Перейти до змісту

Порошенко. Тут обговорюємо все що стосується 5-го президента.

phantom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 09.06.2017 в 05:51, halcogen сказав:

Та нормально йдуть реформи. Скоро підтягнеться пенсійна та медична реформа. Можна подумати ваша Юля чи Ляшко більше б зробили..

Показати  

Гарний комплімент пороху, нічого не скажеш. Ставите його в один ряд з юлькою і ляшком :)

Опубліковано
  В 09.06.2017 в 09:04, halcogen сказав:

Порошенку альтернативи не має

Показати  

Все - крапка! Обираємо на пожиттєвий термін, а після виборів будемо хаяти через кожну хвилину! :)

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
  В 09.06.2017 в 09:21, Cherman сказав:

Щось це мені нагадує:

Показати  

А давай поміркуєм, кого треба було (тоді) обирати:

Порох

Шляшко

Йуля

Рабіновічь

Опубліковано
  В 09.06.2017 в 09:04, halcogen сказав:

Кручу, верчу як хочу. Наразі Порошенку альтернативи не має, інші і того не зробили б.

Показати  

так говорять про путіна в  росії... а так порох - це уособлення любих друзів, чоловік і з старої системи.

Опубліковано
  В 09.06.2017 в 09:39, Dim@ сказав:

Але не виправдав сподівань.

Показати  

Чиїх? І які були сподівання?

Мої - виправдав.

Єслі шо - в нас парламентсько-президентська держава. І більшість з отих 450 ублюдків такі да - не виправдали.

Тіко не нада мені трусить про БПП в Раді і іншу маячню.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
  В 09.06.2017 в 09:32, difoto сказав:

А давай поміркуєм, кого треба було (тоді) обирати:

Порох

Шляшко

Йуля

Рабіновічь

Показати  

ти забув, ще були

Гриценко

Тігібко

Добкін

Тягнибік

Ярош

Симоненко

та інші

навіть ніштяк-шкіряк ака зорян

http://www.cvk.gov.ua/vp2014/wp300pt001f01=702.html

• +1 4
Опубліковано

Юра без освіти дає фору багатьом юристам прохфесіоналам. Але як його призначали (зміни в закон під конкретну людину) як мінімум неправильно

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
  В 09.06.2017 в 12:23, halcogen сказав:

Це все загальні фрази. А на рахунок генпрокурора - чим вам Юра невгодив? Лицем не вийшов? Все інше має економічне підгрунтя - долар, ціна газу і т.п.

Показати  

В 09.06.2017 в 12:04, Dim@ сказав:

З того, що я найбільше очікував - це боротьба з корупцією в усіх сферах життя. Щоб боялися навіть думати про хабарі. Розслідування злочинів попередників, якщо вони вже так дійсно крали мілліардами. Не просто звільнення з посад керівників корумпованих відомств, а реальні тюремні строки.

Показати  

Ніфіга собі загальні фрази. Цього чекала вся країна. Кого посадили?

• +1 3
Опубліковано
  В 09.06.2017 в 15:28, difoto сказав:

@Dim@ скільки тобі років? 

Якщо до 30ти - пояснювати нічого не буду.

Показати  

Ді,

йому 17 днів і 10 годин

"новодєл" як то кажуть :)

Опубліковано

Діма (шо Діфото), ну то поясни мені, мені 42. Відкрий таємницю своїх сподівань, які тобі задовольнив Порох...

В країні дві найбільші проблеми - війна і зубожіння народу. Вірніше три - ще корупція (але то зачовгана тема, бо вона непереможна в Україні). То Що з цими проблемами навирішував Гарант? На війні щодня ранять і вбивають українців, знищують хати в селах українських, а що робить він, як гарант прав і свобод, той, котрий присягав СЛУЖИТИ народу України??? Катається на Волинь перерізати стрічку на якомусь приватному підприємстві?! Торгує своєю ряхою по телевізору, оголошуючи початок "війни" водія на "бляхах"?! 

Безвіз він зробив?! - а хто його про це просив? Звичайному українцю той безвіз на надцятому місці!

Гривню обвалили в три рази, ціни на комунальні взвинтили в небо - таких нахабних кидків власного народу навіть "данєцкіє" собі не дозволяли. Та це навіть не кидки, це "опускання" власного народу. І причини того обвалу гривні ніхто навіть не утруждав себе пояснювати. Легше всього було наповнити бюджет обваливши гривню, і для цього не треба бути навіть економістом. А Порох же не Ляшко чи Гриценко, Порох досвідчений економіст і успішний бізнесмен, то як він виявився "нє прі дєлах", коли валюта його країни летіла в прірву?  

