Перейти до змісту

Вибори президента 25.05.2014

Arden

555 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

то ти Юльку обираєш?

Більше кандидатів нема? Це твій контраргумент?

Я вже писав що в першому турі голосуватиму не за Юлю і не за Пєтю.

Поділюсь і я своїми думами. Найбільше на даний момент мені імпонує Гриценко.

З іншої сторони, прекрасно розумію, що шанси в Гриценка вийти хоча б у другий тур мізерні.

Крім того зараз існує спокуса підтримати Порошенка, з міркувань і в надії того, щоб дати йому шанс перемогти в першому турі і унеможливити другий. Порошенко "перекупив" Луценка та Томенко в жульки. До Луценка якби я теж відношусть з симпатією після його "відсидки". Саме слова Луценка про необхідність згуртуватися та привести Порошенка до перемоги. Але існує й думка, що то така передвиборча технологія. Та й уже раз згуртувалися в 2004-му....

Прошу пардону, якщо сумбурно висловився та сильно не копати "заблудшу" душу ;)

• Відповідей 1,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Як на мене, то ттреба робити терміново переворот, аля Грузія. І як в ЄС чи Америці, там, хто не приде до влади путлера ніколи не вийде, а в нас запросто. Як перевернути і бути впевненим, що кого б не виберемо ні яника ні путлера не вийде?

Опубліковано

то ти Юльку обираєш?

а ти дурачка не включай, ти добре зрозумів, що я не про перший тур. В першому турі я теж не за Порошенка буду голосувати.

А в другий тур (якщо він буде) пропхаються тільки ці двоє. То я ще раз повторюю запитання - ти за Юльку проголосуєш?

Слухаю і дивлюсь Шустера, чому Порошенка там не було ще? ...

:_09: як це "не було"?! трішки вище, пост #632
Опубліковано

то ти Юльку обираєш?

а ти дурачка не включай, ти добре зрозумів, що я не про перший тур. В першому турі я теж не за Порошенка буду голосувати.

А в другий тур (якщо він буде) пропхаються тільки ці двоє. То я ще раз повторюю запитання - ти за Юльку проголосуєш?

Слухаю і дивлюсь Шустера, чому Порошенка там не було ще? ...

:_09: як це "не було"?! трішки вище, пост #632

Я читаю форум та знаю про це. Я маю на увазі на програмі у п"ятницю, там формати різні.

Опубліковано

Ляшко сподобався, говорив реальні речі

Є така одна правда життя ,, Подобаються одні, а одружуються на інших,, Чим краще все зважиш та оціниш тверезо-тим вдалішим буде результат.

Тому вибирати треба не серцем, не почуттями, не на зло чи наперекір комусь- а максимально прагматично.Тоді не буде потім розчарувань та шарахань зі сторони в сторону.

Самий прагматичний вибір сьогодні- перемога Порошенка вже у першому турі.

Опубліковано
Центральна виборча комісія затвердила форму, колір і текст бюлетеня з виборів президента, які призначені на 25 травня

Відповідне рішення ЦВК прийняла на засіданні у п´ятницю.

Бюлетені будуть надруковані державною мовою на одному аркуші розміром 200х600 міліметрів охристо-бузкового кольору з одного боку.

У бюлетенях будуть використані спеціальні видимі і невидимі захисні фарби, які змінюють свої фізичні характеристики під дією ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювань.

В них також будуть використані графічні захисні елементи і захисною фарбою буде надруковано номер виборчої дільниці, який проявиться на звороті бюлетеня.

Бюлетені будуть надруковані для кожного звичайного та закордонної дільниці у кількості 0,5% більше, ніж кількість виборців, включених до списку за даними Державного реєстру виборців станом на 2 травня.

Для кожного спецдільниці бюлетені будуть виготовлені в кількості, що на 0,5%, перевищують орієнтовна кількість виборців.

У бюлетені для голосування будуть включені імена 21 кандидата в алфавітному порядку.

Крім того, на засіданні ЦВК створила контрольну комісію з виготовлення бюлетенів на державному підприємстві «Поліграфічний комбінат «Україна» з виготовлення цінних паперів».

Ця комісія буде складатися з 6 членів, кожен з яких є представником кандидатів Олега Тягнибока, Юлії Тимошенко, Петра Симоненка, Миколи Маломужа, Анатолія Гриценка та Михайла Добкіна.

За словами заступника голови ЦВК Жанни Усенко-Чорної, від інших кандидатів пропозицій щодо членів цієї комісії не надходило.

20140502155308.jpg

:) Мені сподобалось - "ОХРИСТО-БУЗКОВОГО кольору"! :) А ШОБ ВРАГ НЄ ДАГАДАЛСЯ! Поки ті кацапи роздупляться, що ж то за колір такий (щоб надрукувати липові ліві бюлетні), в нас вже буде президент. :)

Навіть гугл з яндексом не допомагають :)

Опубліковано

Фотограф з команди Тимошенко перешкоджав роботі львівського журналіста

Сьогодні під час зустрічі кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко з мешканцями міста Золочева, яка проходила на центральній площі міста, один з членів команди Тимошенко перешкоджав роботі львівського політичного журналіста Данилу Мокрику, в якого відібрав і пошкодив редакційне посвідчення та особистий телефон.

