alexvvv Опубліковано 18 Травня, 2017 в 10:59 Поділитися #476 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 10:59 4 годин тому, Соромітник сказано: так, а ще "аби не гірше" – повний комплект раба, який закарбували в головах українців за століття тобто їсти чи дозволяти кацапське лайно це бути не рабом? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:08 Поділитися #477 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:08 10 хвилин тому, Erling1 сказано: і зараз буде те саме доведуть народ до субожіння аби знову на виборах за 200-400грн голосували, справді це така система і вона не змінилась бо чим народ бідніший тим легше йому навязати свою думку, а зараз то щей патріотизм до цього всьо приплітають аби народ легше сприймав, все як у путінській росії. це інтернет гєнацид, адназначна. прекрасний указ. стільки лайна "вскрилось" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
saperavi Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:08 Поділитися #478 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:08 3 хвилин тому, Erling1 сказано: і зараз буде те саме доведуть народ до субожіння аби знову на виборах за 200-400грн голосували, справді це така система і вона не змінилась бо чим народ бідніший тим легше йому навязати свою думку, а зараз то щей патріотизм до цього всьо приплітають аби народ легше сприймав, все як у путінській росії. я вже писав, що ця гідра проникла доволі глибоко, але зараз, маленькими кроками, ми виходими на свій шлях, в це треба вірити, треба робити щось для того, віддавати частинку своєї енергії для побудови міцної держави. Викинути зраду зі своєї голови, і голів своїх рідних! Першочергово, це телевізор тільки для спорту і пісеньок, потім зовсім викинути! :)) Все потроху рухається вперед. А нормальний партіотизм він потрібен, без нього, як без мови - буде знову: "піва", "картошка", "канєшна", "тіпа", "фсє прапала", "акі-пакі", "а ви чюли, вчьора, кучьма", і т.п. :о) Починайте з себе, своїх рідних, знайомих, друзів! Буде, ой як не легко! Але інакше толку мало.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:38 Поділитися #479 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:38 Я знаю десятки а то й сотні обмежувальних заходів , проти яких виступає той кого обмежують. Наприклад, обмежуємо дітям можливість сунути пальці в розетку, грати у футбол на проїжджій частині, споживати алкоголь/сигарети до 18 років..... Обмежуємо хворим споживання певних продуктів (для різних хворих це різні продукти від молока до м'яса...) То може припустите, що спроба відгородитись залізним занавісом від росії - це захід який покращить наше майбутнє? Чи й далі будемо слухати про розпятих хлопчиків.зґвалтованих епілептичок і вбитих снігурів? Нас обмежили від минулого і поганого , але при цьому ніхто не обмежував від іншого світу. Росія це всього 2% населення, тому якщо нас обмежують від 2% і не обмежують від 98% - може це принесе більше користі ніж тотальне засилля брехні! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:45 Поділитися #480 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:45 8 хвилин тому, justice777 сказано: Я знаю десятки а то й сотні обмежувальних заходів , проти яких виступає той кого обмежують. Наприклад, обмежуємо дітям можливість сунути пальці в розетку, грати у футбол на проїжджій частині, споживати алкоголь/сигарети до 18 років..... Обмежуємо хворим споживання певних продуктів (для різних хворих це різні продукти від молока до м'яса...) То може припустите, що спроба відгородитись залізним занавісом від росії - це захід який покращить наше майбутнє? Чи й далі будемо слухати про розпятих хлопчиків.зґвалтованих епілептичок і вбитих снігурів? Нас обмежили від минулого і поганого , але при цьому ніхто не обмежував від іншого світу. Росія це всього 2% населення, тому якщо нас обмежують від 2% і не обмежують від 98% - може це принесе більше користі ніж тотальне засилля брехні! Все правильно написано. Але той хто так плаче за вк чи од в них там музичка нажита непосильною працею, фоточки, а ще там продавали щось і тепер лавочку прикрили і усьо кінець життя Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snouden Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:48 Поділитися #481 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:48 Цитувати я вже писав, що ця гідра проникла доволі глибоко, але зараз, маленькими кроками, ми виходими на свій шлях, в це треба