Перейти до змісту

Війна, ч 3 (дай Бог остання й переможна)


Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 18,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Може было уже сори)

Толи еще будет

"Итак, что достоверно является недостижимым для ДНР и ЛНР.

"Итак, что достоверно является недостижимым для ДНР.

1. ДНР никогда не станет членом ООН.

2. ДНР никогда не будет признана ведущими странами мира.

Соответственно она не сможет заключить межгосударственные соглашения с ними во всех сферах деятельности (таможенное регулирование, правоохранительная деятельность, торговые отношения и т.д. и т.п.). Эти страны в ДНР свои представительства не откроют, а, значит, не смогут защищать собственные интересы на её территории. Интересов, как таковых, в ДНР у них вообще не будет. Следовательно, те страны и производители, которые определяют дальнейшее развитие мировой экономики и человечества, свои капиталы и технологии на территорию ДНР не пустят, что породит деградацию региона.

3. В ДНР никогда не приедут получать высшее образование представители иностранных государств. Уже сейчас почти все ВУЗы региона выехали за пределы оккупированной территории. Не помешали даже угрозы, с которыми лидеры ДНР обращались к руководителям этих учебных учреждений. Высшее образование в ДНР вообще исчезнет как таковое.

4. Официальные международные спортивные соревнования на территории ДНР станут невозможными, спортсменов с флагом ДНР никогда ни на каких международных турнирах, в первую очередь на Олимпийских играх, встретить будет нельзя.

5. Представители иностранных государств и других регионов Украины с целью получения профессиональной медицинской помощи в ДНР не приедут, потому что лучшие врачи оккупированную территорию покинули. Донецкий областной противоопухолевый центр и Институт неотложной и восстановительной хирургии, включающий уникальный противоожёговый центр, получившие мировое признание, для Донбасса, по сути, утрачены. Кроме того Донецк и Енакиево уже покидают сильнейшие хирурги-травмотологи, авторитет которых распространялся далеко за пределами Донецкой области.

6. ДНР никогда не будет подключена к международной системе банковских расчётов. Соответственно безналичные платежи с участием юридических лиц (при осуществлении внешнеэкономических сделок) на этой территории станут невозможными. Экспорт и импорт сведутся к банальной контрабанде, вся товарная масса, незаконность появления которой придётся скрывать, породит тотальную тенизацию и криминализацию экономики ДНР.

7. Правопорядок на территории ДНР станет лишь пределом мечтаний.

Любой преступник получит возможность скрываться на территории ДНР, поскольку Интерпол не сможет обеспечить его розыск и экстрадицию в интересах инициатора розыска. Местные правоохранители тоже не смогут объявить убежавших от них преступников в международный розыск, что в комплексе сделает территорию ДНР раем для криминальных элементов. Также и Европейский суд по правам человека не сможет распространять свою юрисдикцию на данную территорию, дав возможность местным нелегитимным судам выносить незаконные решения, исход которых будет зависеть только от того, кто за взятку склонит судью на свою сторону.

Таким образом, территория ДНР превратится в подобие цыганского посёлка (только в значительно худшем варианте). Вокруг будет разруха, мрак и горы мусора, поголовная безграмотность и процветание криминала. Люди будут нищенствовать и слоняться в поисках любого источника дохода. Пойти на работу будет означать пойти на свалку или на преступление.

Уже начались голодные бунты сразу в нескольких городах ДНР. А ведь не прошло даже года с момента самопровозглашения этой бандитской республики.

Сытую и мирную жизнь променяли на войну и разруху. То ли ещё будет – впереди зима. "

Мрачновато описано, но как ни прискорбно - не далеко от истины.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звісно я все розумію, але що це за нах...

Veniamin Trubachov

Теперь ротации украинских военных в донецком аэропорту проходят под присмотром сепаратистов. Традиционно украинским журналистам это снимать запрещено. Зато Моторола и Лайфньюз ходят и проверяют каждый карман украинских армейцев. Только не кричите снова, что это фейк. Это реальность.

http://youtu.be/LtnPhgcozUM

я теж тихенько офігіваю... Що це за хєрня робиться? Ахмєтка спокійно возить (возив, будем сподіватись) вугілля і контрабанду, ротації наших військових проходять під повним контролем і з дозволу сепарів... Мож тепер і всі бойові операції генштаб буде погоджувати з Моторолою і затверджувати в Ахмєткі?!