Як повідомив УНІАН особисто Данило Мокрик, даний інцидент стався, коли він фотографував присутнього на заході чоловіка, який тримав плакат з написом: „Тимошенко – на політичну пенсію!”.

„Я був поруч, коли чоловіка почали «відтискати» і намагалися порвати плакат. Я почав запитувати цих людей, чому вони нищать майно і заважають висловлювати свою думку, при цьому тримав у розгорнутому вигляді своє редакційне посвідчення. Один з присутніх, як з’ясувалося згодом, це був особистий фотограф Юлії Тимошенко – Олександр Прокопенко, вигукуючи «це фальшивка» вирвав і пошкодив редакційне посвідчення. Побачивши, що я це знімаю на смартфон - він також вихопив з моїх рук телефон і лише завдяки втручанню журналістів в нього забрали телефон та зіпсоване посвідчення, а сам Прокопенко втік», - розповів Мокрик.

Він також повідомив, що написав заяву про даний випадок у Золочівський райвідділ міліції, після чого йому зателефонував один з нардепів-бютівців, який передав слухавку Тимошенко, яка принесла йому вибачення «за члена своєї команди».

«Після розмови з Тимошенко мені вже зателефонував Прокопенко, який також приніс вибачення і попросив забрати заяву з міліції. Я відмовився забирати заяву», - зазначив Мокрик.

Опубліковано

Плюс при цьому Севастопольський судноремонтний завод який у власності Пєті (плуфлінк) отримує замовлення від Росії на овер 100 млн $

фейк

Опубліковано

Мені так дивно,що мало хто розуміє,що голосуючи за Порошенка оберуть Путіна. Невже не бачите,що його сунуть за вуха.А в чувака ні програми, ні команди.

ЗІ: мінусуйте фани рошена.

Опубліковано

Андрій Віталійович, отут нічого додати.

та є ще чого додавати, але толку.

багато людей голосуватиме за пороша лише тому, що брехливі рейтинги кажуть, що ніби він попереду.

нажаль, для основної маси мало що змінилось у світогляді...

Опубліковано
«Милицию обвиняют в бездействии, что она не сделала все, что могла, для защиты людей. Да, я уверена, что милиция может и должна делать больше. Но они делали все, что могли», - сказала Ю. Тимошенко.

про вчорашні події в Одесі. геть з глузду з'їхала...

Опубліковано
«Милицию обвиняют в бездействии, что она не сделала все, что могла, для защиты людей. Да, я уверена, что милиция может и должна делать больше. Но они делали все, что могли», - сказала Ю. Тимошенко.

про вчорашні події в Одесі. геть з глузду з'їхала...

Нехай приїде і скаже це моїм землякам :_03: і тім фанам з Чорноморця і Металіста.
Опубліковано

багато людей голосуватиме за пороша лише тому, що брехливі рейтинги кажуть, що ніби він попереду. нажаль, для основної маси мало що змінилось у світогляді...

Вибори і є виразом волі ,,основної маси,.

Що , це опитування на борді теж брехливе?

Опубліковано

Вибори і є виразом волі ,,основної маси,.

згоден. не маю нічого проти.

Що , це опитування на борді теж брехливе?

ні. маніпуляції почались раніше.

й зараз не від одного чую, я б голосував за кандидати "ікс", але ж не пройде, тому буду за пороша.

Опубліковано

Навіть Королевська і Царьов уже оцінили свої шанси.

Пора зробити це і Богомолець, і Гриценку , і Тягнибоку ,і Ляшку.

А Юльку з Порошенком зачинити в одній кімнаті і невипускати , доки не домовляться про одну кандидатуру.

Опубліковано

А Юльку з Порошенком зачинити в одній кімнаті і невипускати , доки не домовляться про одну кандидатуру.

якби ж це було можливим, а так розірвуть країну...

Опубліковано

Не Юльку з Порошенком, а взагалі всіх. Влаштувати їм "Гараж" <_<

Опубліковано

Думаєш? Тільки від Кличка все? Я сумніваюсь. Кличка всерйоз, по-моєму, ніхто не сприймав.

Мені не подобається інше - що всі ЗМІ вже зомбують нас, що в третій тур вийдуть тільки два кандидата! Причому, вже вирішили, що то будуть Порошенко і Тимошенко! Як реклама, впливаючи на підсвідомість "тєл". А я все-ж таки сподіваюсь, що буде інший розклад. Думаю, що від Юльки вже несе нафталіном і вона вилетить, а пройде все ж таки Гриценко. Порошенко сильно толерантний і демократичний для теперішньої ситуації... Я повторюсь, але президентом зараз потрібна тверда і рішуча людина, з незаперечно проукраїнською спрямованістю, а тому хотів би бачити президентом Гриценка. А Порошенко гарно вправляється з фінансами, тому й нехай би піднімав економічну сторону країни міністром фінансів, чи прем'єром.

Єдине, що в Гриценка "мінус" - не має команди... чи я просто не в курсі?...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...