Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Українські війська збили російський літак над чорним морем. Чим не факт нападу на расєю?

Що ти фантазуєш знову? Україна ніколи не збивала російскьі літакі.

А, тобто це вигадка?

Вже говорили про це. Скільки можна тобі пояснювати? Чи тобі сци, а ти скажеш роса?

1. Навчання були спільні з росією.

2. Ракета яку нібито випустила Україна не змогла б дістати літак.

3. Розлідування проводила росія.

Собі насци.

Тоді хто збив літак?

• Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Життя змінює людей, а не майдани!

Майдан і є життя в його найяскравішому прояві як і війна, що також є частиною нашого життя.

І воно варте тих смертей?

Кожна смерть на війні та майдані має бути запорукою, що кожен з нас більше не допустить таких скотів до влади (це стосується і сьогоднішніх керманичів).

Опубліковано
Українські війська збили російський літак над чорним морем. Чим не факт нападу на расєю?

А, тобто це вигадка?

Вже говорили про це. Скільки можна тобі пояснювати? Чи тобі сци, а ти скажеш роса?

Собі насци.

Тоді хто збив літак?

Тобі вже хтось насцяв.

кацапи збили. І літак президента Польщі теж кацапи збили. І боїнг влітку 2014 р.

Опубліковано

Якщо я скажу що майдан це сила, то мене теж замінусують? )))

Виходить я не маю права на власну думку?

Опубліковано

А, тобто це вигадка?

Собі насци.

Тоді хто збив літак?

Однозначно росіяни, але це зам'яли тоді...

Опубліковано

Якщо я скажу що майдан це сила, то мене теж замінусують? )))

Виходить я не маю права на власну думку?

суть не в тому що ти виражаєш свою думку а втому що ти крім цього починаєш нести всяку хрєнь)

Опубліковано

Коли Майдан переміг, пропав Антимайдан в Маріїнському парку. Пропали грошики , за якими туди їздили.

Ну і тим що в ПР тут обєдками Башкаленка кормилися теж Майдан поперек горла.

Опубліковано

Свиняче відео :(

ну і нащо воно тут? щоб нам всім ще більше боляче було ? :( :( :( :( :( :( :(

все правильно,воно тут потрібне, щоб як побратими з попереднього відео, в полон не здаватись, принаймні крепко пораненим, бо всерівно *дойдуть* як ті нещасні хлопці :(

Опубліковано

Кожна смерть на війні та майдані має бути запорукою, що кожен з нас більше не допустить таких скотів до влади (це стосується і сьогоднішніх керманичів).

ога ога, пєши ісчо, це треба було сємі пядєй во лбу бути, щоб пороха не вибирати ?

Опубліковано

Слухав щойно новини... Я х*єю! "Дир-дир-дир, ми- за МИР". Б*я, і це - Президент???!!! Країни, де стався кривавий теракт? Котрий обіцяв "закінчити ато за пару днів." П*здець!

Опубліковано

так за боїнг ще нема офіційного рішення. відклали до літа надцятого року. ну або замьяли(

А що, для формування власної думки нам потрібне офіційне рішення "дорога партії і рішення політбюро"? Я впевнений в тому, що боїнг збили москалі, і ніякі рішення мене не переконають. Змінити думку можна лише знаючи факти, а мені їх ніхто не надасть в повному обсязі, тому я залишусь при своїх переконаннях
Опубліковано

Про Людей з великої букви і рашисти пишуть з повагою...

Вчора на ютубі з'явилось багато відео, які повикладали рашистські і сепарсьсі ТВ, як вони зайшли в Красний Партизан... на багатьох з них видно було чотирьох загинувших наших бійців, які лежать один на одному, прикриті лахміттям... (можете самі пошукати на ютубі за текстом "Освобождение Красный Партизан") ...я не хтів викладати сюди це відео... болюче...

Так ось потім цих загиблих героїв приїхав забрати капелан 20-го батальону, сам, з водієм...

Про це написали корри "Комсомольської правди":

На улице сигналит машина — приехали с «той» стороны за своими погибшими. Батюшка приезжает на ГАЗели с водителем. Он долго стоит над погибшими солдатами. Поднимает украинский флаг, аккуратно сматывает его.

ZIqRG.jpg

- Мне кто-то поможет? - тяжело спрашивает священник. - Кто со мной грузить будет?

- Я не буду! У меня дома больше нет из-за таких, - зло говорит один из бойцов.

- А ты кто такой? Ты православный? - повышает голос батюшка.

- Православный.

- А как же прощение?

- Как-нибудь там простят ему.

- Это называется тебе в падлу! - не стесняется в выражениях священник, поднимая за руки одно из тел.

Ему помогает другой ополченец.

90L6s.jpg

Вместе они поднимают тело и несут к ГАЗели. Боец смотрит, но помогать не спешит:

- Не в падлу! Но он бы меня таскать не стал!

- Каждый за себя отвечать должен, - наставительно говорит батюшка.Тело раскачивают, пытаются закинуть в кузов. Окаменевшая рука цепляется за борт.- И ты, воин, за себя отвечать будешь. Что ты сделал, а что не сделал.

Стоящие рядом бойцы молча подходят к оставшимся телам: «Батюшка, вы в кузове оставайтесь, мы поднесем, вы затаскивайте».

