LenKa Опубліковано 12 Травня, 2014 в 07:57 #76 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 07:57 Tomagawk, Вы хоть не начинайте.... Какая разница на каком говорит МС - дело в отношении людей между собой, а не в языке. Наши люди, как и наше подрастающее поколение уже !давно не смотрит в сторону Московии. Мой сын учится в гимназии, он сумасшедше красиво разговаривает на украинском, а я на русском. Я горжусь им. Сын говорит, что я "русо-бандерівка" :-)P/S/ И по теме, бумага Маеstro (Mondi) с кодом 460 и мы нашли уже ей замену.
difoto Опубліковано 12 Травня, 2014 в 08:28 #77 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 08:28 і це в Луцьку, де Українською розмовляють 99% Не бреши - не перетворюй себе в москальські ЗМІ
Nokian Опубліковано 12 Травня, 2014 в 08:35 #78 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 08:35 Я шукаю замінник для Снікерса , дуже звик =)покуштуй цукерки Кандінат, рошенівські здається.Той самий снікерс, теж весь час тяне ще одну з,їсти.
charlie Опубліковано 12 Травня, 2014 в 10:23 #79 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 10:23 покуштуй цукерки Кандінат, рошенівські здається.Той самий снікерс, теж весь час тяне ще одну з,їсти. ще трохи, і скоро продукція Порошенка може опинитися в бойкоті, ціни попіднімав не відповідно подорожчанню пального і т.п., а під шумок ще на 3-5 відсотків собі в карман і це в Луцьку, де Українською розмовляють 99% Не бреши - не перетворюй себе в москальські ЗМІ ну не 99%, але десь 93-95% (суржик в т.ч.) я не думаю що в нас на російській розмовляє більше 10-15 тис людей в місті. Хоча мені байдуже, в побуті хоч на китайській можете говорити, але я проти другої державної російської.
Tomagawk Опубліковано 12 Травня, 2014 в 11:49 #80 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 11:49 і це в Луцьку, де Українською розмовляють 99% Не бреши - не перетворюй себе в москальські ЗМІ З якого будуна ти вирішив, що можеш розмовляти зі мною в такомі тоні. Я висловив свою субєктивну думку, аналізуючи своє коло спілкування з мешканцями мого рідного міста, що приблизно на 100 україномовних приходиться приблизно 1-2 російськомовних. І таких ганебних вчинків як вводити когось в оману я собі не дозволяю (як то кажуть з дитинства не навчений). Мене і моїх колег, моїх підлеглих обурило завивання МС російською і ми вирішили покинути данний заклад. Також мені здається, що потрібно не тільки байкотувати товари, як матеріальні речі. А й байкотувати цінності "русссского міра"(церкву, журнали, книги, естраду і т.д., по можливості мову), як речі духовні, а це набагато ваще, але й на мою думку, набагато дієвіше. Тому я вирішив описати даний випадок в темі про бойкот.
Zevs_Isver Опубліковано 12 Травня, 2014 в 11:52 #81 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 11:52 Мене і моїх колег, моїх підлеглих обурило завивання МС російською і ми вирішили покинути данний заклад.найкращий варіантТакож мені здається, що потрібно не тільки байкотувати товари, як матеріальні речі. А й байкотувати цінності "русссского міра"(церкву, журнали, книги, естраду і т.д., по можливості мову), як речі духовні, а це набагато ваще, але й на мою думку, набагато дієвіше. Тому я вирішив описати даний випадок в темі про бойкот.дієвіше але займає багато часу, можливо навіть покоління
Ko3bMa Опубліковано 12 Травня, 2014 в 11:56 #82 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 11:56 і це в Луцьку, де Українською розмовляють 99%Далеко не 99%.Плюс "говірка МС" - це частина клубнай культури, яка привалила до нас з рашки. Плюс залатая маладьож вважає до сих пір, що, розмовляючи російською, вона автоматично прирівнює себе до еліти. Послухайте так званих хазяєв жизні та успєшних людей - одна російська.
Superman Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:25 #83 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:25 ще трохи, і скоро продукція Порошенка може опинитися в бойкоті, ціни попіднімав не відповідно подорожчанню пального і т.п., а під шумок ще на 3-5 відсотків собі в карманНа заводах, які виготовляють цукерки собівартість ж не на 100% складається з пального. Ціни зросли від підвищення вартості всього спектру імпортної сировини, матеріалів тощо. Додайте до цього ще й підвищення цін на пальне і т.д. і питання про те, чому цукерки стали дорожчі відпаде саме собою.
yura-patriot Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:43 #84 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:43 Харе сваритися! Пишіть краще про товари, бо коли в супермаркет заходжу да щей як голодний, очі стають квадратні, мозок відключається і беру всяку єрунду, да якщо ще і рускє попадеться то совість буде мучити)) Назви,назви давайте!!PS: не знаю чьому,але щоб подивитися на код, геть з голови випадає.
