Vadimm Опубліковано 13 Червня, 2014 в 16:27 #101 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 16:27 То ми виходить заздримо "бідним" валютчикам...Про мэгобагатих валютчиків - то міф, я думаю.Знайомий з двома. Перший, щоб судити по його достаткам - може дозволити собі відпочити не далі Туреччини - Єгипту. По моїх спостереженнях для цього треба заробляти десь так від 4 к грн в місяць. Другий - був валютчиком в 90х роках, розкрутився з позичених 2000 $, але під тиском обставин припинив діяльність, навіть на машину не назбирав. ХЗ, може то мені 2 таких "слабеньких" попалося.
Zheny@ Опубліковано 13 Червня, 2014 в 16:46 #102 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 16:46 Люди які заздрять - ніколи не будуть мати того, чому заздрять і завжди будть в чорних злиднях! Цю істину я на своїї шкурі відчув. 2 Zheny@ Негарно стерати пости і цуратися свою сестру!1) нікому не заздрю. Абсолютно.2) Свої пости я не стираю - є доказ?? В студію!!! (Між іншим, права стиратити пости я не маю. Як свої так і чужі)3) І про яку мою сестру йде мова, що я її цураюся???
DrWeird Опубліковано 13 Червня, 2014 в 16:47 #103 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 16:47 Ви вважаєте що назва теми і наповнення невідповідають дійсності ? Най буде так, але 7 сторінок дискусії ставить під сумнів Вашу думку .
nickel Опубліковано 13 Червня, 2014 в 17:57 #104 Опубліковано 13 Червня, 2014 в 17:57 Ні. НЕ діяли {Постанова втратила чинність на підставі Постанови Національного банку № 172 від 28.03.2014} 516 діяла і діє досі, 49 дійсно не діяла, хоча в обох немає дозволу видавати достроково розірвані валютні депозити, у нац. валюті, хоча саме на них посилається Pegas, ще й обзивається, коли ми там нічого такого не знаходимо. Хоча такий дозвіл дійсно є, постанова №328 почала діяти з 1 червня і діє до 1 вересня. "уповноважені банки мають право достроково повертати вклади, залучені в іноземній валюті за всіма типами договорів, та достроково погашати ощадні (депозитні) сертифікати, номіновані в іноземній валюті, у національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції."
Portegue Опубліковано 27 Червня, 2014 в 11:34 #105 Опубліковано 27 Червня, 2014 в 11:34 кожен заробляе як може, кожен рано чі пізно платить за те, чім він займаеця (я про нелегальні справи), простий роботяга штрафами, доганами, невидачою премії, на кінець звільненням, в інших конфіскують майно, валютників штрафують і віддають під суд (десь навіть відео було на ВН). Валютник після нападу на нього лежить в лікарні після 8 ударів по голові самовиточеною бітою, і з цілої теми не нашлось людини яка задалаб питання *а як взагалі здоров*я того, на кого нападали* чі всі думають, що просто дали по морді і все? Всіх лише цікавить і обурюе те що хтось несплачуе податки. І правильно писали, якшо в когось вкрадуть гаманець його міліція не знайде, а валютників кришують тому і зловили, не тому що кришують, а через те, що банду гуляла в 4 областях, і міліція знала що вони в луцьку. Такі як вони не крадуть гаманці в перехожих, вони їх вбивають, тому якщо в вас вкрали гаманець, дакуйте богу що живі здорові! І ще одне, так, інфа на подумать, усі четверо бандитів судимі, один з яких сидів за вбивство, відрубав голову чоловіку сокирою. Ну тат я не знаю, один неплатить податків для того щоб зробити свое життя кращим, (і ні в якої бабушкі він пенсію не краде) а їнший вбивае людей і нападае на них зі зброею!
