Перейти до змісту

Прошу підтримки Board.lutsk.ua на виборах у Волинську обласну раду

Pama

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ТС домомогло слово "Патріот" під прізвищем, при вивченні несподівано отриманого мною для голосування бюлетеню. +1.

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в мене було тільки два бюлетні... в чому справа?

Ви не відноситеся до 38 округу.Бо це: Центр міста, Привокзальний,Завокзальний і район Теремно.))

Читайте відразу другий абзацhttp://www.lutskrada.gov.ua/voter-must-know

Опубліковано

цікаво коли ж будуть результати? може хто що чув?

Дивився протоколи, там все погано. Багато голосували за Чорнуху.

Опубліковано

Із повідомлень новин, перший Чорнуха (~20тис. голосів), другий - Климчук (~5тис. голосів). Отакі вони вибори і виборці.

Опубліковано

Із повідомлень новин, перший Чорнуха (~20тис. голосів), другий - Климчук (~5тис. голосів). Отакі вони вибори і виборці.

Не дурний придумав "у вечері перед виборами сховай паспот бабці".

І далі "Будуватимемо Волинь по-новому". Правда головного "архітєктора" вже немає.

Опубліковано

от в мене бабця і голосувала за нього... каже знає його і його фірму ще з колишніх часів...типу нормальний керівник.

але я вам скажу що більшість голосує навмання взагалі на виборах до ВР...

Опубліковано

от в мене бабця і голосувала за нього... каже знає його і його фірму ще з колишніх часів...типу нормальний керівник.

але я вам скажу що більшість голосує навмання взагалі на виборах до ВР...

ваша бабця напевно знає його батька, Віктора. А це син, якому все дісталося вже готовеньким.

Та й з старшим не все так гарно... Практично усі тендери йдуть за схемою договорняка між "ЛСМ" "Житлобуд", які .... підконтрольні Чорнусі... Якось так...

"Будемо продовжувати "будувати Волинь по-старому"".

Опубліковано

У нас голосують зеки, пенсіонери. Це те ж саме, що пасажири круізного лайнера віддають накази шляхом голосування що робити команді корабля і його капітану. Так і пливемо.

Опубліковано

Знаю, що Богдан, на жаль не переміг. Але де, блін, можна нормально глянути результати? Таке відчуття, що про ці вибори в облраду не знала навіть сама місцева влада, на якому офіційному ресурсі це можна відшукати?

Я зараз рідко на Борді, але це дуже показово: колись би пост "Проголосуйте за мене" викликав би суперреакцію, ТС був би затролений по повній програмі, вся ця штука скотилася б б флейм, а кандидату не було б ніякої користі. Зараз же, впевнений, частину голосів Богдан отримав завдяки Борді, люди просто дізналися про його існування. На жаль, старт вийшов пізно, а так мали б шанс отримати достойного представника від Луцька в облраді.

Я надіюсь, весною буде подальше перезавантаження і візьмуться за місцеві ради, бо наша облрада - де мала більшість провладна банда, нікуди не ділась. Та і міська не дуже краще.

Тому, уважно слідкуємо і на наступних місцевих підтримуємо цього достойного хлопця!

Опубліковано

Знаю, що Богдан, на жаль не переміг.

Шкода. Знаю обох: і Богдана, і Ігоря Чорнуху. То дуже шкода, що Богдан не пройшов. ((((

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...