Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Только что, polsno сказал:

Тобто за час правління Порошенка знецінення гривні було ж таким, як і за час правління Зеленського, і таке стрімке зростання зумовлено тільки жадністю бариги, а не стрибком курсу? По-моєму навіть порохососи свого часу не вдавалися до таких тупеньких маніпуляцій. 

Тут один їблан намагався розказати, що за два роки правління Зе населення зубожіло. Я його ж методами довів що він їблан як і його казки. Ти хочеш стати другим?

• Ха-ха 3
  • +1 1
Опубліковано
8 хвилин тому, nickel сказано:

Тут один їблан намагався розказати, що за два роки правління Зе населення зубожіло. Я його ж методами довів що він їблан як і його казки. Ти хочеш стати другим?

Тобто у твоєму дописі немає маніпуляції?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, nickel сказано:

за два роки правління Зе населення зубожіло.

а що по вашому розбагатіло?

Більша частина населення України вважають, що протягом 2020 року їхнє матеріальне становище погіршилось, третина вважає, що воно залишилося без змін. Водночас третина респондентів вірять, що наступного року їхнє життя зміниться на краще, а на погіршення очікують 18% людей.

Про це свідчать дані опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг"

За результатами опитування, 51,8% респондентів заявили, що їхнє матеріальне становище погіршилося, 36,3% – що залишилося без змін. 8% опитаних повідомили, що їхнє матеріальне становище покращилось.

• -1 2
Опубліковано
13 хвилин тому, nickel сказано:

як і його казки.

У казки про кінець епохи бідності і зарплати вчителям по 4000$ уже ніхто не вірить.

Розслабтесь.

• -1 2
Опубліковано
8 минут назад, polsno сказал:

Тобто у твоєму дописі немає маніпуляції?

24 минуты назад, polsno сказал:

Тобто за час правління Порошенка знецінення гривні було ж таким, як і за час правління Зеленського, і таке стрімке зростання зумовлено тільки жадністю бариги, а не стрибком курсу?

Тобто Порошенко ще й гривню знецінив? Нє, він таки точно барига.

24 минуты назад, polsno сказал:

По-моєму навіть порохососи свого часу не вдавалися до таких тупеньких маніпуляцій. 

Ти бачу, таки задався ціллю стати другим за сьогодні?

• Ха-ха 3
Опубліковано
9 хвилин тому, nickel сказано:

Ви так топите за Вовочку, що до вас скоро черга буде, як і до Дуала.

• -1 2
Опубліковано
2 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ви так топите за Вовочку, що до вас скоро черга буде, як і до Дуала.

Черга по що? В любому випадку тебе готовий прийняти без черги.

Якби ти не тільки писав, а й читав, то знав, що я за Вовочку не топлю.

• +1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, nickel сказано:

Тобто Порошенко ще й гривню знецінив? Нє, він таки точно барига.

Тобто, слідуючи твоїй логіці, за час правління Порошенка зарплата зросла у рази, а за час правління Зеленського на кілька відсотків? Ну, не можна ж бути настільки упоротим, навіть зєбілам :(

• Ха-ха 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
2 минуты назад, polsno сказал:

Тобто, слідуючи твоїй логіці, за час правління Порошенка зарплата зросла у рази, а за час правління Зеленського на кілька відсотків? Ну, не можна ж бути настільки упоротим, навіть зєбілам :(

Про це вже я писав Соломону. Я зараз телефона пишу, тому важко цитувати. Піднімися, будь-ласка, трохи вище по темі, там під спойлером все для тебе розписано.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ну то за Порошенка топите, хоча, какая разніца?

То по що черга? Коли ти прийдеш?

Опубліковано
Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

А що дасте?

Та вибір великий: може звізди дам, а може звіздюлєй. Взагалі я думав ти мені скажеш по що черга до дуала і скоро до мене буде.

