Перейти до змісту

"Пакращення" від нової влади.

Dean

Рекомендовані повідомлення

13 часов назад, igorgame сказал:

Ага, ще в міський транспорт треба внести хаосу :unsure:

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Harvester сказал:

Ага, ще в міський транспорт треба внести хаосу :unsure:

А оте, що зараз відбувається вміському транспорті - то порядок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, volks сказал:

Троха темою помилився.

Вказівок і поправок давно не чув :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Harvester сказал:

Ага, ще в міський транспорт треба внести хаосу

До цивілізації вас привчити хочуть, але он як впираються... все не так, хаос для них... :) Не дивуюсь, ох не дивуюсь після таких дописувачив чому ми так живемо... :(

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, igorgame сказал:

Вказівок і поправок давно не чув :D

Тема про державну владу, а не місцеву, і її вже можна взагалі закрити. 2014-2019 RIP.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, volks сказал:

А оте, що зараз відбувається вміському транспорті - то порядок?

Так :)

Називається "спонтанний порядок".

Оплата за проїзд здійснюється найбільш ефективним в даних  умовах способом, котрий склався стихійно.

Введення електронних білетів змусить тратити додатковий час на покупку білетів. В автобусах з’явиться ще один вид сміття - використані білети. Уже в автобусі буде виявлятись, що білет забули, не купили, чи просрочений. Апарат зіпсований/не працює/ не спрацьовує. Приводів для недовольства й скандалів з’явиться ще більше.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Harvester сказал:

Оплата за проїзд здійснюється найбільш ефективним в даних  умовах способом, 

Угу. За допомогою передастів і відрахуванням водієм решти підчас руху. Просто супер.

• Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прийшлося 5 днів побути з дитиною в дитячій лікарні. В лікарні появилася безкоштовна глюкоза і пластирь ))). Тепер я бачу куди йдуть налоги пересічного. Покращення.. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я позаминулого тижня в другу поліклініку ходив зі своїм пластирем і рукавичками. Це ж, ска, елементарне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ходив в полінклініку, і мене відмовились оглянути,  бо моя дільнича була у відпустці :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Одного разу прийшов квітникар до перукаря постригтися. Коли прийшла черга платити, перукар сказав: «Я не можу взяти гроші. На цьому тижні я стрижу на громадських засадах ». Квітникар подякував йому і пішов. На наступний ранок, коли перукар прийшов відкрити свій заклад, перед дверима він знайшов лист подяки і дванадцять троянд.

Потім прийшов постригтися пекар, але коли він хотів заплатити, перукар сказав: «Я не можу взяти гроші. На цьому тижні я стрижу на громадських засадах ». Пекар, задоволений, пішов. На наступний ранок перукар виявив біля дверей лист подяки і дванадцять тістечок.

Прийшов стригтися сенатор і коли зібрався платити, перукар знову- таки сказав: «Я не можу взяти гроші. На цьому тижні я стрижу на громадських засадах ». Сенатор зрадів і пішов.

На наступний день, коли перукар прийшов на роботу, біля дверей стояло дванадцять сенаторів, десять депутатів, п'ятнадцять радників, мер і кілька міністрів, дружина мера і шість дітей - все на безкоштовну стрижку.

У цьому, дорогий мій друг, і полягає різниця між звичайними людьми і членами групи «чесних» людей, які нами керують.

• Дякую! 2
  • Ха-ха 3
  • +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Nokian сказал:

У цьому, дорогий мій друг, і полягає різниця між звичайними людьми і членами групи «чесних» людей, які нами керують.

так і квітникар перший смерті побажав перукарю, так що все норм :) все як в Україні :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

ото тепер заживемо

Кабмін схвалив безвіз із Колумбією та Еквадором

Спойлер

Кабінет міністрів 24 грудня затвердив міжнародні угоди з урядами Колумбії та Еквадору про взаємне скасування візових вимог.

Про це в Telegram повідомив премʼєр-міністр Олексій Гончарук.

«Українці зможуть подорожувати без віз на 90 днів упродовж 180 днів», — зазначив премʼєр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

58 минут назад, Basil сказал:

ото тепер заживемо

Кабмін схвалив безвіз із Колумбією та Еквадором

Скрыть контент

Кабінет міністрів 24 грудня затвердив міжнародні угоди з урядами Колумбії та Еквадору про взаємне скасування візових вимог.

Про це в Telegram повідомив премʼєр-міністр Олексій Гончарук.

«Українці зможуть подорожувати без віз на 90 днів упродовж 180 днів», — зазначив премʼєр.

