Перейти до змісту

Енергоаудит будинків, квартир, тепловізійне обстеження

energoaydut

Рекомендовані повідомлення

Надаємо послуги з енергетичного обстеження (енергоаудиту) будинків, квартир, споруд цивільного та промислового призначення з метою оцінки ефективності використання паливно-енергетичних ресурсів та реалізації енергозберігаючих заходів. Роботи проводяться висококваліфікованими спеціалістами із застосуванням сучасної тепловізійної апаратури виробництва фірми Flir (США).

http://energoaydut.jimdo.com/

post-27632-0-24066000-1418974613_thumb.j

post-27632-0-85947300-1418974615_thumb.j

• +1 4
  • -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вартість послуг?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відгуки є якісь? Або чи зможете провести або сказати адресу будинків чи квартир, де робили аудит? А то безкоштовний хостинг якось не викликає довіри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вартість послуг?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Вам важко перейти по посиланню наданому вище.То ось тут клікніть http://energoaydut.jimdo.com/головна/вартість-послуг/

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За те, щоб виїхати поводити приборчиком - від 500 грн? (а за норм. 2п. особняк - взагалі 1000)? :_09: Це ж місячний бюджет опалення!

Ціни - неадекват.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За те, щоб виїхати поводити приборчиком - від 500 грн? (а за норм. 2п. особняк - взагалі 1000)? :_09: Це ж місячний бюджет опалення!

Ціни - неадекват.

В Києві середня такса на такі послуги - від 1 до 2.5 грн за кв. м. Не важко порахувати, що ТС бере забагато мінімум в рази два, а то й три. Це при тому, що це Київ, а не Луцьк..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна самотужки поміряти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Безпалівно. Зовсім.

• +1 7
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт всім! Радий що моя тема зацікавила стількох людей, лише один день на форумі а вже більше 500 переглядів, масса дзвінків! Дякую, звертайтесь, допоможемо!!! Дякую дописувачам в тему за активність, дякую конкурентам, які вже мінусів встигли наставити, але нічого страшного, мені навіть приємно! :) Треба напевно повідповідати трохи:

Harddriver Тепловізійне обстеження - це не просто поводити приборчиком, як ви сказали, а комплексний аналіз всіх дефектів конструкції, внаслідок яких втрачається значна частина енергоресурсів!! Тепловізор - це не приборчик, а серйозний прилад, що дозволяє діагностувати массу проблем будівлі і його ціна на ринку складає від 40000 грн!!! А нормальний 2 поверховий особняк спалює мінімум 1000-1500 м3 газу щомісяця, при ціні на газ 365-400$ вартість місячного опалення складатиме 7000-10000 грн, за сезон до 40000-50000 грн.!!! Тому витратити 500 грн і знати всі проблеми свого житла, які потрібно ліквідувати, а відповідно економити до 50-60% коштів на опалення це не є багато!!! Сподіваюсь Вас переконав! Дякую!

seolutsk Ви напевно представник конкурента я вгадав?... :) про які ціни в Києві Ви говорите, ну тут же всі в інтернеті сидять і можуть глянути, що в столиці дешевше 2000-2500 грн. навіть говорити з Вами ніхто не буде!!! Я спеціально промоніторив для Вас ціни у Луцьку - мені сказали, що обстеження приватного будинку коштуватиме 1500-2000, можете перевірити!!! Дякую за мінуси...

DrWeird - можна самотужки поміряти, але спочатку треба придбати прилад, а це як я казав від 40000 - думайте :)

Люблю Луцьк - дякую Вам за дзвінок і за пост, вибачайте за тих інших... Одним словом всім Дякую, дзвоніть, заходьте на наш сайт http://energoaydut.jimdo.com/

• +1 3
  • -1 8
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Скажіть а звідки цифри 1,5 к кубів газу в місяць з опаленням. Ви напевне про людей у яких житловоі площі 300-400 квадратів або котли яким більше ніж незалежній украіні. Якщо це перша категорія то вони не переймаються теплоізоляцією. Якщо друга то ваші ціни іх відлякають незважаючи на переваги в майбутньому. Я як співласник будинку 2-х поверхового з сучасним двухконтурним котлом ваілент в рік спалюю 3к кубів газу так в будинку в мене не жарко. Мені звичайно цікаво куди дівається тепло і замислився про теплоаудит. Але заплатити 1к грн за цю послугу жаба давить я б ще поміркував про 300-500 грн. Моя думка ви могли б узяти кількістю обстежень а не ціною. Просто відбити прилад за 40 обстежень це тек по щироукраінськи. Будуть пропозиціі телефонуйте 06 три 5994217

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть а звідки цифри 1,5 к кубів газу в місяць з опаленням. Ви напевне про людей у яких житловоі площі 300-400 квадратів або котли яким більше ніж незалежній украіні. Якщо це перша категорія то вони не переймаються теплоізоляцією. Якщо друга то ваші ціни іх відлякають незважаючи на переваги в майбутньому. Я як співласник будинку 2-х поверхового з сучасним двухконтурним котлом ваілент в рік спалюю 3к кубів газу так в будинку в мене не жарко. Мені звичайно цікаво куди дівається тепло і замислився про теплоаудит. Але заплатити 1к грн за цю послугу жаба давить я б ще поміркував про 300-500 грн. Моя думка ви могли б узяти кількістю обстежень а не ціною. Просто відбити прилад за 40 обстежень це тек по щироукраінськи. Будуть пропозиціі телефонуйте 06 три 5994217

Ви напевно не уважно читали, які послуги ми пропонуємо і що туди входить! Середня ціна по луцьку за подібні послуги 1500-2000! можете перевірити! Я таких цін не виставляю бо з однієї сторони хочеться допомогти максимальній кількості людей, з іншої напрацювати максимально велику клієнтську базу! Якщо за Ваш будинок Ви хочете вкластись в 500 грн, то я готовий Вам запропонувати за ці гроші тепловізійне обстеження із скиданням термограм на Ваш комп"ютер, без детального звіту, розрахунків і описів термограм! Звертайтесь!:)

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Середня ціна по луцьку за подібні послуги 1500-2000! можете перевірити!

