Перейти до змісту

Вибори, Луцьк, мажоритарка. Хто ?

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

"Ура, товариші!" (с)

98.80

23 869

23 849

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 582
  • Створено
  • Остання відповідь

скоріше народу з баблом

А ще точніше, бабла з баблом: "Приват" проти "Континіум". Пани чубляться, а у холопів чуби тріщать.

"Ура, товариші!" (с)

98.80

23 869

23 849

О, ну тепер вже черга Констанкевич виводити всій електорат і кричати про фальсифікації і підтасовки. Щоби все було по чесному...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 дільниця і фора в 20 голосів....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще точніше, бабла з баблом: "Приват" проти "Континіум". Пани чубляться, а у холопів чуби тріщать.

Ну тоді вже Привата проти Фірташа (1, 2), якщо слідувати такій логіці.

О, ну тепер вже черга Констанкевич виводити всій електорат і кричати про фальсифікації і підтасовки. Щоби все було по чесному...

І шини, шини хай не забуде взяти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не підвезли, а піднесли ;)

Правда поки назад приховали, але не далеко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не підвезли, а піднесли ;)

Правда поки назад приховали, але не далеко

Ну можете нести Їх назад.

100% протоколів.

Лапін 24 245

Костанкевич 24 217

+ 28 голосів, як і писав Ромаха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодці, команда,круті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загальна картинка

post-7859-0-62158400-1414472242_thumb.pn

post-7859-0-62158400-1414472242_thumb.pn

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарна новина і непроста перемога, вітаю!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітання Ігорю з непростою перемогою, а Ірині Мирославівні вже треба думати як буде відпрацьовувати гроші... Пора дзвонити до Наташі Королевської, та з досвідом)....

ЗІ. дуже хотілось вставити одну відому фотожабу на Королевську, але не хочу бути пошляком)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 голосів. Ну блін, я не пам'ятаю ще жодного разу, щоб лучани так голосували.

Вітаю :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

28 голосів. Ну блін, я не пам'ятаю ще жодного разу, щоб лучани так голосували.

Вітаю :ok2:

може й голосували, тільки рахували завжди по особливому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попереду день і підозрюю - тонни лайна на волиньнюз по причині того, що їх мамочка-покровителька не пролізла...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попереду день і підозрюю - тонни лайна на волиньнюз по причині того, що їх мамочка-покровителька не пролізла...

вже почалось, "на місцях" вже кричать "ваєнная хунта"

зараз студенти і пенсіонери підтянуться

(перші не хочуть "по відомості" сесію здавати, другі - за гречку)

а ще є суд :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"на місцях" вже кричать "ваєнная хунта"

Що ж це за "місця"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю будуть перевибори

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може кого зацікавить.В чотири ранку прийшов сусід:-"жінка в окружній комісії ,стало погано , не випускають з швидкою в лікарню , поїхали глянемо".Приїхали (швидку з жінкою вже випустили).Виявляється всю окружну комісію не випускали по домах.Вимагали протоколи.В людей , які майже дві доби не спали ,дома малі дітки , здало здоров*я.

Підійшов до молодих людей , які стояли і блокували двері (внизу вздовж вул.Хмельницького стояло чоловік 20 в камуфляжах і з бандамами на обличчі).За що ви так підтримуєте Лапіна ?Він же з Ковеля.В Луцьку що , не має достойних? Фраза.Дали б тобі 500 -теж підтримав би.

Роздуми -чому Данильчук не віддав свої голоси за Лапіна?Ярош -"Хто такий Лапін?Не знаю і не чув."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да не буде перевыборів,

1. це знову потрібні гроші на пення

2. тепер будуть вибирати з двох тому лапін переможе ще з більшим відривом.

п.с. сам голосував за данильчука, але однозначно краще лапін ніж ця "леді", до цих пір не розумію де вона набрала стільки голосів.

і знову вброси, наіть якщо вони їх не випускали, то в певній мірі правильно, вимагали все закінчити, а то потім почнуть мутити і торгуватись,

а от про 500 грн, ну да так хтось прямо скаже "хамидлу"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То виявляється секрет високих рейтингів не в камуфляжі з банданою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до цих пір не розумію де вона набрала стільки голосів.

Ігор не палиця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може кого зацікавить.В чотири ранку прийшов сусід:-"жінка в окружній комісії ,стало погано , не випускають з швидкою в лікарню , поїхали глянемо".Приїхали (швидку з жінкою вже випустили).Виявляється всю окружну комісію не випускали по домах.Вимагали протоколи.В людей , які майже дві доби не спали ,дома малі дітки , здало здоров*я.

Підійшов до молодих людей , які стояли і блокували двері (внизу вздовж вул.Хмельницького стояло чоловік 20 в камуфляжах і з бандамами на обличчі).За що ви так підтримуєте Лапіна ?Він же з Ковеля.В Луцьку що , не має достойних? Фраза.Дали б тобі 500 -теж підтримав би.

Роздуми -чому Данильчук не віддав свої голоси за Лапіна?Ярош -"Хто такий Лапін?Не знаю і не чув."

Що за бред, яких 500 гнр, чи тобі заплатили за поливання помиями.... Говнонюс переміщується на Борду.

П.С. Лапіна не підтримую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, буде судитись, а потім, можливо, і перевибори. Так що рано розслаблятись..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

toj_tu

Там була "Варта порядку", що фінансується босом однієї учасниці виборів (не буду для інтриги називати фамілію). Ніхто толком не врубувався хто вони такі і чого вони приїхали. Тепер стає зрозумілим, щоб в балаклаві, камуфляжі і броніку сказати перехожим про 500грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щиро рада перемозі. Такий невеликий розрив є живим прикладом для людей, які кажуть, що їхній голос нічого не змінить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...