А з війною - шо зараз робить він для того, щоб зупинити знищення власного народу і власної країни? Хоч би повстидався либитися по телевізору, регулярно виспівуючи дифірамби своєму великому "пакращенню" - "безвізу".

Ну то чим тебе задовільнив Порох, поясни, будь-ласка, мені незрячому.

• +1 5
  • -1 1
Опубліковано

Ще додам. Хоч кого-небудь з тих ригівських рож посадили? Хоч когось з тодішнього керівництва МВС, СБУ посадили? А в чому проблема? Ну да, суди погані, судді винні. А щоб це змінити треба що?! - ну да, оту міфічну "політичну волю"... Ми добре всі знаємо, від чиєї волі це все залежить. Саакашвілі волю мав? - пересадив всіх (і з Рашою теж воював), Яник захтів - посадив і Юву і навіть Юлю, хоч вся Європа обурювалась... А наш Хєрант шо? Робить вигляд, що це його не стосується

• +1 6
Опубліковано
  В 10.06.2017 в 07:57, jack74 сказав:

Ще додам. Хоч кого-небудь з тих ригівських рож посадили? Хоч когось з тодішнього керівництва МВС, СБУ посадили? А в чому проблема? Ну да, суди погані, судді винні. А щоб це змінити треба що?! - ну да, оту міфічну "політичну волю"... Ми добре всі знаємо, від чиєї волі це все залежить. Саакашвілі волю мав? - пересадив всіх (і з Рашою теж воював), Яник захтів - посадив і Юву і навіть Юлю, хоч вся Європа обурювалась, а наш Хєрант шо? Робить вигляд, що це його не стосується

Показати  

Всі хочуть щоб було по закону, але всі кричать роби все не по закону. вже пора визначитись як має бути.

в янека була не воля, а влада він суддів куди хотів туди переводив і звільняв мав повний вплив на суддів. але ж в 2014р. це все змінилось.

гастарбайтера міхо взагалі сюди немає чого приплітаи. вже наслухані як він і його люди віджимом займались. він воював? 5 днів а потім з сєпарами підписав план мордора. він нічого не придумував а підписав те що йому підсунули саркозі і мєдвєдєв і фактично визнав сєпарів. за 5 днів.

хулє навіть йог опартія зараз фактично визнала що він позоріще.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

1. Реформа судової системи - не зроблено нічого.

2. Поліція реформа провалена, багато нових поліцейських вже втікають.

3. Прокуратура - не зроблено нічого.

Опубліковано
  В 10.06.2017 в 08:07, sergkots сказав:

1. Реформа судової системи - не зроблено нічого.

2. Поліція реформа провалена, багато нових поліцейських вже втікають.

3. Прокуратура - не зроблено нічого.

Показати  

2 - (з особистої цікавості, аполітично) приклади будуть? Чи аби ппдти?

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
  В 10.06.2017 в 07:38, jack74 сказав:

Безвіз він зробив?! - а хто його про це просив? Звичайному українцю той безвіз на надцятому місці!

Показати  

Ти йди глянь, шо в міграційній службі зараз робиться. Дитина їде в Польщу на туристичний зліт, так не можна паспорта зробити, черги з 5-ти ранку займають...

оголошуючи початок "війни" водія на "бляхах"

Показати  

Це я бачу для тебе дуже хвороблива тема, особисто тобі поРОШЕНко в борщ насрав...

Гривню обвалили в три рази

Показати  

А ти історію добре вчив? При всякій революції знеціються національна валюта... а в нас вроді революція гідності пройшла, нє?

В 10.06.2017 в 07:57, jack74 сказав:

А щоб це змінити треба що?! - ну да, оту міфічну "політичну волю"

Показати  

нагадаю, що в нас парламенсько-президенська республіка...

то політична воля має бути в парламенту в першу чергу, а як же ж вони себе будуть карати?

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
  В 10.06.2017 в 08:16, fedot сказав:

2 - (з особистої цікавості, аполітично) приклади будуть? Чи аби ппдти?

Показати  

https://board.lutsk.ua/topic/167465-reformi-mvs-militsiya-politsiya-dai-davaydasvidanya/?page=36#comment-1053649232

читай.

Опубліковано
  В 10.06.2017 в 08:52, Basil сказав:

то політична воля має бути в парламенту в першу чергу, а як же ж вони себе будуть карати?

Показати  

Переконаний, що якби він у 2014 році закликав народ надавити на парламентарів для реформ, люди його б підтримали. 

Опубліковано
  В 10.06.2017 в 08:05, halcogen сказав:

На сьогоднішній день видали 4 млн біометричних. Значить комусь бевіз точно нада.