На рахунок "Купола"... Може там і дійсно було бажання провести ротацію без втрат, може там і дійсно на нього дивилися автомати (хоча наші в кузові теж не з рогатками!), але тиснути руку тому гандону!... - це вже занадто... Без цього ну вже точно можна було обійтись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скандал в одному з найсекретніших відомств: поки бійці воюють, тилові щури торгують їхніми життями

Люди з Укрінмашу налагодили схему продажу зброї, яка проносить мільйони доларів прибутку в обхід бюджету.

Поки наші воїни захищають країну, їхніми життями фактично торгують тилові щури з Укроборонпрому, йдеться в сюжеті програми "Гроші". В одному з найсекретніших відомств розгорається небувалий скандал, в якому бунтують торгівці зброєю. Ситуація настільки вибухова, що працівники секретного відомства наважуються йти на телебачення. Навіть робітникам держкомпанії Укрінмаш, яка торгує українською зброєю по всьому світу, вже не сила терпіти нахабство, з яким нове керівництво Укрінмашу веде свої темні справи. Такого ще не було: робітники найзакритішої контори розкривають таємниці збройного бізнесу.

Більше ніж 90 робітників у вересні підписали відкритий лист до керівництва держави. Люди просили не звільняти директора Анатолія Майбороду, за що тепер звільняють і самих сміливців. Анатолій Майборода був директором скандального Укрінмашу з квітня. Щоб не заважав, його звільнили у вересні, вирішальну розмову вів особисто директор Укрборонпрому Роман Романов, а наказ про звільнення підписав його заступник Сергій Пінькас. За Януковича Укрінмашем керував Станіслав Хош - виходець із Севастополя, пов'язаний зі зрадником, російським генералом Лєбєдєвим. Після Євромайдану замість Хоша розпродавати українську зброю призначають Анатолія Майбороду, спеціаліста із 20-річним стажем, який до того керував так званими грецькими і китайськими контрактами - постачання "Зубрів" на сотні мільйонів доларів.

Майборода мешкає у двокімнатній квартирі, їздить на відносно недорогій автівці та переконує, що ані заміських палаців, ані мільйонів не має, хоча міг би. Анатолій упевпений, що непритаманна торгівцям зброєю чесніть стала на заваді його плідній праці в Укрінмаші. "Підійшов Костянтин Олександрович Чередниченко ... привів представника "Техімпекс" - Анатолій Анатолійович, у нас є такий проект, така номенклатура, такі учасники, давайте працювати... Автомати, боєприпаси, РПГ та боєприпаси до РПГ", - розповідає Майборода. Костянтин Чередниченко - заступник директора Укрінмашу, працював за часів Лєбєдєва і Януковича, але досі при посаді. "Техімпекс", представника якого привів Чередниченко, це скандальна приватна фірма, на базі якої минулого року СБУ проводила обшук, вилучала зброю і техніку. Цікаво, що серед засновників "Техімпексу" колись був батько Костянтина Чередниченка Олександр Леонідович, директор стратегічного підприємства "Радіоприлад" із Запоріжжя. Від Майбороди хотіли, щоб він, як директор, заплющив очі і довів до кінця ласий контракт попередників. Величезна партія автоматів, набоїв, РПГ і ракет мала потрапити в Південний Судан. Насправді, автомати коштують в Африці майже вдвічі дорожче, твердить спеціаліст. РПГ на чорному континенті з руками відривають по дві з половиною тисячі доларів, йому ж пропонують продати за півціни - тисячу двісті. Тож, мова в цій оборудці може йти про 150 мільйонів доларів, а це майже два з половиною мільярди гривень. Саме стільки мало опинитись на рахунках приватної фірми з Великої Британії "С-профіт".

