Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, ForZa сказано:

Знову мамі Коболєва пощастило

Ну от дбає чувак за батьків - так вихований.  Заздри мовчки.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, ForZa сказал:

Знову мамі Коболєва пощастило :)

Ну,мабуть теж "должен толька радітєлям".))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, zaHARE сказал:

От бездєльнікі:
"НАФТОГАЗ" ВИГРАВ СУД В ГААЗІ ЩОДО ЗАХОПЛЕНИХ РОСІЄЮ АКТИВІВ В КРИМУ.

Росія відмовилась визнати рішення арбітражу. Треба Коболєву поспішити з премією для мами.

https://tsn.ua/ukrayina/rosiyskiy-min-yust-vidmovivsya-viznati-rishennya-arbitrazhu-za-pozovom-naftogazu-1305852.html?utm_source=page&utm_medium=lastnews

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 01.03.2019 в 22:31, jurgen007 сказал:

Росія відмовилась визнати рішення арбітражу. Треба Коболєву поспішити з премією для мами.

https://tsn.ua/ukrayina/rosiyskiy-min-yust-vidmovivsya-viznati-rishennya-arbitrazhu-za-pozovom-naftogazu-1305852.html?utm_source=page&utm_medium=lastnews

те шо москва відмовилась не має ніякогозначення. Зараз починається процедура по виконанню рішення арбітражу,тобто арешт і продаж московських активів за кордоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, zaHARE сказано:

те шо москва відмовилась не має ніякогозначення. Зараз починається процедура по виконанню рішення арбітражу,тобто арешт і продаж московських активів за кордоном.

Так перед цим теж виграли і теж мали щось арештовувати і продавати. Щось реалізували, прийшли гроші в Україну? Вистачить майна в москалів за кордоном? Бо ж приватне майно в цей список не попадає

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 минут назад, sergkots сказал:

Так перед цим теж виграли і теж мали щось арештовувати і продавати. Щось реалізували, прийшли гроші в Україну? Вистачить майна в москалів за кордоном? Бо ж приватне майно в цей список не попадає

Ти не уважний,я писав,що продали вже перше арештоване майно Газпрому. І будуть забирати і продавати й надалі. Тому  *уйло й запустив план "барбароса". Бо щемлять москву по усіх фронтах,саме через Україну. А тут ше й Ілон Маск ножа в спину встромив)))).

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 хвилин тому, zaHARE сказано:

Ти не уважний,я писав,що продали вже перше арештоване майно Газпрому.

Це?

https://www.epravda.com.ua/news/2019/02/19/645420/

UPD

А гугл більше нічого й не видає по цій темі :(

Але ж це майно в Україні. За кордоном що продали?

Змінено користувачем sergkots
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, sergkots сказал:

Це?

https://www.epravda.com.ua/news/2019/02/19/645420/

UPD

А гугл більше нічого й не видає по цій темі :(

Але ж це майно в Україні. За кордоном що продали?

Ти такий бистрий. А шо,Голандія вже отримала компенсацію за збитий русньою пасажирський літак? Нє? Дивно? Мабуть тільки Коболєв тормоз.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, zaHARE сказал:

Ти такий бистрий. А шо,Голандія вже отримала компенсацію за збитий русньою пасажирський літак? Нє? Дивно? Мабуть тільки Коболєв тормоз.

Це не Коболєв тормоз

Це русня срала на всі суди і їх рішення

І шось мені здається, шо ця компенсація ніколи в повному обсязі не оплатиться

• Дякую! 2
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, zaHARE сказал:

Якраз КОБОЛЬ/ев/ не тормоз - премію по першому суду вже давно з українських платників податків отримав  і в американську сусеку поклав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 3/4/2019 at 11:45 AM, WebTraveller said:

І шось мені здається, шо ця компенсація ніколи в повному обсязі не оплатиться

Каддафі також думав, що платити не прийдеться. Лівійці, напевне, теж на те надіялись.

А в реальності ти завжди отримуєш те, що просиш, а не те, що ти хочеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, nickel сказано:

Монополії + відкати чиновникам + нестабільна гривня + дорогі кредити. 

Короче всюди де держава регулює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, nickel сказал:

Ну почнемо з того, що то все маніпуляція. Немає жодного фото реальних неакційних цін з магазинів. І в нас розброс цін на один і то й же товар може бути ледь не вдвічі.

Але навіть якщо це і так, то повинне бути не в цій темі, бо при цій владі ціни на продукти в перерахунку на валюту знизилися.

