Перейти до змісту

Фітоняшки. Хто вони?

VilanS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

MrVes штангу на дельти так і беруть. хоча це справа вподобаннь

жіночки в зал часто приходять себе показати і поспілкуватись) і не тільки жіночки)

• Відповідей 105
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ендокринна система людини всі спокуси на собі тримає))) а от город полоти то не штангу дьоргати))))))))))))))))))))))

Опубліковано
нахолєри дівчині на животику кубічний рельєф?

Я не запитую про товстих, не пересмикуйте. Я запитую про "кубики" на пресі в дівчини.

Опубліковано

Розвинені м'язи пресу тримають живіт, бо з часом він виростає і опускається навіть у худих дівчат (тим більше після родів) щоб не було такої штуки як skinny-fat. Звичайно можна їх мати і без кубиків, але якщо все рівно сушитись, а тим більше коли самі собою з'являються то чому ні.

Опубліковано
Ну чо, така кобіта пригодиться в господарстві: підняти щось, перетягнути, орати нею можна в кінці-кінців,

Якраз-таки ТАКА кобіта довго робити ніц не зможе.

Розвинені м'язи пресу тримають живіт, бо з часом він виростає і опускається навіть у худих дівчат (тим більше після родів) щоб не було такої штуки як skinny-fat. Звичайно можна їх мати і без кубиків, але якщо все рівно сушитись, а тим більше коли самі собою з'являються то чому ні.

Звичайні м'язи пресу тримають живіт, а розвинені відкривають нові можливості, такі як три підходи по 50 раз турецького пресу з 30кг навантаження. Вельми функціонально, правда?

Живіть росте не від відсутності накачаного пресу, а від банального обжирання - раз, малорухомого способу життя - два, та, не настільки важливого фактору, як конституції тілобудови - три. Подивіться на паверліфтерів - пузяка огого, і ніякий прес не рятує.

Самі собою "кубики" не з'являються, якщо просто слідкуєш за собою, а не тягаєш залізо тричі на тиждень. Саме собою в організмі ніц не робиться, навіть гуляння туда-суда жиру залежить від вищезгаданого. І вірите, не зустрічав жодної людини, яка б не ходила в зал і спеціально влаштовувала собі "сушку" по всім правилам.

Опубліковано

Хлопці, ну що ж ви! - буде від Вас гопоту відганяти + будуть всі знати - чуть шо, жінку покличе.....

Опубліковано
Хлопці, ну що ж ви! - буде від Вас гопоту відганяти + будуть всі знати - чуть шо, жінку покличе.....

В вас, бачу, досвід вже є в таких питаннях ^_^

Муаммар-Каддафи1.jpg

Опубліковано

це не смішно) знаю реальну таку ситуацію. коли пара йшла з святкування хелоуіну.. на виході з закладу пристали гопарі...хлопець весь в бинтах був(мумія) і в бійці не міг особо махатись.. так дружина розкидала 3х гопарів!

ось що означає мати дружину яка займалась тейквондо)

Опубліковано

Відразу видно, в кого города нема. :) Бульбу садити, то дійсно не штангу дьоргати.

дивні умовиводи у Вас. ще й знаєте у кого города нема, а кого є. в мене город є, тому ви чьот помилились малость!

aifPVt9qxW4.jpg

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

Девушка однозначно должна быть ухоженной. Так как развелось много людей, которые не хотят за собой никак ухаживать. Поэтому я лично уважаю тех, кто занимается спортом, следить за собой.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ээээммм, вроде фито, но не няшка. На девчачьем форуме наткнулась...так впечатлило, что не смогла сюда не выложить...

(18+)

Ice-T с женой Коко вчера во время отдыха на Барбадосе.

3032967_600.jpg

3032803_600.jpg3030193_600.jpg3030407_600.jpg3030747_600.jpg3031571_600.jpg3032315_600.jpg3034822_600.jpg3036069_600.jpg

Опубліковано

Словом фіто (від грецького словав φυτον) прийнято називати щось, що має відношення до рослин: фітотерапія, фітопланктон, фіточай.

Ergo, фітоняшка виглядатиме десь так:

1263976726_016_23665_marihuana24.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...