Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

difoto, можливо покажусь назойливим, але є пару питань. Чому будете продавати саме АТОшникам? І при чому тут АТОшникі до наліпок з логотипом борди? Щось не зовсім зрозумів.

Опубліковано

ой ще разок заоффтоплю і фсьо.. :)

шойто мені підказує, що продавать будуть усім, а кошти підуть на АТО або на допомогу хлопцям з АТО.

Опубліковано

шойто мені підказує, що продавать будуть усім, а кошти підуть на АТО або на допомогу хлопцям з АТО.
Во. Все стає на свої місця)). Пазли зклалися в моїй башці)).
Опубліковано

Терміново розшукуються свідки аварії! Сьогодні о 8:20 на переході біля готелю "Лучеськ" збили пішохода - старшого чоловіка. Наїзд скоїв чорний Сітроен - на фото. Дуже прошу відгукнутись всіх, хто бачив це дтп.

12243357_508352849347218_676490441258475

Опубліковано

Водій, що скоїв наїзд, з допомогою свідка посадив потерпілого в своє авто - для того щоб везти в лікарню. Від'їхав з місця ДТП і втік з авто, залишивши потерпілого і машину. Я в шоці!

Опубліковано

Він колись в двір влетів на всіх газах, добре, що дітей в той момент не було на дорозі. З-за керма виліз на присосках. І сп'яніння скоріше всього було не алкогольне.

Опубліковано

СанСет, ти знаєш власника/водія чи двір, в якому він живе?

Я не знаю чи він там живе, скоріш за все, приїздив до когось, але досить часто. Сітроен літом вже був коцнутий у ліве крило, що зважаючи на манеру їзди, не дивно.

Опубліковано

Бачив як садили дідуся до нього в машину і як він заїхав до Там Тама на відродженні все...

ще зробив фото самого авто але і так номери видно...

Бачив як садили дідуся до нього в машину і як він заїхав до Там Тама на відродженні все...

ще зробив фото самого авто але і так номери видно...

водій з машини не виходив, до нього пацан підходив із буса (номерів не бачив) зразу на переході, та жіночка пішохід, яка і садила дідуся в машину

Опубліковано

Щось із цієї статті мене дивує ця фраза:

Наскільки я розумію, то винний, все-таки, водій вантажівки, оскільки він мусив пропустити весь транспорт, що рухається по Шопена, а тоді вже повертати в двори.

Опубліковано

Наскільки я розумію, то винний, все-таки, водій вантажівки, оскільки він мусив пропустити весь транспорт, що рухається по Шопена, а тоді вже повертати в двори.

100 пудово. Щойно звідти.

Опубліковано

саме так :) А з інтонації писаки складається підтекст, що винен водій легковика :)

Опубліковано

Наскільки я розумію, то винний, все-таки, водій вантажівки, оскільки він мусив пропустити весь транспорт, що рухається по Шопена, а тоді вже повертати в двір

Вже переписали з ваших слів

Опубліковано

В 18-45 на пр.Волі біля "Дяді Піцци" жовтий Рено Кенго догнав Рено Меган (здається це авто, не розгледів). Пошкодження незначані: в кенгу троги зімнутий капот..на другому французі трохи бампер..

Опубліковано

В 18-45 на пр.Волі біля "Дяді Піцци" жовтий Рено Кенго догнав Рено Меган (здається це авто, не розгледів). Пошкодження незначані: в кенгу троги зімнутий капот..на другому французі трохи бампер..

post-30039-0-64253700-1447364980_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...