bodia88888 Опубліковано 27 Червня, 2014 в 12:06 #106 Опубліковано 27 Червня, 2014 в 12:06 кожен заробляе як може, кожен рано чі пізно платить за те, чім він займаеця (я про нелегальні справи), простий роботяга штрафами, доганами, невидачою премії, на кінець звільненням, в інших конфіскують майно, валютників штрафують і віддають під суд (десь навіть відео було на ВН). Валютник після нападу на нього лежить в лікарні після 8 ударів по голові самовиточеною бітою, і з цілої теми не нашлось людини яка задалаб питання *а як взагалі здоров*я того, на кого нападали* чі всі думають, що просто дали по морді і все? Всіх лише цікавить і обурюе те що хтось несплачуе податки. І правильно писали, якшо в когось вкрадуть гаманець його міліція не знайде, а валютників кришують тому і зловили, не тому що кришують, а через те, що банду гуляла в 4 областях, і міліція знала що вони в луцьку. Такі як вони не крадуть гаманці в перехожих, вони їх вбивають, тому якщо в вас вкрали гаманець, дакуйте богу що живі здорові! І ще одне, так, інфа на подумать, усі четверо бандитів судимі, один з яких сидів за вбивство, відрубав голову чоловіку сокирою. Ну тат я не знаю, один неплатить податків для того щоб зробити свое життя кращим, (і ні в якої бабушкі він пенсію не краде) а їнший вбивае людей і нападае на них зі зброею!А Ви мухи і котлети не мішайте.чі всі думають, що просто дали по морді і все?А він ЩО, також так думав, коли йшов "працювати валютчиком"? Нехай йшов працював на офіційну роботу - получив би моральних пілюлєй чи догану, як я, наприклад.Всіх лише цікавить і обурюе те що хтось несплачуе податки.Звичайно! податки - це соцвиплати. Які ті податки - це вже інше питання, і не по цій темі. ПС. Вибираєш роботу - враховуй ризики і наслідки!
Portegue Опубліковано 27 Червня, 2014 в 14:24 #107 Опубліковано 27 Червня, 2014 в 14:24 я так і написат, ти получаеш моральних хтось фізичних, мух і котлет не мішаю, де великі гроші там і великий ризик, а на рахунок податків, їх завжиди неплатили, неплатять і будуть платити це вигідно як робітнику, так і роботодавцю і так склалось що в нас більшість вдавиця за копійку, так що можна тількі змеритись з тим що хтось платить податок ( такі як ти) а хтось ні, і ці ХТОСЬ не тількі валютникі якіх в місті штук 10-15 а то й меньше, а і мільйонери яких в луцьку хватае!ПС. поки отримую зарплату в конверті ніяких податків платити не збираюсь, ось коли мені будуть видавати зарплату в повному опсязі а не в конверті, і в дагонку * шось не нравиця шукай іншу роботу* ось тоді і про податки поговоримо, а добре оплачувану роботу не так то просто і найти, замкнуте коло.
Vadimm Опубліковано 27 Червня, 2014 в 14:45 #108 Опубліковано 27 Червня, 2014 в 14:45 А він ЩО, також так думав, коли йшов "працювати валютчиком"? Нехай йшов працював на офіційну роботу - получив би моральних пілюлєй чи догану, як я, наприклад.То ти ще на "Сафроні" не працював, там за оплошность можна і ключом в череп отримати (сам не бачив, але судячи з того як там хазяїн "строїть" підлеглих - краще йти в валютчики).
Ko3bMa Опубліковано 8 Липня, 2014 в 15:58 #109 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 15:58 Нарк, ти ета, Аверс не забудь - ато замнут.
Vadimm Опубліковано 8 Липня, 2014 в 16:08 #110 Опубліковано 8 Липня, 2014 в 16:08 Itzamna, ніхарошеє ета дєла отак с мусарамі сатруднічать бєс профіта, карма такая штука шо патом еті же мусара тібя прімут з децелом, по наводкє таво катораму кадато нєатсипал, іщо і ржать будут с тібя. Лучше забєй єслі птіц нєгордий, етаже толька 20 євра.
IronSun Опубліковано 20 Липня, 2016 в 13:38 #111 Опубліковано 20 Липня, 2016 в 13:38 Не відкриватиму нову тему, бо питання наштовхується ті самі (аж журналісти двічі написали). У Луцьку двоє чоловіків побили та обікрали валютника Розслідування розбійного нападу на лучанина перебуває на контролі в керівництва прокуратури області. Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво розслідуванням розбійного нападу, внаслідок якого лучанину завдано збитків на понад 800 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба прокуратури області. Учора о 21.00 у місті Луцьку на вулиці Метельницького двоє невідомих осіб здійснили розбійний напад на громадянина і, завдавши йому ударів биткою, відкрито заволоділи його рюкзаком, в якому знаходилось близько 30 000 доларів США, та мобільним телефоном. Після того зловмисники зникли в невідомому напрямку на автомобілі "Шкода".На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та перший заступник прокурора області, за керівництва якого було забезпечено належне проведення першочергових слідчих дій та заходів задля встановлення можливих свідків події й осіб, причетних до скоєння нападу. Відомості про вчинення розбою, унаслідок якого завдано матеріальних збитків в особливо великих розмірах (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України) внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.Хід розслідування перебуває на контролі в керівництва прокуратури області. http://www.volynpost.com/news/72267-u-lucku-dvoie-cholovikiv-pobyly-ta-obikraly-valyutnyka
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.