Різниця ж між прибутковою для України угодою, яку хотів провести Майборода, і аферою ділків Лєбєдєва полягає ось у чому: Укрінмаш продає зброю не одразу покупцю, легальній структурі "Інтернешнл Голден Груп", яка працює на замовлення Південного Судану, а "С-профіту" за заниженою ціною, і вже "С-профіт" перепродає "Голден Груп", отримуючи надприбутки і залишаючи бюджет України з копійками. Насправді ж загадкова фірма "С-профіт" - типова прокладка. Директором фірми є поки невідомий українець Артем Забора, другий директор - філіппінець Кінг Енрікез, а заснував компанію австралієць Ян Тейлор -всесвітньовідомий юрист і аферист, із допомогою якого проведено безліч украй сумнівних махінацій. Наприклад, фірми Яна Тейлора і Кінга Енрікеза отримали контроль над українським телеканалом ТВІ. Тож, згідно з контрактом, датованим 22-им жовтня, 30 тисяч пострілів для РПГ Укрінмаш віддає прокладці "С-профіт" за 3 мільйони 600 тисяч доларів. Куди і за скільки гранатомети підуть далі - невідомо. А це лише перша ластівка, адже зброю вартістю у 2,5 мільярди гривень ділки планують розпродати через підставні компанії дрібними партіями, попереджає звільнений директор. Провернути таку оборудку непомітно неможливо. Очевидно, хтось із найвищих владних кабінетів допомагає спритникам із Укрінмашу, аби і самому озолотитись на махінаціях за допомогою "С-профіт".

??? стаття - заказуха? Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видно свої земляки здають позиції ЗСУ.

Судя по морозному ранку, десь недавно палили.

+ Точність вражає. Вирв поблизу мало, дорога не сильно покоцана.

Чи то петушня сама попалила, мол Українці теж перемир'я не дотримуються??

Змінено користувачем Songoku
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Songoku, в наших вже з"являються безпілотники , це може бути робота з їх допомогою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Семен Семенченко

Сначала минное поле, потом траншея, дальше дорога. В любой момент через эти траншеи могут пойти российские танки. Люди которые готовы остановить эти танки и погибнуть за Родину имеют право быть услышаны в первую очередь. Сейчас мимо них оживленно идут машины с углем и водкой, лес, мясо, бензин, автобусы людей с оккупированных территорий лихо очищающих банкоматы в Северодонецке.

Нужно прервать экономические связи с временно оккупированными территориями.

Нужно прервать транспортное сообщение и закрыть границы с этими территориями и Россией.

Нужно переоборудовать все доступные детские лагеря, санатории, общежития под жилье для переселенцев с оккупированных территорий и вывезти всех кто считает Украину своей Родиной. Мужчины должны уйти именно в армию а не уехать в Львов пить горилку. Накормить переселенцев и обеспечить работой, помочь им мы должны на территории где действует наша власть и висят наши флаги.

Нужно назвать войну войной, мобилизовать все силы и освободить нашу землю. Получить международную поддержку и задушить коррупцию.

Другого пути для воюющей а не сдающейся страны- нет. А мы не сдадимся пока живы.

А что делать людям кто не хочет выезжать? Сделать свой выбор и отвечать за последствия. Как сделали его мы.

Слава Украине!

P.S. вопросы поставок электроэнергии и воды рассматривать только после выполнения подписантами Минских договоров своих обещаний и обмена пленных "всех на всех "

P.P.S. На фото стандартный груз в Стаханов. Бедные люди его не получившие, голодные дети...

10846425_864407950260647_7270764689384043078_n.jpg?oh=7bb68397f7505756af4a73ad7ce8f3a7&oe=550B9A7F

10868108_864410313593744_2295488154638201542_n.jpg?oh=ab4c0b47aa2a4f36d3ec97be008d1149&oe=55479256

1509651_864427813591994_3845977241725188077_n.jpg?oh=fe4c25cae62712ba2828d9af67cea398&oe=550493FF

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сподіваюсь, кінець імперії зла вже скоро:

Центральный банк Российской Федерации РФ оценивает ситуацию на валютном рынке страны как критическую. Об этом заявил первый заместитель председателя центробанка Сергей Швецов, пишут Вести.

