Гість rl72 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 15:26 Поділитися #426 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 15:26 Цитувати 42 повідомлень вистачило менше 40 повідомлень, щоб чергова реінкарнація карамби спалилась Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 17 Травня, 2017 в 15:47 Поділитися #427 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 15:47 Щойно перевірив, Домашній інтернет від Київстара - вже заблокував, мейл, яндекс, кантахты и т.п. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
tarasmv Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:00 Поділитися #428 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:00 Поки що просто заблоковано, але ж повинно бути написано, що ресурс ******* заблокований згідно указу №**** і т.д P.S. kinopoisk.ru таки заблоковано - єдине що шкода. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:03 Поділитися #429 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:03 14 хвилин тому, Bliksss сказано: Щойно перевірив, Домашній інтернет від Київстара - вже заблокував, мейл, яндекс, кантахты и т.п. так і є що звичайно радує Але будь-який анонімайзер відкриває. Шкода. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pashtik Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:13 Поділитися #430 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:13 Ого і https://www.drive2.ru/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:21 Поділитися #431 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:21 4 хвилин тому, Erling1 сказано: в мене на укртелекомі драйв працює, недай бог те жирне ще й до ного добралось, хоче бути як Ердоган. Ердоган Чмо Друг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
flashmax Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:22 Поділитися #432 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:22 Цитувати Указ президента блокирует лишь деятельность российских соцсетей и сервисов в качестве юридических лиц. Источник Без Табу в Службе безопасности Украины пояснил указ президента о блокировании "Вконтакте", "Одноклассников", "Яндекса" и прочих сервисов, созданных страной-агрессором. - Запрет деятельности соцсетей касается только работы их представительств в нашей стране, а также финансовой деятельности, - подчеркнул собеседник Без Табу. - Фактически же заблокировать работу самого ресурса в Украине данный момент невозможно по нескольким причинам. Во-первых, для этого нет соответствующих законов. Во-вторых, провайдеры, насколько мне известно, банально не обладают техническими возможностями для этого. Речь идет о миллионах гривен, написании соответствующего ПО и блокировании всех обходных путей для попадания на страницы запрещенных сервисов. В связи с этим сотрудники СБУ, действующие против распространения российской пропаганды в соцсетях, будут работать в штатном режиме. Тем не менее, спецслужбисты по-прежнему настаивают на необходимости отказа пользователей от российских сервисов, поскольку ФСБшники имеют полный доступ ко всей информации с серверов соцсетей и используют ее во вред интересам национальной безопасности Украины. https://beztabu.net/sbu-vkontakte-v-ukraine-blokirovat-ne-budut_n19251 непонятно.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:29 Поділитися #433 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:29 Ось і перші хороші новини Введенные Украиной санкции обвалили акции "Яндекса" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
flashmax Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:33 Поділитися #434 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:33 прочитав указ, там написано про блокування діяльності осіб, про блокування сайтів не слова. я необізнаний в юр. мові, можливо щось не розумію. тим не менше, "не будет яндекса - не будет и пробок" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
walwet Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:37 Поділитися #435 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:37 1 час назад, tarasmv сказал: Поки що просто заблоковано, але ж повинно бути написано, що ресурс ******* заблокований згідно указу №**** і т.д P.S. kinopoisk.ru таки заблоковано - єдине що шкода. в мене працює Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:43 Поділитися #436 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:43 Tor Browser - і ВСЕ працює. Київстар. А так, дійсно, звичайний файрфокс чи хром на забанені сайти не ходить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bliksss Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:46 Поділитися #437 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:46 1 хвилина тому, AgentSmith13 сказано: А так, дійсно, звичайний файрфокс чи хром на забанені сайти не ходить. ZenMate для Chrome поставив - навіть падіння швидкості не помітив Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AgentSmith13 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:57 Поділитися #438 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 16:57 В тому і вся суть - абсолютно заблокувати не вийде, а от те, що акції в Яндекса так швидко почали падати - вже радує. Шкода тільки простих людей, котрі працювали в Яндекс Україна, ДРВеб Україна і розробників конфігурацій під 1С - тим таки по шапці прилетить. Але з другої сторони - чому агресор має заробляти купу грошей на тій же рекламі в мережі безпосередньо в державі, з якою по факту воює? Але хотілося б таки, щоб з'явилися якісні (і кращі) ВІТЧИЗНЯНІ аналоги того всього, а не тупо пустили на ринок компанії з США і Європи.