Перейти до змісту

Замена резины на зиму

B|gMF

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

читай виниматилна: ехали по пустой улице 8 марта. там быстрее ехать и нельзя. летом ямы, зимой лед.

а как тормозить - я могу и не знать, а тот человек знает точно ;)

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а как тормозить - я могу и не знать, а тот человек знает точно ;)
ну так це міняє ситуацію, бо якщо так як ти написав (педаль до упора) то він цього не знає і толку з таких "тестів" ноль, а якщо він гальмував правильно, значить справді погана резина
Опубліковано

педаль надо нажимать как раз таки плавно, тем более если авто с АБС!

А резко импульсами - при экстренном торможении с маневрированием.

Опубліковано
немножечко заботы и тепла...
а от з теплом в УАЗі напевно якраз і проблеми :)

Это же АРМЕЙСКАЯ машина... а как и везде солдат особо не баловали :) Да согласен... передним пассажирам в машине жарко... но задним ;) А на кой задним тепло :)ГЕНЕРАЛ всегда сидит спереди :)

Опубліковано
педаль надо нажимать как раз таки плавно, тем более если авто с АБС!

А резко импульсами - при экстренном торможении с маневрированием.

я говорю про машину без АБС. І якраз про екстренне гальмування, інакше взагалі не бачу сенсу "педаль в підлогу". А плавно -- це коли затяжне не екстренне гальмування без блокування коліс.

Опубліковано

плавное нажимание - это эмуляция АБС ;)

я писаль про педаль "до пола" как про конечный результат, а не резкое движение :)

машина была Audi 80 без АБС

Опубліковано

Поставил себе Gislaved Nord Frost 3. Резиной доволен, уже 3-й сезон на ней ездить буду. Занесло на ней меня всего 1 раз - при въезде в Ровно, по ул.Соборной, на спуске - был гололед. Менял на "Шинасервис" ул. не помню, как от Променя на Вышков ехать - 84 грн, работает 4 чел., все очень оперативно.

На счет торможения - зимой педаль до пола - томозить будеш долго.... А еще если не все колеса одинаково тормозят ( вот например как у меня - самым первым в "штопор" входит правое заднее ) - гарантированный занос.

Опубліковано
Хотел найти на шротах диски R14 фордовские, да где там.... Нигде нету, мож кто то посоветует где найти можно.

Липины, Пиддубцы, Старый город - был там.

Э на 5 дирочок..... ;) тыпа выд скорпа... навыть з резиною зимннЬою....

свистите если че....

кста э і залізо на 4 дирки фордовське, але 13`

Опубліковано

ВНИМАНИЕ ! Народ, забыл добавить: смотрите на то, как вам на устновили резину на колеса, а именно, в нужную ли сторону смотрит рисунок, так как уже неоднократно замечал, что в спешке ставят резину "задом на перед". Для тех кто не знает английский: в основном на колесах есть стрелка с надписью "rotation", указывающая направление вращения резины, проверьте,в нужну. ли сторону она у вас показывает. Будьте внимательны! ;-)

Опубліковано
Хотел найти на шротах диски R14 фордовские, да где там.... Нигде нету, мож кто то посоветует где найти можно.

Липины, Пиддубцы, Старый город - был там.

Э на 5 дирочок..... :blush: тыпа выд скорпа... навыть з резиною зимннЬою....

свистите если че....

кста э і залізо на 4 дирки фордовське, але 13`

Дзенкую, але в мене не 5, а 4 болта. В принципі вже не тре.. бо поставив гуму на ті ж самі диски.

А от на літо було б добре найти щось з титанів фордовських оригінальних на 15.

Але то ще не скоро ))

Опубліковано
Я міняла резину ще позапрошлоі суботи зранку. На 40кварталі там за заправкою ОККО, чуть дальше (напротів ще церковна школа, чи то дім молитви ) Черга трошки була, але я приіхала зранку було 2 машини , я заняла чергу ,і поіхала по шини. Ціна питання 92 грн здаеться .

"Арфаграфия... эта как канг-фу. Настаящщие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!" — я в захваті!

Навчи так розмовляти, як ти...

• 11 місяців потому...
Опубліковано
Коли вже зимову резину надівати ;)

ну як завжди в нас - як машину зранку відчищаєш від снігу так зразу і думаєш що пора би вже на зимову гуму перейти :)

Опубліковано
Коли вже зимову резину надівати ;)

если не жалко, то можно хоть сейчас. а так, когда градусник начнёт опускаться ниже нуля, то нормально будет.

Опубліковано

через пару днів вже приморозки з мокрим снігом обіцяють. Тому якщо зараз тільки по місту їздити то можно вже перезувати авто. Зимова гума добре переносить температуру до +10 град. Я напевно в неділю перезуватись буду, добре що на це мені не виходячи з гаражу хвилин 30-40 тре.

Опубліковано

Хм..."зад" в мене вже перезутий - він і в грязючці більше допомагає, і на траві....А от на передню пару чекаю гуму - мають привезти щось толкове)) Зразу ж по тому і "перезувачка")))

Опубліковано

я чого підняла цю тему, при покупці гуми дали талончик на безкоштовний шиномонтаж, а він тільки на місяц, виписаний 8.10. От і думаю, ще трошки почекати чи вже перезуватись. А шиномонтаж зараз трошки дороге задоволення . :)

Опубліковано

Гуму радять перезувати коли температура на вечір опускається до 5 градусів за цельсієм.

У кого новіші авто то центральна консоль або табло бортового показує сніжинку біля темпиратури.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Здається мені, що вже пора. Завтра поїду перезуватись, бо не хочеться зустріти перший сніг на трасі.

Опубліковано

Теж постав вибір. Раніше ніколи не доводилося цим цікавитися - а зараз мусово.

Вибираю між Goodyear Ultra Grip Extreme 205/60 R16 92T і Nokian WR G2 205/60 R16 92H

На одній є шипи, на іншій - немає.

Чи доцільно для 75% їзди по Луцьку, і 25% їзди по області брати шиповану гуму?

Що таке "индекс скорости", і який що означає?

Чув про таку гуму, як Нокіан Хаккапелліта, але на мій типорозмір знайти не можу. Це щось кльове?

Ось ця дуже зацікавила: Nokian Hakkapeliitta R SUV. Типорозмірі мої, але пише, що то для джипів і паркетників... а в мене - легкова машина.

Опубліковано
Чи доцільно для 75% їзди по Луцьку, і 25% їзди по області брати шиповану гуму?

Що таке "индекс скорости", і який що означає?

Индекс скорости - это та скорость на которую расчитана резина.

На наш климат брать шипованую ИМХО нецелесообразно.

ЗЫ Я уже сегодня переобулся ;) Полчаса в гараже и я на Gislaved Eurofrost 3. Отъездил на ней прошлую зиму - впечатления только позитивные;)

ЗЫЫ И обошлась она мне 850 гр\комплект :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...