Перейти до змісту

Вибори, Луцьк, мажоритарка. Хто ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 582
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З другої сторони, якщо Ігор вам ну вже зовсім "не тойво", то чи будете голосувати взагалі і якщо будете, то за кого?

Хто що думає за Геннадія Кожевнікова (УРП Собор) ? Мої сусіди затяті націоналісти голосуватимуть за нього.

Нікагда!!!! Після захисту споживачів зовсім спортився.

Опубліковано

З другої сторони, якщо Ігор вам ну вже зовсім "не тойво", то чи будете голосувати взагалі і якщо будете, то за кого?

Хто що думає за Геннадія Кожевнікова (УРП Собор) ? Мої сусіди затяті націоналісти голосуватимуть за нього.

Нікагда!!!! Після захисту споживачів зовсім спортився.

регулярно бере свої "10%" (я про гроші) і відтягує голоси :(

поки будуть такі "ребьята з манією величі" - Єремеєв, Івахів, Мартиняк, і хтось черговий від Палиці- пожиттєві депутати від Волині :(

Опубліковано

Говорив з людьми, які були на зустрічі з Лапіним на Київському майдані. Їх враження - 40 хвилин розповідав про війну, потім сказав, що в парламенті не буде тушкою і поїхав.

Народ троха афігел, бо про війну воно то цікаво, але хотіли почути про жкх, про тарифи, про доллар і взагалі про проблеми в країні і методи їх вирішення.

Хто там з Лапіним спілкується, підкажіть йому хай поміняє пластінку, бо люди троха від кандидата не те чекають

та да, скукатіща невиносіма. А ше було б добре, якби пісеньку заспівав, танцю якого станцював, гречкою б посіяв, сльозу пустив, ше пальнув би пару раз для натурності, бо нєвєрю я, нєвєрю, про свинячий грип би страшилку розповів, а нє зара ебола в тренді, - ващє круть, народ би схавав, однозначно. Нам же потрібен кандидат а-ля тимошенко #2, тюнінгований за вимогами часу. І в результаті - маємо те, що маємо. Наш попит, попит виборців, породжує таку ж пропозицію. Ми ж, бля, не депутатів вибираємо, а акторів в театр, клонів на сцену цирку. В нас не назви партій, а бренди суцільні - наша україна, єдина україна, батьківщина, блок тимошенко, блок порошенко, за україну, свободу, про україну і т.д. і т.п. От реально, єдина партія, яка відповідає своїм політичним поглядам - комуністична. Як, цікаво, висвітлюють закордонні ЗМІ наші вибори? В нас нема ні демократів, ні соціал-, націонал-демократів, ультра правих, ультра лівих, консерваторів, лібералів, радикалів... А все тому, що в першу чергу, в самих виборців повинні бути чітко сформовані політичні погляди, переконання, а залежить це від освіченості населення. Всього лиш 25 р. тому назад існувала єдина доктрина, яка не передбачала ніяких інших поглядів і думок. За цих 25 р. виросло кардинально інше покоління з кардинально іншою системою мислення, самооцінки і відчуттям власної гідності, зник савєцкій гражданін, з'явився на світ українець. І час на місці не стоїть.. як то кажуть "далі буде".

Ви замітили, як зникли з обігу такі поняття як пенсії, зарплати, субсидії, податки, соціальні виплати? А все тому, що перестали ми стояти з протянутою рукою "Дай мені, Україно, я ж у тебе на утриманні!", натомісць з'явилось"На тобі, Україно, що я можу зробити для тебе, чим я можу бути корисним для тебе, ти ж бо, Україно - і є я".

Маю велику надію, що ці вибори не стануть черговою церемонією вручення українського Оскара за найкращо зіграну роль.

Опубліковано

Я очікував якоїсь об"єднаної сили, а не купу вояків в формі.... А крок Тимошенко з пілотом "Савченко" мені просто виніс моск. Порох починає по-трохи гнити. Я чесно, не знаю за кого віддавати голос. Нема партії, яку я б пітримав всією душею, а обирати з найменшого зла... ми таке вже робили, в 2004 і 2009..

Опубліковано

А крок Тимошенко з пілотом "Савченко" мені просто виніс моск.