Коли забанять вас в Нідерландах, то ще подякуєте Гончаруку за безвіз з Колумбією )

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 21.09.2019 at 19:17, Harvester сказано:

А я ходив в полінклініку, і мене відмовились оглянути,  бо моя дільнича була у відпустці :(

Хз, я теж пішов в поліклініку (№2) виявилось що сімейний лікар у відпустці...декретній (воно і не дивно, я сам, вперше як її побачив - чуть не при"№;їв)

...Сказали - тепер всіх хто підписав угоду з нею, буде обслуговувати інший лікар, але, думаю що також не надовго )))

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"За 6 лет со времени революции в стране многое изменилось, но ничего не поменялось."

:g25:

• Ха-ха 1
  • +1 8
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...
В 26.12.2019 в 08:35, paksivatova сказал:

"За 6 лет со времени революции в стране многое изменилось, но ничего не поменялось."

:g25:

яку гарну цитату я запостила )

ще довго це буде для нас актуально ... 

• Cумний 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, paksivatova сказано:

яку гарну цитату я запостила )

ще довго це буде для нас актуально ... 

так ото ж то.... нажаль:wacko:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

За рекомендаціями модератора йду в політ. розділ :)

В Україні змінили формулу розрахунку субсидій, а також скоротили розмір соціальної допомоги. Все це в результаті може привести до зниження розміру субсидій до 40%.

Spoiler

Як підрахував OBOZREVATEL, формулу розрахунку субсидії змінили так, що кожній родині доведеться платити більше. А деяким – на 500 грн більше. Нововведення набуло чинності, однак зміни українці відчують з настанням опалювального сезону.

Всі, хто має право на знижку, платять за комуналку певний відсоток від доходу сім'ї, решту компенсує держава. У кожного цей відсоток різний. Щоб його розрахувати, потрібно дохід на одного члена сім'ї розділити на два прожиткові мінімуми і помножити на 15%. Наприклад, якщо середній дохід на одну людину – 3 тисячі, то сім'я може платити за комунальні послуги 11,6% свого доходу.

Припустимо, що сукупний дохід – 9 тисяч гривень. Тоді взимку за комуналку можна буде платити 1044 грн. А якщо виходить більше, все, що понад цю суму, покриє субсидія. Правда, тільки в межах соціальних нормативів споживання (але їх міняти поки не будуть).

У новій же формулі замість 15% в формулу встановлять коефіцієнт в 20%. Та ж сім'я, якби, наприклад, зміни ввели минулою зимою, отримала б субсидію на 342 грн менше! Замість 11,6% потрібно буде віддавати на комуналку 15,4% сукупного доходу сім'ї.

"Разом з усіма змінами, за моїми підрахунками, люди будуть отримувати субсидію на 40% менше, ніж в минулому році. А чому це зробили? На 10,5 млрд в 2020-м зменшили програму субсидій і на 1,5 млрд зменшили витрати на державну соціальну допомогу", – говорить OBOZREVATEL ексміністр соцполітики Андрій Рева.

Розмір субсидії вперше будуть враховувати як частину доходу сім'ї. Це призведе до того, що розмір допомоги буде істотно меншим.

"Припустимо багатодітна сім'я подає документи на отримання державної допомоги як малозабезпечена. За новими правилами їм в доходи впишуть ще й субсидію, а загальний розмір допомоги на дітей зменшується. Вони кажуть, що збільшили допомогу на дітей до 2,5 прожиткових мінімумів. Але за фактом вони включили в доходи субсидію і таким чином абсолютно нівелювали будь-яке підвищення", – пояснює колишній міністр.

• Cумний 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вереснева ціна на природний газ для потреб населення у тарифі «Місячний» становить 4 гривні 70 копійок за кубометр з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).
Про це повідомляє офіційний сайт Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України», передає «Радіо Свобода».
Ціна на серпень для населення складала за цим тарифом 3 гривні 24 копійки, тобто зростання сягає 45%.
«В рамках тарифу «Річний» ціна газу з 1 по 15 у вересня залишиться на рівні 4,73 грн/куб.м. з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). З 16 по 30 вересня включно ціна тарифу становитиме 5,24 грн/куб.м», – інформує «Нафтогаз».

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Поки дуал в сусідній темі "гасить" вже без розбору, дозволю вкинути чергову порцію пАкращень (зокрема, податкових) в держбюджеті-2021.

(спойлер, я та інші фопи - дуже "зрадіємо")

Spoiler

А ось у чому згодні і нардепи, і економісти, так у тому, що бюджет-2021 одночасно з підвищенням мінімальної зарплати підвищує податки як на співробітників, так і на роботодавців.