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, nickel сказал:

Ну почнемо з того, що то все маніпуляція. Немає жодного фото реальних неакційних цін з магазинів. І в нас розброс цін на один і то й же товар може бути ледь не вдвічі.

Але навіть якщо це і так, то повинне бути не в цій темі, бо при цій владі ціни на продукти в перерахунку на валюту знизилися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, volks сказано:
20 годин тому, nickel сказано:

Ну почнемо з того, що то все маніпуляція. Немає жодного фото реальних неакційних цін з магазинів.

Ти теж фото цін не надав.

І в нас розброс цін на один і то й же товар може бути ледь не вдвічі.

Різні формати магазинів, базарів - відповідно різні ціни.

Розкажи це виробникам і продавцям які закладають ризики від нестабільності гривні в ціну. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, sergkots сказал:

Ти теж фото цін не надав.

Ну, вибачте, я в Польщі не буваю. Скиньте фото польських цін. А я вам нафоткаю українські на ті ж самі продукти.

10 минут назад, sergkots сказал:

Різні формати магазинів, базарів - відповідно різні ціни.

Відповідно і порівнювати потрібно ціни однакових форматів там і тут.

11 минут назад, sergkots сказал:

Розкажи це виробникам і продавцям які закладають ризики від нестабільності гривні в ціну. 

А що тут розказувати. В 2013 Кока Кола була 10 грн, кефір 5 грн. Моршинська на заправці 7 грн. Це з того, що пам'ятаю. Хто пам'ятає більше - можемо і по інших товарах порівняти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, volks сказано:

Ну, вибачте, я в Польщі не буваю. Скиньте фото польських цін. А я вам нафоткаю українські на ті ж самі продукти.

А що тут розказувати. В 2013 Кока Кола була 10 грн, кефір 5 грн. Моршинська на заправці 7 грн. Це з того, що пам'ятаю. Хто пам'ятає більше - можемо і по інших товарах порівняти.

Зараз кола 12-12.5 грн.кефір 7-10 грн.вот мясо,філе курки було 35 грн зараз 100 гривень.хліб тостерний був 8 грн зараз 16 грн.Сир плавлений був 5 грн зараз від 10 гривень.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, volks сказал:

Саме тому і розмістив у цій темі. Пакращення в лапках тебе ні на яку думку не наштовхує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, nickel сказал:

Саме тому і розмістив у цій темі. Пакращення в лапках тебе ні на яку думку не наштовхує?

Так тут пакращення не в лапках., бо ж ціни знизились порівняно з Європою.

26 минут назад, petro22 сказал:

Зараз кола 12-12.5

Мав на увазі 2л.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, volks сказал:

Так тут пакращення не в лапках., бо ж ціни знизились порівняно з Європою.

Я прочитав НЕ знизилися. Проїхали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, volks сказал:

В іншої людини інша думка. Хтось визнає хтось стверджує, що маніпуляція. Зроби своє порівняння, тоді або доведеш, що маніпуляція або сам переконаєшся що ні..

Ми ніколи не порівнювали ціни в Україні та Чехії зі Словаччиною. Завжди брали лише Польщу, Угорщину, Румунію, Францію та країни Балтики. Тому дякую журналістам Вголос, що взяли ці дві країни. Але висновки невтішні. По більшості продуктів, від тих, що ми називаємо соціальні, і до святкових, маємо в себе ціни вищи за Європу. Іноді різниця просто шокує. Може ми Європу вже побудували та не помітили? Марафон порівняння триває…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, volks сказал:

В іншої людини інша думка. Хтось визнає, хтось стверджує, що маніпуляція. Зроби своє порівняння, тоді або доведеш, що маніпуляція або сам переконаєшся що ні..

Ми ніколи не порівнювали ціни в Україні та Чехії зі Словаччиною. Завжди брали лише Польщу, Угорщину, Румунію, Францію та країни Балтики. Тому дякую журналістам Вголос, що взяли ці дві країни. Але висновки невтішні. По більшості продуктів, від тих, що ми називаємо соціальні, і до святкових, маємо в себе ціни вищи за Європу. Іноді різниця просто шокує. Може ми Європу вже побудували та не помітили? Марафон порівняння триває…

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, volks сказано:

2013 рік постачав зелену цибулю по 20 грн/кг оптом. На свята дорожче було. Зараз оптова ціна 100 грн/кг. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@volks я був у Польщі та Угорщині. Щось дорожче, щось дешевше. Але в основному все дешевше. Це було на кінець минулого року. Зараз не знаю.

Комуналка, там де я був, також дешевше ніж в нас, в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...