Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
6 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

В 2019 р. ті, хто купив наперд - попали на бабло. Адже в січні коштував дешевше, як в серпні. Короче, оплата наперед - це лотерея.

Нафтогаз не бере наперед гроші, лише фіксує ціну, але в певному сенсі це таки лотерея, бо лише в кінці знаєш програв чи виграв, але зате весь час спиш спокійно і можеш передбачити свої витрати на газ.

Ринок газу для населення запрацював у серпні 2020 року, тому ніхто в 2019 не попав. :)

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
29 minutes ago, nickel said:

Так

Мінус 4,6 грн від ціни, яку я заплачу в січні. Таки треба було вчасно зайнятися цим питанням.

Зайшов щойно на сайт нафтогазу з телефону і не бачу поточного тарифу «річний» (є лише архів тарифів), наразі доступний один - «місячний».

Пс. До січня 20го не зовсім коректно порівнювати, бо там в ціну входила і доставка газу. А в газзбуту була в 2019 акція, типу викуп кубів наперед (на зиму) по фіксованій ціні, шльома певно це мав на увазі.

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано
2 хвилин тому, yu2007 сказано:

Зайшов щойно на сайт нафтогазу з телефону і не бачу поточного тарифу «річний» (є лише архів тарифів), наразі доступний один - «місячний».

Бо цей тариф був доступний ніби до 25 вересня 2020 р.

• -1 1
Опубліковано

В любій лотереї є сторона,яка ЗАВЖДИ   у виграші.

Це Організатор лотереї.

Навіть зєлєбоби  мали би це зрозуміти.

Але походу їх нічого не вчить ,і не лікує.

Всього то  треба признатись,ну я лоханувся,так нас таких 73 відсотка було.

І ніхто після цього нічого не скаже,бо з ким не буває .

Але людина адекватна,і смілива,визнала свою помилку.

Але де ж,гонор не дозволяє.

Оце і є зєлєбоб.

• Cумний 1
  • +1 1
  • -1 2
Опубліковано
2 минуты назад, Nokian сказал:

В любій лотереї є сторона,яка ЗАВЖДИ   у виграші.

Це Організатор лотереї.

Навіть зєлєбоби  мали би це зрозуміти.

Але походу їх нічого не вчить ,і не лікує.

Всього то  треба признатись,ну я лоханувся,так нас таких 73 відсотка було.

І ніхто після цього нічого не скаже,бо з ким не буває .

Але людина адекватна,і смілива,визнала свою помилку.

Але де ж,гонор не дозволяє.

Оце і є зєлєбоб.

Ну ти й упоровся. Знайди пост, який я Захару писав, може дійде наскільки ти зараз тупиш... хоча навряд.

• Дякую! 1
Опубліковано
7 минут назад, yu2007 сказал:

Мінус 4,6 грн від ціни, яку я заплачу в січні. Таки треба було вчасно зайнятися цим питанням.

Не зміг знайти, куди вони мені повідомлення прислали, чому припиняють укладати нові договори з річним тарифом. Щось пов'язане з тим, що половина опалювального періоду вже минуло, щось таке. З чого я зробив висновок, що це не назавжди.

• +1 1
Опубліковано
Цитата

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" з 1 січня 2021 року припинить підключення тарифного плану "річний" для нових клієнтів, повідомляється на її сайті.

"Оскільки половина опалювального сезону вже позаду, компанія отримує значно менше заявок на приєднання до тарифного плану "річний". З огляду на це, ГПК "Нафтогаз України" вирішила призупинити нові підключення на умовах цього тарифного плану", - пояснили в компанії.

У "Нафтогазі" уточнюють, що споживачі, які використовують тарифний план "річний", продовжать платити за газ за ціною, яка була зафіксована в момент підключення. Клієнти, які подали/встигнуть подати заявку до кінця 2020 року на приєднання до тарифного плану "річний", зможуть замовити перехід на цей тарифний план онлайн до 31 січня 2021 року у власному кабінеті на my.gas.ua.

Як повідомлялося, з НАК "Нафтогаз України" з 1 серпня 2020 року знято спеціальні зобов'язання з продажу газу для його подальшого постачання населенню. З серпня ціни на газ для своїх побутових клієнтів кожен постачальник визначає самостійно.

ГПК "Нафтогаз" є підрозділом однойменної групи. До сфери її діяльності на сьогодні входять постачання газу та електроенергії побутовим споживачам і бізнесу.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Група є монополістом зі зберігання природного газу в підземних сховищах і транспортування нафти трубопровідним транспортом територією країни.

• Дякую! 1
Опубліковано
2 minutes ago, nickel said:

Не зміг знайти, куди вони мені повідомлення прислали, чому припиняють укладати нові договори з річним тарифом. Щось пов'язане з тим, що половина опалювального періоду вже минуло, щось таке. З чого я зробив висновок, що це не назавжди.

