Перейти до змісту

Вийди з рос.соц.мереж.

atol

Рекомендовані повідомлення

25 минут назад, Zevs_Isver сказал:

я можу

мені вистачає розуму не клацати де попало

То чому ти вважаєш, що інші не можуть свідомо не заходити на непотрібні їм сайти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Щойно, Savage сказано:

То чому ти вважаєш, що інші не можуть свідомо не заходити на непотрібні їм сайти?

99% відсотків користувачів ПК яскраво виражені тупаки :(

події останніх днів це доводять :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

99% відсотків користувачів ПК яскраво виражені тупаки :(

І, звичайно, твої критерії тупості підібрані саме таким чином, щоб ти потрапляв в той 1% обраних "не тупаків" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, Savage сказано:

Хочеш - заходь. Відчуваєш, що не зможеш справитись - не заходь. В чому проблема?

Інформація сама по собі безпечна штука. Все залежить від того, як ти її інтерпретуєш. Я ось на днях переглядав "Die Deutsche Wochenschau", але ж після перегляду не почав зігувати чи славити Гітлера.

Інформація, а особливо її інтерпретація - штука убойніша за купу танків та солдатів з кулеметами. Але тобі пояснювати аксиоми - безглуздо, тому я промовчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже історія війни росії з торентами нас, Україну, нічому не навчила. Виходить так, що не можеш щось контролювати то треба заборонити. І нажаль, Україна наступає на ті ж граблі. Зараз підуть куча порад як обійти це блокування, з викладеними відеоуроками на ютубі, і все буде по старому. Прикро те що тепер ми стаємо посміховиськом у очах навіть тих же росіян, над якими ми глузували через безглузді дії їх роспотребнадзора. Напевно ті, хто пише ті укази, забуває що на дворі все ж таки 21 століття, і інтернет то не телевізійний канал.

Мені що однокласники що контакти що майлру не сильно цікаві, комусь навпаки. Але ж чому хтось наверху повинен вирішувати про це?

Прикро тільки читати таку реакцію. Країною вводиться цензура і читаєш сплошний "одобрямс". І якщо це пройде, то потім можна буде заблокувати ще щось, наприклад цю борду під приводом боротьби з  шкідливою та непатріотичною інформацією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, Savage сказано:

І, звичайно, твої критерії тупості підібрані саме таким чином, щоб ти потрапляв в той 1% обраних "не тупаків" :)

може то й нескромно так казати, але попадаю  в той 1% вмілих користувачів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, Electronshik сказано:

Зараз підуть куча порад як обійти це блокування, з викладеними відеоуроками на ютубі, і все буде по старому.

ага, а потім ще відеоролики з порадами як заплатити еквівалент 300 баксів через біткоін для розщифловки файлів після використання порад з "обходу блокувань"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Savage сказал:

Стереотипне мислення.

А взагалі, я особисто проти будь-яких блокувань і обмежень в Інтернеті. Кожен сам повинен вирішувати куди і коли він може заходити.

Ем... Ви помилились планетою ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Заблоцький з Інституту постінформаційного суспільства нагадує про те, що протягом останнього часу Служба безпеки України провела відразу кілька обшуків в офісах українських ІТ-компаній. «Якби наші спецслужби займалися не віджиманням серверів у ІТ-компаній, а нормальною роботою з ними, ми б отримали нормальну протиотруту проти шкідливих компонентів цих сервісів, вступили б з ними в технологічну боротьбу. На жаль, наші спецслужби не мають компетенції або ресурси для такого роду боротьби і використовують грубі, доісторичні методи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 минут назад, difoto сказал:

Але тобі пояснювати аксиоми - безглуздо, тому я промовчу.

Я тобі вище навів приклад, який руйнує твої "аксіоми", так що,мабуть, дійсно промовчи. Про те що інтерпретація інформації - штука доволі субєктивна тобі, мабуть, теж пояснювати безглуздо.

35 минут назад, Zevs_Isver сказал:

Я якби тонко натякав, що нема чіткої межі між вмілим і невмілим користувачем. Для когось достатньо вміти прочитати новини в інтернеті, а для когось - через систему делегатів C# написати поведінку AI для гри на Unity Engine. І на основі якого критерію в цій ситуаціїї визначати "рівень тупості"?

Так само і з "контактами"  / "однокласниками" - для когось це обмін фото чи зручний сервіс, а для когось - розсадник зла. Все залежить від твого ставлення до поданої там інформації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

обмінюватись фотками можна багатьма способами,

а тут вже роблять трагедію з цього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, HWman сказал:

Ем... Ви помилились планетою ;)

Просто розділяю погляди Жака Фреско. Всі претензії до нього :).