вірити, треба робити щось для того, віддавати частинку своєї енергії для побудови міцної держави. Викинути зраду зі своєї голови, і голів своїх рідних! Куди виходити? На рівень африканців які прогнали колонізаторів і... що? Я розумію що українцям дуже важко, століття поневолення, дуже важко все отак забути, але якщо первинна мета а не помста, то треба думати головою. Але навряд чи вийде, занадто глибоко комплекс меншовартості, і росіяни, цьому нажаль спонукають, підливаючи масло в огонь. Хоча якщо б була більш-менш нормальна влада в Росії то і майдану мабуть не було б. Загалом написане зрозуміється коли знов лишимось біля розбитого корита - але чи буде ресурс в українців знов піднятись? Ресурси нації не безмежні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexvvv Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:51 Поділитися #482 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 11:51 1 хвилина тому, snouden сказано: Куди виходити? На рівень африканців які прогнали колонізаторів і... що? Африку колонізували, а нас окупували москалі, різницю відчуваєш? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:02 Поділитися #483 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:02 цікаво що порох хоче протянути під цей шумок... Клав я болт на його заборону. І підпишусь за петицію про відміну цього закону. Безтолковий піар і імітація бурхливої роботи. Прям як в Льоні космоса. "я і моя команда молодая...что-то делает.. что-то важное)". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fenmix Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:11 Поділитися #484 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:11 6 минут назад, Dima4s сказал: цікаво що порох хоче протянути під цей шумок... Клав я болт на його заборону. І підпишусь за петицію про відміну цього закону. Безтолковий піар і імітація бурхливої роботи. Прям як в Льоні космоса. "я і моя команда молодая...что-то делает.. что-то важное)". Порох під шумок з ВК і мейл.сру протягнув санкції проти 468 російських та проросійських юридичних підприємств + проти 1228 фіз. осіб. Ознайомтесь з усім списком в додатках тут пожалуйста Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:20 Поділитися #485 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:20 5 хвилин тому, fenmix сказано: Порох під шумок з ВК і мейл.сру протягнув санкції проти 468 російських та проросійських юридичних підприємств + проти 1228 фіз. осіб. Ознайомтесь з усім списком в додатках тут пожалуйста Що заважало всі ці підприємства всунути під санкції 2 роки тому?) Ясен пень щ оприкритись треба добре. Цікаво яку вигоду для себе він має. Наш президент нічого собі в збиток не робить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fenmix Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:23 Поділитися #486 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:23 1 минуту назад, Dima4s сказал: Що заважало всі ці підприємства всунути під санкції 2 роки тому?) Ясен пень щ оприкритись треба добре. Цікаво яку вигоду для себе він має. Наш президент нічого собі в збиток не робить. Підготовка до безвізу, гадаю. Такі санкції могли роздутись опозицією як такі, що суперечать ідеалам свободи слова і т.д , як це вже робила європейська правда у статті "Імітатори реформ. Чому Захід має відмовити Порошенку у фіндопомозі та безвізовому режимі" Не шукайте у всьому теорію змови) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Savage Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:28 Поділитися #487 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:28 51 минуту назад, justice777 сказал: Чи й далі будемо слухати про розпятих хлопчиків.зґвалтованих епілептичок і вбитих снігурів? Я краще буду слухати це, ніж порохоботські мантри, прочитані з однієї і тієї ж методички. Сижу в спільнотах любителів BMW E36, гейм-девелоперів на двіжках Unity / Unreal і групі, яка готує трансляції спортивних подій. Покажи мені там хоч одну георгіївську стрічку, заклики вступати в лави ДНР чи згадку про згвалтованих епілептиків. Чи знову на конкретний приклад буде черговий ура-піздь*ж "ни о чем"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