lilechka Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:51 #85 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:51 Хороша вівсянка ТМ "Нордік" - найкраще смакувалаТепер доведеться повертатись до німецької Brüggen
Superman Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:52 #86 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:52 Харе сваритися! Пишіть краще про товари, бо коли в супермаркет заходжу да щей як голодний, очі стають квадратні, мозок відключається і беру всяку єрунду, да якщо ще і рускє попадеться то совість буде мучити)) Назви,назви давайте!!PS: не знаю чьому,але щоб подивитися на код, геть з голови випадає.Не обов'язково сильно дивитись на це в супермаркеті. Вдома собі як є час чи просто коли їсиш можна глянути на виробника куплених товарів і, зробивши висновки, купувати/не купувати ще раз конкретний продукт.
charlie Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:59 #87 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 12:59 ще трохи, і скоро продукція Порошенка може опинитися в бойкоті, ціни попіднімав не відповідно подорожчанню пального і т.п., а під шумок ще на 3-5 відсотків собі в карманНа заводах, які виготовляють цукерки собівартість ж не на 100% складається з пального. Ціни зросли від підвищення вартості всього спектру імпортної сировини, матеріалів тощо. Додайте до цього ще й підвищення цін на пальне і т.д. і питання про те, чому цукерки стали дорожчі відпаде саме собою.та це все ясно, я просто дивлюся за ціновою політикою, то виросла ціна на 12 грн за декілька днів, то раптово впала на 5 гривень. Контролю не має над шоколадним королем.Щодо бойкоту, то замінників деяків товарів тяжко знайти. Наприклад, купую майонез Calve (виробництво в Росії),якщо його не має то взагалі ніякого не купую, бо такий як зараз Торчин, то я б і собакам не дав їсти, те саме Щедро і Чумак.Я за бойкот, але якісних замінників ще треба пошукати.
snouden Опубліковано 12 Травня, 2014 в 13:06 #88 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 13:06 Tomagawk, Вы хоть не начинайте.... Какая разница на каком говорит МС - дело в отношении людей между собой, а не в языке. Просто Tomagawk з тих ретроградів, які по наївності вважають що українська держава створена для підтримки і розвитку української культури Але нічого, скоро такі мамонти вимруть. Единая страна!
Tomagawk Опубліковано 12 Травня, 2014 в 13:21 #89 Опубліковано 12 Травня, 2014 в 13:21 Tomagawk, Вы хоть не начинайте.... Какая разница на каком говорит МС - дело в отношении людей между собой, а не в языке. Просто Tomagawk з тих ретроградів, які по наївності вважають що українська держава створена для підтримки і розвитку української культури Але нічого, скоро такі мамонти вимруть. Единая страна! По своїй наївності не дочекаєтесь. Слава Україні!
Oksana04 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 06:59 #90 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 06:59 І не забуваймо про кримську горілку Медоф!Вона вже переїхала з Криму на нові заводи.Джерело інформації можете дати?Я з ними співпрацюю. Тепер це "Істерн Беверідж Трейдінг" Київська обл. Києво-Святошинський р-н, м.Вишневе.Це місце реєстрації юридичної особи, чи там знаходиться виробнича прощадка? Реєстрація юр.особи. Наразі. Поки що розлив проходить в Харкові. Далі доробляються заводи в Київській обл. і все виробництво переїжджає туди.
difoto Опубліковано 14 Травня, 2014 в 07:20 #91 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 07:20 З якого будуна ти вирішив, що можеш розмовляти зі мною в такомі тоні.А як з тобою розмовляти, якщо ти пишеш чухню? Почитай історію Луцька, як формувалось населення, особливо у другій половині ХХ століття. Даю намьйок: заводи синткож, штучн. кож, меланжевий, КРЗ і т.п. будувались(а потім і працювали там) вихідцями з усього СРСР - ти думаєш вони всі дружно вивчили українську чи може подівались десь?
Zevs_Isver Опубліковано 14 Травня, 2014 в 07:22 #92 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 07:22 Даю намьйок: заводи синткож, штучн. кож, меланжевий, КРЗ і т.п. будувались(а потім і працювали там) вихідцями з усього СРСР - ти думаєш вони всі дружно вивчили українську заводи будувались років 30ть назад... так що могли б і вивчити... часу було достатньо
difoto Опубліковано 14 Травня, 2014 в 08:29 #93 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 08:29 Ну я припустим вивчив, а от в батька мого майже все оточення - російськомовне. Вокзал - майже весь російськомовний(половина точно). Люди вчать мову, дехто навіть з старшого покоління перевчився, але ж нафіга нести про 99% ? Казав би зразу - в нас 146% україномовні!