Показати  

Я біометричний зробив ще рік тому, і тоді теж черги були, тому це абсолютно не є показником "потрібності" саме "безвізу". Крім того,  я не казав, що він не потрібен нікому, я казав що це абсолютно не першочергова проблема українців.

В 10.06.2017 в 08:07, la20 сказав:

Всі хочуть щоб було по закону, але всі кричать роби все не по закону. вже пора визначитись як має бути.

в янека була не воля, а влада він суддів куди хотів туди переводив і звільняв мав повний вплив на суддів. але ж в 2014р. це все змінилось.

гастарбайтера міхо взагалі сюди немає чого приплітаи. вже наслухані як він і його люди віджимом займались. він воював? 5 днів а потім з сєпарами підписав план мордора. він нічого не придумував а підписав те що йому підсунули саркозі і мєдвєдєв і фактично визнав сєпарів. за 5 днів.

Показати  

про "всі кричать" - ніхто не кричить "роби не по закону", всі кричать "РОБИ! ХОЧ ЩОСЬ ЗРОБИ!", бо з 2014-го таке враження, що судді в нас існують лише для відпускань.

А про Саакашвілі - я б міг, звичайно, повестись на твій тролінг, почати випитувати "давай факти віджиму його людьми", але давай не будемо сперечатись чужими "фактами". Тут все просто - коли прийшов Саакашвілі Грузія змінилась? Цього ти заперечувати не будеш? І змінилась в кращу сторону. От і вся мова (та й тема ця не про Саакашвілі)

Так чому в нас вже приходить другий "наш", а нічого не змінюється? Вірніше, не приходить, а народ його "приводить", а він потім той народ ...

Ти йди глянь, шо в міграційній службі зараз робиться. Дитина їде в Польщу на туристичний зліт, так не можна паспорта зробити, черги з 5-ти ранку займають...

Показати  

читай мою відповідь halcogen-у вище

Це я бачу для тебе дуже хвороблива тема, особисто тобі поРОШЕНко в борщ насрав...

Показати  

а яка тобі різниця, яка ця тема для мене? Не я по телевізору корчу з себе самого главного прєдвадітєля в барьбє с тьомнимі сілами "бляховодов". І не персонально для мене він виступав. Я це просто навів  для прикладу, що  в країні на даний момент є справжній фронт, де ведеться справжня війна, війна  з загарбником, котрий вже відгриз величезний шмат України, а цей "воїн" махає булавою перед власним народом.

А ти історію добре вчив? При всякій революції знеціються національна валюта... а в нас вроді революція гідності пройшла, нє?

Показати  

історик, в нас багато "революцій" пройшло, а ця - абсолютно не та, яка б так обвалювала гривню. Вчи краще економіку.

то політична воля має бути в парламенту в першу чергу...

Показати  

точно? :) точно парламентсько-президентська? Ти в це  віриш? Мож тобі нагадати, як "парламент" голову НБУ "обрав"? А чи генпрокурора теж твій парламент "обирав"?

В нас парламент, як і ті судді...

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
  В 10.06.2017 в 08:07, la20 сказав:

Показати  

але твій патрон і лох, таке чмо в Україну запросив, позачергово громадянство дав й очільником Одесської області назначив. Як там в народі кажуть ? Скажи, хто твій друг і я скажу, хто ти ?Чи - з кім поведешся, від того й наберешся ? Але ж нє, то мабуть патрон не знав, то йому потім на правду сонцеликий ла20 очі відкрив. 

• +1 5
Опубліковано

нагадаю, що в нас парламенсько-президенська республіка..

Показати  

це ДО Луценка можна було б таку відмазку ліпити, а після нагибу всього парламенту задля однієї людини на посаді - ога ога, вірим вірим

• +1 9
Опубліковано
  В 10.06.2017 в 09:48, jack74 сказав:

що це абсолютно не першочергова проблема українців.

Показати  

Точно!

От ті, що так ці довгі криваві роки не могли дочекатися безвізу (ща штрафа Укроп мені вліпить) і заживуть, як європейці. І президента, який виконав обіцянку, знову візьмуть на руки і понесуть на 2-й термін. Світи сонце! Бнять.

• +1 2
Опубліковано
  В 10.06.2017 в 15:07, MANJAK11 сказав:

але твій патрон і лох, таке чмо в Україну запросив, позачергово громадянство дав й очільником Одесської області назначив. Як там в народі кажуть ? Скажи, хто твій друг і я скажу, хто ти ?Чи - з кім поведешся, від того й наберешся ? Але ж нє, то мабуть патрон не знав, то йому потім на правду сонцеликий ла20 очі відкрив. 

Показати  

Він мені такий самий патрон як і тобі. але судячи з того як  написано Одеська область.....

• -1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...