• Ха-ха 1
Опубліковано
4 хвилин тому, nickel сказано:

Про це вже я писав Соломону. Я зараз телефона пишу, тому важко цитувати. Піднімися, будь-ласка, трохи вище по темі, там під спойлером все для тебе розписано.

Так у твоєму дописі, який я процитував, є маніпуляція? Просто напиши так, чи ні.

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, nickel said:

Вже трохи набридло це повторювати, може давай припинимо? :)

Можна й не продовжувати :) 

Я зрозумів, що в твоєму розумінні «ринкові» = «без дотацій з боку держави». Але ж непрямі дотації у формі субсидій таки лишились?

Для мене «ринкові» = «ціни, які встановлює сам ринок». Уявімо сьогоднішню ціну на газ без субсидії. Моя теща, наприклад, тоді б опалювала свою стареньку хату дровами. І таких людей було б мільйони. І на кому б тоді Фірташ і держава заробляли? Чи може ціни таки б знизилися?

Тому я лишаюсь при думці, що ціна не ринкова.

Змінено користувачем yu2007
  • +1 3
Опубліковано

Та вибір великий: може звізди дам, а може звіздюлєй.

Тю, так в Україні - це не дефіцитний товар.

Взагалі я думав ти мені скажеш по що черга до дуала і скоро до мене буде.

До Дуала - на мінуси, за критику Зе!

До вас - за роз'ясненнями, як Зе! зробив тарифи дешевшими.

• -1 2
Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Тю, так в Україні - це не дефіцитний товар.

Моє діло запропонувати...

1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

До вас - за роз'ясненнями, як Зе! зробив тарифи дешевшими.

Пруф, де я писав, що Зе зробив тарифи дешевшими буде? Чи ти балабол?

Опубліковано
5 хвилин тому, nickel сказано:

... де я писав, що Зе зробив тарифи дешевшими ...? 

Ну раз не писали, то ви й самі погоджуєтесь, що Зе! продовжує тарифний геноцид. Бо ви чомусь, тарифний геноцид, сором'язливо обмежили в часі 2014-2019. А нічого подібного, тарифний геноцид триває і посилюється.

Сьогодні Зе! робить тарифний геноцид!

• -1 2
Опубліковано
1 час назад, yu2007 сказал:

Можна й не продовжувати :) 

Можна, але ти продовжив. Ну давай. :)

Я зрозумів, що в твоєму розумінні «ринкові» = «без дотацій з боку держави». Але ж непрямі дотації у формі субсидій таки лишились?

Субсидії тепер дають адресно і людям, а не постачальникам. А люди самі обирають кому нести свої кровні і субсидію. І серед 50 конкуруючих фірм змова менш ймовірна, ніж серед 2-3 монополістів, тому хтось з 50 не втримається і почне спускати ціни, за одним, почнуть інші. Я поки що лише про ринок газу пишу, надіюся, що з іншими послугами станеться те саме. Це і є ринкові ціни і ринкові відносини

Для мене «ринкові» = «ціни, які встановлює сам ринок». Уявімо сьогоднішню ціну на газ без субсидії. Моя теща, наприклад, тоді б опалювала свою стареньку хату дровами. І таких людей було б мільйони. І на кому б тоді Фірташ і держава заробляли? Чи може ціни таки б знизилися?

От коли мільйони почнуть на дрова переходити, то ціна на газ почне стрімко падати, бо газу буде багато, а він нікому не буде потрібний. Бо поки є високий попит на газ, то ніхто ціни спускати не буде, це і є ринкові відносини і відповідні ціни. Я не був в Польщі, але колись пожалівся в розмові знайомому заробітчанину, що біля вокзалу всі фірми на дрова перейшли, дим стоїть як в селах. То він казав, що в Польщі давно так. Ринкові ціни - це не низькі ціни, а є попит - росте ціна, перейшли всі на дрова - впала ціна на газ.

Тому я лишаюсь при думці, що ціна не ринкова.