P.S. Краще на "ти".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Zevs_Isver сказал:

обмінюватись фотками можна багатьма способами,

Кожен сам обирає собі зручний сервіс (фото, як асбстрактний приклад, не треба циклитися на ньому). Якщо тобі не підходить - ОК, просто пройди мимо. Навіщо навязувати свої правила, які, як вже було сказано вище, - сугубо субєктивні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, Savage сказал:

Просто розділяю погляди Жака Фреско. Всі претензії до нього :).

Утопія, нажаль. Ми скоріш за все такого суспільства не застанемо. Але в душі вірю що колись так і буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Savage сказано:

Кожен сам обирає собі зручний сервіс (фото, як асбстрактний приклад, не треба циклитися на ньому). Якщо тобі не підходить - ОК, просто пройди мимо. Навіщо навязувати свої правила, які як вже було сказано вище - сугубо субєктивні.

угу,

просто цього трагедію роблять :(

бєндєри обірают народ огранічівают свободу слова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, Zevs_Isver сказано:
4 годин тому, jack74 сказано:

Отож моя порада таким, як я - про всяк випадок в налаштуваннях поштової скриньки на Мейлі.ру увімкнути переадресацію на іншу нормальну скриньку.

звичайних людей це ніяк не зачепить

то я - незвичанйа людина?

певно, ти повністю мій пост не прочитав

4 годин тому, jack74 сказано:

колись ... я багато де реєструвався, і тоді це все зав'язувалось в мене на пошту Мейл.ру. Звісно, з тих часів багато води втекло, давно користуюсь нормальними скриньками на Укр.нет та Gmail, але я ж не можу пам'ятати все, куди прив'язаний я через Мейл і коли мені може знадобитись та русо-скринька...

Зайду я, наприклад, на сайт, на котрому я колись зареєструвався і на котрий я багато років не заходив, і не пам'ятаю пароль... А реєструвався на Мейл.ру... далі розжовувати?

1 година тому, Zevs_Isver сказано:
1 година тому, Savage сказано:

@Zevs_Isver Ой, ніколи не кажи "ніколи" + "і на старуху буває проруха" :) Перевірено на собі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, jack74 сказано:

"і на старуху буває проруха"

і зі старухой буває порнуха?  ужас! :)

А чого ніхто не замутить проект типу "На_дроті!" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, jack74 сказано:

@Zevs_Isver ніколи не кажи "ніколи" + "і на старуху буває проруха"

угу,

я й не кажу що я найрозумніший,

(і ті хто пишуть віруси не разу не дурні)

але є "стандартні правила безпечної поведінки" якщо їх не порушувати - шанси вижити вищі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все для того щоб підняти продажі цукерок :)

C_9maslUIAAFLO6.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда.... не так давно ржали з ПАКЕТУ ЯРОВОЇ в Росії і інших  тупих законів.... так наші придурки нічим не розумніші....

Це ж такі важливі справи... першочергові завдання для держави блять перейменовувати вулиці і сайти блокувати... імбіцили...

А те шо в гамні живемо то неважливо, зате наше гавно...  файспалм прост....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Pavelix сказано:

Мда.... не так давно ржали з ПАКЕТУ ЯРОВОЇ в Росії і інших  тупих законів.... так наші придурки нічим не розумніші....

Це ж такі важливі справи... першочергові завдання для держави блять перейменовувати вулиці і сайти блокувати... імбіцили...

А те шо в гамні живемо то неважливо, зате наше гавно...  файспалм прост....

ой же ж боженько що ж то робиться. Порох "патріотичні сайти зливає". рєдути бягом усє на рєдути поки самі злачні місця не зайняли

я ж же ж ти тепер буде жити я навіть не уявляю. запасайся на місяць стєкломоєм щоб на кухні розказувати що смисл життя втрачено немає контакта, од і мейл.сру.

всі такі "патріотичні" до усрачкі тіпочки, різко так почали скиглити що свинособаче лайно закривають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, la20 сказано:

ой же ж боженько що ж то робиться. Порох "патріотичні сайти зливає". рєдути бягом усє на рєдути поки самі злачні місця не зайняли

я ж же ж ти тепер буде жити я навіть не уявляю. запасайся на місяць стєкломоєм щоб на кухні розказувати що смисл життя втрачено немає контакта, од і мейл.сру.

це типу підколоти рішили?... до чого тут патріотичні?)) вам не потрібно то й не користуйтесь... соцмережі це созмережі... хто шо хоче та в них і найде... кожному своє...

хочете блокувати пропаганду чому ж не блокуєте напряму сайти російські аля вести.ру і тд і тп ))

тут справа звички, люди звкилки, їм зручно і у них це забирають... 

вихлоп від таких заборон тіко негативний... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Cherman сказано:

Ще один, н-ний закон, який не буде діяти.

Може й буде, але діти вже будуть рости в презирстві до держави, і з метою пізнати заборонений плід, як в срср з голосом Америки.

"Дебилы, блять"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...