"Ситуация критическая. То, что происходит, даже в страшном сне не могли подумать год назад. Но к сожалению, не всегда мы можем предвидеть даже краткосрочные перспективы нашего финансового рынка. Многие участники находятся в тяжелом состоянии благодаря этим событиям. Поверьте мне, тот выбор, который делал совет директоров ЦБ - это выбор между очень плохим и очень, очень плохим. То, что происходит сегодня и в последние дни, может иметь разные последствия", - заявил Швецов.

"В ближайшие дни, я думаю, ситуация будет сравнима с самым тяжелым периодом 2008 года", - добавил он.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сподіваюсь, кінець імперії зла вже скоро:

Центральный банк Российской Федерации РФ оценивает ситуацию на валютном рынке страны как критическую. Об этом заявил первый заместитель председателя центробанка Сергей Швецов, пишут Вести.

"Ситуация критическая. То, что происходит, даже в страшном сне не могли подумать год назад. Но к сожалению, не всегда мы можем предвидеть даже краткосрочные перспективы нашего финансового рынка. Многие участники находятся в тяжелом состоянии благодаря этим событиям. Поверьте мне, тот выбор, который делал совет директоров ЦБ - это выбор между очень плохим и очень, очень плохим. То, что происходит сегодня и в последние дни, может иметь разные последствия", - заявил Швецов.

"В ближайшие дни, я думаю, ситуация будет сравнима с самым тяжелым периодом 2008 года", - добавил он.

я думаю що хуйло ще позаздрить ельцину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну , Єльцина поховали з почестями .

А як закопають ввх --- тут ще під питанням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сподіваюсь, кінець імперії зла вже скоро:

Центральный банк Российской Федерации РФ оценивает ситуацию на валютном рынке страны как критическую. Об этом заявил первый заместитель председателя центробанка Сергей Швецов, пишут Вести.

"Ситуация критическая. То, что происходит, даже в страшном сне не могли подумать год назад. Но к сожалению, не всегда мы можем предвидеть даже краткосрочные перспективы нашего финансового рынка. Многие участники находятся в тяжелом состоянии благодаря этим событиям. Поверьте мне, тот выбор, который делал совет директоров ЦБ - это выбор между очень плохим и очень, очень плохим. То, что происходит сегодня и в последние дни, может иметь разные последствия", - заявил Швецов.

"В ближайшие дни, я думаю, ситуация будет сравнима с самым тяжелым периодом 2008 года", - добавил он.

я думаю що хуйло ще позаздрить ельцину.

Думаю, хуло прорахував і цей варіант, і подохне так( бажано було б встигнути підвісити його за....), як його "духовний батько" Геббельс, як що його партай геноссе не задавлять раніше.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відставки не буде – буде «рак підшлункової залози»

Я не вірю, що у Путіна рак підшлункової залози.

Проте помре він від раку. І від раку саме підшлункової, а не якоїсь іншої залози. Принаймні такий діагноз подасть народові офіційний некролог. У цьому упевнив четверговий виступ кремлівського лідера перед депутатами Федеральних зборів Росії.

Зазвичай Московії вистачає одного програмного виступу на рік, і тамтешній президент своє відбув, коли навесні приходив до законодавців розділити радість приєднання українського Криму. Проте після того послання його, а з ним і Росію, було так послано, що виникла потреба нового послання. І Путін узяв додаткове слово, хоча бажання й не мав.

Друга промова Путіна вийшла неординарною – як обіцяна майбутня відсіч Заходу. У тому сенсі, що президент усіх здивував. І простих росіян, і непростих – і ті, й інші хотіли почути не те, про що їм півтори години віщалося.

У Росії найкрупніша з часів розпаду СРСР криза, зростають податки, майже нульовий імпорт, ціни повзуть вгору – а Путін про обраність шляху.

Кошти з пенсійного фонду витрачаються на латання інфраструктурних дірок, а людям – жодних пояснень: ані куди гроші йдуть, ані коли повернуться.

З учора братньої країни невпинним потоком йде «вантаж 200» з тілами молодих росіян – а Путін замість висловити співчуття родинам і сказати, коли воно скінчиться, робить вигляд, наче хлопцям і справді голови інфарктом повідривало.

