Перейти до змісту

Вибори до ВР 2014: наша пісня гарна нова, починаєм її знову?

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зупини регіанала на свому окрузі-Івахів Степан(Ковель)Єремеєв Ігор,Мартиняк,(Опозиційний блок,Сильна Україна) Долучись до всеукраїнської розсилки http://domivka.net/rozsylka_proty_rehianaliv_v_vk_odnokl-20863/

• Відповідей 581
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Агітлистівка для бабусь,.. жаль що на бордах, стовпах чи підїздах її не зустріти.

1413823143_540862448.jpg

Опубліковано

Як міністр оборони нічого не зробив для армії (а навпаки ). Не хочу щоб наша пісня гарна й нова починалась знову!!!

post-27127-0-20090300-1414048547_thumb.p

Опубліковано

Як міністр оборони нічого не зробив для армії (а навпаки ).

У мене шуряк - льотчик, так каже навпаки - за Гриценка набрав необхідні години нальоту, бомбардування проводив навчальні (вперше за часів незалежності) і квартиру в СтарКоні отримав...

ЗІ. Я не голосуватиму за Гриценка з інших міркувань

Опубліковано

Я не голосуватиму за Гриценка з інших міркувань

А мені після двох постів чувака, який зарегався задля того, щоб написати антирекламу Гриценку навпаки захотілось за нього проголосувати.
Опубліковано

Я не голосуватиму за Гриценка з інших міркувань

А мені після двох постів чувака, який зарегався задля того, щоб написати антирекламу Гриценку навпаки захотілось за нього проголосувати.

Це твоє право, я ж свій вибір вже зробив... (і чомусь це не Опозиційний блок ;) )

Опубліковано

Скромність Ірини Констанкевич просто безмежна. Ось і на виборчій фотографії, вона вблагала фотографа не фотографувати великі ангельські крила, що велично здіймаються позаду пані Іри і допомагають їй робити безліч добрих і прекрасних справ, керуючись інструкціями напряму з раю. Вона ніби відтіняє своїм небесним світлом і грошами відомого канонічного мецената Ігоря Палиці, оті чорні сили, що своєю потворністю і брехнею прагнуть завоювати світлі дитячі душі лучан. Як огидно вони виглядають на фоні її божественно-чистої аури, в яку огорнута тушка цієї кандидатки. Наснаги вам пані Ірино і після виборів отак безкорисно, по ангельськи допомагати пенсіонерам, хворим, воякам і іншим людям. Щоб і після виборів ваша особа не переставала світитись святою жертовністю, людинолюбством.

Опубліковано

Де була Констан-як-там-її ДО заснування фонду Палиці? Якого милого цілий Луцьк повинен їй довіряти? Особисто я її жодного разу на вулиці не бачив, за громадськими роботами не помічав. Та й взагалі вперше почув про неї тільки перед цими виборами.

Опубліковано

Ще два дні потерпіти того лайна і все, вибори. Спробуйте максимально до того часу не пересваритись, бо жити нам всім в іншій реальності:)

Опубліковано

Це твоє право, я ж свій вибір вже зробив... (і чомусь це не Опозиційний блок )

Отож бо - ти вибір зробив, я вибір зробив. Але ні я тебе, ні ти мене не називаєш ху*лом за наш вибір - це по-європейські справедливо , так?
Опубліковано

Ще два дні потерпіти того лайна і все, вибори. Спробуйте максимально до того часу не пересваритись, бо жити нам всім в іншій реальності

Майдан всіх згуртував, а вибори всіх розділили.

Опубліковано

Кого згуртував Майдан - тих не розділять ніякі вибори.

Вже розділили. Навіть по Луцьку подивимось: хто переможе Лапін або Констанкевич. Я вірю і надіюсь, що Лапін, але якщо Констанкевич - то висновок робіть самі: бабло знову перемогло людей. Бо в нас в Луцьку більшість населення цікавить матеріальна допомога від мажоритарника, ніж питання війни. Продались школи, СНУ, гуртожитки. Використання адмінресурсу йде в кращих традиціях палиці. Вже всі забули, що таке майдан. І замість того, аби аналізувати люди зайняті словесним захистом "своїх улюбленців" та обливанням брудом інших партій та кандидатів. В понятті народу, "аналіз" - це подивитись вечірній випуск якогось одного телеканалу, де за вказівкою олігархів всім розжовують "кто хороший, а кто плохой".