о це точно :(

ну проходить Юліна партія,

і що Савченко зразу відпустять? ні Хуйло ще крепше вчепиться :(

і маємо мінус один голос в парламенті, чи її (Надії Савченко) картка буде без власниці голосувати?

Опубліковано

.... Я чесно, не знаю за кого віддавати голос. Нема партії, яку я б пітримав всією душею, а обирати з найменшого зла... ми таке вже робили, в 2004 і 2009..

Десь так.

Я особисто, збираюсь по багатомандатному голосувати за "Самопоміч" - принаймні в їхньому списку жодного "ліця" з минулого парламенту!

По мажоритарному вибір значно важчий. Оскільки дещо чув про минулі справи Лапіна як адвоката (років 7 тому було), через те є певні сумніви, але є надія що щось змінилось на краще. Інші кандидатури ще одіозніші.

Опубліковано

Батьківщина - практично єдина на цих виборах партія, яка справді партія - а не проект під вибори. А крок з Надією Савченко дуже сильний - натяк пороху який забив на неї болт.

Опубліковано

вставлю і я своїх 5 копійок...

Що там сильного ? 1 Савченко в цілій партії ? Ви що вже зовсім згулзду з'їхали? Забудьте про ”Батьківщину” і буде вам щастя...

Доречі за партію Пороха голосувати не буду принципово....згавнився...

Самопоміч ну і Лапін мабудь....побачимо чи буде з нього толк

Опубліковано

Батьківщина як партія пережила всіх президентів, не зламалась, вистояла. Такій партії не страшно довіритись. Теж саме стосується і лідера якого послідовно ненавидять всі президенти починаючи з кучми. А що стосується негативного фону - пропаганда, нажаль працює. Пропаганда систематично внушала людям "поганість" тимошенко починаючи з кучми. Це нажаль дає свій результат - а питаєш таких людей, а що конкретно поганого зробила тимошенко - нічого відповісти не можуть.

Опубліковано

1-через неї всі два місяці ходили в масках марлевих та купували таміфлю як з переляку. В свою партію понабирала всякого запроданства

Ну і контракт на газ по 500дол підписала на 10! років.

А так особливо поганого нічого не зробила.

Опубліковано

У Тимошенко завжди на кінець кампанії є якійсь туз в рукаві. Вангую, що Савченко відпустять за тиждень до виборів. З хуйлом вже домовлено. Звичайно на його умовах.

Опубліковано

казати що Тимошенко погана і при цьому обрати президентом пороха - це, ***, вершина *****зма (* можна замінити на будь який матюк, усі дуже гарно опишуть суть виборця)

хоча "ход" з Савченко - це тупуватий піар... тут не посперечаюсь

усі старі партії - добре відлагоджені машини для пізженнязаробляння бабла

усі нові партії - філії старих типу "для народу"

мажоритарка - наше всьо... здавалося б... але і тут срака-мотика ібо всі продаються

.

але все так і буде допоки населення голосує потипу "за цього бо точно пройде", "за того бо вже накрав і більше йому не нада", "за онтого буду бо кум за нього рекламку носив - казав шо нормальний чувак"

Опубліковано

"за цього бо точно пройде", "за того бо вже накрав і більше йому не нада",

-чисто прагматичний вибір.

Самопоміч- ідеалістичний вибір

Дарт вейдер-ідіотичний вибір....

і ще багато інших

Істина десь посередині.

Напрямок руху країни буде залежати від, в яку сторну трохи зміщений центр середини виявиться.

Опубліковано

Батьківщина як партія пережила всіх президентів, не зламалась, вистояла. Такій партії не страшно довіритись. Теж саме стосується і лідера якого послідовно ненавидять всі президенти починаючи з кучми. А що стосується негативного фону - пропаганда, нажаль працює. Пропаганда систематично внушала людям "поганість" тимошенко починаючи з кучми. Це нажаль дає свій результат - а питаєш таких людей, а що конкретно поганого зробила тимошенко - нічого відповісти не можуть.

Зустрічне запитання - а що Тимошенко зробила доброго?))) Відносно пропаганди( читай, політичної діареї)- диму без вогню не буває.
Опубліковано

Nokian, Дарт Вейдер - єдиний незаплямований вибір

тоді, слугуючись поняттям "новий - хароший", яке сповідує тут більшість - тра брати, йопта

.

реально повеселило як писали десь вище, що Лапін не розповідав про пенсії, ЖЕКі і ще якусь лабуду а розповідав про АТО...

