажаль спонукають, підливаючи масло в огонь. Хоча якщо б була більш-менш нормальна влада в Росії то і майдану мабуть не було б. Загалом написане зрозуміється коли знов лишимось біля розбитого корита - але чи буде ресурс в українців знов піднятись? Ресурси нації не безмежні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, snouden сказано:

Куди виходити? На рівень африканців які прогнали колонізаторів і... що?

Африку колонізували, а нас окупували москалі, різницю відчуваєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво що порох хоче протянути під цей шумок...

Клав я болт на його заборону. І підпишусь за петицію про відміну цього закону.
Безтолковий піар і імітація бурхливої роботи. Прям як в Льоні космоса. "я і моя команда молодая...что-то делает.. что-то важное)".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Dima4s сказал:

цікаво що порох хоче протянути під цей шумок...

Клав я болт на його заборону. І підпишусь за петицію про відміну цього закону.
Безтолковий піар і імітація бурхливої роботи. Прям як в Льоні космоса. "я і моя команда молодая...что-то делает.. что-то важное)".

Порох під шумок з ВК і мейл.сру протягнув санкції проти 468 російських та проросійських юридичних підприємств + проти 1228 фіз. осіб. Ознайомтесь з усім списком в додатках тут пожалуйста

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, fenmix сказано:

Порох під шумок з ВК і мейл.сру протягнув санкції проти 468 російських та проросійських юридичних підприємств + проти 1228 фіз. осіб. Ознайомтесь з усім списком в додатках тут пожалуйста

Що заважало всі ці підприємства всунути під санкції 2 роки тому?)

Ясен пень щ оприкритись треба добре. Цікаво яку вигоду для себе він має. Наш президент нічого собі в збиток не робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Dima4s сказал:

Що заважало всі ці підприємства всунути під санкції 2 роки тому?)

Ясен пень щ оприкритись треба добре. Цікаво яку вигоду для себе він має. Наш президент нічого собі в збиток не робить.

Підготовка до безвізу, гадаю. Такі санкції могли роздутись опозицією як такі, що суперечать ідеалам свободи слова і т.д :) , як це вже робила європейська правда у статті "Імітатори реформ. Чому Захід має відмовити Порошенку у фіндопомозі та безвізовому режимі"

Не шукайте у всьому теорію змови)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, justice777 сказал:

Я краще буду слухати це, ніж порохоботські мантри, прочитані з однієї і тієї ж методички.

Сижу в спільнотах любителів BMW E36, гейм-девелоперів на двіжках Unity / Unreal і групі, яка готує трансляції спортивних подій. Покажи мені там хоч одну георгіївську стрічку, заклики вступати в лави ДНР чи згадку про згвалтованих епілептиків. Чи знову на конкретний приклад буде черговий ура-піздь*ж "ни о чем"? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в чому проблема цій групі не піднімати рейтинг кацапським власникам, роблячи їх з допомогою рекламодавців багатшими, а перейти всією групою на фейсбук, для прикладу?!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, Erling1 сказано:

а якшо не будеш то охраннік яроша прострелить ногу, 

то були "візитки Яроша"  тепер "охраннік Яроша" ....

пише вже по Азіровськи "ахаронєц"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Erling1 сказано:

ніхто ж не винуватий крім того ахаронця який сам же ш і зробив картинку для рашаТВ, а ярош уміло відвернуся сказавши, що він контужений, це суцільні марсіанські хронікі якісь уже стали, одне радує цікаво стало дивитися новини.

куратори мали б щось нове вже придумати, а то якісь однакові фрази постійно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 17.05.2017 at 17:07, MaestroA сказал:

Особисто я укр.нет не розглядаю, як серйозний поштовий сервіс мінімум з тієї причини, що відсутнє сповіщення про вхід з нового місця чи пристрою.

Окрім gmail.com можу порекомендувати outlook.com.

Ну так за це і не питали.

Але порився в додатках Опери і не знайшов чекера на укр.нет, а раніше був.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто користується зараз Тor Браузером, чи можна та чи безпечно заходити під логіном на вк-сторінку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, Лучанка Тетяна сказано:

Хто користується зараз Тor Браузером, чи можна та чи безпечно заходити під логіном на вк-сторінку?

якщо нема ню фоток всередині то можна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

якщо нема ню фоток всередині то можна

:lol: Також цікавить, скільки ІР за одну сесію у вк показує через Тор?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

візор чи як він там зараз називається не виконує указ, треба в СБУ подзвонити, поскаржитися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перевів всю почту на Gmail, поставив чекер - все чудово,

єдине що чекер використовує 50-100мб оперативи, натомість чекер майл.ру брав всього 25мб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, Соромітник сказал:

...
Зараз всі ті рашні компанії повідкривають юр.особи в Україні, перереєструють товарні знаки і все лишиться як і раніше....

Ви в це вірите? Чому ж тоді ТОВ "ЯНДЕКС.УКРАЇНА" санкції не оминули?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, dj_design сказано:

p.s. для тих в кого ломка - ставимо Оперу, включаємо в налаштуваннях VPN (просто ставимо галочку) і все працює ....

або прописати собі яндексовські днс сервери в налаштуваннях роутера чи мережевої карти

2017-05-17_23-59-52.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Maniko сказано:

або прописати собі яндексовські днс сервери

краще вже гугловські

але провайдери з часом поставлять айпі фільтри, так що це не на довго

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 хвилин тому, natalka) сказано:

Ви в це вірите? Чому ж тоді ТОВ "ЯНДЕКС.УКРАЇНА" санкції не оминули?

буде як з перереєстрацією Ахметовських підприємств на території України

зареєстровані тут - працюють там

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...