Перейти до змісту

Болгарія на авто,є питання

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потім нам якимось дивом поміняли його в тур фірмі на Elenite Villas (AI)...

зі столовкою в Royal Bay проблем не було в плані: не вистачає місць, посуди, повільно оновлюють їжу яку вже розібрали?

• Відповідей 203
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А в нас була своя столовка (ресторан) в Villas. Royal Bay в 200-300-500 метрах.

Так як це був Вересень, то в ресторані було багато місць, кілька залів перекрито стульчиками - як кінчаються місця відсовуєш собі стульчики і йдеш в наступний пустий зал.

З їжею було нормально, впринципі досить швидко оновлювали їжу. Посуду вистачало завжди

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Цього року Болгарія рулить :_25: ! Ціни ставлять такі, щоб бути конкурентами туркам і при цьому непогано заробляти. Дивлюсь на ціни на відпочинок на зимовий період і собі думаю: 1. Чого ми не розвиваєм те, що давало б нам валюту постійно? 2. Все таки бронювання зазделегіть це значна економія, шкода що в нас це не завжди все прогнозовано в країні.(((

болгарія на порядок краще турції (імхо), єдине це море, середземне краще ніж чорне, а чорне воно і в одесі, і в болгарії, і в криму однакове

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Собственно вопрос! Кто нибудь в августе собирается на отдых в Болгарию??

Ми їдемо машиною. Хочемо в Стамбул поїхати і тут є багато питань відразу. Можливо хтось був і проконсультує??

Опубліковано

В мене мультишенген а в кого немає то роблять через агенство туристичну Болгарську.

Опубліковано

Ми їдемо машиною. Хочемо в Стамбул поїхати і тут є багато питань відразу. Можливо хтось був і проконсультує??

Питайте,що знаю-розповім.

Опубліковано

Ти впевнений? Бачив що там зараз робиться? (я про терористичні події)

Опубліковано

Ти впевнений? Бачив що там зараз робиться? (я про терористичні події)

Дякую за попередження.

• 9 місяців потому...
Опубліковано
6 hours ago, kolialutsk said:

А якщо дитині пів року, а машина 2х місна, то прокатить варіант з дитиною на руках?

не прокатить. європа...тільки спеціальне крісло.

Опубліковано

Дійсно наявність крісла обов'язково в країнах Європи і дуже строго з цим. А так в загалі подорожувати автомобілем цікаво, до того ж зараз зручно використовувати веб камери світу в режимі реального часу - http://voweb.net/blog/best_word_webcams_online/1-0-1, в наявності велика кількість країн, все можна продумати заздалегідь

Опубліковано

Народ, а скільки бензину можна везти з собою (Румунія, Болгарія) в каністрі щоб не назвали контрабандистом? :)

Опубліковано
1 година тому, Dream сказано:

Народ, а скільки бензину можна везти з собою (Румунія, Болгарія) в каністрі щоб не назвали контрабандистом? :)

Поривши інтернет зрозумів, що паливо можна тільки в баку.

Опубліковано
3 hours ago, Dream said:

паливо лише в бакові. перед самим кордоном (Сірет) є заправка ВОГ, заправити повний. в румунії пальне дорожче в півтора раза 

Опубліковано

@Marshall @Zalepok44 а я тільки шо нагуглив що:

Цитувати

Румыния разрешит гражданам Украины раз в неделю ввозить 40 сигарет, литр крепких спиртных напитков и 16 литров пива

11.11.2013

Как уже писали «ФАКТЫ», с 15 ноября Румыния изменяет порядок ввоза на свою территорию ряда продуктов питания, табачных изделий, алкоголя и топлива. В соответствии с «Инструкцией об управлении информацией, касающейся определенной категории товаров, ввезенных в Румынию путешественниками в их личном багаже», на пропускном пункте «Сигету Мармацией» уже начали проводить эксперимент, который заключается в том, что каждый гражданин Украины декларирует товар, который он перевозит через государственную границу. Сотрудники таможенной службы Румынии проверяют задекларированную информацию и заносят ее в специальную базу данных. В конце недели эти правила будут действовать повсеместно.

