Перейти до змісту

Легалізація зброї

Андрій Віталійович

336 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 741
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 11.01.2017 в 14:39, MANJAK11 сказав:

да ніфіга ти не поважаєш, укурок самозакоханий

Показати  

А потім цей білий і пухнастий мужчинка буде кричати, що я хам, а-а-а-а-а-а-а, тримайте семеро. Твої фантазії - це лише твої фантазії. До речі, я не палю

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 14:16, veter сказав:

Це типу: навіщо здавати на права, машину ще не купив. Чи я щось не так зрозумів?

Показати  

а як здавати на права, якщо законом не дозволено сідати в машину?

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 14:49, alexvvv сказав:

Показати  

Малась на увазі теоретична частина, та то таке, не бери в голову. Як і зі зброєю, всюди є винятки, наприклад інструктору за особливих умов можна сідати за кермо і їздити на авто. Ніхто ж не боронить сходити в тир і повправлятись у стрільбі із ріного роду вогнепальної зброї

Опубліковано

Для адептів - ви в курсі, що вийняти пістолет з кобури - це по закону вже "застосування зброї"? Ви готові сплатити судовий збір хоча б за це? Ви хоча б розумієте, про що я пишу-кажу?

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 15:55, difoto сказав:

Для адептів - ви в курсі, що вийняти пістолет з кобури - це по закону вже "застосування зброї"? Ви готові сплатити судовий збір хоча б за це? Ви хоча б розумієте, про що я пишу-кажу?

Показати  

вже десь легалізували продаж пістолетів?

Опубліковано

Показати  

Скільки судового збору сплатили стрільці з Народного фронту (Лапін, Пашинський ...)?

Ех, адні дєбіли кругом :( 

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 14:49, alexvvv сказав:

Показати  

можна посилання, що ж то за закон, якщо навіть з досвідченим водієм, за певних умов, можна водити авто.

Для адептів - ви в курсі

Показати  

вони точно не в курсі, бо писати отаку фігню,

В 10.01.2017 в 15:36, romaxa11 сказав:

Власна зброя з внесеними в базу балістичними даними - це виключно зброя самозахисту.

Показати  

http://forum.guns.ru/forummessage/127/737779.html

люди ж не знають, що ствол постійно змінюється, а короткоствол, взагалі має дуже розмиті відбитки, ну коли ще 100 стволів, то ще хоч для годиться можна подивитись по гільзототеці, а от коли тисячі, нереально, якщо ствола нема, тому зброя може бути легальною, але використати її можна і не тільки для самозахисту.

Опубліковано

Цитувати

Естонія

Легалізовано зброю з 1995 року

В Естонії дозволено купувати зброю особам старше 21 року. Громадянин повинен продемонструвати державі, що він не зловживає спиртним і наркотиками, що не замішаний в криміналі, надати свої дані. А ще чиновники обов'язково перевіряють майбутнього власника зброї на знання закону про зброю.

Зберігати і носити вогнепальну зброю необхідно в прихованому і розрядженому вигляді. Якщо у власника більше 8 одиниць, він зобов'язаний обладнати спеціальне сховище з сигналізацією. Отримати дозвіл на володіння зброєю можуть як громадяни Естонії, так і іноземці, які мають посвідку на проживання. Зброя може використовуватись для полювання, занять відповідними видами спорту, для забезпечення безпеки. Що стосується колекціонерів, вони можуть володіти лише армійською зброєю. Ліцензія може бути припинена, якщо її власника зловили п'яним за кермом, навіть якщо зброї при ньому не було. З цим тут все дуже строго.

Завдяки легалізації зброї в Естонії вже через рік число злочинів з його використанням знизилося майже на третину.

Показати  

Опубліковано

Для адептів - ви в курсі, що вийняти пістолет з кобури - це по закону вже "застосування зброї"? Ви готові сплатити судовий збір хоча б за це? 

Показати  

звичайно готовий

В 11.01.2017 в 14:52, veter сказав:

Ніхто ж не боронить сходити в тир і повправлятись у стрільбі із ріного роду вогнепальної зброї

Показати  

з калаша стріляв в армії, з СВД та помпового (з того, що зараз вдома) стріляв в тирі й далі що ? з чого ти взяв, що тут хтось стріляє гірше ніж ти ?

В 11.01.2017 в 16:16, Revolver сказав:

вони точно не в курсі, бо писати отаку фігню,

Показати  

та пів планети не в курсі 

В 11.01.2017 в 16:16, Revolver сказав:

але використати її можна і не тільки для самозахисту.

Показати  

фомку, вилку, викрутку, й ще багато речей можна використати не для самозахисту, молоток і сокира взагалі страшні речі, пнєвмат, травмат, бєртолєт, перероблений стартовий, арбалєт, лук .... далі продовжувати ?

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 17:12, MANJAK11 сказав:

з чого ти взяв, що тут хтось стріляє гірше ніж ти ?

Показати  

Де я таке писав? Ну бля, харош гнать, виключай ідіота, бо вже бісить. Краще ніж ти з помпового я не стріляю, відповіддю задоволений?

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 17:13, veter сказав:

Де я таке писав? Ну бля, харош, виключай ідіота, бо вже бісить

Показати  

ну то йди отак зроби

да мені начхати, що там тебе бісить, ти перший залупатись почав , корчити з себе когось, домахуватись до зовнішності, Соромітника з себе строїти

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 17:16, MANJAK11 сказав:

ну то йди отак зроби

да мені начхати, що там тебе бісить, ти перший залупатись почав , корчити з себе когось, домахуватись до зовнішності, Соромітника з себе строїти

Показати  

От іди і зроби, одним менше буде. А от про з*луп*тись - ти не правий. І до чого тут Соромітник? Жестяка

Опубліковано

Майстер копіпаста 80 лвл. Купи собі медаль. Своє щось придумай, тупі баяни не в тренді :D

П.с.: твої фото-відео уроки мені не підходять :D

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 17:16, MANJAK11 сказав:

Показати  
офтоп оужс  

от так і народжуються локальні меми: "хулі ти з себе соромітника корчиш"? а? а? звучить? відать припікає вже давненько :D

7251402.jpg

Hide  

та пів планети не в курсі 

Показати  

А повинні бути, особливо прихильники дозволу. Вони ж думають "вот я щас достану ствол, стану в позу і буду ним всім в носа тикати". Аніх*я:0001:

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 17:24, veter сказав:

Майстер копіпаста 80 лвл. Купи собі медаль. Своє щось придумай, тупі баяни не в тренді :D

П.с.: твої фото-відео уроки Ілони Давидової (знаєш, до чого хилю :D) мені не підходять :D

Показати  

Правильно тут на злосний офтоп вказують, тому, свободєн

Опубліковано

Молодець, культурно послав. Хоть щось та вмієш, не все втрачено :D Іду, іду, а то ще помпою домашньою налякаєш :D

Опубліковано
  В 11.01.2017 в 10:41, veter сказав:

1. Закинь скрін з гадостями в твоїх ПП

Показати  

Ня:

veter.jpg

А де ділось моє попереднє повідомлення в цій темі? Невже хтось поскаржився? І хто б це міг бути :D

Опубліковано

Стаття 24 Конституція України 2013: статті Конституції України

Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

У міністра внутрішніх справ Арсена Авакова є одна велика таємниця. Журналістам практично неможливо дізнатися від нього прізвища тих, кого він нагородив відзнакою МВС "вогнепальна зброя".

Показати контент

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...