Перейти до змісту

Прошу підтримки Board.lutsk.ua на виборах у Волинську обласну раду

Pama

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь

я проти Вас нічого не маю, просто подивився як програми з часом помінялись, якось пропали питання: підняття економіки, розширення робочих місць, підвищення рівня життя, зарплат.... а ну ще дороги області )).

Просто цікаво зараз це не актуальні питання? чи просто не дають потрібної кількості голосів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, а можна від вас почути конкретні дії, якими ви будете виконувати свої 5 кроків.

(не в загальному - провести люстрацію, а кого саме збираєтесь люструвати і т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, а можна від вас почути конкретні дії

ТС в даний момент на Театральному майдані, персонально просить перехожих голосувати за себе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки "людей" у нас під шумок революції та війни захотіли проскочити в політику, просто жесть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вмовив, проголосую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може вже пора створити політичну партію "Board.lutsk.ua" ?! Точно була б прохідна у всі місцеві ради :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блин, я сначала подумал, что "Луцька Борда" идет на выборы, обрадовался... ((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може вже пора створити політичну партію "Board.lutsk.ua" ?! Точно була б прохідна у всі місцеві ради

Була б сама справжня перша інтернет-партія. От тільки бордовки тоді б називались засіданнями або загальними зборами ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не ну а чо, тут теж виборці сидять. якщо кандидат з наших, то можна і розпитати шо робитиме, і проголосувати, і потім тикнути якщо щось робить не так. за першим другий, третій підтягнеться, а там дивись і Єремеєви зареєструються ... )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блин, я сначала подумал, что "Луцька Борда" идет на выборы, обрадовался... ((((

Краще б так і було... А то "ПОНАЄХАЛІ" тут всякі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кандидату треба окремо зібрати бордовців на чай/каву і прямо поспілкуватися про життя-буття і мрії на майбутнє у зручному місці і в зручний час. а з трибун уже багато хто багато що нам плів і справи їх канули в лєту. на борді люди щирі і освічені, їх гречкою і ля-ля не візьмеш :_02: .

p.s. а те що свого кандидата не двинули вперед - то дійсно наше упущення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

p.s. а те що свого кандидата не двинули вперед - то дійсно наше упущення.

Ага, уявляю темку. 1000 сторінок, не менше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запрошую усіх, бажаючих поспілкуватися завтра 18.10.2014 на 17.00 в Театр Ляльок, там ще доречі буде Тетяна Чорновіл, або пишіть на фейсбук - https://www.facebook.com/ukrinvestment

Буду щодня на вулиці, або на Театральній площі, або біля Там-Таму, так що підходьте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може то мені в місцеву піти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну щодо Pama, то за нього можуть поручитись практично всі активні бордівці. Активні - це ті, які щось робили для України під час Майдану та роблять зараз(а не ті, що активні у "Гуморі" або "Куплю-продам").

Якщо комусь цікава моя думка - то я ручаюсь за нього обома руками. А щодо деяких остряків та "дорвались до влади" - а кому йти у владу? Дайте відповідь, будь-ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажи, чим ти кращий інших, котрі обіцяють нам ''щастя'', що все буде чесно, що вони главні люстратори і ніколи хабаря в руки не візьмуть... Нажаль приходити на збори немає часу, але з радістю послухаю думку бордівчан котрі з Вами спілкувались.

Пи.Си. Я більше схильний до людей, котрі вже щось зробили, тих хто напартачив та має проблеми із законом на смітник, ті хто нічого не зробив нехай і далі нічого не робить, от тільни вдома, перед телевізором, а люди чи чиновники, котрі відмітились реально корисними та благими вчинками на користь міста, які дбають не лише про свою ср@ку, а й аро місто та благоустрій і людей. Слова, пуста піз...ож перед виборами то звичне явище, придумайте нарешті щось нове, а?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то, людина достойна (ну, хочаб краще за деяких в тому ж списку...) Але, дайте конкретну програму.... На флаєрі, одна "вода"... а так, цілком достойний кандидат, тим більше :

я ручаюсь за нього обома руками.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але, дайте конкретну програму....

що конкретно не зрозуміло з написаного під словом "ПРОГРАМА" на флаєрі? Я без приколу, не розумію запитання. Все ж написано.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є щось зроблено по факту на користь міста до передвиборчої компанії, окрім складання програми та обіцянок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що конкретно не зрозуміло з написаного під словом "ПРОГРАМА" на флаєрі? Я без приколу, не розумію запитання. Все ж написано.

Мав на увазі - більш розгорнуту відповідь, наприклад - посилення впливу самоврядування, як? що плануєте зробити?

далі, люстрація чиновників-корупціонерів - імен, звийно ж не скажете (з кого почнете), але які дієві заходи пропонуєте ?

і т.д. по кожному питанню...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що в нас ще й вибори в обл раду відразу ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що в нас ще й вибори в обл раду відразу ?

Наступного року. Так мовити "готуй сани влітку, а воза взимку".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрозуміло...я вже думав що з цими виборами прогавив ще одні )...

ну тоді в нашого кандидати є борда і хай він нас заманює, щоб ми проголосували...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просвітіть людини далеку від політики: разом з виборами до ВР відбудуться вибори до місцевих рад чи це просто вибори до обласної ради по окремому виборчому округу на заміщення вакантного депутатського місця?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...