Перейти до змісту

Потрібні волонтери на сьогодні, 27.08, 18:00

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друзі!

Самооборона Волині запрошує всіх бажаючих для виробництва бронеплит - поклейки протиосколкового захисту! Робота нескладна, навчимо, пояснимо!

Сьогодні, 27 серпня з 18:00 і до ночі чекаємо небайдужих у штабі за адресою Перемоги, 14, 2-й поверх.

Можливо саме ваша робота ДІЙСНО врятує чиєсь життя!

телефон для довідок 067 11 00 577 - дзвоніть, записуйтесь, хто на яку годину може

Опубліковано

перша ж партія броні через пару днів, як попала на передову спасла бійцю життя.(поламало пару ребер, але то дрібниці)

Опубліковано

перша ж партія броні через пару днів, як попала на передову спасла бійцю життя.(поламало пару ребер, але то дрібниці)

По відгуках не одному ;)

Трішки пафосу!

Нещодавно телефонує до мене мій колега і каже:

- "хто в Україні найкращий виробних бронежилетів"

- здивовано і з підозрою кажу: Темп, ми другі :) ?!

у відповідь, тоді на Волині?

- "ну ми, що там?" - відповідаю, з підозрою про лихе

Тут він каже:

- тут дякують за "пиздаті" бронежилети, все "зашибісь", не пробиває, але дуже часто ламає ребра при попаданні кулі, вже кільком хлопцям зламало.

Я так зразу і не зрозумів, все думаю приплили! зараз почнуть ганити.

Питаю а як ТЕМПовські бронежилети, в них не ламає ребра? "ну, ну , ну в них теж ламає, але ж ви кращі і думаю щось можете з цим придумати".

:D

"Позитивна пауза"

Кажу давайте збільшемо амортизаційний шар з 8мм до 16, а там побачимо.

Ну що можна сказати, ШКОДА! :( для того щоб покращувати потрібно стенди, маникени і лабораторія. Хочеться допомогти, але як показують розрахунки, що від 7,62 важко щось придумати, особливо коли куля влучає в зону 50мм від краю бронепластини.

:)

Опубліковано

В автомобілі удар гаситься крім амортизатора, багаторичажністю, тобто розприділяється на купу дрібних вузлів зав'язаних в систему.

Таким вузлом міг би стати кевлар перед бронеплитою, але напевно сильно утруднеться і здорощає виробництво. Як варіант ставити товстий зошит чи книжку герметично і міцно обклеяну поліетиленом від вологи.

Опубліковано

В автомобілі удар гаситься крім амортизатора, багаторичажністю, тобто розприділяється на купу дрібних вузлів зав'язаних в систему.

Таким вузлом міг би стати кевлар перед бронеплитою, але напевно сильно утруднеться і здорощає виробництво. Як варіант ставити товстий зошит чи книжку герметично і міцно обклеяну поліетиленом від вологи.

:0089:

Опубліковано

Когда-то интересовался усовершенствованием бронежилетов для минимизации заброневой травмы. Наткнулся в Сети на комментарии человека, по его словам участвовавшего в разработке и тестировании перспективных средств защиты.

smith_SVP

Все пенкой в виде вертикальных полос пользуются, только западники сплошной трехмерной сеткой. Но если бы по полосе пенки шел воздух (будь она скажем полой, а еще лучше трубой). то теплоотвод был бы лучше. К сожалению до заказа специального профиля руки не доходят.

Для решения практически всех проблем с вентиляцией (испытывал при +30С сам, по отзывам при +40С все тоже ОК) толщина полосы достаточна 25 мм (3 слоя коврика туристического обычного) при ширине 30 и зазоре между полосами 30 мм. Эта комбинация также снимает практически все вопросы запреградки. Только габарит заметно больше выходит. И в холодный период года поддувать начинает по спине, как раз по почкам. Поэтому по обрезу грудной и спинной секций стоит текстильную резинку пустить, как на свитерах, на лето ее убирая.

Опубліковано

Завтра з обіду. Кажуть айдарівці приїздять, хочуть з ними поспілкуватися, тому сьогодні відмінили.

Опубліковано

Ніхто не відміняв. "Фізік" з Айдара розгружав броню і носив на другий поверх, без всяких преференцій тіпа "я з війни приїхав". Зустрів Harddriver'a , який прийшов з допомогою, було дуже приємно, що люди не тільки пишуть на дивані :)

Опубліковано

Тобто не відміняв?

Прийшов о шостій, дівчата сказали: "Сьогодні ніц не буде, завтра".

Хоча коли телефонував за три години до 18-ї то все було в силі.

Опубліковано

Інформуйте будь ласка в цій темі про наступні зібрання.

Побачив її тільки зараз.

Щоб заздалегідь можна знати коли прийти наприклад завтра

Опубліковано

difoto - догана! :0094:

Так не робиться!

Візьму на себе відповідальність по координації з поклейки броні на себе, або пресслужбу "Самооборони" через чергового штабу "Самооборони" ;)

"Слухаєм мою команду" :0097: :

Всім хто бажає клеїти броню телефонуєм: 0671100577, 0663415053 з 8:00 по 20:00

Записуємось, вам зателефонують. Не потрібно бігти по "Зову ДЖУНГЛЕЙ", ми ж цивілізовані люди врешті решт.

Вимоги:

Всім хто раніше був задіяний і бездогано знає процес (з порізки, замішування, поклейки, укладки ) можуть записуватись і приходити на 14:00

Всім новачкам, і кому після роботи на 19:00

Опубліковано

По відгуках не одному ;)

Трішки пафосу!

Нещодавно телефонує до мене мій колега і каже:

- "хто в Україні найкращий виробних бронежилетів"

- здивовано і з підозрою кажу: Темп, ми другі :) ?!

у відповідь, тоді на Волині?

- "ну ми, що там?" - відповідаю, з підозрою про лихе

Тут він каже:

- тут дякують за "пиздаті" бронежилети, все "зашибісь", не пробиває, але дуже часто ламає ребра при попаданні кулі, вже кільком хлопцям зламало.

Я так зразу і не зрозумів, все думаю приплили! зараз почнуть ганити.

Питаю а як ТЕМПовські бронежилети, в них не ламає ребра? "ну, ну , ну в них теж ламає, але ж ви кращі і думаю щось можете з цим придумати".

:D

"Позитивна пауза"

Кажу давайте збільшемо амортизаційний шар з 8мм до 16, а там побачимо.

Ну що можна сказати, ШКОДА! :( для того щоб покращувати потрібно стенди, маникени і лабораторія. Хочеться допомогти, але як показують розрахунки, що від 7,62 важко щось придумати, особливо коли куля влучає в зону 50мм від краю бронепластини.

:)

Дома стоїть акваріум на 8 мм підложці з чоргоно уплювача, що купив в новій лінії. Так ось, двома пальцями зіжме дитина, а 200 л. акваріум метрової довжини майже не зжав. Площа велика відносно маси, що діє. Пропоную підкладати щось подібне під плиту, можливо 2-3 слоя, але не однорідного компоненту, а різного від мягкого до більш твердого. Сорі, пізно прочитав та ввечері зайнятий був.

Опубліковано

Записуємось, вам зателефонують.

телефоную, поки - за одним номером не відповідають, за іншим немає зв'язку.

Опубліковано

Ще потрібні волонтери? Я пізно прочитала. Взагалі можу після роботи і вихідні. Можливо є хоч щось чим я можу допомогти?

Опубліковано

Записуємось, вам зателефонують.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...