Опубліковано
Вже розділили. Навіть по Луцьку подивимось: хто переможе Лапін або Констанкевич. Я вірю і надіюсь, що Лапін, але якщо Констанкевич - то висновок робіть самі: бабло знову перемогло людей. Бо в нас в Луцьку більшість населення цікавить матеріальна допомога від мажоритарника, ніж питання війни. Продались школи, СНУ, гуртожитки. Використання адмінресурсу йде в кращих традиціях палиці. Вже всі забули, що таке майдан. І замість того, аби аналізувати люди зайняті словесним захистом "своїх улюбленців" та обливанням брудом інших партій та кандидатів. В понятті народу, "аналіз" - це подивитись вечірній випуск якогось одного телеканалу, де за вказівкою олігархів всім розжовують "кто хороший, а кто плохой".

В нас ще дофіга народу підмазує лікарів, дає хабарі і кляне Самооборону. Так що відсотки паличихи це зовсім не несподіванка - вони будуть, причому не менше 20. Плюс ніхто не відміняв внутрішню гнилоту, яка нарешті вилізла. Але, разом з тим, багато людей усвідомили себе як українці і в них прокинулась хоч і невеличка, але гордість.

Опубліковано

Але, разом з тим, багато людей усвідомили себе як українці і в них прокинулась хоч і невеличка, але гордість.

Гордість? Їхав я тиждень тому в маршрутці, а біля переднього виходу сидить дівчина з сумочкою, на якій жовто-блакитна стрічка. На наступній зупинці заходить старенька бабуся, а дівчина тупо ігнорить її. Нащо нам така гордість і такий псевдопатріотизм?

Опубліковано

Але, разом з тим, багато людей усвідомили себе як українці і в них прокинулась хоч і невеличка, але гордість.

Гордість? Їхав я тиждень тому в маршрутці, а біля переднього виходу сидить дівчина з сумочкою, на якій жовто-блакитна стрічка. На наступній зупинці заходить старенька бабуся, а дівчина тупо ігнорить її. Нащо нам така гордість і такий псевдопатріотизм?

Жовто-блакитна стрічка на сумці, не показник патріотизму і зміни свідомості. Майдан, і це не пафос, народив нову людину, з новим баченням і відродженням поваги до себе як до нації. За, майже рік, ВСЕ змінити не можливо.
Опубліковано

Можливо, ви ще й попросили панянку поступитись місцем бабусі? Чи просто стояли, вражені до німоти?

Чукча не читатель, чукча писатель.

В нас ще дофіга народу підмазує лікарів, дає хабарі і кляне Самооборону.

Ура-патріоти були завжди, і для когось жовто-блакитна стрічка це просто модний аксесуар. Як гімн України на дзвінку або патріотична наліпка на авто.

Хоч не у всіх, але зміни в головах почались - а це головне.

Опубліковано

Вчора на "аверс"і та ДТРК "волинь" вихваляли веремєєва ,який він хороший.Потім показали агітацію ніфонта за мартиняка.Дожились.Може мартиняк разом з ніфонтом вже перераховує бабло гундяєву?А потім ті гроші йдуть на Донбас?

Волиняни , пам*ятаймо - івахів ,веремєєв ,палиця (значить і костанкевич) ,мартиняк , проголосували за диктаторські закони 16 січня.Не голосували за закон про відповідальність за підкуп виборців 20 жовтня.Пам*ятаймо чому унас дострокові вибори (пост 389).

Опубліковано

Вчора на "аверс"і та ДТРК "волинь" вихваляли веремєєва ,який він хороший.Потім показали агітацію ніфонта за мартиняка.Дожились.Може мартиняк разом з ніфонтом вже перераховує бабло гундяєву?А потім ті гроші йдуть на Донбас?

Волиняни , пам*ятаймо - івахів ,веремєєв ,палиця (значить і костанкевич) ,мартиняк , проголосували за диктаторські закони 16 січня.Не голосували за закон про відповідальність за підкуп виборців 20 жовтня.Пам*ятаймо чому унас дострокові вибори (пост 389).

Палиця не голосував за диктаторські закони. Його просто не було. Цей пан взагалі невідомо для чого суне у ВР, бо на роботу практично не ходить.

Опубліковано

Де була Констан-як-там-її ДО заснування фонду Палиці? Якого милого цілий Луцьк повинен їй довіряти? Особисто я її жодного разу на вулиці не бачив, за громадськими роботами не помічав. Та й взагалі вперше почув про неї тільки перед цими виборами.

а де взявся порох з таким рейтингом?
Опубліковано

Принесли газетку в ящика.Розгортаю і бачу фото Костанкевич на Майдані.Тендітна,в тоненьких черевичках,колготках і легкому пальтові чи курточці.А я там вдягав троє лижних штанів,шкарпетки з газетами в чоботи,три светра,фуфайка,балаклава,шарф і шапка на вуха.От вона-мужик,а я баба мерзлива.І ще, баран,фотки не зробив на фоні барикад.Про шо я думав????

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...