Zevs_Isver Опубліковано 14 Травня, 2014 в 08:42 #94 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 08:42 Ну я припустим вивчив, а от в батька мого майже все оточення - російськомовне. Вокзал - майже весь російськомовний(половина точно). Люди вчать мову, дехто навіть з старшого покоління перевчився, але ж нафіга нести про 99% ? Казав би зразу - в нас 146% україномовні! ну молоді легше, старшим людям важче, але ж в них було 30!! років за такий час можна будь що вивчити не прикладаючи зусиль, але люди принципово не хочуть і це не тільки в Україні, в "штатах" і "ізраелі" така ж ситуація
VaLeRa Опубліковано 14 Травня, 2014 в 09:08 #95 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 09:08 Zevs_Isver, розмовляти і розуміти різні речі. В мене тьоща з тестем приїхали з росії як раз 30 років тому. Розмовляти вони не навчились, не було потреби, а розуміють українську дуже добре. Жінка на роботі спілкується укранською, а вдома російською. Я закінчив російськомовну школу, батько військовий, але я спілкуюсь українською, бо вся сімья спілкується нею і я перейшов на українську після школи. А на зустрічи однокласників через 20 років, один я спілкувався українською з ними. Тому в нас російськомовного населення ще багато.
Fala Опубліковано 14 Травня, 2014 в 11:03 #96 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 11:03 Тут варто розрізняти два поняття:1) виробництво;2) належність виробника/торгової марки.Тому, маєте рацію і Ви і Ваш друг.1. Виробництво - дійсно в Україні.2. Належність - РФ, компанія "Орімі Трейд". При цьому, сам бренд "Грінфілд" зареєстровано у Великій Британії.«Компания «Орими Трэйд» на своей фабрике "Невские пороги" начала выпуск чая класса premium под торговой маркой Greenfield по заказу английской компании Greenfield Tea LtdКомпания Greenfield Tea убеждена в том, что чай должен упаковываться в пачки в тех странах, где он потребляется. Специалисты Greenfield Tea Ltd. считают, что на российском предприятии под Санкт-Петербургом созданы превосходные условия для фасовки чая и сохранности его уникальных вкусовых свойств.бренд Greenfield был создан с нуля именно российской компанией «Орими трейд».http://pis4a.ru/gree...-kak-angliiskiihttp://www.orimi.com.ua/products/Дякую, незнаю тепер чи шукати зміну цьому чаю, з одного боку Україна, але є одне але) Зазвичай купую Ерл Грей їхній, мені подобається)
Tomagawk Опубліковано 14 Травня, 2014 в 11:38 #97 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 11:38 З якого будуна ти вирішив, що можеш розмовляти зі мною в такомі тоні.А як з тобою розмовляти, якщо ти пишеш чухню? Почитай історію Луцька, як формувалось населення, особливо у другій половині ХХ століття. Даю намьйок: заводи синткож, штучн. кож, меланжевий, КРЗ і т.п. будувались(а потім і працювали там) вихідцями з усього СРСР - ти думаєш вони всі дружно вивчили українську чи може подівались десь?Повторюю ще раз, 99% моїх знайомих з Луцька спілкується українською. Якщо навіть по Луцьку цей відсоток на рівні 90+/-(на мою думку) то думати, що я написав не правду безглуздо.А про історію Луцька мені лучанину в 5-му поколінні по батьковій лінії не треба навіть заїкатить.
Ko3bMa Опубліковано 14 Травня, 2014 в 11:42 #98 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 11:42 А як щодо українців, які спілкуючись з російськомовним, переходять на російську? Можна їх патріотами вважати?
igrok Опубліковано 14 Травня, 2014 в 11:56 #99 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 11:56 А як щодо українців, які спілкуючись з російськомовним, переходять на російську? Можна їх патріотами вважати?Однозначної відповіді не має.якщо це росіянин,то нащо його мучити?Можна і на російській відповісти,а якщо наш за 30 років не вивчив української,то розуміє точно-тоді українською з ним.(Вгадайте ,ні один з послів в Україні якої країни не розмовляв українською?)
justice777 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 13:11 Автор #100 Опубліковано 14 Травня, 2014 в 13:11 Тут варто розрізняти два поняття: 1) виробництво; 2) належність виробника/торгової марки. Тому, маєте рацію і Ви і Ваш друг. 1. Виробництво - дійсно в Україні. 2. Належність - РФ, компанія "Орімі Трейд". При цьому, сам бренд "Грінфілд" зареєстровано у Великій Британії. «Компания «Орими Трэйд» на своей фабрике "Невские пороги" начала выпуск чая класса premium под торговой маркой Greenfield по заказу английской компании Greenfield Tea Ltd Компания Greenfield Tea убеждена в том, что чай должен упаковываться в пачки в тех странах, где он потребляется. Специалисты Greenfield Tea Ltd. считают, что на российском предприятии под Санкт-Петербургом созданы превосходные условия для фасовки чая и сохранности его уникальных вкусовых свойств. бренд Greenfield был создан с нуля именно российской компанией «Орими трейд». http://pis4a.ru/gree...-kak-angliiskii http://www.orimi.com.ua/products/ Дякую, незнаю тепер чи шукати зміну цьому чаю, з одного боку Україна, але є одне але) Зазвичай купую Ерл Грей їхній, мені подобається) Вибір за Вами. До відома, Ахмат, Аскольд, Батік - і по 1), і по 2) - українські
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.