- За что б ты не воевал, а человеком оставаться надо, - продолжает проповедь священник, подтаскивая труп за руки по постеленной на дне кузова пленке.

YngV6.jpg

- Кто вас попросил помочь с погибшими, отец? - спрашиваем батюшку.

- Бог попросил, - накрывает он тела рваным одеялом.

- Куда вы их теперь?

- Домой повезу.

- Известно, кто они?

- Люди они... - священник выпрыгивает из кузова и закрывает борт.

Оригінал тексту тут, але там багато гидкого... комсомольська ж "правда"...

Тут відео цього геройського вчинку(18+, і майте на увазі, що відео з "того боку")

і тут з 3:44

Опубліковано

У мережі з’явився величезний список кремлівських тролів і організацій, які щодня займаються тим, що регулярно поширюють брехню про Україну, західні країни і поливають брудом всіх , хто критикує політику Кремля.

Ознайомитись зі списком сторінок в соцмережах цих кремлеботів можна ТУТ

Опубліковано

БЛЖД!!!!

Ну за який хєр,кладуть життя самі ліпші з нас (нам,до них ще далеко)? Ну,сцуко,обносьте дротом той грьобаний Данбас. Ніколи вони не стануть Україною.

Типу,якщо є боляка,то буде "хавати" організм.Так само і з дамбасом...боляка на все життя.

Опубліковано

БЛЖД!!!!

Ну за який хєр,кладуть життя самі ліпші з нас (нам,до них ще далеко)? Ну,сцуко,обносьте дротом той грьобаний Данбас. Ніколи вони не стануть Україною.

Типу,якщо є боляка,то буде "хавати" організм.Так само і з дамбасом...боляка на все життя.

я розумію твої емоції... (мнус не мій)

і скажу так: вони кладуть життя за нас ТАМ, щоб війна не прийшла СЮДИ.

Війна рано чи пізно мусила бути... інакшого шляху, як виявилось, щоб вирватись з лап тієї двоголової курки немає... Але краще вже горить земля там, попід вікнами тих, хто її накликав, ніж снаряди будуть рватися тут...

Може цинічно, але як думаю.

Опубліковано

Спасибі жителям донбасу...

За стільки місяців протистояння вже можнабулоб поставити якісь телевишки біля зони АТО, щоб створити хоч якусь альтернативу зомбоящику ібо це жах.

Опубліковано

Їх просто треба спалити

Продивлюючись подібні відео,замислюєшся,а чи потребують ті місцеві жителі визволення нашими військами? Вони (зараз говорю не про бандитів під видом ополченців) щиро клянуть наших вояків, таку кількість акторів не підбереш і постановку навряд чи зрежесуєш. Чи вартує те стільки смертей з обох сторін і серед мирного населення?

Таке питання виникає в багатьох. Та не слід думати, що там тільки омоскалені українці. Патріоті або виїхали звідти, або затаїлись і мовчать.

За кусочок України варто боротися, хоча зараз тактика не та, як на мене. Віддавши один шмат, москалі прийдуть і за іншим.

Опубліковано

Їх просто треба спалити

Цей комбат, здається, Олег Кузьміних, нагадав мені героя фільму "Судьба человека". Тільки тут його чмирять усілякі дрищаві гіві й затуманений фашизмом люмпен (по іншому назвати не можу). Я просто вражений його витримкою.

А тепер уявіть, що з тими дідами й бабками нам усім ще доведеться жити в одній країні. Їх зрозуміти в якійсь мірі можна, але дуже важко: живуть в місті, їхати нікуди (принаймні, їм так здається) і кожен день місто знаходиться під обстрілами. Якби там базувалися наші війська (як в Маріуполі наприклад), то чмирили б за це сєпарів.

Після перегляду цього відео у голові з'являються такі емоції, що тут потрібен або масований наступ разом з союзними військами (НАТО), що залишиться тільки в мріях, або нахрін відрубити з кінцями електрику й опалення донбасу. І тоді побачать, як "донбас кормит Украину".

Опубліковано

Якийсь анріал,майже на всіх телеканалах свічка трауру по загиблим від російських "градів" на фоні російьких серіалів.

Опубліковано

Спасибі жителям донбасу...

За стільки місяців протистояння вже можнабулоб поставити якісь телевишки біля зони АТО, щоб створити хоч якусь альтернативу зомбоящику ібо це жах.

не забувайте що там реально росіян багато живе, вони полюбому туди тягнуться, от наприклад в Маріуполі то росіян половина.
Опубліковано

Віддавши один шмат, москалі прийдуть і за іншим.

Не думаю. А якщо прийдуть,то це вже буде інша війна, з діаметрально іншою підтримкою місцевого населення і народу України взагалі.

Наша проблема в тому що ми думаємо що далі вони не підуть. Бо..... а далі куча причин. Так само казали і після Криму, що вони на материкову Україну не полізуть, як бачите полізли. І далі підуть, якщо ми їх не зупинимо там, як мінімум підуть до Києва. А далі і йти не треба буде, сюди вже прийдуть їхні жандарми, які нас тут будуть давати покруче як в 39-му. І не факт що ті хто зараз не хоче іти захищати свою землю на схід, прикриваючись сім'єю, не поїде із сім'єю захищати Сибір від китайців, так як наші діти і прадіди.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...