:0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні клієнти! Дзвоніть і пишіть і ми домовимось про ціни! Якщо Вам потрібна лише тепловізійна зйомка, Ви можете отримати знижку відносно повної ціни послуги енергоаудиту!!!

• +1 3
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приймаємо замовлення на тепловізійне обстеження в січні-лютому. Деталі за тел. 050 90 120 70 www.energoaydut.jimdo.com

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скажіть яка модель прилада у Вас яким ви проводите аналіз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепловізійне обстеження здійснюється тепловізором Flir E4

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приймаємо замовлення на тепловізійне обстеження в січні-лютому. Деталі за тел. 050 90 120 70 www.energoaydut.jimdo.com

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепловізійне обстеження здійснюється тепловізором Flir E4

Тепловізор - це не приборчик, а серйозний прилад, що дозволяє діагностувати массу проблем будівлі і його ціна на ринку складає від 40000 грн!!!

:_08:

BpdS0cf.png
Змінено користувачем Dima4s
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://geoagronavt.com.ua/p25585928-teplovizor-flir.html

І це лише стандартна комплектація без ліцензійного програмного забезпечення

post-27632-0-73455200-1421758408_thumb.j

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепловізійне обстеження - це не просто поводити приборчиком, як ви сказали, а комплексний аналіз всіх дефектів конструкції, внаслідок яких втрачається значна частина енергоресурсів!!

Є якісь документи, з яких можна взнати що Ви не - "просто водите приборчиком", тобто, про Вашу кваліфікацію... ? Крім пари фейкових відгуків, я ще нічого не побачив...

Змінено користувачем BkSeo
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепловізійне обстеження - це не просто поводити приборчиком, як ви сказали, а комплексний аналіз всіх дефектів конструкції, внаслідок яких втрачається значна частина енергоресурсів!!

Є якісь документи, з яких можна взнати що Ви не - "просто водите приборчиком", тобто, про Вашу кваліфікацію... ? Крім пари фейкових відгуків, я ще нічого не побачив...

Доброго дня! Якщо Ви будете нашим клієнтом і скористаєтесь нашими послугами, за потребою Вам будуть надані копії кваліфікаційного сертифікату і посвідчення інженера технічного нагляду за будівництвом і об"єктами архітектури спеціаліста, що проводить тепловізійне обстеження! Звертайтесь!

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть будь-ласка температуру стіни будинка з газоблоків і будинка з цегли, в мінусову погоду, у якого будинка менші витрати тепла? Який самий енергоефективний будинок був у вашому досвіді , мову веду тільки про матеріас стін і їх утеплення . Вікна не обговорюються. Цоколь треба утеплювати чи там немає втрати тепла? Будинок тільки має будуватись тож не хочу допустити непоправних помилок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скажіть будь-ласка температуру стіни будинка з газоблоків і будинка з цегли, в мінусову погоду, у якого будинка менші витрати тепла? Який самий енергоефективний будинок був у вашому досвіді , мову веду тільки про матеріас стін і їх утеплення . Вікна не обговорюються. Цоколь треба утеплювати чи там немає втрати тепла? Будинок тільки має будуватись тож не хочу допустити непоправних помилок.

Доброго дня! Розумію Вас як ніхто інший, адже і сам знаходжусь в процесі будівництва. Звичайно якщо брати стіновий матеріал, що має найменшу теплопровідність із нині існуючих, то це газобетон. Якщо Ви не хочете морочитись із шарами різних матеріалів в стіні, максимально спростити і пришвидшити процес будівництва, при цьому отримати теплі стіни, то газобетон для Вас! Для наших широт товщини в 40 см цілком достатньо, звичайно якщо є гроші, то і 50 см можна зробити, але це вже якщо є лишні гроші:) Для себе будую 40 см. Цоколь бажано утеплити до рівня чорнової стяжки, далі чорнова стяжка встик з фундаментом, шар утеплювача (пінополістирол 5-10 см) тут знову ж таки питання в фінансах, ну а далі чистова стяжка з теплою підлогою по периметру утеплена від фундаменту шаром пінополістиролу 2-3 см, що одночасно виконає роль компенсаційного демпфера.

Якщо говорити про тепловізію, то чесно Вам скажу, що з будь-якого матеріалу грамотно виконана стіна буде теплою, питання тільки в тому потрібно застосовувати додаткове утеплення чи ні (як для газоблоку). Взагалі якщо будуть питання по будівництву, звертайтесь, з радістю допоможу, адже за освітою інженер-будівельник і практичний досвід вже маю непоганий! Від проекту до фундаменту, стін, даху, перекриття, опалення... зі всім стикались, досвід маємо:) Удачі в будівництві!

• +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...