"Нам обіцяють, що буде підвищена мінімальна зарплата. Але давайте скажемо чесно – в бюджеті закладено підвищення податків з наших зарплат. Якщо ви маленький ФОП, ви заплатите на 560 грн більше за місяць (неважливо, заробили ви ці гроші чи ні). Якщо ви працюєте за стажем, то ви заплатите на 340 грн більше за місяць. Створити одне робоче місце роботодавця мінімально коштуватиме на 2200 грн більше. Роботодавці будуть або скорочувати людей, або переводити їх на пів ставки", – пояснив заступник голови комітету ВР з питань фінансів, податкової і митної політики Ярослав Железняк (фракція "Голос") у вівторок в кулуарах Ради.

Економіст Кущ погодився з Железняком, що уряд розглядає підвищення зарплат винятково в контексті підвищення податків (за рахунок часткового "відбілювання" зарплат).

"А соціальної складової в бюджеті немає. Не проглядаються дії, спрямовані на підвищення тарифної сітки бюджетників у зв'язку з ростом мінімальної зарплати до 6000, а потім до 6500 гривень. Хоча у нас тарифна сітка не прив'язана до мінімальної зарплати (вона прив'язана до прожиткового мінімуму, якщо ми говоримо про бюджетників). Але зазвичай, коли підвищують мінімалку для бізнесу, то переглядають і тарифну сітку для бюджетників. І у зв'язку з цим підвищують прожитковий мінімум. А тут адекватного зростання немає", – пояснив Кущ.

Є ще купа плюшок для близьких презеденту відомств і менш райдужні перспективи для медицини і культури. Але краще залишу на "сюрприз".

• Ха-ха 2
  • +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 хвилин тому, Rolex сказано:

Поки дуал в сусідній темі "гасить" вже без розбору, дозволю вкинути чергову порцію пАкращень (зокрема, податкових) в держбюджеті-2021.

(спойлер, я та інші фопи - дуже "зрадіємо")

Hide contents

А ось у чому згодні і нардепи, і економісти, так у тому, що бюджет-2021 одночасно з підвищенням мінімальної зарплати підвищує податки як на співробітників, так і на роботодавців.

"Нам обіцяють, що буде підвищена мінімальна зарплата. Але давайте скажемо чесно – в бюджеті закладено підвищення податків з наших зарплат. Якщо ви маленький ФОП, ви заплатите на 560 грн більше за місяць (неважливо, заробили ви ці гроші чи ні). Якщо ви працюєте за стажем, то ви заплатите на 340 грн більше за місяць. Створити одне робоче місце роботодавця мінімально коштуватиме на 2200 грн більше. Роботодавці будуть або скорочувати людей, або переводити їх на пів ставки", – пояснив заступник голови комітету ВР з питань фінансів, податкової і митної політики Ярослав Железняк (фракція "Голос") у вівторок в кулуарах Ради.

Економіст Кущ погодився з Железняком, що уряд розглядає підвищення зарплат винятково в контексті підвищення податків (за рахунок часткового "відбілювання" зарплат).

"А соціальної складової в бюджеті немає. Не проглядаються дії, спрямовані на підвищення тарифної сітки бюджетників у зв'язку з ростом мінімальної зарплати до 6000, а потім до 6500 гривень. Хоча у нас тарифна сітка не прив'язана до мінімальної зарплати (вона прив'язана до прожиткового мінімуму, якщо ми говоримо про бюджетників). Але зазвичай, коли підвищують мінімалку для бізнесу, то переглядають і тарифну сітку для бюджетників. І у зв'язку з цим підвищують прожитковий мінімум. А тут адекватного зростання немає", – пояснив Кущ.

Є ще купа плюшок для близьких презеденту відомств і менш райдужні перспективи для медицини і культури. Але краще залишу на "сюрприз".

Ну переведення працівника на пів ставки ніц не дасть, єсв (а це 22%) сплачується із розміру зп не нижче мінімальної.

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Закладуть це підвищення податків на ціну товару.

2) Щоб бути конкурентним і втримати ціну - або понизять трохи якість товару, або фасовку. Я вже викладав пост про плавлені сирочки по 75г.

3) Уйдуть ще частково в сіру. Наскільки це можливо. 

І головне, як не крути в кінці кінців за це все заплатить пересічний.

Змінено користувачем weldermaster
  • +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Клятий Порох ставить палки в гусениці асфальтовкладальників "Великого будівництва"

Дорога Луцьк–Ковель–Ягодин буде платною

• +1 2
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 минуты назад, Zeiss сказал:

Клятий Порох ставить палки в гусениці асфальтовкладальників "Великого будівництва"

Дорога Луцьк–Ковель–Ягодин буде платною

Добре що на Володимир дорогу зробили, там зараз 2 діючі митні переходи.:rolleyes: А вантажним прийдеться ділитися.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...