justice777 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:50 Поділитися #488 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 12:50 І в чому проблема цій групі не піднімати рейтинг кацапським власникам, роблячи їх з допомогою рекламодавців багатшими, а перейти всією групою на фейсбук, для прикладу?!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 18 Травня, 2017 в 13:23 Поділитися #489 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 13:23 27 хвилин тому, Erling1 сказано: а якшо не будеш то охраннік яроша прострелить ногу, то були "візитки Яроша" тепер "охраннік Яроша" .... пише вже по Азіровськи "ахаронєц" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 18 Травня, 2017 в 13:45 Поділитися #490 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 13:45 9 хвилин тому, Erling1 сказано: ніхто ж не винуватий крім того ахаронця який сам же ш і зробив картинку для рашаТВ, а ярош уміло відвернуся сказавши, що він контужений, це суцільні марсіанські хронікі якісь уже стали, одне радує цікаво стало дивитися новини. куратори мали б щось нове вже придумати, а то якісь однакові фрази постійно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 18 Травня, 2017 в 14:30 Поділитися #491 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 14:30 В 17.05.2017 at 17:07, MaestroA сказал: Особисто я укр.нет не розглядаю, як серйозний поштовий сервіс мінімум з тієї причини, що відсутнє сповіщення про вхід з нового місця чи пристрою. Окрім gmail.com можу порекомендувати outlook.com. Ну так за це і не питали. Але порився в додатках Опери і не знайшов чекера на укр.нет, а раніше був. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Лучанка Тетяна Опубліковано 18 Травня, 2017 в 14:35 Поділитися #492 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 14:35 Хто користується зараз Тor Браузером, чи можна та чи безпечно заходити під логіном на вк-сторінку? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 18 Травня, 2017 в 14:38 Поділитися #493 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 14:38 2 хвилин тому, Лучанка Тетяна сказано: Хто користується зараз Тor Браузером, чи можна та чи безпечно заходити під логіном на вк-сторінку? якщо нема ню фоток всередині то можна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Лучанка Тетяна Опубліковано 18 Травня, 2017 в 14:39 Поділитися #494 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 14:39 7 хвилин тому, Zevs_Isver сказано: якщо нема ню фоток всередині то можна Також цікавить, скільки ІР за одну сесію у вк показує через Тор? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
guest Опубліковано 18 Травня, 2017 в 16:20 Поділитися #495 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 16:20 візор чи як він там зараз називається не виконує указ, треба в СБУ подзвонити, поскаржитися... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
flashmax Опубліковано 18 Травня, 2017 в 16:36 Поділитися #496 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 16:36 перевів всю почту на Gmail, поставив чекер - все чудово, єдине що чекер використовує 50-100мб оперативи, натомість чекер майл.ру брав всього 25мб Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
natalka) Опубліковано 18 Травня, 2017 в 17:10 Поділитися #497 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 17:10 10 часов назад, Соромітник сказал: ... Зараз всі ті рашні компанії повідкривають юр.особи в Україні, перереєструють товарні знаки і все лишиться як і раніше.... Ви в це вірите? Чому ж тоді ТОВ "ЯНДЕКС.УКРАЇНА" санкції не оминули? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Maniko Опубліковано 18 Травня, 2017 в 17:21 Поділитися #498 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 17:21 1 година тому, dj_design сказано: p.s. для тих в кого ломка - ставимо Оперу, включаємо в налаштуваннях VPN (просто ставимо галочку) і все працює .... або прописати собі яндексовські днс сервери в налаштуваннях роутера чи мережевої карти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
guest Опубліковано 18 Травня, 2017 в 17:29 Поділитися #499 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 17:29 6 хвилин тому, Maniko сказано: або прописати собі яндексовські днс сервери краще вже гугловські але провайдери з часом поставлять айпі фільтри, так що це не на довго Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 18 Травня, 2017 в 17:41 Поділитися #500 Опубліковано 18 Травня, 2017 в 17:41 30 хвилин тому, natalka) сказано: Ви в це вірите? Чому ж тоді ТОВ "ЯНДЕКС.УКРАЇНА" санкції не оминули? буде як з перереєстрацією Ахметовських підприємств на території України зареєстровані тут - працюють там Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.