Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2015

Onil

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

пів року живу у Німеччині, і дивуюсь культурі водіння німців. Хоч один би правила порушив. Вночі знак в населеному пункті стоїть 30км, він і буде їхати 30, не більше. Інколи аж бісить.... Але це правильно. Та \ такі як я, і тут порушують, но їх в загальні масі одиниці. Тому в німців значно менше ДПТ, принаймі з важкими наслідками...

В БІлорусії аналогічно...

А в Нiмеччинi i Бiлорусii е стiльки ям на дорогах,як у нас?

А корупцiя так само процвiтае?

А кредит пiд якi вiдсотки тут i там?

Зарплати нiмцю явно вистачить на бiльше,нiж комуналка i продукти

Дуже дивно порiвнювати 2 або й 3 зовсiм рiзнi краiни

Ми iздимо по дорогах ,на яких iздило кiлька жигуликiв та москаликiв

А подивiться скiльки авто сьогоднi

Потрiбно спочатку зробити актуальнi на сьогоднi правиладорожнього руху,дороги - а тодi щось вимагати

Опубліковано

Потрiбно спочатку зробити актуальнi на сьогоднi правиладорожнього руху,дороги - а тодi щось вимагати

цікаво, що потрібно змінити\викинути\додати першочергово?

Опубліковано

наявність ям на дорогам мішає вам дотримуватись швидкісного режиму, визначеного правилами?

так може для вас взагалі правила відмінити, бо в нас корупція?

а самі даішнику 50 - 100 грн. не суєте?

Опубліковано

наявність ям на дорогам мішає вам дотримуватись швидкісного режиму, визначеного правилами?

мішає

ото поїдьте на Львів через Горохів

ні,не сую.

п.с

а давайте ще порівняємо,скільки коштує орендувати квартиру в Нью-Йорку і Луцьку ?!

Опубліковано

бОльшая часть дтп у нас происходит из-за паршивых дорог а не соблюдения скоростного режима. Это в Вашем протоколе ДТП будет написано "не выбрал безопасной скорости движения" или просто и лаконично "не справился с управлением" а по факту, вы пытались не вьехать в открытый люк или вас занесло на 40 км/час на скользкой как стекло дороге... а в статистике ваше смертельное происшествие попадет в графу "превышение скорости". Извините - накипело!

з.ы. на борисполь да и на киев ограниечение 130 и 150.... а ДТП там меньше, чем на куске Ковель - Луцк - Ровно... не странно ли!? Правда?

Алексей.

Опубліковано

Вы, Алексей, не увлекайтесь с гиперболизацией. У нас, как говорится - две беды: "дураки и дороги", так вот бОльшая часть дтп таки от дураков, причем больше на несоизмеримую величину.

Опубліковано
:0165:каждый останется при своем мнении, меня всё устраивает, винить других - удел слабых. Всем бобра и ровных дорог, за сим считаю грамотным и уместным будет откланяться из данной темы ибо несет она флейм, хаус, разруху и смерти миллионам нервных клеток уважаемых фурумчан :0129:
Опубліковано

бОльшая часть дтп у нас происходит из-за паршивых дорог а не соблюдения скоростного режима. Это в Вашем протоколе ДТП будет написано "не выбрал безопасной скорости движения" или просто и лаконично "не справился с управлением" а по факту, вы пытались не вьехать в открытый люк или вас занесло на 40 км/час на скользкой как стекло дороге... а в статистике ваше смертельное происшествие попадет в графу "превышение скорости". Извините - накипело!

з.ы. на борисполь да и на киев ограниечение 130 и 150.... а ДТП там меньше, чем на куске Ковель - Луцк - Ровно... не странно ли!? Правда?

Алексей.

мова йшла про те, що якщо стоїть обмеження швидкості в населеному пункті в "30 км/год", то німці його дотримуються, незважаючи ні на що... а ви ж кажете що не треба дотримуватись ПДР бо яма на дорозі

Опубліковано

У нас? Ми вже стали расєєю? На скільки я знаю цей вислів прикутий до расіян...