Курс рубля і ціна бареля так поспішають обійнятися, наче домовились зустрітися до Нового року на відмітці, де їм, як і Путіну, буде 62 – а президент про 4% інфляції.

Найбільша нафтова компанія «Роснєфть» у третьому кварталі у 280 разів знизила чистий прибуток порівняно аналогічним періодом минулого року, інші бюджетоутворюючі гіганти вишикувалися до державної казни по дотації – а Путін спромігся лише запросити кримінальний капітал до Московії, обіцяючи любов і сприяння... До речі, це була чи не єдина, хоч і наївна, проте пропозиція. Щодо іншого – суцільні декларації: одне поглибити, інше розширити, продуктивність підняти, інфляцію опустити – без пояснень шляхів і резервів.

Про що ж тоді віщав Путін і що мав намір пояснити думцям і народові?

Три чверті часу він присвятив Україні, внаслідок чого присутні зрозуміли, що їхні біди якось пов’язані з сусідкою. Проте й ця частина послання не свідчила про ясність розуму кремлівського коротуна. Звівши у словесах на руїнах древнього Херсонеса сакральну Храмову гору, рівну єрусалимській, Путін так і не зміг вибратися з розпиленого містичного туману.

Висновки з «українського» розділу такі: Крим віддавати Путін не збирається; у Києві, на його переконання, править хунта, що прийшла до влади внаслідок кривавого перевороту; з Донбасу він не піде, бо український народ, хоч і окремий від росіян, проте захищати свій суверенітет права не має.

Все це ним було вже мовлено, а людом чуто. Нічого нового охопленій тотальною кризою країні Путін не сказав, шляхів виходу з неї не окреслив. Питаєте, навіщо тоді взагалі виходив на найвищу трибуну країни?

Я ж сказав на початку: мусив, хоча й не хотів.

Росією, як і будь-якою іншою країною, правлять гроші, великий капітал. Це пересічні росіяни здатні довго терпіти навіть те, що терпіти несила. Великий капітал на таке не здатен, він любить простір і свободу пересування. А кремлівський карлик, уявивши себе помазаником Божим, позбавив великі гроші такої можливості. Саме російський капітал, що давно став неподільною часткою міжнародного, цей тіньовий соправитель Путіна, дедалі настійніше вимагає від свого ставленика розрулити некомфортну для себе ситуацію.

Згадаймо жовтневе повідомлення про нібито виявлений у російського президента рак підшлункової залози. Якщо пам’ятаєте, діагностував смертельну хворобу безіменний німецький лікар, а першоджерелом виступили американські журналісти. Все це дуже нагадувало організований витік інформації. Ким організований і для чого?

Навряд чи малося на меті потішити світ загалом і Україну зокрема надією на швидке закінчення кривавого правління. Це було, як на мене, попередження Путіну. Своєрідна чорна мітка. Мовляв, якщо не буде виправлено ситуацію з санкціями, якщо не припиняться утиски російського капіталу, то ви, Володимире Володимировичу, невдовзі сконаєте від незворотного онкологічного захворювання, яке у вас вже є.

Вимоги тіньових правителів укупі з грізним діагнозом і примусили президента до другого річного послання. І треба відзначити, він зробив над собою певні зусилля: про вимріяну безумними ночами "Новоросію" жодного разу не згадав, підтримки на адресу любих серцю "ДНР" і "ЛНР" не виголосив. Замість того заявив, що Росія завжди підтримувала суверенітет України, і що Москва готова забути завдані Заходом образи і "залишається відкритою для світу".

Натяки були ледве чутними, Путін навіть перед смертельними для себе загрозами турбується насамперед про репутацію. Попри це він сподівався, що Захід почує – заради цього і зброєю голосно брязнув. Проте вже зараз можна стверджувати: ні США, ні Європа не сприйняли такої форми вибачень, не підкріплених реальними діями. А оскільки у відставку Путін наміру йти не має, нам не залишається іншого, як чекати розвитку анонсованої на увесь світ онкологічної хвороби. Накриє вона непоступливого фюрера, за деякими прогнозами, у січні-лютому наступного року.

