Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

SunSeth, а це тут до чого? пук у воду?

А я і не кажу про віддалене село. Я кажу про передмістя. Або навіть в місті власна хата.

Візьміть в місті вулицю Теремнівську, Львівську, Володимирську. Там повно власних хат, люди тримають господарство, аптека поруч. Маршрутка ходить так само, як і по вншій частині міста. Те саме з пожежною і швидкою. Сплошні плюси.

:) А ти цікавився ціною отих хат з городиком, з пятьма-шістьма сотками на Львівській, Теремнівській, Володимирський? :) От поцікався і порівняй з ціною квартири ;)
Опубліковано

живу там надцять років - то раніше в 80-90 всі тримали і курей і свиней, зараз вже маже і ніхто цим не займається.

ага, як сусідці моєї тітки набагато вигідніше спиртягу бадяжену лигарям продавати, нафіга там якесь господарство.

вже троє сусідів з горілки померло
Опубліковано

Минрегион предлагает отбирать жилье у неплательщиков за коммунальные услуги

В 2014 году уровень оплаты населения за ЖКУ составил 92%.

Министерство регионального развития, строительства и жилищно-коммунального хозяйства (Минрегион) считает необходимым ужесточить меры для неплательщиков зажилищно-коммунальные услуги, вплоть до изъятия жилья.

Как передает корреспондент УНИАН, об этом на брифинге заявила начальник управления экономики систем жизнеобеспечения Министерства регионального развития, строительства и ЖКХ (Минрегион) Наталья Хоцяновская.

«На сегодняшний день есть закон об исполнительном производстве, и достаточно широкий спектр влияния на неплательщиков им предусмотрено. Предусмотрено взыскание в первую очередь на средства должника, на движимое имущество и более того, 63-ей статьей этого закона предусмотрено изъятие вашей квартиры, вашего дома и вашего земельного участка», - сказала Хоцяновская.

По ее словам, в 2014 году уровень оплаты населения за ЖКУ составил 92%: из 39,5 млрд грн насчитанных платежей, население уплатило более 36 млрд грн.

Подробности читайте на УНИАН:http://economics.unian.net/realestate/1057011-minregion-predlagaet-otbirat-jile-u-neplatelschikov-kommunalnyih-uslug.html

«Мне не хотелось бы, чтобы мои слова были восприняты таким образом, что завтра начнется отбирание имущества у должников. Но хочу сказать, что действительно с этой позорной практикой, которая разрушает всю систему предоставления и получения жилищно-коммунальных услуг, нужно, наверное, перейти к более жестким мерам, для того, чтобы эту ситуацию изменить и все же вынудить неплательщиков проводить расчеты», - добавила Хоцяновская.

Кроме того, она отметила, что для борьбы с неплательщиками Минрегион также инициировал внесение изменений в закон о жилищно-коммунальных услугах, которые предусматривали введение пени за несвоевременную оплату ЖКУ в размере 0,1% от суммы неплатежа. Однако пока этот законопроект не был рассмотрен.

Как сообщал УНИАН, по данным Государственной службы статистики, задолженность населения Украины по оплате жилищно-коммунальных услуг в январе 2015 года по сравнению с декабрем 2014 года сократилась на 11,7% - до 13,045 млрд грн.

Подробности читайте на УНИАН:http://economics.unian.net/realestate/1057011-minregion-predlagaet-otbirat-jile-u-neplatelschikov-kommunalnyih-uslug.html

Опубліковано

А ти цікавився ціною отих хат з городиком, з пятьма-шістьма сотками на Львівській, Теремнівській, Володимирський? :) От поцікався і порівняй з ціною квартири ;)

facepalm.gif

Ви мабуть читаєте між рядками або через рядок.

Думаю скоро житло в передмісті ще більше подорожчає, а в місті ціни на житло прогнуться.
Опубліковано

, ти трохи романтик, поживи рік в будь-якому селі хоча б луцького району, з мінімальною привязкою до міста, перелік твоїх вдаваних ніштяків різко занизиться ;)

Думаю скоро житло в передмісті ще більше подорожчає, а в місті ціни на житло прогнуться.

В жодному разі, міському житлу не дадуть подешевшати а) заробітчани, б) панаєхавші полі жителі північніших регіонів області, урбанізація ітіть :)

Опубліковано (змінено)

, :) так, поміж рядками читаю теж :) А поміж твоїми рядками звучить підтекст, що поки не пізно, поки ціни на житло в місті не "прогнулись", треба те житло продавати і тікати в передмістя ;)

Ну, якщо неправильно "прочитав", то тоді вибачай

Змінено користувачем jack74
Опубліковано

,

Трохи не те. Я мав на увазі, що один з сопособів зменшити витрати на комунальні послуги - житло в особистому будинку недалі ніж найближче село від міста. Наприклад с. Липини. Недарма там така дорога земля. Це вроді і село, а вроді й місто.