Товары, попавшие в ограничительный список, можно перевозить в Румынию не более одного раза в семь дней. Речь идет о сигаретах (40 штук), других табачных изделиях (100 штук), сигарах (50 штук), табаке для курения (250 граммов), спирте, алкогольных и спиртных напитках с содержанием алкоголя более 22 процентов (один литр), алкогольных и спиртных напитках с содержанием алкоголя менее 22 процентов (два литра), вине (4 литра), пиве (16 литров), дизельном топливе, бензине, газе, содержащихся в топливном баке (один бак), бензине или дизтопливе в канистрах (10 литров), подсолнечном масле (один литр), сахаре (один килограмм), муке (15 килограммов), крупах (15 килограммов), фруктах и свежих овощах (один килограмм), цветах или растениях (один букет), семенах в пакетах, кроме картофеля (5 граммов), комнатных растениях (один букет).

Але далі поки що не перевіряв.

Опубліковано
7 годин тому, Marshall сказано:

паливо лише в бакові. перед самим кордоном (Сірет) є заправка ВОГ, заправити повний. в румунії пальне дорожче в півтора раза 

+

Заправки вистачає до Варни, а в Болгарії бензин був дешевший. При зворотному маршруті - заправка в Болгарії до повного і через Румунію без дозаправки.

Опубліковано
3 годин тому, DarkMonk сказано:

Мне бака 70 литров соляры

куди там з моїми стоковими сорока-з-копійками літрами бензи... :,(

Опубліковано
52 minutes ago, DarkMonk said:

ЗЫ. Реалии отличаются от показухи на сайтах, 

Відрізняються, але не дуже. В минулому червні на трьох різних заправках ціна була в межах 2,3-2,4 лев (точно менше 2,5). Курс Євро був 1,92. Тому сходиться +/- кілька євроцентів.

Мені не вистачає на поїздку десь 60 літрів українського 95го. Беремо 70 із запасом. В нас 24, в них 28 (1 євро) або 280 гривень різниці загалом. Звісно, якщо купити талонами, то різниця буде 470 грн. Але навіть так це впливає на вартість поїздки дуже мало (470 грн. - менше половини вартості однієї візи).

Опубліковано
58 minutes ago, DarkMonk said:

ЗЫ. 1лев в прошлом году это  было 13.5гр. , а в этом около 15гр. -----  Отсюда и пляшем. То-есть если даже бензин в Болгарии не подорожал то 2.4 лева - это будет 2.4*15=36гривень  ...как то так ....Или в Болгарии победил Коммунизм :)  ?? Я конечно буду рад если там будет соляра хотябы по 20гр. :)  но я не то что сомневаюсь, я надеюсь чтобы хоть не по 40 :)

Та, ні просто в них бензин подешевшав до 1 євро. А рік назад в червні був десь 1,2 євро. Хоча зараз нафта пішла в гору, і бензин/дизель по трохи дорожчає як в нас, так і в Європі. 

А курс лева майже не змінився, трішки менше  2 левів.

Опубліковано
13 годин тому, DarkMonk сказано:

Ага!!!! Вы когда последний раз в Болгарии заправлялись?????? Там солярка на наши около 35гр. литр. :) до полного в Болгарии :)  Я не советую заправляться под обрез, но до полного - это перебор, хотя это дело личное. Если есть миллион то :) нет препятствий :)

Був давненько, але перед тим як їхати моніторили ціни і в Румунії ціна на 95 була значно вище ніж в Болгарії. От перед виїздом з Болгарії заправляли повний бак (54 л.) і на 650 км. його як раз вистачало щоб проїхати Румунію без дозаправки.

Опубліковано
В 26.05.2016 at 19:06, DarkMonk сказал:

Мне бака 70 литров соляры (заправленного на ВоГе на границе ) практически хватает до Варны и назад, до ВоГа:)

В мене бак 65л.Теж вистачило б баку туди(Бургас) і назад,але ше там за 2 тижні трохи накатали,то мусив в Румунії лийнути 20л соляри для вірності.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Поділіться інформацією хто як шукає житло. Попередньо замовляє(якщо є посилання на реальні сайти) чи на місці шукає?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...