Класичний рак підшлункової залози розвивається протягом трьох років. Оголошений Путіну має зовсім інші темпи. Та й діагноз йому ставили не медики, а набагато серйозніші люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікавий сайт ЦЕНТР ДОСЛІДЖЕНЬ ОЗНАК ЗЛОЧИНІВ ПРОТИ ОСНОВ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ, МИРУ, БЕЗПЕКИ ЛЮДСТВА та МІЖНАРОДНОГО ПРАВОПОРЯДКУ. збирають дані осіб, що воюють за днр лнр.

Що там цікаво,так по ієзуїтські тролять рашу.

Во имя укрепления многовековой дружбы между Украиной и Россией, Центр «Миротворец» готов предоставить СК РФ, МВД РФ и ФСБ РФ имеющиеся материалы для проведения следственных действий в отношении установленных граждан Российской Федерации, принимающих участие в разжигании межнациональной розни между нашими братскими народами, финансировании терроризма и совершающих иные противоправные деяния на территории Украины.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росіяни на днях (чи сьогодні) казали, що у випадку підписання Обамою закону про підтримку України, оголосять війну. Ну ось, Обама має підписати:

Прес-секретар Обами заявив, що той підпише закон на підтримку України – Гонгадзе

Прес-секретар президента США Барака Обами заявив, що той підпише закон на підтримку України, ухвалений Конгресом. Про це повідомила журналістка Мирослава Гонгадзе.

«Прес-секретар президента Обами заявив, що Обама підпише ухвалений Конгресом на підтримку України закон», - написала вона у FB.

Раніше повідомлялося, що спікер Палати Представників США закликав Обаму підписати цей закон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Семен Семенченко

Никаких "гуманитарных конвоев" не пройдет к террористам пока не будут выпущены пленные. Батальон Донбасс обеспечит это в Луганской области. Будем продолжать помогать Кривбассу, Днепру, Правому сектору и Айдару в Донецкой области. Только что совместно сказали "давай до свиданья" 40 фурам . Господа олигархи, власть поменялась, разве это до сих пор непонятно?

Манько Валентин

Только что 40 фур Ахметова снова пытались прорваться в Донецк и снова мы их не пропустили. Мы - полк Днепр 1, Правый сектор, батальон Кривбас, батальон Донбас, батальон Айдар, с каждым днем нас все больше и больше.

На нас давят. А мы просто просим руководство Украины - дайте письменный приказ для пропуска.

Ренат Леонидович жизни наших людей нам дороже. Перестаньте срывать процес обмена!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росіяни на днях (чи сьогодні) казали, що у випадку підписання Обамою закону про підтримку України, оголосять війну. Ну ось, Обама має підписати:

Прес-секретар Обами заявив, що той підпише закон на підтримку України – Гонгадзе

Прес-секретар президента США Барака Обами заявив, що той підпише закон на підтримку України, ухвалений Конгресом. Про це повідомила журналістка Мирослава Гонгадзе.

«Прес-секретар президента Обами заявив, що Обама підпише ухвалений Конгресом на підтримку України закон», - написала вона у FB.

Раніше повідомлялося, що спікер Палати Представників США закликав Обаму підписати цей закон.

від хуйла чекати можна всього що завгодно, навіть в фантастичних фільмах такого вигадати не можуть що це чмо може зачудити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хроника войны

16.12.2014 г.

Мариупольское ОН. Р-н н.п. Новоазовск Подразделения 45-о отдельного полка специального назначения ВДВ (*Кубинка, Московская область) при выполнении боевых задач по обнаружению РДГ противника были атакованы снайперским огнем с морской акватории. "200" -3, "300" - 1

СЧВ-3 (*срочно, чрезвычайной важности, доклад уровня 3) . Доводим до вашего сведения, что 12 военно\с 36-й ОМСБР 29-й ОА ВВО перемещенным в отделение Луганской областной больницы с диагнозом "инфекционное заболевание неизвестной этиологии" медико-санитарной службой МЧС РФ установлен первичный диагноз "сибирская язва". 1602-й военный клинический госпиталь ЮВО запрос на эвакуацию отклонил. Просим решения на определения места эвакуации военно\с и разрешения на перемещение 36-й ОМСБР 29-й ОА ВВО в место изолированной дислокации.

