Перейти до змісту

Тарифи за комунальні послуги

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 годин тому, turbo сказано:

Тема всеодно скотилась, тому відповім, що оплата частинами (не розстрочка) в банків - дуже зручний інструмент (звісно, якщо не купувати всяку єресь типу телефонів). Всеодно відсотки вже закладені в ціну - то чому б не скористатись.

Показати прихований контент

Так, багато техніки можна купити і поза "офіційним" магазином за кеш - але я з тих диваків, які вболівають за чесну техніку.

Повністю згідний. В ціну закладена плата за кредит, в чеку навіть окремим пунктом зазначена. На запитання, що це за така послуга нічого конкретного не почув. Уже 2 речі взяв через оплату частинами на 24 місяці. Навіщо одразу всю суму сплачувати)

• +1 1
Опубліковано
5 hours ago, Bliksss said:

P.S. З мобільного додатку - ще не пробував, нема часу

Я спробував - додаток (герц) просто не впускає по існуючому логіну-паролю:D

(звірився декілька разів з листом на мейлі, який вислали дуже "розумно")

p.s. Рейтинг в додатку - теж не айс.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, SunSeth сказано:

це платно?

звичайно...  наскільки я розумію, в убкі - ноги ростуть з приватбанку, але, оскільки кі - це персональні дані, теоретично - можна заборонити доступ до них. Читав - що люди заморочувались цим питанням, але, самому - ще "не дійшли руки".

В "Європах" та інших "Америках" - люди знають хто має доступ до їх персональних даних, навіть будеш гроші отримувати, якщо дозволиш мати до них доступ, в нас - навпаки...

Тому, як вже і казав, є певні заморочки в людей, які хочуть - нафіг видалити свої персональні дані з приватних баз, бо хз хто - займається їх адмініструванням.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

В мене так

image.png.c2e5825b07cbbc49f5b8d4238af4163d.png

хватить ото вже вихвалятися своїм тарифом )))

за кілька місяців постачальник газу і цей свій промах виправить ;) 

Була б у тебе не плита лише, а газове опалення, ото крута б економія вийшла !!!

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 hour ago, dimmon said:

Це як?

2081381349_Screenshot-2021_06.0210_26_22.png.7b7b9014b5cf71a823b7a294611b2500.png

Так фіксований чи не фіксований? :)

Тож внизу є * стосовно акції для тих, хто платить до 15-го числа

• +1 1
Опубліковано
21 минуту назад, Unknown сказал:

хватить ото вже вихвалятися своїм тарифом )))

Я ж не хвалюся. Чоловік спита чи у всіх "фіксовані" тарифи плавають, а я відповів, що - ні.

за кілька місяців постачальник газу і цей свій промах виправить ;) 

Що він виправить? Коли брав по 5,24, то решта купувало по 4,8 здається. Ти береш газ на рік трохи дорожче ніж він є зараз в нефіксованих тарифах, але якщо ціна на газ піднімається, то тебе це не стосується. І так воно буде завжди інакше немає змісту в фіксованих і не фіксованих тарифах. А саме зараз в Нафтогазі і інших постачальників стоїть не ринкова ціна, а призначена і зафіксована урядом. Тому в Нафтогазу зараз лише один тариф.

Була б у тебе не плита лише, а газове опалення, ото крута б економія вийшла !!!

Та я щось затупив, треба було свого Ланоса на газ перевести і як чуваки в Києві: поставили в квартирі без лічильника установку для зрідження газу і заправляли балони і машини, поки не спалилися. :)

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Я ж не хвалюся. Чоловік спита чи у всіх "фіксовані" тарифи плавають, а я відповів, що - ні.

та я без претензії.  Я намагався буквами інтонацію передати, але то вкрай важко :)

3 хвилин тому, nickel сказано:

Що він виправить?

ну я мав на увазі, що даний тариф у тебе десь до вересня, а що далі буде? Можливо і вигідніший, ніж інші по ринку на той момент, але не такий солодкий як зараз.

Чи в тебе зафіксована ціна на кілька років вперед?

5 хвилин тому, nickel сказано:

я щось затупив, треба було свого Ланоса на газ перевести

ну метанові балони в ланосі -- то щось цікаве :)

Знайомий таксист з Івано-Франківська накатав на Авео в районі 700 тис на метані. Ставив метан десь в Луцьку в районі 2008-го на нове авто з салона. Дальність на одній заправці газу у нього маленька (по дорозі в Луцьк мусить заправитись), але нічого, таксує ...