Та лишайся, я не проти. :)

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
8 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ну раз не писали, то ви й самі погоджуєтесь, що Зе! продовжує тарифний геноцид. Бо ви чомусь, тарифний геноцид, сором'язливо обмежили в часі 2014-2019. А нічого подібного, тарифний геноцид триває і посилюється.

Сьогодні Зе! робить тарифний геноцид!

Я погоджуюся, що ціна росте, але після підняття цін 2014-2019 назвати це - геноцидом, в мене язик не повернеться. Я навіть те підвищення геноцидом не називав. Може тому що знаю значення слова геноцид?

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, yu2007 сказал:

Уявімо сьогоднішню ціну на газ без субсидії. Моя теща, наприклад, тоді б опалювала свою стареньку хату дровами. І таких людей було б мільйони.

9 минут назад, nickel сказал:

От коли мільйони почнуть на дрова переходити, то ціна на газ почне стрімко падати, бо газу буде багато, а він нікому не буде потрібний. Бо поки є високий попит на газ, то ніхто ціни спускати не буде, це і є ринкові відносини і відповідні ціни. Я не був в Польщі, але колись пожалівся в розмові знайомому заробітчанину, що біля вокзалу всі фірми на дрова перейшли, дим стоїть як в селах. То він казав, що в Польщі давно так. Ринкові ціни - це не низькі ціни, а є попит - росте ціна, перейшли всі на дрова - впала ціна на газ.

Як тільки на дрова почне рости попит, почне рости їх вартість. Так само й з вугіллям. І врешті решт стане однаково хєрово дорого. Я це вже бачу по прикладу гарячої води: якщо тариф на електрику стане від 2,5 грн, то стане пофіг чи газова

колонка чи бойлер. ( я ці цифри беру з середнього споживання колонкою газу в межах 40-50 кубів і бойлером в 200-250кВт за місяць на сім'ю в 4 людини). А можливо і центральна гаряча вода стане майже такою по вартості. І що тоді?

І будинки з центральним опаленням не будуть топитись дровами, хіба що відрізати батареї та ставити "буржуйку"...

В нашій єб

..й державі профіт можна мати тільки у повністю автономній хаті, або напевно змінивши громадянство та місце проживання.

7 часов назад, Electronshik сказал:

Знаєте звідки взялась назва  "кучмовоз"?

7 часов назад, volks сказал:

Анука просвіти.

Варіант "кравчучки" але більш габаритний. Чув як старші люди тоді це казали, можливо то було щось дуже локальне, але врізалось у пам'ять.

12 минут назад, nickel сказал:

Я погоджуюся, що ціна росте, але після підняття цін 2014-2019 назвати це - геноцидом, в мене язик не повернеться.

Згоден на всі 100% і багато людей голосували проти Порошенка через це.

Так, ціни й зараз ростуть, і Зеленському теж це припам'ятають.

Опубліковано
19 минут назад, Nokian сказал:

Зелєбобство у всій красі,як воно є.

Вітя, я не зєлєбобік, я взагалі не чийсь там бобік, на відміну від тебе. Це твоя доля постійно зачаровуватися, а потім розчаровуватися. Ти знову не бачиш колоди у своєму оці, а в моєму скалку помітив.

В 04.07.2016 в 18:15, Nokian сказал:

Да , я був за ЮЛЮ, коли її пресував Яник, і ще перед тим, коли вона була на Майдані 2004.

Але сьогодні(чи не сьогодні)  вона продалась Хулу з потрохами.

Здохни сука.

В 23.11.2018 в 10:15, Nokian сказал:

Значить від сьогодні.

Я за Пороха НЕ ГОЛОСУЮ.

Бо Держави в найпершу чергу не буває без СПРАВЕДЛИВОСТІ.

Кислосолодкий Педро пішов у відрив від народу.

Ну скатертю дорога.

На білому катері до .бені  матері.

• Дякую! 1
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...