Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні в Радомишлі "запорожець" збив цілу сім'ю: батька, матір, дочку і внука чи внуків, які йшли на день народження.

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні в Радомишлі "запорожець" збив цілу сім'ю: батька, матір, дочку і внука чи внуків, які йшли на день народження.

Бачив, того запорожця, стояв по дотичній відбійника на протилежній смузі руху з величезною вмятиною капоту і без лобового. Крові не побачив, надіюсь все обійшлося. Було 4 авто дайців

Опубліковано

Бачив, того запорожця, стояв по дотичній відбійника на протилежній смузі руху з величезною вмятиною капоту і без лобового. Крові не побачив, надіюсь все обійшлося. Було 4 авто дайців

Усіх забрали двома швидкими, зі слів очевидців травми серйозні, але усі були живі. З Хрінників повертався, якийсь мєнт, то визвав своїх і вже за декілька хвилин прибула перша машина, другу вже зустріли в дорозі, а решта мабуть ще пізніше приїхали.

Опубліковано

Близько 19-ї вечора, на перехресті Рівненська-Електроапаратна було ДТП за участю Таврії та, якщо не помиляюсь, Опель Зафіри. У Опеля відірвано бампер, купа скла та пластику. Пошкоджень Таврії не зміг побачити. Працювали ДАІ.

Опубліковано

Те перехрестя якесь зачароване, там працюю недалеко, аварії регулярно наблюдаю. І світлофор, і розмітка є, і видимість норм., та шо ж таке?

Опубліковано

Близько 19-ї вечора, на перехресті Рівненська-Електроапаратна було ДТП за участю Таврії та, якщо не помиляюсь, Опель Зафіри. У Опеля відірвано бампер, купа скла та пластику. Пошкоджень Таврії не зміг побачити. Працювали ДАІ.

post-20055-0-26896900-1439275332_thumb.j

Саме цікаве, що синє авто практично не ушкоджено,

Опубліковано

ну не Таврія це точно а Шкода

І з цієї сторони воно то ціле, бо пройшовся тією - лівою, той Опель хотів проскочити - 20 лет за рулом у мене не проскочиш))))))))

Опубліковано

ну не Таврія це точно а Шкода

І з цієї сторони воно то ціле, бо пройшовся тією - лівою, той Опель хотів проскочити - 20 лет за рулом у мене не проскочиш))))))))

Так та "Шкода" і з лівого боку ціла. Просто фото не вийшло.

Опубліковано

Щойно, неадекватний (на мою думку) водій білого Форда Сієрри, врізався в бетонні блоки на мосту Перемоги. Один блок розколовся. Попри все, водій взявся тікати - не знаю, як витримало авто і як далеко він заїде.

Опубліковано

П.С. ДНЗ - 229-03ВО

П.П.С Доблєсні ГАЙці приперлися після 4-ох викликів, більш як за годину часу...Рехформи по-новому, певно....

Ага, і ще...Панове вечірні водії...я вас ненавиджу, якщо не сказати матом. За півтори години стояння з колегою посеред мосту, на місці ДТП, з аварійкою на запаркованому по центру мосту авто (винуватець ДТП виїхав йому "в лоб" на Карпенка ) ЖОДЕН не зупинився і не запитав, чи все в порядку.

Опубліковано

Щойно, неадекватний (на мою думку) водій білого Форда Сієрри, врізався в бетонні блоки на мосту Перемоги.

П.С. ДНЗ - 229-03ВО

Стоїть зараз на Кравчука...

dwFep.th.jpg

ZImyi.th.jpg

Опубліковано

П.С. ДНЗ - 229-03ВО

П.П.С Доблєсні ГАЙці приперлися після 4-ох викликів, більш як за годину часу...Рехформи по-новому, певно....

Ага, і ще...Панове вечірні водії...я вас ненавиджу, якщо не сказати матом. За півтори години стояння з колегою посеред мосту, на місці ДТП, з аварійкою на запаркованому по центру мосту авто (винуватець ДТП виїхав йому "в лоб" на Карпенка ) ЖОДЕН не зупинився і не запитав, чи все в порядку.

