Перейти до змісту

Майстер по ремонту/сервісу авто

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хлопці, підкажіть - дуже високі холості оберти.. хто може глянути? бажано телефон. дякую.

Опубліковано
28 хвилин тому, Grudik сказано:

Хлопці, підкажіть - дуже високі холості оберти.. хто може глянути? бажано телефон. дякую.

Один з симптомів підсосу повітря...

Опубліковано
1 година тому, Grudik сказано:

Датчик температури охолоджуючої рідини

Датчик моментального розходу повітря

Лямбда-зонд

• +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Допоможіть розібратись.

Диво Нексія 2006 року. Знімали коробку , замінили вижимний та поставили назад ( більше ніяких поломок не знайшли.) Після чого виникла проблема наступна: При швидкості 80 км/год. проїхавши км.8, з`являється Чек,  при зупинці  на холостому, обороти не падають, глушу ...заводжу  - все гуд, аж до тих пір поки знову  не проїду км.8-10. До того ж вмер спідометр.. перепитував майстрів - запевняють що все поставили добре. і датчик швидкості вкрутили на місце.Спідометр  вмер через день після чеку. Чув сьогодні тріск в панелі коли глушив

Опубліковано
26 хвилин тому, Shulc сказано:

Допоможіть розібратись.

Диво Нексія 2006 року. Знімали коробку , замінили вижимний та поставили назад ( більше ніяких поломок не знайшли.) Після чого виникла проблема наступна: При швидкості 80 км/год. проїхавши км.8, з`являється Чек,  при зупинці  на холостому обороти не падають, глушу мотор, Після заведення  - все добре, аж до тих пір поки знову  не проїду км.8-10. До того ж вмер спідометр.. перепитував майстрів - запевняють що все поставили добре. і датчик швидкості вкрутили на місце.

1. Прочитати помилки (чек), тоді буде понятно куди рухатись.

2. Прочитати данні ЕБУ, буде зрозуміло, що бачить ЕБУ.

3. Датчик швидкості видає 6000 імпульсів на 1 км., провірити чи є імпульси за умови, що ЕБУ не бачить швидкості, якщо бачить, до датчик 100% робочий і проблеми з проводкою до спидометра чи з ним проблеми (так співпало, зламали і т.д.).

4. Обороти можуть бути або від зайвого повітря, або від РХХ, що неправильно працює (скрутки), або ЕБУ неправильно дає команди РХХ, чому  див.2. Зайве повітря (підсос) від будь-якого патрубку, що забули надіти на впускний колектор чи адсорбер, ЕГР, вакуумний підсилювам тормозів і т.д..

5. При монтажі/демонтажі КПП порвали провода, массу і т.д., тобто перевірити проводку, або забули даніти роз"єми чи не докінця наділи і контакти не завжди працюють.

• +1 1
Опубліковано

Доброго вечора! Підкажіть будь ласка хто знає де можна відреставрувати гбц (замінити або відреставрувати втулки клапанів, прирізати і притерти клапана, шліфанути)? Дякую.

Опубліковано

Шукаю людину яка замається ремонтом кондиціонера, або хочаб діагностикою, щоб зрозуміти чи є сенс ремонтувати.

При включенні тихенько "сичить". Opel Astra G

Опубліковано
12 часа назад, Amor сказал:

Шукаю людину яка замається ремонтом кондиціонера, або хочаб діагностикою, щоб зрозуміти чи є сенс ремонтувати.

При включенні тихенько "сичить". Opel Astra G

На Рівненській, в дворі ремонтпобудтехніки і в Теремно є їх контора. у мене сичить коли вмикаєш але все нормально пряцює

• +1 1
Опубліковано
2 часа назад, Такер сказал:

На Рівненській, в дворі ремонтпобудтехніки і в Теремно є їх контора. у мене сичить коли вмикаєш але все нормально пряцює

Можливо маєте їх номер? Попередньо б домовитись про зустріч

Опубліковано
В 27.03.2017 at 11:49, Такер сказал:

Зателефонував за першим номером, заїхав на Рівненську. Там в порядку живої черги дійшли і до мене. Перевірили систему, дозаправили фреоном. Обійшлось в 250 грн та годину часу (перевірка і дозаправка зайняла хвилин 10). Поки що працює:)

Опубліковано
12 минуты назад, Amor сказал:

Зателефонував за першим номером, заїхав на Рівненську. Там в порядку живої черги дійшли і до мене. Перевірили систему, дозаправили фреоном. Обійшлось в 250 грн та годину часу (перевірка і дозаправка зайняла хвилин 10). Поки що працює:)

Перевірка показала, що все добре?

Треба було просто дозаправити? Він у вас не працював чи просто  сичав?

Опубліковано
42 минуты назад, Такер сказал:

Перевірка показала що система герметична. Так трішки дозаправили.

При включенні він в мене сичав і не працював взагалі, зараз нормально так морозить :)

Опубліковано
42 минуты назад, Такер сказал:

Перевірка показала що система герметична. Так трішки дозаправили.

При включенні він в мене сичав і не працював взагалі, зараз нормально так морозить

• +1 1
Опубліковано
20 часов назад, Саня сказал:

За 10 хв. перевірили на герметичність і дозаправили?

Імхо, перевірка триває довше.

Скажу вам чесно, не стояв з секундоміром над майстром.

Опубліковано

Заправлявся в Андрія "Дід Мороз", район Володимирівської. Давав витримку з пів години на перевірку герметичності. З цим поспішати не варто. Звісно, якщо накачуєш тиск і відразу шипить, то проблем немає. Але часто витоки доволі незначні і їх знайти складніше.

Опубліковано
28 минут назад, Саня сказал:

Заправлявся в Андрія "Дід Мороз", район Володимирівської. Давав витримку з пів години на перевірку герметичності. З цим поспішати не варто. Звісно, якщо накачуєш тиск і відразу шипить, то проблем немає. Але часто витоки доволі незначні і їх знайти складніше.

І яка вартість заправки?

Опубліковано

Був в нього 2 роки тому, актуальних цін не знаю. Мінявся клапан і заправлялась система.

Вартість залежить від кількості закачаного холодоагенту. Систему ж заправляють по вазі.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...