15.12.2014 г.

Р-н. н.п. Алчевск. В результате столкновения БМД подразделения 56-й отдельной гвардейская ДШБ Южного ВО с колоной транспортного снабжения произошло возгорание перевозимого топлива, распространение огня на другие машины колоны с детонацией перевозимого боезапаса. Предварительные данные потерь "200" -7, "300" - 10, ТМН - 1.

Р-н н.п. Стаханов. Группа неизвестных вооруженных стрелковым оружием лиц совершила нападение на взвод охраны мобильного пункта хранения продовольственного запаса 74-й ОМСБР (* Смоленская область). "200" -1, "300" - 1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Густий туман укрив узбережжя, тож ворожі безпілотники літати не можуть, а отже і координат для обстрілів не виказують. Тим часом, українська армія використовує затишшя для навчання.

Змінено користувачем justice777
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».

Военное руководство «ДНР» вынуждено констатировать, что, как сказано в отчете на имя руководства террористической организации «ДНР», «проведение мобилизационных мероприятий на территории республики в целом не дало значительного положительного эффекта в сфере укомплектованности вооружённых формирований республики». Общее количество так называемых «учтённых мобилизованных» за время конфликта едва превысило отметку в 1 000 человек.

В Петровском районе Донецка отмечается обострение конфликта между дислоцированным здесь подразделением «батальона «Оплот» и не подчиняющимися руководству «ДНР» бандформированиями местных боевиков. Фиксируются отдельные вооруженные столкновения. Причина конфликта – в распределении «помощи», прибывающей из России.

В районе Еленовка – Докучаевск российско-террористические войска продолжают усиленно восстанавливать боеспособность отведённой сюда бронегруппы и остатков поддерживавшей её сводной артгруппы. Отмечено прибытие в распоряжение этих подразделений конвоя снабжения (со снаряжением, боеприпасами и запчастями), ранее следовавшего через Амвросиевку и Старобешево. На данный момент расположенные южнее Докучаевска ранее используемые огневые позиции артгруппы остаются не занятыми.

Не смотря на объявленный «режим прекращения огня», российско-террористические войска продолжают обстрелы позиций украинских войск в районе Дебальцевского плацдарма. Обстрелы ведутся с использованием миномётов и гранатомётов, в отдельных случаях – силами ствольной артиллерии. В частности, отмечена активность подразделений горловского бандформирования (быв. формирование И.Безлера – «Беса») в районе Дебальцево, местных боевиков в районе Чернухино – Вергулёвка, предпринимаются попытки фронтальных и лобовых атак со стороны подразделений российских наемников в районе Никишино. Во время обстрелов и вооруженных провокаций отмечается согласованность действий и отлаженное взаимодействие между различными группировками российско-террористических войск в данном районе.

Зафиксированное ранее отводящееся по Бахмутской трассе тяжёлое вооружение противника (танки, буксируемая артиллерия, САУ) распределяется по другим участкам «фронта» в Луганской области. Часть этой техники и вооружений направлено в бандформирование А.Мозгового в качестве «восполнения потерь», которые в реальности данное бандформирование не несёт ввиду резкого снижения своей боевой активности (на сегодняшний день из района Алчевск–Стаханов продолжают активные действия исключительно подразделения российских наемников и армии РФ). Часть экипажей и расчётов прибывшей в данный район техники и вооружений отказываются продолжать участие в боевых действиях, требуя «отпусков» и «ротации» . Командование проводит с «несознательными» боевиками и российскими наемниками «разъяснительную работу», угрожая лишить выплат и премий за предыдущее участие в боевых действиях.

Из района Краснодона в район н.п.Станица Луганская и Счастье перебрасывается «батальон армии Новороссии», сформированный из российских наемников, прошедших курс подготовки на полигоне ВС РФ в Ростовской области (Россия). Батальон 2-х ротного состава (до 240 боевиков). Имеет в своем составе миномётную батарею, несколько ПТРК (до 4-х штук), 10 боевых бронированных машин (ББМ) и 3 танка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Різдвяний бліцкриг»: Росія може бомбардувати Луцьк, - експерт

На фоні заяв про новий раунд переговорів у Мінську, шляхів врегулювання ситуації, умиротворення окупанта, РФ готується до нового етапу війни. На думку політолога Сергія Грабовського, слід очікувати удару з півночі, з території Білорусі. Аналітик навіть називає вірогідні дати висадки російського десанту та бомбардування, нанесення ракетних ударів по Луцьку, Львову, Тернополю, Вінниці – 4-5 січня. Посилаючись на газету «День», інформує «Волинська правда».

