Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Роман Бочкала

По Крымскому. 29й блок-пост жестко обстреливают. Но конкретно сейчас - затишье. Напряженно в районе с. Жолобок - танки противника в непосредственной близости. За 31й идут бои и есть хорошие новости. Воины 24й бригады подбили вражеской танк. На выручку пришли три других. И два из них тоже подбили. Короче, дали сепарам жару. Наши парни обещают вернуть 31й. Сдавать Крымское никто не собирается.

Дуже багато росіян різних хвиль еміграції до США і живуть зараз там, все одно клято підтримують ВВХ, його політику, плачуть за совком. Але повертатись назад не хочуть.

така вона генетична вата
  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Так от треба зціпивши зуби вести таку політику , щоб вони перейшли на нашу сторону

В нас в країні стільки стєкломоя нема. А якщо серйозно, як ти собі це уявляєш? Яку політику? Дати їм пенсію по 8000 грн., всім квартири і путівки в Єгипет?

А давай, постав себе на місце жителя Донбасу( аналогічно як ти тут зараз в Луцьку живеш, працюєш) -що би ти хотів від України, аби перейти на її сторону?

• -1 8
Опубліковано

Абсолютно те ж саме мені розказував друг що зараз в Песках в батальйоні ОУН, тактично АП командування злило по суті ще до нового року як почались ротації через ворожі блоки, теж було б із Песками, але от біда там добровольці стоять і керують обороною на місці від ситуації а не так як говорив якийсь штаб, та й злити добровольців намагались всіляко( скандал з брехнею Бірюкова всі памятають, доречі досі не вибачився, його й самого підставили штабісти бо знали що йому всі вірять), друг казав ще тоді що найкращим рішенням було б потихому залишити АП, замінувати все й залишити кілька автоматичних іграшок які б на рух відкривали вогонь імітуючи захисників, а при заході кацапів взірвати все і це було б найкращою подякою усім його оборонцям. Неодноразово такі варіанти пропонувались командуванню всіх рівнів і через різних людей, в тому числі й волонтерів, алеми всі бачимо чим це закінчилось. Тепер друг гострить штика на штабістів бо там загинуло багато його побратимів з ЗСУ.

Юрий Бутусов

Сражение за новый терминал было проиграно командованием АТО еще до начала штурма. Мы удерживали новый терминал в полном окружении только благодаря героизму бойцов и командиров. Я написал об этом 8 января и предупреждал об угрозе:

https://www.facebook...909950945711869

"...Командование АТО никаких активных действий не планировало и не предприняло. Даже когда были переброшены к аэропорту 79-я и 95-я бригады, и сил в районе Песок было уже вполне достаточно,приказ на расширение коридора не поступил. Противник держал под наблюдением участок дороги, который наши войска не контролировали (хотя сил в том районе полно), и просто нагло и дерзко нарушил условия мирных соглашений, выдвинувшись на позицию в нашем тылу. Эта ситуация назревала. была даже очевидна по аналогии с 32-м блок-постом, но никакой реакции командования не было.

Под прикрытием "перемирия" противник, используя нерешительность украинского командования, добился серьезного тактического успеха - перехватил наши коммуникации, и в случае обострения обстановки противник получил серьезное тактическое преимущество, теперь нашим подразделениям в аэропорту грозит реальное полное окружение".

Никаких действий не было предпринято.

Если сегодня Порошенко не отстранит Муженко, значит ответственность за погибших он берет лично на себя. И должен лично за все отвечать.

Опубліковано

А давай, постав себе на місце жителя Донбасу( аналогічно як ти тут зараз в Луцьку живеш, працюєш) -що би ти хотів від України, аби перейти на її сторону?

По-перше, і останнє я б не переходив би на бік ворога.

Опубліковано (змінено)

Так от треба зціпивши зуби вести таку політику , щоб вони перейшли на нашу сторону

В нас в країні стільки стєкломоя нема. А якщо серйозно, як ти собі це уявляєш? Яку політику? Дати їм пенсію по 8000 грн., всім квартири і путівки в Єгипет?