Тоді і ситуація з тими ж зарплатами і сфері ІТ оздоровиться, а не буде як з тим же Кромбергом, коли наймуть наших програмерів за копійки робити продукти для себе - в Європі за ті зарплати працювати ніхто б не пішов, а в нас - "і так сайдьот". А для того треба хоча б податкові пільги УКРАЇНСЬКОМУ ІТ-бізнесу років на 3, і справжні, а не "одною рукою даємо гривню, другою забираємо дві плюс відсотки". І галузь почне розвиватись. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 17 Травня, 2017 в 17:07 Поділитися #439 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 17:07 будь-які рухи шкодять бізнесу ворога, і сам факт того що так почали роздувати цю подію вказує не те що це давно треба було зробити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 17:10 Поділитися #440 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 17:10 Ще якби це прийняли москальська шобла вже дрище Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
la20 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 17:12 Поділитися #441 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 17:12 55 хвилин тому, Erling1 сказано: в мене на укртелекомі драйв працює, недай бог те жирне ще й до ного добралось, хоче бути як Ердоган. був би він як Ердоган ти вже б писав чистосердечне і те що прикрили сайтік було б найменшою твоєю траблою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ForZa Опубліковано 17 Травня, 2017 в 17:23 Поділитися #442 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 17:23 17 часов назад, difoto сказал: Виходить, що твої "не друзі навіть, а рідні" - лошари якісь, якщо їм мало платять? Моя твоя не розуметь Мав на увазі, що мої за кордоном працюють і отримують достатньо, а до цього в Україні працювали, роповідають постійно що і до чого, тому я в курсі, що мають тут, а що там! В тебе звичка, я бачу така, хто з тобою не згідний або по іншому мислить, то відразу ображати? Те що і до чого закривають я без тебе розумію, пояснювати не треба і мову вів про те, що в нас своїх не цінують, щоб давно могли створити конкурнтноспроможний контент на перевагу тим ОК. VK. та іншим. Так наші толкові пороз'їзджались по штатах, європі у тій-же рашці, а ми тепер маємо... (_()_) У противагу тобі можу сказати, що то "твої" ІТішники сидять тут на пару сотні баксів і радіють, а ти радий що тобі на волонтерство підкидають, а більше і не треба правда? А більш толкові у Львові, Києві і не на українських фірмах-компаніях працюють або за кордон поїхали, бо тут не цінять!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Valentin_Ok Опубліковано 17 Травня, 2017 в 18:57 Поділитися #443 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 18:57 1 час назад, ForZa сказал: Моя твоя не розуметь Мав на увазі, що мої за кордоном працюють і отримують достатньо, а до цього в Україні працювали, роповідають постійно що і до чого, тому я в курсі, що мають тут, а що там! В тебе звичка, я бачу така, хто з тобою не згідний або по іншому мислить, то відразу ображати? Те що і до чого закривають я без тебе розумію, пояснювати не треба і мову вів про те, що в нас своїх не цінують, щоб давно могли створити конкурнтноспроможний контент на перевагу тим ОК. VK. та іншим. Так наші толкові пороз'їзджались по штатах, європі у тій-же рашці, а ми тепер маємо... (_()_) У противагу тобі можу сказати, що то "твої" ІТішники сидять тут на пару сотні баксів і радіють, а ти радий що тобі на волонтерство підкидають, а більше і не треба правда? А більш толкові у Львові, Києві і не на українських фірмах-компаніях працюють або за кордон поїхали бо тут не цінять!!! Золоті слова! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VojinSvitla Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:15 Поділитися #444 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:15 Ще один привід дочекатися безвізу, поїхати в Європу щоб поседіти в ВК))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:22 Поділитися #445 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:22 Микола Ганіч 9 год. · Фейсбук уже підготувався до навали емігрантів із заблокованих кремлівських соцмереж. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrFirst Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:26 Поділитися #446 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:26 Кавномаил не робить, але мабудь усяка срань, накшталт аміго, все одно буде просочуватись. https://www.drive2.ru/ робить на кучмостарі. Не так давно цей провайдер й так самовільно загнув ціну вище, що на тирнет, що на велику кількість тарифних планів мобільного зв'язку. Все б нічого, тільки напрягає, що порохоботи сраку рвуть за блокіровку, значить скоро якась фіговіна по-любому вилізе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:51 Поділитися #447 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:51 3 часа назад, Skorpio76 сказал: хороші новини Ага! Від наших сайтів одноденок, що створені якраз для таких "новин". Зрозуміло - інформаційна війна... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:52 Поділитися #448 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 19:52 2 годин тому, ForZa сказано: Моя твоя не розуметь Мав на увазі, що мої за кордоном працюють і отримують достатньо, а до цього в Україні працювали, роповідають постійно що і до чого, тому я в курсі, що мають тут, а що там! В тебе звичка, я бачу така, хто з тобою не згідний або по іншому мислить, то відразу ображати? Те що і до чого закривають я без тебе розумію, пояснювати не треба і мову вів про те, що в нас своїх не цінують, щоб давно могли створити конкурнтноспроможний контент на перевагу тим ОК. VK. та іншим. Так наші толкові пороз'їзджались по штатах, європі у тій-же рашці, а ми тепер маємо... (_()_) У противагу тобі можу сказати, що то "твої" ІТішники сидять тут на пару сотні баксів і радіють, а ти радий що тобі на волонтерство підкидають, а більше і не треба правда? А більш толкові у Львові, Києві і не на українських фірмах-компаніях працюють або за кордон поїхали бо тут не цінять!!! а ти можеш коротко і щоб коми були? бо за цей пост в тебе 4 плюса, а я його навіть не зрозумів. Якщо про айтішників, то "мої" сидять в Луцьку на тисячах доларів і в сраці мали вашу 1С і ВК. А ті, шо в Києві - будують суперкомпьютери і дрони. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 17 Травня, 2017 в 20:07 Поділитися #449 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 20:07 3 часа назад, AgentSmith13 сказал: пустили на ринок компанії з США і Європи А так і буде, не сумнівайся! Мало по Європі і по Штатах їздять з протягнутою рукою замість того щоб своє розвивати або в своє вкладати? От і будуть ринками віддавати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 20:11 Поділитися #450 Опубліковано 17 Травня, 2017 в 20:11 Що робити, якщо компанія використовує 1С? 17.05.2017 17:54 80% малого бізнесу використовує програмне забезпечення 1С. Це приблизно 300 тисяч підприємств. Більшість компаній, які підключали API OpenDataBot користуються саме цією системою. Ми знайшли відповіді на найпоширеніші питання. І готові заспокоїти наших читачів. Що сталося? Чому в Україні заборонили 1С? Причиною заборони став указ президента від 16 квітня 2016 року. У ньому йдеться про те, що з метою національної безпеки ряд компаній з російським капіталом потрапляють під санкції й не зможуть працювати на території України. У цей список потрапила в тому числі й система 1С та її дочірні підприємства в Україні. Моя компанія використовує 1С. Що для мене означає подібна заборона? Представники компанії 1С стверджують, що для користувачів продукції нічого змінитися не повинно. Навіть з урахуванням обмежень клієнти компанії зможуть використовувати продукт і отримувати технічну підтримку. Про це можна прочитати на сайті компанії. Представник СБУ Юлія Лапутіна на круглому столі, який проводився в «ЛігаБізнесІнформ», заявила, що 1С заборонено використовувати виключно державним і бюджетним підприємствам. Приватний бізнес має право вибирати сам, яким програмним забезпеченням користуватися. Всі ж державні підприємства будуть змушені перейти на інше програмне забезпечення. Сервіс, яким вони будуть користуватися, буде обраний на основі тендера. Держпідприємства змінять систему 1С на альтернативну протягом року. Якщо моя компанія продовжить використовувати 1С, на чиї рахунки я буду переводити оплату? Хто буде займатися обслуговуванням клієнтів? Санкції вводять заборону на діяльність лише деяких компаній. Компанії-франчайзі, які вже викупили продукцію «1С» і не потрапили в санкційні списки, зможуть продавати її користувачам і далі. Перевірити, чи є санкції у компанії, з якою ви співпрацюєте, можна за допомогою OpenDataBot. Чи ризикує моя компанія зв’язатися з правоохоронними органами, якщо вона використовує 1С? Представники СБУ поки що не дали офіційного роз’яснення, але на круглому столі озвучили чітку позицію, що заборона на роботу з 1С стосується виключно державних органів. Приватні компанії можуть використовувати 1С на законних підставах. Кабінет Міністрів і СБУ дадуть офіційне роз’яснення з цього приводу протягом декількох днів. Вони обіцяють опублікувати його на своїх сайтах. І все ж в указі президента досить чітко сказано про заборону використання. Як це розуміти? Указ президента — це документ, який передбачає подальшу розробку процедури виконання. Незабаром буде прийнято низку документів, в яких більш детально будуть розписані умови, описані вище. Крім цього ви можете дочекатися офіційного роз’яснення на сайті СБУ або Кабінету Міністрів. У 2014 році вже були прийняті санкції проти деяких російських компаній. У тому числі й проти антивірусів «ДрВеб» і «Касперського». Чи були прецеденти, пов’язані з обшуками, з виявленням цього програмного забезпечення і звинуваченнями у зв’язку з цим. Ні. Ми перевірили судовий реєстр. Ні в одній судовій справі не згадується про використання програм, які потрапили під санкції в 2014. Чи може моя компанія брати участь в тендері, якщо вона використовує 1С? Так. Тут працює тільки норма прямої дії. Приватна компанія може продовжувати використовувати 1С і при цьому брати участь у держзакупівлях. Якщо у мене приватне підприємство, навіщо мені переставати користуватися 1С? У представників влади є два аргументи. Перше: у вас можуть з’явитися труднощі з установкою оновлень і покупкою нових програм. Другий аргумент лежить в етичній площині. Україна знаходиться в стані війни з Росією. Завдяки таким продуктам як 1С може збиратися інформація про компанії, які користуються нею, потім дана інформація може бути використана для підриву економіки країни. Крім цього, купуючи російський продукт, ви фінансуєте цю державу. Які продукти можна використовувати замість 1С? Назва Країна-виробник Акцент від компанії «Імпакт» Україна IT-Enterprise Україна Інтелект-сервіс Україна Microsoft Dynamics США OpenPro від IBM США ERP Cloud від Oracle США SAP Business One від BDO Ukraine Німеччина Charisma від TotalSoft Румунія Logo Турція Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.