Опубліковано

,

Трохи не те. Я мав на увазі, що один з сопособів зменшити витрати на комунальні послуги - житло в особистому будинку недалі ніж найближче село від міста. Наприклад с. Липини. Недарма там така дорога земля. Це вроді і село, а вроді й місто.

Три роки тому продав квартиру і купив хату в селі. До роботи 10,5км та 10-15хв. Прикинув літом буду платити 300 грн, а зимою 1500-2000 грн. А як буде в в квартирі?

Опубліковано

Три роки тому продав квартиру і купив хату в селі. До роботи 10,5км та 10-15хв. Прикинув літом буду платити 300 грн, а зимою 1500-2000 грн. А як буде в в квартирі?

площа, кількість кімнат? Яке опалення?

Опубліковано

, :) так, поміж рядками читаю теж :) А поміж твоїми рядками звучить підтекст, що поки не пізно, поки ціни на житло в місті не "прогнулись", треба те житло продавати і тікати в передмістя ;)

Знаю випадок - люди продали квартиру (не пам'ятаю 2-во чи 3-ри кімнатну) за ті гроші купили землю в Рованцях на обїздній і побудували з блоків двоповерховий будинок на два входи - не думаю що жалкують. :) . А в 2006-2008 роках взагалі жесть з цінами у місті робилась - пацанчик продав комуналку у Києві, купив за ті гроші землю під Броварами - побудував триповерховий будинок (коробку) і продав, підняв трохи грошей - моя сестра також думала квартиру купити у Києві в результаті побудувала будинок 20 км від Києва - так значно вигідніше, землі 14 сот (+електрика+газ+асфальт+інет оптоволокно).
Опубліковано

кури, гуси, свині, тим паче корова - люди, Ви що? за худобою треба слідкувати, годувати, чистити хлів в кінці кінців.

велика кількість містян не хочуть займатися с/г. Навіть не не хочуть, вони до цього ставляться як до чогось їх недостойного чи типу того. А та частка, що хотіла б, не в змозі прибдати/побудувати житло за містом (принаймні недалоко від міста, адже у віддалених від обласного центру селах добротну хатину з гектаром городу можна зараз знайти за смішні гроші).

Опубліковано

Підкажіть хто платив недавно за комуналку, скільки коштує куб хол.води ? ну і приблизно скільки в місяць кубів тратите води.

Опубліковано

цікавлять ваші думки

у квартирі прописана одна особа. Чи вигідно буде з новими тарифами поставити лічильник на газ?

газу людина використовує мало - лише для приготування їжі

Опубліковано

Так здається лічильники встановлювали безкоштовно.

Опубліковано

якщо в квартирі лише газова плита - платно, на сьогодні біля 2000 грн

Опубліковано

Підкажіть хто платив недавно за комуналку, скільки коштує куб хол.води ?

холодна вода - 8,52 грн.

це якщо з каналізацією. Без - вполовину дешевше
Опубліковано (змінено)

Підкажіть хто платив недавно за комуналку, скільки коштує куб хол.води ? ну і приблизно скільки в місяць кубів тратите води.

HelloBoy, де ти тут бачиш, що запитували про квартиру? А в приватному будинку бувають "зливні ями" (септики) ;)

Наприклад, за що плачу я,

1. приватний будинок

своє газове опалення (котел) і газова колонка на воду, каналізації нема (своя "яма"), прописана одна людина (без пільг), на все лічильники

-----------------------------------------------------------

ВИВIЗ СМIТТЯ (за людину) - 7.63 грн.

ГАЗ ПО ЛIЧИЛЬHИКУ (за куб.м.) - 1.089 грн.

ВОДА ПО ЛIЧИЛЬH (за куб) - 4.308 грн.

ЕЛЕКТР.ПО ЛIЧИЛ (за кВт) - 0.3084 грн.

2. приватизована квартира

своє газове опалення (пічки), газова колонка на воду, централізована каналізація, прописано 4 людини (без пільг), лічильник на воду і електрику, на газ нема

ВИВIЗ СМIТТЯ (за людину) - 7.63 грн.

ГАЗ (за людину) - 35.37 грн.

ГАЗ (за площу квартири, за м.кв.) - 21,615 грн.

ВОДА ПО ЛIЧИЛЬH (за куб) - 8.52 грн.

ЕЛЕКТР.ПО ЛIЧИЛ (за кВт) - 0.3084 грн.

Змінено користувачем jack74
Опубліковано (змінено)

і скільки кубів хол.води у квартирі набігає?

В мене було 2-4 хол і 2-3 гар. В сусіда 7-10 хол і 5 гар.

Змінено користувачем deluxkangoo

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...