Перейти до змісту

Прошу підтримки Board.lutsk.ua на виборах у Волинську обласну раду

Pama

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я проти Вас нічого не маю, просто подивився як програми з часом помінялись, якось пропали питання: підняття економіки, розширення робочих місць, підвищення рівня життя, зарплат.... а ну ще дороги області )).

Просто цікаво зараз це не актуальні питання? чи просто не дають потрібної кількості голосів?

Опубліковано

Шановний, а можна від вас почути конкретні дії, якими ви будете виконувати свої 5 кроків.

(не в загальному - провести люстрацію, а кого саме збираєтесь люструвати і т.д.)

Опубліковано

Шановний, а можна від вас почути конкретні дії

ТС в даний момент на Театральному майдані, персонально просить перехожих голосувати за себе :)

Опубліковано

скільки "людей" у нас під шумок революції та війни захотіли проскочити в політику, просто жесть

Опубліковано

Може вже пора створити політичну партію "Board.lutsk.ua" ?! Точно була б прохідна у всі місцеві ради :0151:

Опубліковано
Може вже пора створити політичну партію "Board.lutsk.ua" ?! Точно була б прохідна у всі місцеві ради

Була б сама справжня перша інтернет-партія. От тільки бордовки тоді б називались засіданнями або загальними зборами ^_^

Опубліковано

не ну а чо, тут теж виборці сидять. якщо кандидат з наших, то можна і розпитати шо робитиме, і проголосувати, і потім тикнути якщо щось робить не так. за першим другий, третій підтягнеться, а там дивись і Єремеєви зареєструються ... )))

Опубліковано

Блин, я сначала подумал, что "Луцька Борда" идет на выборы, обрадовался... ((((

Краще б так і було... А то "ПОНАЄХАЛІ" тут всякі...

Опубліковано

кандидату треба окремо зібрати бордовців на чай/каву і прямо поспілкуватися про життя-буття і мрії на майбутнє у зручному місці і в зручний час. а з трибун уже багато хто багато що нам плів і справи їх канули в лєту. на борді люди щирі і освічені, їх гречкою і ля-ля не візьмеш :_02: .

p.s. а те що свого кандидата не двинули вперед - то дійсно наше упущення.

Опубліковано

p.s. а те що свого кандидата не двинули вперед - то дійсно наше упущення.

Ага, уявляю темку. 1000 сторінок, не менше)

Опубліковано

Запрошую усіх, бажаючих поспілкуватися завтра 18.10.2014 на 17.00 в Театр Ляльок, там ще доречі буде Тетяна Чорновіл, або пишіть на фейсбук - https://www.facebook.com/ukrinvestment

Буду щодня на вулиці, або на Театральній площі, або біля Там-Таму, так що підходьте.

Опубліковано

Ну щодо Pama, то за нього можуть поручитись практично всі активні бордівці. Активні - це ті, які щось робили для України під час Майдану та роблять зараз(а не ті, що активні у "Гуморі" або "Куплю-продам").

Якщо комусь цікава моя думка - то я ручаюсь за нього обома руками. А щодо деяких остряків та "дорвались до влади" - а кому йти у владу? Дайте відповідь, будь-ласка.

Опубліковано

Підкажи, чим ти кращий інших, котрі обіцяють нам ''щастя'', що все буде чесно, що вони главні люстратори і ніколи хабаря в руки не візьмуть... Нажаль приходити на збори немає часу, але з радістю послухаю думку бордівчан котрі з Вами спілкувались.

Пи.Си. Я більше схильний до людей, котрі вже щось зробили, тих хто напартачив та має проблеми із законом на смітник, ті хто нічого не зробив нехай і далі нічого не робить, от тільни вдома, перед телевізором, а люди чи чиновники, котрі відмітились реально корисними та благими вчинками на користь міста, які дбають не лише про свою ср@ку, а й аро місто та благоустрій і людей. Слова, пуста піз...ож перед виборами то звичне явище, придумайте нарешті щось нове, а?

Опубліковано

Взагалі то, людина достойна (ну, хочаб краще за деяких в тому ж списку...) Але, дайте конкретну програму.... На флаєрі, одна "вода"... а так, цілком достойний кандидат, тим більше :

я ручаюсь за нього обома руками.
Опубліковано

Але, дайте конкретну програму....

що конкретно не зрозуміло з написаного під словом "ПРОГРАМА" на флаєрі? Я без приколу, не розумію запитання. Все ж написано.
Опубліковано

А є щось зроблено по факту на користь міста до передвиборчої компанії, окрім складання програми та обіцянок?

Опубліковано

що конкретно не зрозуміло з написаного під словом "ПРОГРАМА" на флаєрі? Я без приколу, не розумію запитання. Все ж написано.

Мав на увазі - більш розгорнуту відповідь, наприклад - посилення впливу самоврядування, як? що плануєте зробити?

далі, люстрація чиновників-корупціонерів - імен, звийно ж не скажете (з кого почнете), але які дієві заходи пропонуєте ?

і т.д. по кожному питанню...

Опубліковано

а що в нас ще й вибори в обл раду відразу ?

Наступного року. Так мовити "готуй сани влітку, а воза взимку".

Опубліковано

зрозуміло...я вже думав що з цими виборами прогавив ще одні )...

ну тоді в нашого кандидати є борда і хай він нас заманює, щоб ми проголосували...

Опубліковано

Просвітіть людини далеку від політики: разом з виборами до ВР відбудуться вибори до місцевих рад чи це просто вибори до обласної ради по окремому виборчому округу на заміщення вакантного депутатського місця?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...