А чим вони такі особливі, щоб чогось хотіти більшого, ніж мають? Це ВОНИ САМІ вибрали таку долю собі, своїми попередніми виборами, своїм жлобством і тд. І саме вони вибрали війну. В 90% це продажні і зовсім не ідейні люди, які готові за пару гривень і російський канал по ящику продати сім'ю. Приречені такі люди на вбогу смерть, я думаю такий кінець буде для них якраз доцільний. Як може людина сьогодні фотографуватись з укр. символікою, а завтра писати таке? (під спойлером). Особисто мені це не вкладається в голові.

aRE3l.png

Uoyxq.png

Змінено користувачем yucore
Опубліковано

такі, що сторони міняють просто так (і за гроші) не треба нам ні тут ні деінде - тому і в Криму таким військовим кацапи поставили діагноз в особових справах.
Опубліковано

Саблю, лошадку і 3 дня нє умиваться. А це нормально взагалі ізначально бути на стороні ворога?

Опубліковано

Роман Бочкала

По Крымскому. 29й блок-пост жестко обстреливают. Но конкретно сейчас - затишье. Напряженно в районе с. Жолобок - танки противника в непосредственной близости. За 31й идут бои и есть хорошие новости. Воины 24й бригады подбили вражеской танк. На выручку пришли три других. И два из них тоже подбили. Короче, дали сепарам жару. Наши парни обещают вернуть 31й. Сдавать Крымское никто не собирается.

Но в этом плане рашкина пропаганда работает лучше :( наши говорят что за 31 идут бои, а рашка показывает видео:

http://www.youtube.com/watch?v=TirWt-JeAw8

наши говорят что весь аеропорт усеян трупами тепаров, а рашка опять свое видео и другое:

http://www.youtube.com/watch?v=TirWt-JeAw8

Просто хочу сказать что когда действительно сепаров валят, например тогда как в аеропорту вначале, было куча доказательств и все показали, а сейчас только слова. Я не панику создаю и не ватой оброс, просто зачем трындеть, ну люди же не дурные, зачем так откровенно врать, ну почему с той стороны куча видосов, а от наших только коменты в фейсбуке чуть ли с каждого снаряда по 20 чел элитного спецназа ГШ РФ ложиться.

Опубліковано

пропоную створити темку для роздуму: "За що б ти продав Родіну" у підрозділі ФЛУД і вже там виясняти, як міняються думки, в яку сторону хилиться жопа,за які гроші і т.д. і т.п.

dimmon, так як це війна, і вчора була інформація, що наші відходили, можливо на сьогоднішній день ситуація змінилася

• -1 2
Опубліковано (змінено)

пропоную створити темку для роздуму: "За що б ти продав Родіну" у підрозділі ФЛУД і вже там виясняти, як міняються думки, в яку сторону хилиться жопа,за які гроші і т.д. і т.п.

Фу, аж читати бридко те, шо ти написав

Змінено користувачем yucore
Опубліковано

Я не пишаюсь, я кажу, як воно є для мене. Це не народ України, це - бидло сюди завезене ешелонами на місце загиблих українців, після голодомору і війни. Ці нащадки кацапо-монголів ніколи не стануть на наш бік, вони вороги, а що потрібно робити з ворогом?

Пропаганда - страшна сила.

• +1 2
  • -1 2
Опубліковано

Семен Семенченко

57 хв. ·

29 блок пост пыталась обойти группа вражеских танков. Попали под раздачу. Плохая видимость из за погоды. В итоге минус один, остальные отошли.

Опубліковано

просто зачем трындеть

Тому що інформаційна війна ... це інформаційна війна..

і хто як хоче звісно але для мене особисто 1+1 зараз це той же Россия 24...

засоби травлення, маніпулявання, одурманення ....

але собтно в встані війни це норма... інакше й не буває..

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Начальника управления тыла Национальной гвардии освободили в зале суда под залог в 240 тысяч гривень

мда

а могли б хочаб руку відрубати....

Опубліковано

Щойно поговорив з товаришем, який був на ротації. Зараз вони під Києвом. Всього сказати не можу, але наші без діла не сидять - деякі сюрпризи окупантам будуть. Схиляються хлопці до думки, що це ще не кінець повномасштабного наступу окупантів - це тільки початок.

