Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хлопці, ви воюєте з багатством, а треба воювати з бідністю. В більшості випадків це не бізнес а самозяйнятість. Такі речі взагалі не оподатковуються, а вам здається що замало платять). Якщо жебрак жебраку будуть гривню передавати, то багатшими вони не стануть. Ми штучно зажата країна, зажата в плані економічного розвитку. Це вже відкрито видно, верхи вже цього не скривають. Весь розвиток блокується і тільки ростання пресингу має розуміння. Говорити в таких умовах про сплату податків маразм. Бо жоден податок не перекриє створеного колапсу.

• +1 3
Опубліковано

...

3) А кажу лише до теми. Що, якби податки були насправді підйомними, тоді і тих тіньових схем не було б.

...

А нам зараз їх пропонують зменшити?  ;)

Опубліковано

...

Розповім власний випадок який показує усю картину в нашій державі: водій і главбух приблизно одночасно порушують правила, один Дорожнього Руху, другий Податкового Кодексу. Держструктура. Штраф приблизно однаковий, 500 грн. Водій платить з власного карману, за главбуха платить організація. Зп водія та главбуха різняться в рази на користь останнього.

Висновок: я начальник - ти дурак.

...

Ситуація може і реальна але практично одинична. Ти водій -?, а я можу представляти другу сторону - так що можемо поспорити :), особливо про штрафи )))

Опубліковано

Женя, тобі сказати, скільки моя дружина платить в пенсійний фонд? ЗА ТВОЇХ,БЛ*ДЬ БАТЬКІВ! Як сказав би Лєкс - не п*зди х*йні при пацанах, не будь дебілом.

• +1 3
  • -1 7
Опубліковано

...

Розповім власний випадок який показує усю картину в нашій державі: водій і главбух приблизно одночасно порушують правила, один Дорожнього Руху, другий Податкового Кодексу. Держструктура. Штраф приблизно однаковий, 500 грн. Водій платить з власного карману, за главбуха платить організація. Зп водія та главбуха різняться в рази на користь останнього.

Висновок: я начальник - ти дурак.

...

Ситуація може і реальна але практично одинична. Ти водій -?, а я можу представляти другу сторону - так що можемо поспорити :), особливо про штрафи )))

Про що спорити? Про конкретну ситуацію чи про те що порушники всі повинні платити штрафи з власного карману, а не з державних коштів?

Опубліковано

Нехай наведуть лад на митниці спершу, зникнуть "коридори" - зникнуть тіньові схеми. Не буде сенсу (не буде звідки) торгувати "сірим" товаром". Вони акуєють як зросте в сотні!!! разів наповнення бюджету. А то пенсії вже відібрали, пора і за наступний прошарок взятися - за підприємців. Суки!!!!!!!!!!

• +1 3
Опубліковано

Нехай наведуть лад на митниці спершу, зникнуть "коридори" - зникнуть тіньові схеми. Не буде сенсу (не буде звідки) торгувати "сірим" товаром".

тоді "спіртовози" і "гонщіки" будуть не задоволені

Опубліковано

тоді "спіртовози" і "гонщіки" будуть не задоволені

"Спіртовози" ("папіросніки") - це якраз експортно-орієнтована галузь. Вони заводять в Україну валюту, якої так не вистачає :) .

"Гонщікі" ж фактично заробляють лише на послузі з доставки авто з Європи до нас. Митну очистку (платежі в бюджет) здійснюють брокерські фірми.

Причому тут ці дві категорії "підприємців"?

Наскількі я зрозумів - мова йшла про тих, хто завозить продукцію контейнерними партіями по "сірим" схемам.

Опубліковано (змінено)

Шановні народні депутати остиньте.... нерви і здоров"я собі побережіть....

від таких суперечок гарячих тут на форумі між вами точно нічого хорошого не буде...

Змінено користувачем Pavelix
Опубліковано

Чи є бодай один ідол, колись поставлений вами на п'єдестал, якого ви в найскоршому часі не скинули звідти?

Пам'ятаєте, як ви мерзли за Ющенка на першому майдані? Хто з вас не плюнув у нього через три роки?

Юля, Луценко - де їхній рейтинг? Ще нещодавно Яценюк, якого нині ви цькуєте, здавався молодим економістом-реформатором. А як він подобався вашим мамам!

А як ви забезпечили електоральний успіх Тягнибоку, пригадуєте? Це було три чи чотири роки тому. Більше не хочете за нього голосувати?

Порошенко. Ви пропихнули його в один тур, аби майже одразу обливати лайном.