Аналітик піддає сумніву твердження, начебто нового наступу Путіна слід очікувати весною 2015 року. Грабовський також вважає, що помиляються експерти, які стверджують, що головні удари по Україні будуть завдані тільки зі сходу.

Він нагадує, що «ще влітку минулого року – тобто до Революції гідності – в Білорусі розпочалося розгортання потужного угруповання російських військ. Тоді це були льотчики, десантники, танкісти, ракетники – загальним числом до трьох тисяч «багнетів», розташованих на п’яти базах і перевдягнених у білоруську форму. Сьогодні це число значно збільшилося, і росіяни вже не перевдягаються у білоруські однострої – вояки у російській формі з’явилися поблизу кордону України, у Гомелі. Як вони розповіли місцевим жителям, «буде війна, а поки у нас ротація і підготовка». Красномовне визнання, чи не так?».

Аналітик нагадує, що ще «під час революційних подій в Україні на бойове чергування у Барановичах стала ланка винищувачів Су-27СМ3 зі складу ВПС Росії. А наступного року у Білорусі з’явиться суто російська авіабаза – не у Барановичах, де вона планувалася раніше, а в Бобруйську, поближче до України. Для початку туди перелетять 12 бойових винищувачів Су-27, два учбово-бойові Су-27 та чотири вертольоти Мі-8. А далі там буде базуватися цілий російський винищувальний полк, і не лише він. Білоруські незалежні експерти вважають, що там можуть з’явитися російські фронтові бомбардувальники Су-34 та дальні Ту-22М3, а ще – перехоплювачі МіГ-31».

Тож, відтак, Грабовський попереджає: «Іншими словами, з цієї бази російська авіація зможе завдавати удари по Львову і Луцьку, Тернополю і Вінниці. А військово-транспортні вертольоти Мі-8 зможуть висаджувати російських десантників поблизу Чернігова та Києва».

Ескперт уточнює дату «бліцкригу»: «Найближча в часі небезпека, пов’язана з такими діями, прив’язана до різдвяних канікул на Заході, коли від початку 20-х чисел грудня 2014 до 4-5 січня 2015 року там усе завмре. Тож Путін матиме у своєму розпорядженні два тижні, коли, за його уявленнями, Захід буде нездатний відреагувати на його активні дії, буде це масове вторгнення з кількох оперативних напрямів (в тому числі і з території Білорусі) чи масштабні підривні спецоперації (в тому числі й провокування заворушень не лише на сході чи півдні, а і на півночі України)».

Він звертає увагу на «можливість дій диверсійних груп та локальних «гуманітарних» висадок російських десантників – скажімо, якщо раптом десь на Волині хтось раптом скривдить громадян РФ, які невідь-чого опиняться там, - і картина можливих російських акцій набуде свого майже повного завершення».

  • +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ескперт уточнює дату «бліцкригу»: «Найближча в часі небезпека, пов’язана з такими діями, прив’язана до різдвяних канікул на Заході, коли від початку 20-х чисел грудня 2014 до 4-5 січня 2015 року там усе завмре. Тож Путін матиме у своєму розпорядженні два тижні, коли, за його уявленнями, Захід буде нездатний відреагувати на його активні дії

До цих пір вважав, що якраз кацапам, ввіду массовості запоїв, саме важче, це в свята воювати, а не європейцям, які хоч і пьють, але відповідальність в них таки вище бажання бухнути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, тут варто врахувати що кацапи думають навпаки, тіпа свята а Європа в свята не працює і оборонятись не буде. Як приклад згадай часи майдану і які фрази лунали на антимайдані перед різдвом, мол ща настане Різдво і майдан розійдеться бо вони (ми) не можуть працювати в свята.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...