Якщо ви не в курсі. Між українцями і росіянами, якщо порівнювати в маштабах суспільства а не окремих індивідів, різниця настільки мала що не варто на ній так акцентувати увагу.

Опубліковано

У нас? Ми вже стали расєєю? На скільки я знаю цей вислів прикутий до расіян...

Якщо ви не в курсі. Між українцями і росіянами, якщо порівнювати в маштабах суспільства а не окремих індивідів, різниця настільки мала що не варто на ній так акцентувати увагу.

Я це заскріню.
Опубліковано

Что бывает при обгоне справа?

Сегодня мы представляем вашему вниманию довольно жесткий видеоролик, поэтому сразу предупреждаем: особо впечатлительным людям лучше воздержаться от просмотра

a12327061.gif?sz=1&rnd=846749705&ts=1429629955&sz=1

Страшная авария, произошла 12 августа 2014 года на автотрассе неподалеку от бельгийского Брюгге. Итак, представьте, банальная ситуация: водителю необходимо перестроиться в правый ряд на съезд, однако неожиданно что-то пошло не так…

Забегая вперед, отметим, что, несмотря на тяжесть ДТП, женщина, управлявшая синим хэтчбеком, выжила и сейчас проходит курс реабилитации. Хотя авария произошла из-за невнимательности автоледи, которая просто хотела перестроиться, видеоролик может также служить отличным примером, почему никогда не стоит обгонять справа.

Я в шоці що вона вижила я думав там пісєц.

Опубліковано

А що ж можна очікувати при різкому маневруванні з 4-ої смуги в 1-уу при такому інтенсивному русі. І, якщо виражатись термінами ПДР - не обгін а випередження

Опубліковано

Я так розумію заїхав в колесо, в інфініті там 19-ки стоять то якраз на морду пасата, а потім кидануло на бордюр. Інфініті хотіло проскочити з Коперніка на Шопена, в пасата не проскочиш.

Опубліковано

Що ж за день сьогодні... Злощасне перехрестя Огієнка - 8 березня: ВАЗ 2105(07) не пропустило Тойоту Хайлендер

Опубліковано

Ти шо???

Тут он перехід за мостом забрати хочуть бо заважає летіти, а ти хочиш щей по цілому проспекту поліцаїв положить!

Опубліковано

Deemon, взагалі то

А загалом, вважаю, що біля кожної школи, де поруч пішохідний перехід, требі зробити "лежачого поліцейского" (доречі,їх там на Грибоєдова куча :_02: ). Нашу людину важко навчити правил, а діти - це саме найдорожче. Чисто моя думка.

Якщо у людини яка гонить немає розуму, то їй що стоячий, що лежачий поліцейський! Цілком вистачить світлофора), просто правил потрібно дотримуватись!

Опубліковано

І... шановні...свтлофор чи перехід, переходьте спокійно, дивлячись спочатку наліво а потім направо, як в школі вчили а не бігти бігом, бо маршрутка чи тролейбус чи просто захотілось побігти.. Водій повинен розрахувати гальмівний шлях. Коли пішоходи бігають - ну дуже важко.. Водії зрозуміють. і велосипедисти - велике прохання, якщо червоний загорівся - значить стоп для всіх хто рухається по дорозі відносно знака. Велосипедисти які дотримуються правил дорожнього руху - велика повага і подяка особисто..

Опубліковано

Якщо у людини яка гонить немає розуму, то їй що стоячий, що лежачий поліцейський!

Згадав прикол - найкращий заборонний знак - це бетонний блок посеред дороги.

вчора зранку бачив на Глушець - зі сторони центру під'їхав до блоків на переході позашляховик, призупинився, потім спокійненько виїхав на тротуар, об'їхав блоки, і поїхав в напрямку Рованців. якось так. деяким унікалам навіть блоки не завада.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...