Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
27 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ну ок, але де рахунок за січень?

У мене з"явився десь 10ого числа. Як буде зараз не знаю.

Опубліковано

За опалення не скажу (в мене теж січневе справно з'явилось після 10-го), а от нарахування по газу особистий кабінет Волиньгазу показує з усіма коефіцієнтами/авансами/іншими "радощами"<_<

2 годин тому, Ukrainec сказано:

В мене якийсь прикол, за опалення і газ вже 2й місяць немає нарахувань, стоять 0000. Хтось стикався з цим? :unsure:

Графа "утримання будинку" у когось теж поки порожня за лютий? Напевно, важко рахується нове здорожчання квадратного метра.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
On 25.02.2020 at 13:29, nickel сказано:

Нарешті і Луцьктепло розродилося:

Комусь вдалося зареєструватися в тому кабінеті? Щоб не вводив Особового рахунка НЕ ЗНАЙДЕНО. Зроблено ніби щоб ніхто не зміг скористатися

Опубліковано
44 хвилин тому, Yurez сказано:

Комусь вдалося зареєструватися в тому кабінеті? Щоб не вводив Особового рахунка НЕ ЗНАЙДЕНО. Зроблено ніби щоб ніхто не зміг скористатися

Теж мудохався з реєстрацією, піди оплати комуналку в Ощадбанку, на чеку побачиш вірний особовий рахунок за тепло та гарячу воду, ну і саме собою останню суму платежу. Ввів дані з чеку і реєстрація пройшла успішно!

Опубліковано
9 годин тому, Yurez сказано:

Так. Номер особового рахунку брав на сайті луцьктепло, вкладка "для дому - реєстр особових рахунків".

• Дякую! 2
Опубліковано

Хтось уже спробував через бот Луцькводоканал у телеграммі подати показники? Бо у мене все пише - не співпадає номер рахунку з прізвищем власника (перші три букви). А от через бот Луцьктепло успішно подала показники )

Опубліковано (змінено)

а який коректний формат особового рахунку в тому боті?

Все, запрацював той бот, рахунок як на сайті.

Змінено користувачем foma144
  • 4 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

луцьктепло в своєму репертуарі, за 7 днів опалення в квітні порахували як за півмісяця :huh: походу знову всі схавають. Фактично опалення було вимкнено вранці 8 числа і в той же день злили воду з системи

Змінено користувачем charlie
Опубліковано
19 minutes ago, Ha3aP said:

А шо вже є платіжки за квітень? О_о

Згідно з пунктами 40-43 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 ДКП «Луцьктепло» провело нарахування плати за послугу з централізованого опалення за 8 днів квітня 2020 року в розмірі 7,92 грн за м2.

Середня фактична температура зовнішнього повітря у розрахунковому місяці визначена, як середньозважений показник на підставі офіційних даних Волинського обласного центру з гідрометеорології, за 8 днів квітня склала +6,41ºС (середньодобова розрахункова температура зовнішнього повітря, яка врахована в тарифі складає +1,47ºС).

Опубліковано
1 година тому, Ha3aP сказано:

А шо вже є платіжки за квітень? О_о

в особистому кабінеті луцьктепла цифри з'являються 1 числа

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Я заплатив 13 квітня в монобанку за комуналку. На сайті комунал.луцьк.уа. все стало по нулям, крім холодної води і стоків гарячої, тобто аослуг Водоканалу. На сайті Водоканалу - тоже висить борг. Квитанції про оплату є. В когось схоже було? Куда бежать, кого спасать?

Змінено користувачем nickel
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, nickel said:

Я заплатив 13 квітня в монобанку за комуналку. На сайті комунал.луцьк.уа. все стало по нулям, крім холодної води і стоків гарячої, тобто аослуг Водоканалу. На сайті Водоканалу - тоже висить борг. Квитанції про оплату є. В когось схоже було? Куда бежать, кого спасать?

Спробуй зачекати до наступного оновлення показників (якщо нема субсидії). Можна ще квитанцію перевірити чи пройшла (check.gov.ua).

Upd. Субсидія ніби наразі не "згорає".

Змінено користувачем Rolex
  • Дякую! 1
Опубліковано
Только что, Rolex сказал:

Спробуй зачекати до наступного оновлення показників (якщо нема субсидії). Можна ще квитанцію перевірити чи пройшла (check.gov.ua)

В тому й справа, що є субсидія і втрачати її не хочеться.

Вже більш-менш вияснив. В МОЦ - сказали, що сплатив на не правильний рахунок, в моно - сказали , що оплатив правильно, і на сайті Водоканалу в оплатах, є ті суми, сплачені в моно. Думаю за декілька днів всі між собою синхронізуються.

Опубліковано
18 часов назад, nickel сказал:

...Вже більш-менш вияснив. В МОЦ - сказали, що сплатив на не правильний рахунок, в моно - сказали , що оплатив правильно, і на сайті Водоканалу в оплатах, є ті суми, сплачені в моно. Думаю за декілька днів всі між собою синхронізуються.

Я ніколи не звіряю, але глянула - в мене так само.

Думаю МОЦ обманює. Бо якщо Ви глянете на рахунок у всіх квитанціях Моно (по всіх ком.послугах) - там там один рахунок і це рахунок МОЦ.

Я так розумію, що ми платимо все на МОЦ, а вони далі перераховують конкретно п-вам що надають послуги (утримуючи вже з них свою комісію). Тому, або вони не перерахували ще ці гроші, або помилились самі в рахунку.

А що це в нас так тарифи на водовідведення виросли??? :blink:

До 05.02.2020 року, ціна за 1 куб холодної була 15,048 грн (в т.ч. 7,34 грн. - це холодна вода і 7,68 грн - стоки). Тобто завжди вартість за стоки (водовідведення) була на рівні вартості холодної води.

А зараз, з 05.02.2020 року, ціна за куб холодної води склала 20,57 грн (в т.ч. 8,92 грн. - холодна вода і 11,65 грн. стоки)

http://www.vd.lutsk.ua/tariffs/poslugy-vodopostachannya-ta-vodovidvedennya.html

Опубліковано
2 часа назад, natalka) сказал:

До 05.02.2020 року, ціна за 1 куб холодної була 15,048 грн (в т.ч. 7,34 грн. - це холодна вода і 7,68 грн - стоки). Тобто завжди вартість за стоки (водовідведення) була на рівні вартості холодної води.

А зараз, з 05.02.2020 року, ціна за куб холодної води склала 20,57 грн (в т.ч. 8,92 грн. - холодна вода і 11,65 грн. стоки)

Та і вивіз сміття втіхаря подорожчав. Щойно платив.

Опубліковано

Я ніколи не звіряю, але глянула - в мене так само.

Думаю МОЦ обманює. Бо якщо Ви глянете на рахунок у всіх квитанціях Моно (по всіх ком.послугах) - там там один рахунок і це рахунок МОЦ.

Не обманює, а просто той хто мені відповідав від імені МОЦ не в курсі. В Моно пояснили що по їхньому договору інший рахунок.

Я так розумію, що ми платимо все на МОЦ, а вони далі перераховують конкретно п-вам що надають послуги (утримуючи вже з них свою комісію). 

Якщо платимо на сайті МОЦ чи в Моно при виборі оплати через МОЦ (Єдина квитанція), то то тоді все йде через їхній рахунок. Але навіть в Моно можна оплачувати кожну послугу окремо.

Також не звернув уваги. Чиста вода дорожча за брудну - мда...

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...