Опубліковано
5 минут назад, Unknown сказал:

та я без претензії.  Я намагався буквами інтонацію передати, але то вкрай важко :)

Я її вловив, смайлик допоміг. :)

ну я мав на увазі, що даний тариф у тебе десь до вересня, а що далі буде? Можливо і вигідніший, ніж інші по ринку на той момент, але не такий солодкий як зараз.

Чи в тебе зафіксована ціна на кілька років вперед?

Ціна зафіксована лише на рік. Але на момент фіксації вона зовсім не була солодкою, вона була вищою. Не бачу жодної причини, щоб у цьому році було інакше.

ну метанові балони в ланосі -- то щось цікаве :)

Ну на сенсі метановому я їздив. Думаєш в Ланос не стане? ;)

Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

Ну на сенсі метановому я їздив. Думаєш в Ланос не стане? ;)

в сенс став, в авео став, то й у ланос мусить стати )))

Але багато компромісів з ним.

• +1 1
Опубліковано

Подавав покази лічильників і помітив, що одна квартира пропала з сайту Луцьктепла  https://oc.teplo-dkp.lutsk.ua/home/. Хочу додати її знову, а вони питають суму останнього платежу. Який з них, якщо в Луцьктепло тепер три-чотири послуги йде і відповідно в платіжці те сааме?

Опубліковано
17 minutes ago, nickel said:

Подавав покази лічильників і помітив, що одна квартира пропала з сайту Луцьктепла  https://oc.teplo-dkp.lutsk.ua/home/. Хочу додати її знову, а вони питають суму останнього платежу. Який з них, якщо в Луцьктепло тепер три-чотири послуги йде і відповідно в платіжці те сааме?

То подзвони до них та й запитай. В мене вони теж були накрутили з лічильниками, то на диспетчерській дали номер для вайбера, куди фото скидав.

Опубліковано
3 годин тому, turbo сказано:

Тож внизу є * стосовно акції для тих, хто платить до 15-го числа

Ах то зірочка, тільки доглядів, дякую. Капец, але завжди плачу десь в 15 числах, мабуть прозівав + Обчислювальний центр не так швидко ще гроші переводить.

• +1 1
Опубліковано
13 минут назад, Ko3bMa сказал:

То подзвони до них та й запитай. В мене вони теж були накрутили з лічильниками, то на диспетчерській дали номер для вайбера, куди фото скидав.

То ж на Борді простіше запитати :) Та й не люблю я дзвонити, в мене 75% дзвінків - вхідні. Водафон статистику скинув :)

Опубліковано
34 minutes ago, Cherman said:

Схоже, елекрика ще буде дорожчати:

https://football.ua/ukraine/453294-shakhter-soglasoval-s-benfikojj-transfer-pedrino.html

Всі проблеми в Україні через різних педринь)

Опубліковано
57 минут назад, Cherman сказал:

Схоже, елекрика ще буде дорожчати:

https://football.ua/ukraine/453294-shakhter-soglasoval-s-benfikojj-transfer-pedrino.html

То нічого, поляки вже лозу засаджують, готуються нам на котельні продавати, бо газ кажуть вдвоє підскочить на осінь.

Опубліковано
1 година тому, jurgen007 сказано:

То нічого, поляки вже лозу засаджують, готуються нам на котельні продавати, бо газ кажуть вдвоє підскочить на осінь.

У них в старих містах (Яких там більша половина) - досі опалюють твердим паливом.

Газ для них розкіш.  І далеко не кругом є можливість підвести.

Тому вони то для себе роблять. На пілети.

Опубліковано

Як робили дорогу на Володимир, то зрізані дерева палили так, що костриська мабуть в 5 поверхів висотою були. Еканоміка далжна бить еканомнай.

Опубліковано
20 минут назад, volks сказал:

Як робили дорогу на Володимир, то зрізані дерева палили так, що костриська мабуть в 5 поверхів висотою були. Еканоміка далжна бить еканомнай.

Так то при сивочолому було, тоді словацький газ поступав - золоті часи були, зараз мабуть весь газ в Словаччині добули а з Чехії вже далі качати, прийдеться трубу з Польщі вести чи з Румунії.:wacko:

• Ха-ха 1
Опубліковано
8 часов назад, jurgen007 сказал:

Так то при сивочолому було, тоді словацький газ поступав -

Пєтя вєрнісь, ми всьо прастім.

Опубліковано
54 минуты назад, weldermaster сказал:

На наступних виборах всі дружно голосуємо за Петра Олексійовича !!!

Не факт. Ще три весни попереду.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...