До сих пор 229-03 стоит возле Кравчука 22.

Он кроме бетона еще кого ударил? Кто и почему стоял с аварийкой посреди моста? Можно подробней?

Во время ремонта моста на Рованцы остановились помочь бусу с выбитой о бетонный блок полуосью. Услышав пьяную речь водителя и запах спиртного, поблагодарили судьбу, остановившую его о бетонный блок. Иначе мог бы попасть в живого человека.

Опубліковано
Во время ремонта моста на Рованцы остановились помочь бусу с выбитой о бетонный блок полуосью. Услышав пьяную речь водителя и запах спиртного, поблагодарили судьбу, остановившую его о бетонный блок. Иначе мог бы попасть в живого человека.

Колись зупинився, діло за містом було, мене послали) Підвипивший водій сказав *А тебе ї...бе що в мене сталось? Їдь на...уй звідси!*. Після цього зупинюсь хіба що дитину побачу чи матусю вагітну. Інше якось перестало *їб...ти*

Опубліковано

Щойно, неадекватний (на мою думку) водій білого Форда Сієрри, врізався в бетонні блоки на мосту Перемоги.

П.С. ДНЗ - 229-03ВО

dwFep.th.jpg

ZImyi.th.jpg

на фото мій під'їзд, і власника авто знаю дуже добре.

якщо коротко - то він хамло і бидло, і це дтп замне потихому бо є рішалом і помічником депутата обл. ради.

Опубліковано

бо є рішалом і помічником депутата обл. ради.

якось не в"яжеться з "челенжером" на фото :)

:_36: :_36: :_36:
Опубліковано

П.С. ДНЗ - 229-03ВО

dwFep.th.jpg

ZImyi.th.jpg

на фото мій під'їзд, і власника авто знаю дуже добре.

якщо коротко - то він хамло і бидло, і це дтп замне потихому бо є рішалом і помічником депутата обл. ради.

Страна хочет знать своих "хероев"! И быть подальше от них на дороге... И по жизни тоже.

Опубліковано

За півтори години стояння з колегою посеред мосту, на місці ДТП, з аварійкою на запаркованому по центру мосту авто (винуватець ДТП виїхав йому "в лоб" на Карпенка ) ЖОДЕН не зупинився і не запитав, чи все в порядку.

Також колись зупинився за містом спитати чи все в порядку, у відповідь отримав "тебе хтось просив зупинятись, їдь куди їхав". Так що тепер зупиняюсь тільки тоді, коли просять.

Опубліковано

..Панове вечірні водії...я вас ненавиджу, якщо не сказати матом ЖОДЕН не зупинився і не запитав, чи все в порядку.

Емм.... Ну ,як тобі сказати. А де гарантія, що це не підстава? Стоять 2 авто під виглядом ДТП. Зупиняється "трошки цікавіше авто". "щось сталося?"

"Ага - ходи допоможеш щось там / чи є ключ ? / подзвонти?!" і т.д.. МОжна отримати чимось по голові. І в кращому випадку, залишитися без авто. В гіршому, ще й без життя. Особливо в наші то стрьомні часи, коли лугандонівських зеків тут вагони бродить!

Матюкатися - не варто. Варто зрозуміти. Вдень - данівапрос!

Опубліковано

Та навіть не так. Стоять два авто, біля них вже є люди, спокійно себе поводять, допомоги не просять - для чого зупинятись?

Опубліковано

Та навіть не так. Стоять два авто, біля них вже є люди, спокійно себе поводять, допомоги не просять - для чого зупинятись?

та то я вже в крайнощі впадаю :) найгірші варіанти ... Хоча, цілком можливі.

Опубліковано

Якщо людина хоче, щоб ви стали - вона буде на вас дивитися (був випадок з велосипедистом). Якщо вона буха чи у неї мурашки в голові, тоді їдьте собі спокійно, куди їхали.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...