Семен Семенченко - за три місяці з героя перетворився у ваших очах на шахрая.

Навдивовиж довго ви любили Яроша - півтора роки. Нині він для вас "вічний чистильшик зброї, який зрадив своїх братів по правому Сектору".

Українці здатні любити лише мертвих героїв. Якби герої Небесної сотні вижили, ви б уже зневажали їх: майже два роки - за цей час кожне найкраще українське вино перетворюється на оцет.

Нині ми всі оргазмуємо від Саакашвілі...вже півроку. Гадаю, він має ще десь п'ять - вісім місяців, а після того, за старовинним українським звичаєм, ми потомимо його у нашому жовчі.

Хіба що до того йому поталанить загинути від чогось екзотичного.

Не завадило б ВЖЕ попіклуватися за наступного божка. Можливо, пошукати в Туреччині?

А ти всіх і досі любиш? ))

Ну і скажи но мені, а за що поважати перерахованих тобою людей?

Опубліковано

А ти всіх і досі любиш? ))

Він однолюб, а ім*я його обранця - Палиця Ігор Петрович ))

Внукам розповідати буду що не пройшло і трьох років як я взнав ім"я бордівського Дартаньяна!

Фуууу, гора з плеч!

Опубліковано

Чи є бодай один ідол, колись поставлений вами на п'єдестал, якого ви в найскоршому часі не скинули звідти?

Пам'ятаєте, як ви мерзли за Ющенка на першому майдані? Хто з вас не плюнув у нього через три роки?

Юля, Луценко - де їхній рейтинг? Ще нещодавно Яценюк, якого нині ви цькуєте, здавався молодим економістом-реформатором. А як він подобався вашим мамам!

А як ви забезпечили електоральний успіх Тягнибоку, пригадуєте? Це було три чи чотири роки тому. Більше не хочете за нього голосувати?

Порошенко. Ви пропихнули його в один тур, аби майже одразу обливати лайном.

Семен Семенченко - за три місяці з героя перетворився у ваших очах на шахрая.

Навдивовиж довго ви любили Яроша - півтора роки. Нині він для вас "вічний чистильшик зброї, який зрадив своїх братів по правому Сектору".

Українці здатні любити лише мертвих героїв. Якби герої Небесної сотні вижили, ви б уже зневажали їх: майже два роки - за цей час кожне найкраще українське вино перетворюється на оцет.

Нині ми всі оргазмуємо від Саакашвілі...вже півроку. Гадаю, він має ще десь п'ять - вісім місяців, а після того, за старовинним українським звичаєм, ми потомимо його у нашому жовчі.

Хіба що до того йому поталанить загинути від чогось екзотичного.

Не завадило б ВЖЕ попіклуватися за наступного божка. Можливо, пошукати в Туреччині?

З нами ясно. А що з тобою?

Поясню про "нас". Українці, втомлені від негараздів, вірять всяким "пиз..унам", що обіцяють краще життя вже завтра, але лише одиниці "зрят в корень", і все ж принцип натовпу спрацьовує, і обирають чергову гниду, яка 5 років п'є їх кров. Це такі каруселі по-українськи.

Опубліковано

Це текст Корчинського - філософа-провокатора. Еквадор безсоромно не ставить автора, це надає вагу його постам)))

Я був на мітингу. Зібралось достатньо людей, знімали на фото і відеокамери, брали інтервю, виступали. Вимога не мішати працювати. Малий бізнес це тонко забалансована модель, він заповнює всі ніші і у вас завжди є змога придбати ту чи іншу річ, послугу, причому ще й кращої якості. Коли вгроблять малий бізнес, місце займуть великі мережі депутатів, що погіршать якість послуг, піднімуть ціну. Скоротиться кількість робочих місць черезскорочення конкуренції, зарплати ще впадуть) Ми перетворимось в Бангладеш, де 5-10% багаті і 90% жебраки. Такого країна вже не витримає.

• +1 2
Опубліковано

А якщо я не віруючий?

Піди в АТО і повтори це там хочаб через тиждень як побудеш на передовій!!!

Ти вже ж там був і роскажиш як воно?

Опубліковано

Повноліття в тебе коли?

После дождечка в четверг. Може ми ще мої оцінки в першому класі обговоримо?

Не будь євреєм, не спригуй з питань.

Опубліковано

Ekvador,то Ви у нас учасник АТО? Будьте такі ласкаві...Номерочок частини в приват скиньте...З місцем дислокації/БД. Ну і з позивним, само собою. 

А то Ви вже й бить когось зібралися...страшно стає) 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...