А твій тариф 5,24 діє до вересня/жовтня 2021 року?

Опубліковано

На сьогодні в газосховищах України понад 28 мільярдів кубів газу, закачані ще влітку.

Коли ціни були по 5 грн.

Саме прийшла пора продати по піковій ціні.

Просто бізнес.

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано (змінено)

Уявіть як підгорає Фірташу. Нафтогаз за 5 місяців відібрав 550 тисяч споживачів газу, а є ж ще понад 50 інших дрібніших постачальників. Якщо так піде і далі, то олігархи з голоду попухнуть :)

image.thumb.png.d720eaada3145d6b25c9decfad4eb218.png

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Опубліковано
20 minutes ago, nickel said:

Уявіть як підгорає Фірташу. Нафтогаз за 4 місяці відібрав 550 тисяч споживачів газу, а є ж ще понад 50 інших дрібніших постачальників. Якщо так піде і далі, то олігархи з голоду попухнуть

Ну розподіл за ним все ж монопольно лишається. В січні 20 коштував 1,092, в січні 21 - 1,884. Для твоїх 10 чи навіть моїх 40 кубів в місяць це типу здорожчання "на кілька гривень". А от для тих, хто опалюється газом, різниця вже значно відчутніша. 

Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

Ну розподіл за ним все ж монопольно лишається. В січні 20 коштував 1,092, в січні 21 - 1,884. Для твоїх 10 чи навіть моїх 40 кубів в місяць це типу здорожчання "на кілька гривень". А от для тих, хто опалюється газом, різниця вже значно відчутніша. 

Якщо перейти на нафтогаз, то різниця в ціні перекриє той розподіл і ще й останеться. І це легше ніж дороги перекривати.

• +1 1
Опубліковано
Только что, nickel сказал:

Повертайся, коли протверезієш.

Мабуть справа не в препаратах привентивної терапії на основі етанолу від ковід 19:).Ті препарати позитивно впливають на настрій, а по Нокіану не скажеш що йому добре.Думаю тут пес закопаний:) - 

Про рейтинги

Якби вибори президента України відбулися найближчим часом, то у другому турі зустрілися чинний президент Володимир Зеленський і нардеп від "ОПЗЖ" Юрій Бойко — опитування "Рейтинг".

Зеленського підтримали б 26,2% тих, хто має намір голосувати та визначився із вибором, Бойка — 16,6% українців.

Також Зеленський очолює рейтинг довіри: йому довіряють 41% українців, не довіряють – 54%. Рейтинг недовіри очолив Порошенко — експрезиденту довіряють 23% респондентів, а 73% — не довіряють.

У трійці лідерів парламентського рейтингу – партії "Слуга народу" (21,6%), "Опозиційна платформа – За життя" (17,4%) та "Європейська солідарність" (14,5%).

Буде весело.

А тут один юзер попереджав що так буде :D

• Ха-ха 3
  • -1 1
Опубліковано
1 минуту назад, iiron сказал:

Також Зеленський очолює рейтинг довіри: йому довіряють 41% українців, не довіряють – 54%. Рейтинг недовіри очолив Порошенко — експрезиденту довіряють 23% респондентів, а 73% — не довіряють.

Кляті 73% :)

• Ха-ха 4
Опубліковано
9 minutes ago, nickel said:

Якщо перейти на нафтогаз, то різниця в ціні перекриє той розподіл і ще й останеться. І це легше ніж дороги перекривати.

Після Різдва обов'язково займусь і перейду. В батьківській квартирі лише газова плита, але принципово й там перейдемо. І всім знайомим тепер буду розповідати. На Різдво до тещі - так там теж розведу агітацію :D. Буду тепер безкоштовним рекламним волонтером нафтогазу)) 

Тобі вдалося зробити перехід онлайн (надсиланням сканів документів)? Чи фізично довозив якісь оригінали? 

• Ха-ха 1
Опубліковано
2 минуты назад, yu2007 сказал:

Тобі вдалося зробити перехід онлайн (надсиланням сканів документів)? Чи фізично довозив якісь оригінали? 

Все онлайн. 

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
4 hours ago, Юріч said:

Вибач, а яка вигода переходу? В тебе газове опалення?

Питання не до мене, але відповім за себе. В цьому місяці розраховую на економію приблизно 80грн після переходу (газ. колонка + плита).

Змінено користувачем turbo
  • +1 2
Опубліковано
6 часов назад, Юріч сказал:

Вибач, а яка вигода переходу? В тебе газове опалення?

На сайті Газотека можна порівняти своїх постачальників і побачити приблизну економію. В мене одна плита і показало економію 400 грн. Йти нікуди не треба, то чом би не спробувати.

• Подобається 1
  • Дякую! 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...