Опубліковано

Саблю, лошадку і 3 дня нє умиваться. А це нормально взагалі ізначально бути на стороні ворога?

На Донбасі 10% виїхало, ще 10 є активними провідниками сепаратизму.

80% (як і в нас) сидять і очікують-чия візьме.

От ці 80% і будуть вирішальними для статусу Донбасу.

Якщо ми не запропонуємо їм зміст адекватний для них, і потрібний для нас-ми їх не переможемо.

Розказував дід, коли в 1918 році по всій Україні котилася громадянська війна, Петлюра пообіцяв селянам землю на 100 років у оренду.

А Ленін пообіцяв що тупо і безкоштовно всім роздасть.Вже.

За ким пішли українські дядьки?

Опубліковано

Їм можна запропонувати що вони будуть жити, а не будуть вбиті терорами як собакі.

Тобто вибір живеш або здохнеш, не помреш, а саме здохнеш.

Опубліковано

Щойно поговорив з товаришем, який був на ротації. Зараз вони під Києвом. Всього сказати не можу, але наші без діла не сидять - деякі сюрпризи окупантам будуть. Схиляються хлопці до думки, що це ще не кінець повномасштабного наступу окупантів - це тільки початок.

Теж друг говорить що це лише квіточки, така собі розвідка боєм щоб прощупати міцність і стійкість оборони і як тільки знайдуть шпарину тоді й почнуться ягідки, загалом чекають навали ледь не цілої орди кацапів, перші колони Т-80 це теж передові розвідувальні загони завдяки яким кацапи вивчають реакцію і можливості нашої армії.
Опубліковано (змінено)

Читаю гардіан про обстріл в донецьку автобуса http://www.theguardi...elling-kills-13

Короче описано там не так палко як у наших змі. Пишуть, що був обстріл...наші кажуть, що це бойовики. Дід 70років каже, що бачив ...короче нічого конкретного він не бачив хто стриляв і звідки. Плюсом в нашу користь, є те, що журналюги гардіан написали про віддаленість укр. позицій від місця події... але бойовики сказали репортерам, що це диверсійна група укр. була.., бо там десь рядишком схований танк в схованці. ( бойовики вже все там обклали захованими танками кругом наскільки я зрозумів)

Ще пишуть, що наші кажуть, що атакують кацапи їх. Але в укр сторони доказів -немає.... -трохи дивно...

В коментах зразу видно вату з її батальйонами нацистів що атакують мирних жителів... під тим коментом багато поширень... програєм інформаційну війну однако...(

Змінено користувачем Каркас
Опубліковано

Олександр Алимов

Адін. Не робіть кіпіша через втрати-не забувайте проти кого стоїмо.

Два. Не робіть кіпіша через рух колон російських військ до кордону-не забувайте проти кого вони йдуть. Про рух тих же колон у зворотньому напрямку чомусь не чути. Логіку прослідковуєте?)

Трі. У нас в бригаді давно вже ніхто не боїться вторгнення, теперішній бойовий дух, навички і впевненість у собі незрівнянні з літніми. Тоді від слів "кадировці", "спецназ гру", "рускіє танкі" всі аж тремтіли. А тепер-підіть налякайте, подивлюсь на кого це подіє)

Чотири. Про успіхи нашої артилерії. Мірниє житєлі днр, хоч і ненавидять нас, укропав, але їх задовбало ловити отвєтку в свої городи. Тому, як ісконниє рускіє люді, стукачать про танкі ополчєнія, поки ті десь не в селі. У них все танками називається, але бувають обичниє, с малєнькой пушкой, с толстой і без пушкі. Но про всі докладують, як в лучшиє годи прі Сталінє.

П'ять. Хто відморозиться служити-гандон. Вас чекають ваші сусіди, колеги, земляки і решта хороших та не дуже хороших людей, які виконали свій обов'язок і заслужили дембель.

Шість. Хотів без матюків, але чуваки з баз зберігання техніки-йобані олені, криворукі та ледачі. Я навіть не уявляю, скільки часу довелось би потратити на ремонт, якби не наша атошна нахабність і гранати)) і це тільки шоб видали деталі. Ремонтували самі.

Сім. Ми знову бг і готові до бою)

хух... Виговорився!

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...