а що Лапін петрає в тому ? а навіть якщо і петрає, то на що він може вплинути ?

перестаньте вестись на всяку фігню

не наведе Лапін порядку у вашому дворі, бо для цього треба самим щось робити в тому дворі

а попутно каструвати начальника ЖЕКу вашого і парочку заступників... а потім ще з міськвиконкому верхівку

хоча підозрюю що вони готові на таке аби їх від кормушки не забрали

хочете чути як кандидат підніме зарплати та пенсії, опустить ціни, зробить німецькі дороги в області, і парішає долар по 2 гривні ??? ...вбийтесь ап стєну

ібо ви якраз і голосуєте за фондпалиці, континіум і всіляких комуністів

P.S.: по всьому світі ходили в масках і жерли таблетки - то теж Тимошенко винна ? ... відчувається її рука

P.P.S.: нікого не хотів образити :) сугубо аналіз фактів

Опубліковано

На кандидатів від Інтернет-партії навіть не звертайте уваги. Чесно кажучи, не розумію - нафіга та клоунада? Для хохми? Ай, яка сміхота <_<

Опубліковано

хочете чути як кандидат підніме зарплати та пенсії, опустить ціни, зробить німецькі дороги в області, і парішає долар по 2 гривні ??? .

В декого з виборців надто завищені вимоги до влади ,, ми тебе обрали, значить зроби нам зараз і негайно рай , і не лише в нашому окрузі, а по всій державі,,

Натомість депутат по мажоритаці, правильніше буде його називати ДЕЛЕГАТ від нашого міста. Тобто ми передаємо йому висловлювати нашу волю та наші інтереси ( лучан) перед всією Україною.

Звісно наша воля не в тому, щоб жителі інших міст прийшли і прибрали в нас. І навіть не треба за нас каструвати начальника нашого жеку.

От хто найбільше відповідатиме інтересам лучан- того й оберуть.

А чим швидше і якісніше лучани виражатимуть свої ПРАГМАТИЧНІ в першу чергу інтереси- тим краще заживем.

Опубліковано

Вибори до Ради-2014: повний список кандидатів-мажоритарників у Волинській області

Роман Іванюк, кандидат від партії «Блок Петра Порошенка», народився 13 червня 1983 року в Луцьку, освіта вища, директор департаменту інвестиційного банкінгу інвестиційної компанії Concorde Capital, безпартійний, проживає в Києві.

Шзнх? Якого фіга киянин балотується по Луцьку?

І чому на одному окрузі два айдарівця? Обох делегували?

Опубліковано

Ko3bMa, 3 айдарівця за інфою з сайту ЦВК :)

1 ніби від Айдару і 2 від фондупалиці

.

P.S.: неправильні акценти в просуванні кандидата далися взнаки

Опубліковано
3 айдарівця за інфою з сайту ЦВК

Ба, навіть три, точно. Цікаво було б побачити дебати їх трьох одночасно.

Опубліковано

реально повеселило як писали десь вище, що Лапін не розповідав про пенсії, ЖЕКі і ще якусь лабуду а розповідав про АТО... а що Лапін петрає в тому ? а навіть якщо і петрає, то на що він може вплинути ? перестаньте вестись на всяку фігню

Якщо людина продає на базарі джинси, вона не розсказує покупцеві про масло і сметану.

Я переказав, що кажуть його потенційні виборці після зустрічі. Доречі ці виборці ще не визначилися з кандидатом.

Тезу "піпл хаває" ніхто не відміняв. Хочеш бути вибраним - кажи те, що хочуть чути.

Опубліковано

Тезу "піпл хаває" ніхто не відміняв. Хочеш бути вибраним - кажи те, що хочуть чути.

а відкіля ти знаєш що піпл хоче чути ?

всі хочуть почути про щось своє

тому і розповідає людина байкі загального характеру - всім (практично) цікаво що там в АТО робиться

люди, які знають що таке конструктив - на ті зустрічі не ходять :) бо там його немає і бути не може впринципі

Опубліковано

а відкіля ти знаєш що піпл хоче чути ?

як сліпий з глухим. ще раз напишу - це казали люди, які там були. вони почули тільки про війну. а хотіли про інше. за шо купив - за то продав. шо тут нєпонятно.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...